Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İdrar testine göre kesin öyle canım inşallah değerinde kat kat artar :) ultrasonda baktığında temizden kastı ne canım yani bilmediğimden soruyor muhtemelen 4-5 haftalıktır kese için erken sanırım

Al_pi canım vajinaldan usg den anca görünür karindan mı bakti? Senin luteal faz kısa aslında regl bile normal şartlarda gecmemis olabilir. Icini ferah tut canim..

Slm canim Nasılsın ben Pink :)
Hoşgeldin canım çok özledik seniiii :) ben de geçmişe bakıyordum dedim kim bu hira love :))) çok sevindim güle güle büyüt kızçeni... Ben de iyiyim çok şükür sen yokken buralarda 1 tane negatif tüp bebek denememiz oldu ((

:) Sagol canim Allah sizede nasip etsin canim insallah . Evet cnm bn gidecegim sıralar bi deneme olacakti. Cok uzuldum cnm hayırlısı olsun dondurulmuş emb. Varmi canim

İdrar testine göre kesin öyle canım inşallah değerinde kat kat artar :) ultrasonda baktığında temizden kastı ne canım yani bilmediğimden soruyor muhtemelen 4-5 haftalıktır kese için erken sanırım
Kanama var mi endometruim kalin mi yumurtaliklar nasil diye bakti canim simdilik hersey iyi kan sonucuna gore pihtilasma icin igne yada ilac baslayacak hemen ..

Sağol canım iyiyim çok şükür gün sayıyorum artık kısmetse.
Sen nasılsın? Kızının adı hira mı oldu :)
Hayırlı doğumlar canim Allah kurtarsin .beni sin zamanlarda yolda bile allah kurtarsin diyolardi sasiriyodum digumdan sonra anladim . Evet canim iki ismi var defne hira .

Al_pi canım vajinaldan usg den anca görünür karindan mı bakti? Senin luteal faz kısa aslında regl bile normal şartlarda gecmemis olabilir. Icini ferah tut canim..
Karindan bakti zaten gorunmesi imkansiz kontrol amacli bakti adet tarihim yarin aslinda .. Sabah atesimi ölçtüm normalde adete bi gun kala 36.4 cikar en fazla bu 36.8 cikti öyle olunca test yaptim kopkoyu cikti ..

Yarin adet gunum ama artik sapitmisti hep erken oluyordum gecen ay 5 gun erken oldum .. Bende heyecan strest hepsi var merak ediyorum ne cikacak ♡♡
Resme baktım baya koyu çıkmış canim boşuna degildir benimki hayalet çizgiydi bak kucagimda ikinci cizgim :) seninde öyle hic merak etme ama tabi sonucu duyana kdar celiski oluyo çok haklisin

Resme baktım baya koyu çıkmış canim boşuna degildir benimki hayalet çizgiydi bak kucagimda ikinci cizgim :) seninde öyle hic merak etme ama tabi sonucu duyana kdar celiski oluyo çok haklisin
Saskinim yaa deli gibi guluyorum ne yapacagimi bilmiyorum Allahim herkese nasip etsin senin gibi kucagimiza da Alalim insallah ..

:) Sagol canim Allah sizede nasip etsin canim insallah . Evet cnm bn gidecegim sıralar bi deneme olacakti. Cok uzuldum cnm hayırlısı olsun dondurulmuş emb. Varmi canim
Amin canım inşallah nasip olur bize de.. Aynen çyle maalesef öyle oldu.. 2 tane daha 5. Gün embriyomuz var bakalım ilerde toparlayınca deneyeceğiz

Kanama var mi endometruim kalin mi yumurtaliklar nasil diye bakti canim simdilik hersey iyi kan sonucuna gore pihtilasma icin igne yada ilac baslayacak hemen ..
Hmm anladım canım o zaman çok güzel durum desene bence değerin güzel çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…