Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yaptım kızlar hafif pembe çıktı insaAllah kandirmiyordur beni yaaa akşam bir daha yapacam... bugün adet günüm normalde..Eki Görüntüle 1900478
Ayy canım vala umutlandırmak istemiyorım ama bariz çıkmış:) hadi gözünaydın inşallah kan değerlerinde güzelce çıkar katlanır dualarım seninle

Yaptım kızlar hafif pembe çıktı insaAllah kandirmiyordur beni yaaa akşam bir daha yapacam... bugün adet günüm normalde..Eki Görüntüle 1900478
Canım maşallah testin iyi bence de ama sen yarın sabah yine ilk idrarla dene sonra kan testi ver bencede. İnşallah hamilesindir
Canım iyi olduğuna sevindim hayat koşturmaca içinde akıp gidiyor maalesef senin birde nöbetler olunca daha fena tabii ama sağlık olsun... çıkan testlerde var mı bi sıkıntı canım inşallah hepsinin sonucu güzel gelir bir sorun yoktur. Varsa bile de önlem alınır tedavi uygulanır zaten önemli olan sorunu bulabilmek

Allah razı olsun canım insaAllah.. akşamda yapacam,sabahta iki tane testim var :)
Hamissem eğer herşey yolunda gider insaAllah.
Bir gelişmeyen gebeliğim var insan endişeleniyor

Allah razı olsun canım insaAllah.. akşamda yapacam,sabahta iki tane testim var :)
Hamissem eğer herşey yolunda gider insaAllah.
Bir gelişmeyen gebeliğim var insan endişeleniyor
Benimde vardı canım bir kaybım ama bak çok şükür bu devam ediyor. Bol bol su iç ayaklarını uzat bana doktor ilk zamanlar hep su iç diyordu:) halada diyor

maalesef canim toparlanmak zor oluyor nöbetten sonra insallah güzel olur daha benim sonuclarim daha cikmamis bekleyecegiz canim..
İyiyim canım sağol sen nasılsın görüşmeyeli :)
En az 2 hafta daha dursun da sonra da çok bekletmesin artık ya :)
Ağırlaştım iyicene artık.
nasilsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…