• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canim sonucun cok iyi çıkmış gayet iyi artmış :)) muayene icin erken sanırım kaçıncı haftadasın benim ki 7 yada 8. Haftada görünmüştü ve kalp atışını duymuştum :) darısı senin başına :)) doktor bisi dedi mi
Yok canım yarın sonucu al gel dedi hesaplarına gore 4+3 sanırım bakalım herşeyin hayırlısi canim

Farkettim canım 3 gün ara olduğunu ama gayet iyi maşallah.
Haftaya keseyi görürsünüz herhalde diye düşünüyorum.

Evet en azından eve gelince rahat edersin :)
Ben de cuma yardımcı alayım diyorum inşallah.
Bebiş iyi çok şükür bugün gittim ama suyu sınırdaymış, haftalık gidicem bundan sonra inşallah.
İnsaAllah canım benim insaAllah
vesselam_ vesselam_ canim artis cok iyi masallah hadi keseye kalp atisina darisi insallah :KK66:
Amin kuzum insaAllah darısı sizlere sizlerde bu güzel haberleri verirsiniz insaAllah

Aa öylemi canım bu konuda bilgili biriyle konuşmaya çok ihtiyacım vardı keza kafam çok karışık sen nasıl bi süreç yaşadın devletten raporun var mıydı yoksa ne kadara mal oldu size azcık soru sorayım sana ama inşallah bunaltmam seni canım
Yok İnan bunalmam ve seni cok iyi anlıyorum o zamanlar benimde kafam cok karışıktı be yardıma ihtiyac hep duydum :)
İki kimyasaldan sonra moral olarak eşimde bende bittik hiç bir tanı konmadı bu böylece 2.5 senemiz yandı en son bi profesöre gittim pko var sende dedi bu arada bi kere de aşılama yapmıştım o tutmadı. Sonra bir 5 ay bekleyin dedi olmazsa tüp bebek yapariz dedi olmadı bende bu arada araştırma yaptım 3-4 yerden fiyat aldım en sonunda eşimle bahceciye gittik eşim cok istekli değildi ama bi şekilde ikna ettik. Doktor araştırması yapmadık oradaki bayan bize Remzi beyi önerdi bizde onunla başladık. SSK geçmiyor onyuzden pahalı bize yaklaşık olarak 9-10 bin civarı paraya mal oldu normalde 5500 tüp bebek fiyatı 2 -2,5 civarı ilaçlar tuttu tabi iğneler ilaçlar derken 10 bini bulmuş olabilir. Şanstan midir bilmem ama ilk denememde oldu Allah'a şükür karar verdiysen canim zor ve yorucu bir süreç seni bekliyor olacak ilk önce kendini buna hazırlaman Lazim

Evet en azından eve gelince rahat edersin :)
Ben de cuma yardımcı alayım diyorum inşallah.
Bebiş iyi çok şükür bugün gittim ama suyu sınırdaymış, haftalık gidicem bundan sonra inşallah.
sen kendini yorma canim dedigin gibi yardimci olacak birisini ayarla en güzeli. bu amniyon sivida son zamanlarda herkeste ya sinirda ya eksik . dikkat et kendine iyi beslen bol sivi al. senden normal dogum bekliyorum;)

