Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canim ben iyiyim temizlik bitti cok sükür yarin ki nöbete hazirim... sen nasilsin. agrin sizin var mi.Günaydın kızlar iyi haftasonları :)
Nasılsınız bakem :)
Allah razi olsun canim agzina saglik...Slm kızlar, annemin biraz agrısı var gelen gidende oluyor gözüm arkada kalacaktı saolsun eşimde anlayışlı bu konuda onun için dedim biraz daha yanında kalayım...onu acı çekerken görünce içim acıyor yinede Rabbime şükürler olsun yaraları iyi olacak inşallah...
Saye-
Semra24 @Elcanki kızlar geçte olsa duanızı tamamladım hakkınızı helal edin... Rabbim hepimize miniklerimizi koklamayı nasip etsin...
Al_pi kuzum en sonunda tamamladım
![]()
sagol canim cok sükür bitti mis gibi oturuyorum ohhh
resimlerini gördüm canim cok güzel... Allah razi olsun dualarin icin Allah kabul etsin@Kartanesi_26 inşallah daha iyi olur canım annen bugünlere de şükür.. Yanında kalmak iyi gelir insanın aklı kalınca daha çok dertleniyor...
Bu arada kızlar biz de dün eşimle günü birlik Edirne gezisi yaptık camiileri dolaştık özellikle Selimiye... Çok dua ettim keza eşimde ve dualarımda hepinizin adını tek tek geçirdim doğum yapanlar dahil... Belki vesile olur sizlere de..
Evet tatlım 938 çıktı iyi mi sence cuma yaptirmistim 295 çıkmıştı.vesselam_ canim sonucun cikti mi
Hayırlı akşamlar şekerim :)herkese hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz...
Nasılsın özlemcim keyifler yerinde mi?Hayırlı akşamlar hanımlar. .![]()
Ooh süper çıkmış maşallah.Evet tatlım 938 çıktı iyi mi sence cuma yaptirmistim 295 çıkmıştı.
Saolasın canım amin inşallah hepimizin duaları kabul olsun inşallahselam canim ben iyiyim temizlik bitti cok sükür yarin ki nöbete hazirim... sen nasilsin. agrin sizin var mi.
Allah razi olsun canim agzina saglik...
sagol canim cok sükür bitti mis gibi oturuyorum ohhh
resimlerini gördüm canim cok güzel... Allah razi olsun dualarin icin Allah kabul etsin![]()
Güzel yüreğine saglik canim benim Rabbim neyi vesile kılar bilinmez insAllah vesilemiz olur.@Kartanesi_26 inşallah daha iyi olur canım annen bugünlere de şükür.. Yanında kalmak iyi gelir insanın aklı kalınca daha çok dertleniyor...
Bu arada kızlar biz de dün eşimle günü birlik Edirne gezisi yaptık camiileri dolaştık özellikle Selimiye... Çok dua ettim keza eşimde ve dualarımda hepinizin adını tek tek geçirdim doğum yapanlar dahil... Belki vesile olur sizlere de..
cok iyi cikmis canim doktorunla görüstün mü muayaneye ne zaman gidiyorsun. hic kalbini bozma insallah kalp atislarinin heyecaninida paylasacagiz beraber cinsiyeininde iyi düsün iyi olsun canimEvet tatlım 938 çıktı iyi mi sence cuma yaptirmistim 295 çıkmıştı.
yorgun ama mutluyumHayırlı akşamlar şekerim :)
Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın bakem:)
Temizliği halletmişsin ooh mis gibi otur artık :)
hayirli haberlerini bekliyoruz o zaman yarin canim sende duamizdasin ferah tut iciniSaye- canım bugün gittim artış var mı bakalım dedi test yaptirdi.yarin sonucu al gel bakalım dedi.insaAllah kuzum Rabbim herkese nasip etsin duamdasiniz hep
![]()
Hoş geldin canım insaAllah Rabbim emeğinin karşılığını verir.. yüzünü güldürür insaAllah evde ıdrar testi yaptin mi pekiMerhaba aranızda yeni sayılırım. Bir buçuk senedir uğraşıyoruz ama maalesef sonuç alamıyoruz.Her ay adet dönemimde hep aynı umut hep aynı hayal kırıklığı.Bu ay çatlatma iğnesini kullandım bugün 14. gün yarın kan testi yaptırıcam ama hafif kasıklarımda ağrı var umudum kırıldı adet sancısı gibi.Eşime güzel mutlu haber vermeyi o kadar çok istiyorum ki.İnşallah hastalanmam ve bebişim bana bi sürpriz yapıp gelir hayatıma![]()
Ohh hadi inşallah canım arkandan gelmeyi çoook isteriz..Amin canım benim insaAllah darısı hepinize iyice sürttüm ayağımı.. :)
Canım bu bahçeciyi çok övüyolar bende tüp bebek yaptırsam aklımda olan birkaç yerden biri ama nasıl memnun kaldın mı sen?Ne demek canım seve seve sorabilirsin istediklerini.. Kendimden biliyorum gerçekten öncesinde de sonrasında da sudan çıkmış balık gibi oluyor insan merak ediyor birilerine sormak istiyor.. Hangi şehirdesin hatırlamıyorum ama ben istanbuldayım... Bahçeci fulya da yaptırmıştım tedaviyi hali hazırda 2 tane daha dondurulmuş 5. Gün embriyomuz var biraz toparlanınca 2. Denememizi yapacağız bizde
Allah razı olsun canım bizleri de unutmadığın için bende dua ederken önce tüm bu hasreti çekenlere diye ederim. Kimin kime ettiği duanın kabul olacağı belli olmaz inşallah kabul olunan dualardan olur dualarımız@Kartanesi_26 inşallah daha iyi olur canım annen bugünlere de şükür.. Yanında kalmak iyi gelir insanın aklı kalınca daha çok dertleniyor...
Canim sonucun cok iyi çıkmış gayet iyi artmış :)) muayene icin erken sanırım kaçıncı haftadasın benim ki 7 yada 8. Haftada görünmüştü ve kalp atışını duymuştum :) darısı senin başına :)) doktor bisi dedi miEvet tatlım 938 çıktı iyi mi sence cuma yaptirmistim 295 çıkmıştı.
Farkettim canım 3 gün ara olduğunu ama gayet iyi maşallah.
Evet en azından eve gelince rahat edersin :)cok iyi cikmis canim doktorunla görüstün mü muayaneye ne zaman gidiyorsun. hic kalbini bozma insallah kalp atislarinin heyecaninida paylasacagiz beraber cinsiyeininde iyi düsün iyi olsun canim
yorgun ama mutluyumnöbetten cikincaya is kalmadi diye seviniyorum
rahat rahat yatacagim
bebis nasil hareketlenme yok demi
Aa öylemi canım bu konuda bilgili biriyle konuşmaya çok ihtiyacım vardı keza kafam çok karışık sen nasıl bi süreç yaşadın devletten raporun var mıydı yoksa ne kadara mal oldu size azcık soru sorayım sana ama inşallah bunaltmam seni canımu-mutlu lale
Canim benim bende bahcecide tedavi oldum ben memnun kaldım herkes cok ilgili birde orası tüp bebek tedavisini yapan ilk yerlerden konuşmak ve bilgi almak icin bile gidebilirsin