• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bir de iki günde bir bence de gitmene gerek yok canim haftaya keseyi de bebegi de görürsünüz buyuk ihtimal. Kalp atışı icin 2 hafta daha var..

Kızlar şimdi geldim doktordan kese görünmedi degerim 938 idi küçük ondan gorunmeyebilir iki gün sonra tekrar gel dedi çok endiseliyim ya.. hiç içimden gitmek gelmiyor doktora..
Bu değerle görünmez di mi ?
938de kim gormus keseyi ki sende goresin :) Sen benden panik ciktin yahu testi tekrar edip bekleyeceksin haftaya gidersen gorunur canim strest yok zararli biliyorsun ☺

Görünmez canim vajinal ultrosonda en az 1500 değer lazım ki gorunebilsin. O zaman da kese boyutu da 3 mm gibi bir sey olur. Her sey yolunda canim icini ferah tut..
Daha değerin görünmesi için düşük, haftaya gitseydin ya canım :)
Endişelenmene gerek yok.
938de kim gormus keseyi ki sende goresin :) Sen benden panik ciktin yahu testi tekrar edip bekleyeceksin haftaya gidersen gorunur canim strest yok zararli biliyorsun ☺

Sormayın kızlar yaa gerçekten strese girdim bu doktor beni cagirdikca sürekli bir endişe kaplıyor beni.
Perşembe günü bi daha kan verim,bir hafta sonra gidecem insaAllah..
Herşey iyi olacak insaAllah..

Kızlar şimdi geldim doktordan kese görünmedi degerim 938 idi küçük ondan gorunmeyebilir iki gün sonra tekrar gel dedi çok endiseliyim ya.. hiç içimden gitmek gelmiyor doktora..
Bu değerle görünmez di mi ?
Canim en az 1000 1500 olacakki kese görünsün :) bide karindan zor gorunuyo bazisinin derisoyagli oluyomus bebek gorunmuyomus . Ben takiplerdeyken bi ladin vardi 30lu haftalarda dr bebegi göremiyordu :KK53::KK45:

Amin leylacim insallah gercek olur insallah sorunsuz olur bu sefer her zaman duamdasiniz hepte duamda olacaksiniz ..
Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.. amin
Amin gülüm...Allah razı olsun kuzum...inşallah güzel olur herşey..Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün tatlişim...çok sevindim senin adına gerçekten...sabırla bekledin ve Mevlam nasip etti şükürler olsun Yaradana....:KK74:

Canim en az 1000 1500 olacakki kese görünsün :) bide karindan zor gorunuyo bazisinin derisoyagli oluyomus bebek gorunmuyomus . Ben takiplerdeyken bi ladin vardi 30lu haftalarda dr bebegi göremiyordu :KK53::KK45:
Evet kuzum hamileyim çok şükür 4+4 benim hesaplamama gore,vajinal muayane yaptı zaten doktor herşeyin hayırlısı Allahtan Tatlim sen dua et bize annecik

Simdi geldim doktor yok sonucu ögrenebilirmiyim dedim pozitif dedi 395 beta progestanda 17 kusur yaziyordu .. Doktoru bekliyorum ilac vs verir diye :KK68:
Yaaa süper çok sevindim canım benim.. darisi diğer arkadaşlarimiza insaAllah benim progesterona bakmadi bu doktorlar hiç

Simdi geldim doktor yok sonucu ögrenebilirmiyim dedim pozitif dedi 395 beta progestanda 17 kusur yaziyordu .. Doktoru bekliyorum ilac vs verir diye :KK68:

Canım bir bakayım kızlar ne yapıyor dedim,
senin testini gördüm..
Şok oldum inan!
Alpiiii diye sesli sesli bağırmışım
kendime hakim olamadım o an'da...

Rabbim hayırlı etsin inşallah..
Ben de kullanacağım kan sulandırıcı,
onları sakın ihmal etme tatlım. .

:KK200::KK200::KK200:

Evet kuzum hamileyim çok şükür 4+4 benim hesaplamama gore,vajinal muayane yaptı zaten doktor herşeyin hayırlısı Allahtan Tatlim sen dua et bize annecik
Etmezmiyim canim hayirli olsun insallhhh kese 5 haftalikken gorunuyo bide canim en erken oda bibark 8 haftalikkem gördüler hep iyiyi düşün

Etmezmiyim canim hayirli olsun insallhhh kese 5 haftalikken gorunuyo bide canim en erken oda bibark 8 haftalikkem gördüler hep iyiyi düşün
Tamam Tatlim. çok teşekkür ederim desteğiniz için insan olarak hemen bir endişe kaplanıyor.
Halbuki biliyoruz alanda o verende o..
Rabbime emanetiz insaAllah

Back