Yok İnan bunalmam ve seni cok iyi anlıyorum o zamanlar benimde kafam cok karışıktı be yardıma ihtiyac hep duydum :)
İki kimyasaldan sonra moral olarak eşimde bende bittik hiç bir tanı konmadı bu böylece 2.5 senemiz yandı en son bi profesöre gittim pko var sende dedi bu arada bi kere de aşılama yapmıştım o tutmadı. Sonra bir 5 ay bekleyin dedi olmazsa tüp bebek yapariz dedi olmadı bende bu arada araştırma yaptım 3-4 yerden fiyat aldım en sonunda eşimle bahceciye gittik eşim cok istekli değildi ama bi şekilde ikna ettik. Doktor araştırması yapmadık oradaki bayan bize Remzi beyi önerdi bizde onunla başladık. SSK geçmiyor onyuzden pahalı bize yaklaşık olarak 9-10 bin civarı paraya mal oldu normalde 5500 tüp bebek fiyatı 2 -2,5 civarı ilaçlar tuttu tabi iğneler ilaçlar derken 10 bini bulmuş olabilir. Şanstan midir bilmem ama ilk denememde oldu Allah'a şükür karar verdiysen canim zor ve yorucu bir süreç seni bekliyor olacak ilk önce kendini buna hazırlaman Lazim
Öncelikle çok uzun yazdım inşallah senş bunaltmam canım şimdiden hakkını helal et.. Aslında ben şuanda aşılama düşünmüyorum ama beni nelerin beklediğini ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve merak ediyorum aslında canım.. belki hatırlarsın benimde 2 kimyasalım oldu 2 yılı geçti toplamda korunmayı bırakalı. Dr kar herhangi bir neden bulamadı bi dr pcolumusun dedi bana sadece sonra tekrar kontrole gittiğimde kaybolmuş kist yok değilsin dedi ama o bnm aklımın hep bi köşesinde var sende nasıl anlaşıldı herhangi bir belirti varmıydı birde hangi prof a gittin acaba?
Benim eşimde tüp bebek çocuk konularında filan isteksiz olursa olur kafasında bu beni çok üzüyo. Bira rahatına düşkündür kendi yeğeni var onu sevip hasretini gideriyo sıkıldığı zamanda annesine babasına veriyo çocuğu eski keyifli hayatına dönüyo anlayacağın bide bizim olsa çok yorucu ya diyo. Ben bi dr a gitmek istiyorum dediğimde hiç gitme demedi ama tam anlamıyla yanımdada değil anlayacağın.. tüp bebek için beklememin bi nedeni bu diğer nedeni ise maddi anlamda tam hazır olmak.. ev kredisi ödüyoruz para biriktirerek krediyi erken kapatmak istiyoruz bu da bir kaç yılı bulacak öyle olursa herşey maddi anlamda daha rahat olacak şimdi yaptırsak neredeyse sıfırı tüketiriz bu rakamlarla.. acaba devlete mi başlasam tüm tahlilleri yapsalar birde rapor çıkarttırsam diyorum o da çok uğraştırıcı çalışıyorum da gözümde büyüyo anlayacağın..

Öncelikle çok uzun yazdım inşallah senş bunaltmam canım şimdiden hakkını helal et.. Aslında ben şuanda aşılama düşünmüyorum ama beni nelerin beklediğini ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve merak ediyorum aslında canım.. belki hatırlarsın benimde 2 kimyasalım oldu 2 yılı geçti toplamda korunmayı bırakalı. Dr kar herhangi bir neden bulamadı bi dr pcolumusun dedi bana sadece sonra tekrar kontrole gittiğimde kaybolmuş kist yok değilsin dedi ama o bnm aklımın hep bi köşesinde var sende nasıl anlaşıldı herhangi bir belirti varmıydı birde hangi prof a gittin acaba?
Benim eşimde tüp bebek çocuk konularında filan isteksiz olursa olur kafasında bu beni çok üzüyo. Bira rahatına düşkündür kendi yeğeni var onu sevip hasretini gideriyo sıkıldığı zamanda annesine babasına veriyo çocuğu eski keyifli hayatına dönüyo anlayacağın bide bizim olsa çok yorucu ya diyo. Ben bi dr a gitmek istiyorum dediğimde hiç gitme demedi ama tam anlamıyla yanımdada değil anlayacağın.. tüp bebek için beklememin bi nedeni bu diğer nedeni ise maddi anlamda tam hazır olmak.. ev kredisi ödüyoruz para biriktirerek krediyi erken kapatmak istiyoruz bu da bir kaç yılı bulacak öyle olursa herşey maddi anlamda daha rahat olacak şimdi yaptırsak neredeyse sıfırı tüketiriz bu rakamlarla.. acaba devlete mi başlasam tüm tahlilleri yapsalar birde rapor çıkarttırsam diyorum o da çok uğraştırıcı çalışıyorum da gözümde büyüyo anlayacağın..
Öncelikle belirteyim canim İstediğini sor bunalmam :)) ayni evrelerden geçmişiz canim İnan bana :) bende kredi ödüyorum ve para biriktirerek yaptık bizde ama bununla bitmiyor tabi muayene pahalı tüp bebek tedavisi sırasında muayene parası almıyorlar ama tedavi bitince eğer hamileysen ve oraya gideceksen daha cok para gidiyor aylık ücretleri pahalı birde tahliller oluyor bazıları devlette oluyor bazılarını özelde yaptırıyorum yanı anlayacağın maddi ve manevi olarak bitiyorsun o yüzden diyorum hazırlıklı olmak lazim bir de %100 olacak diye birşey Yok olmaya bilirde birde öyle bir yıkım tüm emek caba...
Dr adetimin 2. Gitmiştim o zaman baktı ve bana cok fazla yumurtan büyüyor anda dedi ve pkolusun dedi. Öyle kist kaybolmus falan değildi canim. Ayni anda cok fazla yumurta büyüdüğü icin hepsi birbirini sıkıştırıyor ve hiç biri tam anlamıyla büyüyemiyor bu nedenle kistlesiyorlar sonra adet olunca geçiyor. Her ay böyle devam ediyor. Hatta doktor bana kilo almamın ve veremememin nedenini buna bağlamıştı. Cok kolay kilo alırsın ama veremezsin su içsen yarar demişti ve doğruda insülin direncin olabilir deyip ilac vermişti ilaçtan sonra 4 kilo verdim adetlerim düzene girdi ama hamile kalamadım böyle olunca da tüp bebek yapmaya karar verdik bizim icin zor oldu ama Allah'ıma şükürler olsun sonucu iyi oldu.
Aşılama bence de yaptırma gereksiz geliyor bana çünkü normal yoldan hamile kalmanla ayni şey başarı orası %20 lerde. Boşu boşuna yıpranırsın canim.
Devletten rapor alabilirsen süper olur ama araştırman Laz'ım hangi hastanelerde geçerli olduğunu bahçeci de geçerli mi İnan bilmiyorum. Prosedür nedir bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem rapor icin ama tüp bebeği devlette yaptırmak istersen ilk başta baya bi test yapıyorlarmış ve ilk başta başarısız 2 veya 3 aşılama sonrasında tip bebek yapıyorlar diye biliyorum ama rapor almak icin neler olur bilmiyorum.
Kac yaşındasın canim eğer Yasin küçükse biraz daha bekleyebilirsin hem kafanız rahat olur hem maddi yönden rahat olursunuz. Çünkü eşlerimizin desteği gerçekten önemli bu evre de cok yıpranıyoruz destekleri Lazim yoksa gerçekten yıpranırsın.

