Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alpim canım yaa çok çok sevindim anlatamam gerçek tabi en harbisinden hemde.. baya koyu çıkmış benimki açıktı rengi biliyorsun..Eki Görüntüle 1902297 Günaydin Kizlar Bu gercek olabilir mi![]()
Hadi güzel Haberlerle dön insaAllah canımYok canım yapmadım kan testi daha net olduğu İçin ilk onu yaptırıcam gidiyorum şimdi
YehuuuuEki Görüntüle 1902297 Günaydin Kizlar Bu gercek olabilir mi![]()
Yaşlarınız kaç hatırlarmıyorum canım ama bana da herkes karşı çıktı başka doktorlarda neden acele ettin hemen tüp yaptırdın diye.. Çünkü ben az çok uğraşacağımı biliyordum 30u geçtikten sonra yumurtlama azalıyor ki kaldı ki ben pcos yüzünden hiç yumurtlamıyorum riske atmaya ne gerek var diye düşündüm. Bu arada ben 27 eşim 29 yaşındayız.. Çevre baskısı çok fena bir de bizim aile akrabalardan bilen yoktu o yönden biraz rahattım ama herkes bu sefer niye yapmıyorsunuz baskısı oluşturuyor o bunaltıyor insanı.. Aşılamaya ne yazık ki bende öyle bakıyorum son aşamaya kadar aynı süreçlerden geçiyorsun ama son aşama normal ilişkiyle aynı şans ve yumurtan kaliteli mi değil mi bilmiyorsun.. O yüzden ben de pas geçmek istedim.. O tedavinin devlet tarafından karşılanması kabul mu tam bilmiyorum açıkcası onu görüşmeye gidip sormak ya da telefonla bilgi almak daha iyi olur.. Bir de şunu düşün canım nerde ne kadar denersen dene her şeyin bir vakti zamanı var onu beklemek zorundayız..Canım açıkcası şuan yaş olarak biraz daha zamanımız var diye düşünüyoruz ikimizde ama ben çevreden ve kendimden çok sıkıldım herkes sürekli şunu yap bu duayı oku ya da senin için okudum dua ettim ya da bişey getiriyolar içmem için filn bunlar beni yordu he birde yumurta çatlamışmıdır kaçırmayalım derdi.. ben devlete o ikivimlik testleri bedava yaptırim istiyorum ama en önemlisi o süreçten geçip -ki dayanabilirmiyim bilmiyorum rapor çıkarttırıp özelde daha uygun fiyata denemek. Sadece 1 kere olcağını ve hamile kalacağını bilsen gerek yok yaptırırsın direk özelde ama onunda garantisi yok.. yolum uzun gibi görünüyo me yapcağımıda bilmiyorum
bahçeçiyi çok övenler var ama fiyatlar tahmin ettiğim gibiymiş.. peki rapor olsa bir kısmını ordan almıyolar mı?
buarada aşılama benim için boşa ödenmiş para ve kaybılan umutlar demek düşünmem yani büyük konuşmuyorum ama..
Hastanedeyim sira bekliyorum doktor ameliyata cikti herkese cvp veremiyorum eve gidince yazarim ..Al_pi Hayırlı,sağlıklı olsun bebişin yazışmaları okudum çok sevindim senin adına darısı benim de başıma inşallah bu sevinçleri bizde yaşarız :)
Aynen canım inşallah sonuçların çıkınca etiketlemeyi unutma merakla bekliyorum hayırlı haberlerini ♥Okuyalim kuzum ben varim zaten demistim bu duayi bi tur daha donelim diyr duaya basladik bak arka arkaya haberler aliyoruz .. Katilmak isteyenler ayni sekilde donelim yine .. Ilk sayfada variz bi kartanesi mesgul olsun onada okuruz biz..
Hoşgeldin canım tanıyalım seni ne kadar süredir uğraşıyorsun çocuk içinbeni de alın aranızaben de katılmak istiyorum
aaaaaaaaaaaaaa çok sevindim canımcım...Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım ya...bizlerede dua et büşracım...Eki Görüntüle 1902297 Günaydin Kizlar Bu gercek olabilir mi![]()
Amin leylacim insallah gercek olur insallah sorunsuz olur bu sefer her zaman duamdasiniz hepte duamda olacaksiniz ..aaaaaaaaaaaaaa çok sevindim canımcım...Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım ya...bizlerede dua et büşracım...
Canımcım değerin usg'de görülecek kadar yüksek değildir daha ondan görünmemiştir :)
Defnenin annesi :)Ben geldim tahmini olan varmi ozellikleAl_pi
Ozlemisim
Dahada koyu aslinda ben beklemeden cektim attim :) Doktor dediki bakalim biz yinede gorunmez ama :) bakalim meraktayim ..Canımcım değerin usg'de görülecek kadar yüksek değildir daha ondan görünmemiştir :)
Ama bariz baya koyu yani güzel çıkacak değerin :)