inşallah temiz çıkar canımcım....?bende cok isterdim canim, ben annemle babamin mektuplarina bakarim bazen cok güzel tarifi yok..
iyiyim ben ablacim simdilik tedavi yok testleri bekliyorum genetikten daha cikmadi.
insalalh leyla ablacim bekle bekle bi hos oldum mesaj geldi cikti diye ama daha benimki cikmamais sadece esiminki cikmisinşallah temiz çıkar canımcım....?
Git kan ver kıs :) değerini de öğrenelim sonra kutlamalara başlayalım :)
vesselam_ testin cok güzel cikmis canim kan ver bencede cok heyecanli insallah Allah sonuna kadar götürsün canim
İnsaAllah doğru bir sonuçtur normalde bugün edet günüm bi kaç gün geçsin öyle giderim diyorum..bakalım herşeyin hayırlısı canlariminşallah vardır canım..hadi bakalım kan ver hemen...
en yakin zaman mümkünse hemen olsunen yakın zamanda verecem kanı insaAllah vardır yaa dua edin canim
Ayy canım vala umutlandırmak istemiyorım ama bariz çıkmış:) hadi gözünaydın inşallah kan değerlerinde güzelce çıkar katlanır dualarım seninleYaptım kızlar hafif pembe çıktı insaAllah kandirmiyordur beni yaaaakşam bir daha yapacam... bugün adet günüm normalde..Eki Görüntüle 1900478
Canım maşallah testin iyi bence de ama sen yarın sabah yine ilk idrarla dene sonra kan testi ver bencede. İnşallah hamilesindirYaptım kızlar hafif pembe çıktı insaAllah kandirmiyordur beni yaaaakşam bir daha yapacam... bugün adet günüm normalde..Eki Görüntüle 1900478
Canım iyi olduğuna sevindim hayat koşturmaca içinde akıp gidiyor maalesef senin birde nöbetler olunca daha fena tabii ama sağlık olsun... çıkan testlerde var mı bi sıkıntı canım inşallah hepsinin sonucu güzel gelir bir sorun yoktur. Varsa bile de önlem alınır tedavi uygulanır zaten önemli olan sorunu bulabilmekselam kizlR GIREMEDIM KUSURA BAKMAYIN HASTANEYE GITiitgim gün eve cok gec geldik dün nöbet vardi nöbet sonrasida egitime gittim. daha yeni eve gelebildim. maallesef benim sonuclar daha cikmamis sadece esimin kiler cikmis bende cok merak ediyorum ay sonunu bulacak galiba.. cok tesekkür ederim beni sordugunuz icin bakalim beklemedeyim daha.. @Al_piTaeYang LeYLa_21 u-mutlu lale derandiren @Enyalios @deeploneliness vesselam_ @umutLatahzen @Saadetim33
İyiyim canım sağol sen nasılsın görüşmeyeli :)TaeYang nasılsın canım geri sayım nasıl gidiyor maşallah oğluş yerini sevdi anlaşılan gününü bekliyor
Amin canım amin İnsaAllah sen dua ett bol bol bizlere ...Ayy canım vala umutlandırmak istemiyorım ama bariz çıkmış:) hadi gözünaydın inşallah kan değerlerinde güzelce çıkar katlanır dualarım seninle
Benim adet günüm bugün yA boll dua et kuzum hayırlısı ne ise o olsun insaAllah..vesselam_ geçmişti canım gunum geç döllenme olmuştu geçmesine rağmen böyle çıkmıştı
Allah razı olsun canım insaAllah.. akşamda yapacam,sabahta iki tane testim var :)Canım maşallah testin iyi bence de ama sen yarın sabah yine ilk idrarla dene sonra kan testi ver bencede. İnşallah hamilesindir
Canım iyi olduğuna sevindim hayat koşturmaca içinde akıp gidiyor maalesef senin birde nöbetler olunca daha fena tabii ama sağlık olsun... çıkan testlerde var mı bi sıkıntı canım inşallah hepsinin sonucu güzel gelir bir sorun yoktur. Varsa bile de önlem alınır tedavi uygulanır zaten önemli olan sorunu bulabilmek
Aminn..Ederim tabiki canım herzaman ediyorum Rabbim hepinizin böyle teker teker yüzünü güldürsün inşallah:)Amin canım amin İnsaAllah sen dua ett bol bol bizlere ...
Güzel haberler veririm insaAllah.
Benimde vardı canım bir kaybım ama bak çok şükür bu devam ediyor. Bol bol su iç ayaklarını uzat bana doktor ilk zamanlar hep su iç diyordu:) halada diyorAllah razı olsun canım insaAllah.. akşamda yapacam,sabahta iki tane testim var :)
Hamissem eğer herşey yolunda gider insaAllah.
Bir gelişmeyen gebeliğim var insan endişeleniyor
maalesef canim toparlanmak zor oluyor nöbetten sonra insallah güzel olur daha benim sonuclarim daha cikmamis bekleyecegiz canim..Canım maşallah testin iyi bence de ama sen yarın sabah yine ilk idrarla dene sonra kan testi ver bencede. İnşallah hamilesindir
Canım iyi olduğuna sevindim hayat koşturmaca içinde akıp gidiyor maalesef senin birde nöbetler olunca daha fena tabii ama sağlık olsun... çıkan testlerde var mı bi sıkıntı canım inşallah hepsinin sonucu güzel gelir bir sorun yoktur. Varsa bile de önlem alınır tedavi uygulanır zaten önemli olan sorunu bulabilmek
nasilsin canimİyiyim canım sağol sen nasılsın görüşmeyeli :)
En az 2 hafta daha dursun da sonra da çok bekletmesin artık ya :)
Ağırlaştım iyicene artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?