Herkese iyi akşamlar canlarım sanırım herkes iyi..
@parlakkartanesininaski arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun ama diğer arkadaşlarında dediği gibi Allah ol dedikten sonra olur imkansız diye birşey yok.. hem birde iyi yönünden bak en azından sorun tespit edilmiş ne tedavi uygulanacağu belli. Belirsizlik içinde olmak ne yapacağını bilmemek inan ki çok daha zor.. Allah tüm isteyenlere daha fazla uğraştırmadan hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Ohh hadi inşallah canım arkandan gelmeyi çoook isteriz..

Canım bu bahçeciyi çok övüyolar bende tüp bebek yaptırsam aklımda olan birkaç yerden biri ama nasıl memnun kaldın mı sen?

Allah razı olsun canım bizleri de unutmadığın için bende dua ederken önce tüm bu hasreti çekenlere diye ederim. Kimin kime ettiği duanın kabul olacağı belli olmaz inşallah kabul olunan dualardan olur dualarımız
Amin canım inşallah dualarımız kabul olur...
Şahsen ben bahçeciden çok memnunum.. Bir dahaki denememi de gözü kapalı orda yaptırırım.. Herkes çok ilgili ve destek oluyor sana.. Daha öncesinde de söylemiştim tüp bebek kesinlikle sadece tüp bebek merkezlerinde denenmeli... Çünkü hastaneler bu tedaviyi ekstra olarak yapıyorlar onların başarılı yada başarısız olması tüp bebek de büyük getiri ya da götürü yapmaz ama sadece dalı tüp bebek olan bir yer başarı odaklı olmak, son teknolojiyi takip etmek zorunda.. İnş öyle bir şeye gerek kalmaz ama oldu ki tedavi düşünürseniz aklındaki soru işaretlerine seve seve cevap verebilirim

u-mutlu lale u-mutlu lale canım Semra24 Semra24 ile bizim doktorumuz aynı hemen hemen aynı dönemde tedavi olduk benim tutmadı onun tuttu ikimizin de ilk denemesiydi.. Takdir-i ilahi bu işler ve o da pcoslu ben de onun 2 benim 1 kimyasal geçmişim var .. Tek fark benim transferimi şans eseri Mustafa Bahçeci yaptım onunkini Remzi Abalı.. Yani demem o ki bu işler gerçekten kader kısmet.. Hemen hemen bütün süreci yazmış.. Ben de aşılamayı çok şanslı bulmadığım için yaptırmadım. Bu yüzden devlet ödemedi.. Devlet desteği almak için çok süreçten geçmek gerekiyor.. Ben o kadar sürece dayanabilir miydim emin değildim o yüzden direk tüp dedik.. Maddi olarak hazır olmak çok önemli kesinlikle tedavi başlangıcına kadar bir kaç kez git gel sürecin oluyor o aradaki muayene ücretleri pahalı bir de başlangıçta bir sürü test isteniyor onlar bahçecide baya para tutuyor 2000 küsürlerde.. Biz başka bir yerde yaptırmıştık onu da kabul ettiler.. Sonra tedavi boyunca ilaçlar dışında ekstra masraf yok ama ilaçlarda da dozda farklılıklar varsa fiyat da değişir.. Hele bir de yumurta için havuz oluşturuyorsanız her iğne süreci ayrı para hemde opu yani yumurta toplama işlemi ayrı para olur.. O yüzden kesinlikle ön görüşme yaptıktan sonra kararınızı netleştirmelisiniz.. Ve eşin de bir bakıma ikna olmalı ki sana sonuna kadar destek olsun çünkü en ufak bir isteksizlik emaresi bu süreçte 10 kat daha sancılı...

