• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sanirim evet hamileyim ama hamilelik nasil ilerleyecek ondan yana korkularim var :KK43: Sagol canim ..
Canım suan bunlari düşünme. Mutlu olmaya bakın. Inan var ya hem senin adina cok mutlu oldum hem de umut doldum. Şükürler olsun demek ki zamani var her seyin ;)

Al_pi Al_pi canım Allah'a emenat et şimdiden kara kara düşünme hergün dualar et zaten goreceksin Allahın izniyle zaman çabuk geçiyor Allahim sorunsuz sıkıntısız hamilelik nasip etsin canım benim ama inan ki çok çok çok sevindim
Walla heyecandan duaya basliyorum yarim kaliyor tamamlayamiyorum bile .. Ben Allaha emanet ediyorum varsa eger Rabbim korusun bakalim lisam alnimizda ne yaziyorsa o olacak zaten ..

Alpimm canım gerçek valla ayyyyyy çok sevindim tatlım hemde çooook. Rabbim değerlerini kat kat arttırsın :KK200::KK46:
Burdan birgun bende boyle bir resim atarmiyim diyordum kismet oldu insallah devamida gelir Rabbim herkese nasip etsin insallahhhh...
Canım suan bunlari düşünme. Mutlu olmaya bakın. Inan var ya hem senin adina cok mutlu oldum hem de umut doldum. Şükürler olsun demek ki zamani var her seyin :KK66:
Düsünmek istemiyorum ama aklima geliyor iste Kaderde kismette varsa dogar bu bebek sag salim zaten ..
Dayanamadim esime msj attim 40 dk gelirim dedi hastaneye gidecegim artik..

Burdan birgun bende boyle bir resim atarmiyim diyordum kismet oldu insallah devamida gelir Rabbim herkese nasip etsin insallahhhh...

Düsünmek istemiyorum ama aklima geliyor iste Kaderde kismette varsa dogar bu bebek sag salim zaten ..
Dayanamadim esime msj attim 40 dk gelirim dedi hastaneye gidecegim artik..
Atacaksın inşallah alpimm hiç stres yapma. bu bebişler stresi sevmiyor bilesin Allah'a emanet. inan o kadar sevindim ki

Atacaksın inşallah alpimm hiç stres yapma. bu bebişler stresi sevmiyor bilesin Allah'a emanet. inan o kadar sevindim ki
Hepinizin o kadar guzel yuregi var ki ... Birlikte aglayip birlikte sevindik burda inaniyorum ki bu ikinci turda gebe kalmayan kimse kalmayacak ..
Ben bi onaylatayim her gun her gece sizlere dua edecegim ..
Pazar gunu arkadasim dogum yapti yanindaydim bebegi ben verdim emzirsin diye zorladim hep kucagimdaydi bebek o kadar cok icten dua aldim dua ettim ki belki de o bebek bana ugurlu geldi ..

Kizlar yaa ne sans var bendede aaile hekimligi bugun kan almiyormus asi gunuymus ..

Canım hiç bekleme sen eşin gelsin gidin 45 dk ya sonuç çıkıyo inşallah güzel olacak herşey gününe göre koyuluğu çok güzel. Pozitif düşün yaşadıklarını yaşamış biri olarak anlıyorum hissettiklerini ama Allah a emanet. Senin haberin bile yokken ona can veren Rabbim korur inşallah merak etme

Hepinizin o kadar guzel yuregi var ki ... Birlikte aglayip birlikte sevindik burda inaniyorum ki bu ikinci turda gebe kalmayan kimse kalmayacak ..
Pazar gunu arkadasim dogum yapti yanindaydim bebegi ben verdim emzirsin diye zorladim hep kucagimdaydi bebek o kadar cok icten dua aldim dua ettim ki belki de o bebek bana ugurlu geldi ..
Canım yaa ne kadar sevindim bir kişinin daha dileği kabul oldu.. benim arkadaşımda aynı şekilde bebek bakmaya gidip sonra hamile olduğunu öğrendi onun bi kızı oldu büyüyo çok şükür ona benzettim seni inşallah sağlıkla hayırla kucağına almak nasip olur

Kim bilebilir kuzum olabilir dünya dua üzerine kurulmuş.inşqllah kendi bebişini de öyle kucaklamak nasip olur.bence okudugumuz duada iyi geldi bir tur daha okuyalım ;)

Kim bilebilir kuzum olabilir dünya dua üzerine kurulmuş.inşqllah kendi bebişini de öyle kucaklamak nasip olur.bence okudugumuz duada iyi geldi bir tur daha okuyalım :KK66:
Okuyalim kuzum ben varim zaten demistim bu duayi bi tur daha donelim diyr duaya basladik bak arka arkaya haberler aliyoruz .. Katilmak isteyenler ayni sekilde donelim yine .. Ilk sayfada variz bi kartanesi mesgul olsun onada okuruz biz..

Canım yaa ne kadar sevindim bir kişinin daha dileği kabul oldu.. benim arkadaşımda aynı şekilde bebek bakmaya gidip sonra hamile olduğunu öğrendi onun bi kızı oldu büyüyo çok şükür ona benzettim seni inşallah sağlıkla hayırla kucağına almak nasip olur
Allah razi olsun sizlerden kimseyle paylasmadan size soyledim zaten ..
Cok icten hissettim icimdeki aciyi o gun esimle boyle caresiz umutsuz evimize donduk bebegi orda birakip ve icimizden neler gecti .. Demekki rabbim duydu feryadimi insallah insallah gercek olur da bu sefer sorunsuz gider :(

Allah razi olsun sizlerden kimseyle paylasmadan size soyledim zaten ..
Cok icten hissettim icimdeki aciyi o gun esimle boyle caresiz umutsuz evimize donduk bebegi orda birakip ve icimizden neler gecti .. Demekki rabbim duydu feryadimi insallah insallah gercek olur da bu sefer sorunsuz gider :KK43:
Bizi bizden başka bu kadar anlayan sevindiğimizde sevinen üzüldüğümüzde üzülen kişiler olmaz canım hepimiz aynı yollardan geçtik ya da geçiyoruz. İnşallah sende bebeğini sağlıcakla kucağına alacaksın canım benim merak etme sadece kendine dikkat et o Allaha emanet.. test ne zaman yaptırıyon gitmediniz mi daha

Al_pi Al_pi
Canim benim aklına kotu seyler getirmemeye çalış herşey yolunda de herşey yoluna girecek de Allah'a sığın birde ben de transfere giderken ve hamile olduğumu öğrendiğim zaman Meryem suresini okumuştum sende oku :) özelde yaptır tahlili 1 saat içinde alırsın sonucu allah gönlüne göre versin
Buraya ilk geldigimde içimde bir umut vardı hep diyordum insallah burası bana uğurlu gelecek geldide :)) ayagimi iyi sürüdüm galiba maasallah Şeninle birlikte bu 3. Hamile haberi allah tamamına erdirsin insallah

Back