Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Mrb kizlar ben geldim ben pinklove :) geri acamadim defalarca ugrastim siteden geri dönüş olmadı. Bugun lisa alpinin haberini verincede lisa ile birlikte yeni adres alip actim :) ins beni kovmazlar . Sizleri cok ozledim gecmis sayfalari okuma firsatim yok .zor zamanlar cok zor zamanlar gecirdim ama hepsi gecti gitti sukurler olsun rabbime kizim kucağımda . Bu yolda ugrasan herkese rabbim nasip etsin .yeni arkadaslar vardir eminim onlarlada zamanla tanışırim heralde . Al_pi canim o kadar cok sevindimki anlatamam suan gozlerim dolu dolu yaziyorum hersey cok guzel olsun senin icin ♡♡♡. Eee kizlar nasilsiniz ♡

Aglatma beni zaten sen uyelik iptali yapinca cok uzulmustum topige giremedim uzun sure
Olsun geldin ya hemde kizinla geldin bize zor gunler gecti cok sukur artik ikinciye calisirsin :)))

Kusme alpim kusme geldim bak . Buyuyor teyze senin minigunin ablasi oldu bugun 4 aylik yaramaz bi kizim var. Tam karnimdaki gibi hic yerinde durmuyo
Yaramaz olacak demistik zaten ☺ Olsun vakit su gibi gecer canin hic sıkılmaz sagligi yerinde olsunda varsiz yaramaz olsun Masallah ona 4 ay oldu baksana ..

Aglatma beni zaten sen uyelik iptali yapinca cok uzulmustum topige giremedim uzun sure
Olsun geldin ya hemde kizinla geldin bize zor gunler gecti cok sukur artik ikinciye calisirsin :)))
Hahaha alpicim yok ikinci birazcik durmali bence Allah omce olmayanlara nasip etsin ♡♡. Kizimla gelmek icin gitmistim ☆☆. Psikolojim cok bozUlmustu canim uzak kalmak istedim arastirdikca delirexek gibi oluyordum. Dogurana kadar her hafta hastanede yattim . Bebegin olebilir dediler . Ama gecti

Biz unuttuk gecti gitti o gunler dusunme bile iyi seyler dusunelim iyi olsun hersey ..
Yerim senin kizini kime benziyor :)

Aynen canim gecti :). Ayni babasi benle alakasi yok sadece tasimisim diyorum onuda 36ya kadar zor tasidim
Biraz daha tasisan belki benzeyecekti sana :))) Ilk cocuklar niyeyse hep babaya benziyor ..
Gündüzde uyumuyoki :))) suan omzumda uyuyo birakinca uyanip agliyo :)
Haha anne kokusuna alismis bi kere seni birakmaz artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…