20161025_075751.webp
Günaydin Kizlar Bu gercek olabilir mi :dua::KK42:

Eki Görüntüle 1902297 Günaydin Kizlar Bu gercek olabilir mi :dua::KK42:
Alpiiiiii inanamıyorum gözlerime şuan uyku sersemiyim gözlerimi açamıyodum inanki testi gördüm ve gözlerim deyim yerindeyse fal taşı gibi açıldı.. bas baya hamilesin sen kıız maşallah çook koyu çıkmış kaç gündür gecikmen vardı:halay::anneadayı:

u-mutlu lale u-mutlu lale canım Semra24 Semra24 ile bizim doktorumuz aynı hemen hemen aynı dönemde tedavi olduk benim tutmadı onun tuttu ikimizin de ilk denemesiydi.. Takdir-i ilahi bu işler ve o da pcoslu ben de onun 2 benim 1 kimyasal geçmişim var .. Tek fark benim transferimi şans eseri Mustafa Bahçeci yaptım onunkini Remzi Abalı.. Yani demem o ki bu işler gerçekten kader kısmet.. Hemen hemen bütün süreci yazmış.. Ben de aşılamayı çok şanslı bulmadığım için yaptırmadım. Bu yüzden devlet ödemedi.. Devlet desteği almak için çok süreçten geçmek gerekiyor.. Ben o kadar sürece dayanabilir miydim emin değildim o yüzden direk tüp dedik.. Maddi olarak hazır olmak çok önemli kesinlikle tedavi başlangıcına kadar bir kaç kez git gel sürecin oluyor o aradaki muayene ücretleri pahalı bir de başlangıçta bir sürü test isteniyor onlar bahçecide baya para tutuyor 2000 küsürlerde.. Biz başka bir yerde yaptırmıştık onu da kabul ettiler.. Sonra tedavi boyunca ilaçlar dışında ekstra masraf yok ama ilaçlarda da dozda farklılıklar varsa fiyat da değişir.. Hele bir de yumurta için havuz oluşturuyorsanız her iğne süreci ayrı para hemde opu yani yumurta toplama işlemi ayrı para olur.. O yüzden kesinlikle ön görüşme yaptıktan sonra kararınızı netleştirmelisiniz.. Ve eşin de bir bakıma ikna olmalı ki sana sonuna kadar destek olsun çünkü en ufak bir isteksizlik emaresi bu süreçte 10 kat daha sancılı...
Canım açıkcası şuan yaş olarak biraz daha zamanımız var diye düşünüyoruz ikimizde ama ben çevreden ve kendimden çok sıkıldım herkes sürekli şunu yap bu duayı oku ya da senin için okudum dua ettim ya da bişey getiriyolar içmem için filn bunlar beni yordu he birde yumurta çatlamışmıdır kaçırmayalım derdi.. ben devlete o ikivimlik testleri bedava yaptırim istiyorum ama en önemlisi o süreçten geçip -ki dayanabilirmiyim bilmiyorum rapor çıkarttırıp özelde daha uygun fiyata denemek. Sadece 1 kere olcağını ve hamile kalacağını bilsen gerek yok yaptırırsın direk özelde ama onunda garantisi yok.. yolum uzun gibi görünüyo me yapcağımıda bilmiyorum :KK51:
bahçeçiyi çok övenler var ama fiyatlar tahmin ettiğim gibiymiş.. peki rapor olsa bir kısmını ordan almıyolar mı?
buarada aşılama benim için boşa ödenmiş para ve kaybılan umutlar demek düşünmem yani büyük konuşmuyorum ama..

Alpiiiiii inanamıyorum gözlerime şuan uyku sersemiyim gözlerimi açamıyodum inanki testi gördüm ve gözlerim deyim yerindeyse fal taşı gibi açıldı.. bas baya hamilesin sen kıız maşallah çook koyu çıkmış kaç gündür gecikmen vardı:halay::anneadayı:
Canim gecikme yok yarin adet gunum ama bu aralar hep erken oldugum icin gun bilmiyorum yarini bekleyecektim ama sabah atesimi ölçtüm baktim düşük degil süphelendim test yaptim kopkoyu cikti bu bile acik hali ..
Alpimmm cok sevindim coookkkk♥♥♥ hemen kan testi vermeye hadi:spor::KK19:
Ayy özlem insallah bu sefer dogrudur sorunsuz bir sekilde olur gider :(

Back