Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
938de kim gormus keseyi ki sende goresin :) Sen benden panik ciktin yahu testi tekrar edip bekleyeceksin haftaya gidersen gorunur canim strest yok zararli biliyorsun ☺Kızlar şimdi geldim doktordan kese görünmedi degerim 938 idi küçük ondan gorunmeyebilir iki gün sonra tekrar gel dedi çok endiseliyim ya.. hiç içimden gitmek gelmiyor doktora..
Bu değerle görünmez di mi ?
Görünmez canim vajinal ultrosonda en az 1500 değer lazım ki gorunebilsin. O zaman da kese boyutu da 3 mm gibi bir sey olur. Her sey yolunda canim icini ferah tut..
Daha değerin görünmesi için düşük, haftaya gitseydin ya canım :)
Endişelenmene gerek yok.
938de kim gormus keseyi ki sende goresin :) Sen benden panik ciktin yahu testi tekrar edip bekleyeceksin haftaya gidersen gorunur canim strest yok zararli biliyorsun ☺
Yaki denemismiydin canim senTarlusal kullanmadan adet olabilsem çalışmalar daha anlamlı olacak ama maalesef![]()
Hosbulduk canim.iyiyim canim Sen nasilsin ?Hoşgeldin canım nasılsın özledik seni
Hosbulduk canim hamilemisin@Hira love kizz kaçak nerelerdesin hep andık seni ya haberlerini alıyorduk..
Defnenin cici annesi tekrar hoş geldin![]()
Canim en az 1000 1500 olacakki kese görünsün :) bide karindan zor gorunuyo bazisinin derisoyagli oluyomus bebek gorunmuyomus . Ben takiplerdeyken bi ladin vardi 30lu haftalarda dr bebegi göremiyorduKızlar şimdi geldim doktordan kese görünmedi degerim 938 idi küçük ondan gorunmeyebilir iki gün sonra tekrar gel dedi çok endiseliyim ya.. hiç içimden gitmek gelmiyor doktora..
Bu değerle görünmez di mi ?
Yok canım denemedim hiç adete faydası oluyor mu? Yumurtlama zamanı etkili oluyor sanırım sizden öğrendiğim kadarıylaYaki denemismiydin canim sen![]()
Adete faydasi yok sanırım ama. Sey yapsan adet bitiminde bi denesen bi ay adet bitimine dene bi ayda yumurtlmaya yakin dene canim ne kaybedersinYok canım denemedim hiç adete faydası oluyor mu? Yumurtlama zamanı etkili oluyor sanırım sizden öğrendiğim kadarıyla
Amin gülüm...Allah razı olsun kuzum...inşallah güzel olur herşey..Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün tatlişim...çok sevindim senin adına gerçekten...sabırla bekledin ve Mevlam nasip etti şükürler olsun Yaradana....Amin leylacim insallah gercek olur insallah sorunsuz olur bu sefer her zaman duamdasiniz hepte duamda olacaksiniz ..
Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.. amin
Simdi geldim doktor yok sonucu ögrenebilirmiyim dedim pozitif dedi 395 beta progestanda 17 kusur yaziyordu .. Doktoru bekliyorum ilac vs verir diyeAl_pi sonucun çıktı mı?
Evet kuzum hamileyim çok şükür 4+4 benim hesaplamama gore,vajinal muayane yaptı zaten doktor herşeyin hayırlısı Allahtan Tatlim sen dua et bize annecikCanim en az 1000 1500 olacakki kese görünsün :) bide karindan zor gorunuyo bazisinin derisoyagli oluyomus bebek gorunmuyomus . Ben takiplerdeyken bi ladin vardi 30lu haftalarda dr bebegi göremiyordu![]()
Yaaa süper çok sevindim canım benim.. darisi diğer arkadaşlarimiza insaAllah benim progesterona bakmadi bu doktorlar hiçSimdi geldim doktor yok sonucu ögrenebilirmiyim dedim pozitif dedi 395 beta progestanda 17 kusur yaziyordu .. Doktoru bekliyorum ilac vs verir diye![]()
Süper canım maşallah, kat kat artsın değerin :)Simdi geldim doktor yok sonucu ögrenebilirmiyim dedim pozitif dedi 395 beta progestanda 17 kusur yaziyordu .. Doktoru bekliyorum ilac vs verir diye![]()
Ribbon ribboooo oo yeahhh yasasin harika belgelendi bebegimizSimdi geldim doktor yok sonucu ögrenebilirmiyim dedim pozitif dedi 395 beta progestanda 17 kusur yaziyordu .. Doktoru bekliyorum ilac vs verir diye![]()
Simdi geldim doktor yok sonucu ögrenebilirmiyim dedim pozitif dedi 395 beta progestanda 17 kusur yaziyordu .. Doktoru bekliyorum ilac vs verir diye![]()
Etmezmiyim canim hayirli olsun insallhhh kese 5 haftalikken gorunuyo bide canim en erken oda bibark 8 haftalikkem gördüler hep iyiyi düşünEvet kuzum hamileyim çok şükür 4+4 benim hesaplamama gore,vajinal muayane yaptı zaten doktor herşeyin hayırlısı Allahtan Tatlim sen dua et bize annecik
Tamam Tatlim. çok teşekkür ederim desteğiniz için insan olarak hemen bir endişe kaplanıyor.Etmezmiyim canim hayirli olsun insallhhh kese 5 haftalikken gorunuyo bide canim en erken oda bibark 8 haftalikkem gördüler hep iyiyi düşün