Ths 4.26Canım ilaçla düşülüyor diye biliyorum. Ondan sonra gebe kalan cok. Dr görünmende fayda var. Diger degerler nasil lh fsh e2?
Selam kızlar nasılsınız beni hatırladınız mı hiç giremiyorum ben daha dogrusu telefonu bile elime alamıyorum sizler nasılsınız ne var ne yok güzrlel haberler vardır inş
Kızlar rahim filminden çıktım cok cok rahatı hicbir sey hissetmedim diyebilirim. Sonuçlar da temiz çıktı çok şükür
Ths 4.26
Lh 12.49
Prolaktin 34.74
FSH 7.08
LeYLa_21 ablam gönlünden geçen butun duaları kabul etsin Mevlam insAllah..
Duani okudum Rabbim kabul etsin insaAllah.
Sağolun kızlar Allah razı olsun canlarım..Ağzınıza yüreğinize sağlık..Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah...kartanem sonuç temizmiş annenin..çok sevindim gözünüz aydın olsun...Allah razı olsun kızlar hepimizden, saolun
LeYLa_21 cnm duanı okudum, inşallah en yakın Zmna kızına kardeş gelir aileniz dahada büyür
Canım prolaktin bir sekilde ilacla dusuyor da senin yumurta tembelliginin asil sebebi polikistik over. Onunla ilgili bir tedavi uygulayabilir dr un. Tsh normal bi kisi icin normal sınırda ama gebelik için 2.5 alti olmali o da yumurtlamayi etkileyen hormondur. Fsh degerin normal E2 kac çıktı peki?Ths 4.26
Lh 12.49
Prolaktin 34.74
FSH 7.08
E2ye bakmadılar ama polistikoversin de demediler bu ay tekrar hormon testi yaptıricam yani bilmiyorum polistik oversemde napmam lazimCanım prolaktin bir sekilde ilacla dusuyor da senin yumurta tembelliginin asil sebebi polikistik over. Onunla ilgili bir tedavi uygulayabilir dr un. Tsh normal bi kisi icin normal sınırda ama gebelik için 2.5 alti olmali o da yumurtlamayi etkileyen hormondur. Fsh degerin normal E2 kac çıktı peki?
Iyiyim kuzum şükür şuan zayıflamaya çalışıyorum sen nasilsinSağolasın canim. Rahatladim bitince darisi Enyaya ins. Bol bol dinlen canım. Zaten çalıştın bu zamana kadar. Arada yürüyüş de yaparsan tamamdır. Normal doğuma faydasi olur
Sağolasın tatlım. Senin de inşallah bi kac güne güzel haberlerini alırız
Sağolasın Saadettim ♥Hep birlikte ins. Nasılsın canım Nasıl geciyor günlerin
Amin canım inşallah..
Amin gülüm Allah razı olsun yüreğine sağlık ablacım.. Cümlemize nasip etsin Rabbim inşallah gülüm..LeYLa_21 ablacim duanı okudum Rabbim sağlıkla kızına kardeş yollasın inşallah
Lh \Fsh oranı 1 den büyükse genelde pko teşhisi koyuluyor ama kesin bilgiyi dr un usg muayenesi sonunda soyleyebilir. Çok problem edilecek bir durum değil çoğu kadında var bu durum. Dedigim gibi dr unla gorusmende fayda var..E2ye bakmadılar ama polistikoversin de demediler bu ay tekrar hormon testi yaptıricam yani bilmiyorum polistik oversemde napmam lazim
Çalışmalarının karşılığını guzel sonuclarla alirsin inşallah canim benim. Ben de bildigin gibi ise gelip gidiyorum bir de hafta sonu resim kursuna yazildim ona gidiyorumIyiyim kuzum şükür şuan zayıflamaya çalışıyorum sen nasilsin
Yüreğine sağlık ablacım Allah razı olsun. Rabbim kabul etsin inşallah...
Ay bende resim çizmeye bayılırım kendi çapımda çizerim bişiler. valla kurs olsa bende giderdim tabi sormak lazımÇalışmalarının karşılığını guzel sonuclarla alirsin inşallah canim benim. Ben de bildigin gibi ise gelip gidiyorum bir de hafta sonu resim kursuna yazildim ona gidiyorum
Usg muanesi nedir acaba bu ay tekrar hormon testi yaptıracağım cvp verdiğiniz için de ayrıca teşekkürler bana Dr ilaç vermedi progestan verdi adet duzenliyociymiş onuda ben almadım.Bu ay baska Dr cikicam bakım o ne dicek.Lh \Fsh oranı 1 den büyükse genelde pko teşhisi koyuluyor ama kesin bilgiyi dr un usg muayenesi sonunda soyleyebilir. Çok problem edilecek bir durum değil çoğu kadında var bu durum. Dedigim gibi dr unla gorusmende fayda var..
Usg muanesi nedir acaba bu ay tekrar hormon testi yaptıracağım cvp verdiğiniz için de ayrıca teşekkürler bana Dr ilaç vermedi progestan verdi adet duzenliyociymiş onuda ben almadım.Bu ay baska Dr cikicam bakım o ne dicek.
Siz ne gibi süreçler atlattınız ?Eşim oralı benim bnde oralı sayılırım artık.Aslında Bn bugün yazdım prolaktinim 35 cikti da 3 aydır bebek istiyoruz daha yeni ama vajinismus sorunu da yaşadım oyuzden bebektede sorun çıkarsa diye korkuyordum ki korkuyorum.Dr yumurtlama tembelliği gözüküyor dedi. 1 yıl bekle stres yapma dedi ama elimde değil.Usg dedigi ultrasyon canim benim bi gecmis olsun diyim dedim.. gecmis yazilarini okumadim ne bilgi vermissin ama ilk zamanlarima götürdün beni bi an.. hormin tahlili yaptirir dururdum bide saka gibi ama hic bi sorun yok derdi doktorlar..
Insallah da polikistik over yoktur.. bu arada 61 olusuna da ayri sevindim hemseriyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?