Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Son düzenleme:
Yaşlarınız kaç hatırlarmıyorum canım ama bana da herkes karşı çıktı başka doktorlarda neden acele ettin hemen tüp yaptırdın diye.. Çünkü ben az çok uğraşacağımı biliyordum 30u geçtikten sonra yumurtlama azalıyor ki kaldı ki ben pcos yüzünden hiç yumurtlamıyorum riske atmaya ne gerek var diye düşündüm. Bu arada ben 27 eşim 29 yaşındayız.. Çevre baskısı çok fena bir de bizim aile akrabalardan bilen yoktu o yönden biraz rahattım ama herkes bu sefer niye yapmıyorsunuz baskısı oluşturuyor o bunaltıyor insanı.. Aşılamaya ne yazık ki bende öyle bakıyorum son aşamaya kadar aynı süreçlerden geçiyorsun ama son aşama normal ilişkiyle aynı şans ve yumurtan kaliteli mi değil mi bilmiyorsun.. O yüzden ben de pas geçmek istedim.. O tedavinin devlet tarafından karşılanması kabul mu tam bilmiyorum açıkcası onu görüşmeye gidip sormak ya da telefonla bilgi almak daha iyi olur.. Bir de şunu düşün canım nerde ne kadar denersen dene her şeyin bir vakti zamanı var onu beklemek zorundayız..

Al_pi Hayırlı,sağlıklı olsun bebişin yazışmaları okudum çok sevindim senin adına darısı benim de başıma inşallah bu sevinçleri bizde yaşarız :)
Hastanedeyim sira bekliyorum doktor ameliyata cikti herkese cvp veremiyorum eve gidince yazarim ..
Hepinize coook tesekkur ediyorum herkese rabbim nasip etsin banada nasip etsin guzel haberler almayi ..

Okuyalim kuzum ben varim zaten demistim bu duayi bi tur daha donelim diyr duaya basladik bak arka arkaya haberler aliyoruz .. Katilmak isteyenler ayni sekilde donelim yine .. Ilk sayfada variz bi kartanesi mesgul olsun onada okuruz biz..
Aynen canım inşallah sonuçların çıkınca etiketlemeyi unutma merakla bekliyorum hayırlı haberlerini ♥

aaaaaaaaaaaaaa çok sevindim canımcım...Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım ya...bizlerede dua et büşracım...
Amin leylacim insallah gercek olur insallah sorunsuz olur bu sefer her zaman duamdasiniz hepte duamda olacaksiniz ..
Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.. amin

Canımcım değerin usg'de görülecek kadar yüksek değildir daha ondan görünmemiştir :)
Ama bariz baya koyu yani güzel çıkacak değerin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…