• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Selam kızlar nasılsınız beni hatırladınız mı hiç giremiyorum ben daha dogrusu telefonu bile elime alamıyorum sizler nasılsınız ne var ne yok güzrlel haberler vardır inş

Selam canım hoş geldin, evet çok oldu girmeyeli,
ben eskileri unutmuyorum, doğum yapanlar çok vakit ayıramıyor buraya onu da anlıyorum. ;)
Ama burada güzel bir sinerji var, uzun süredir bu yolda neler yaşadık
hepimiz biliyoruz.
Ben rahim filmi çekileceğim inşallah..
Hamile olanlarımız var, içlerinde doğumu yakın olanlar var..
Güzel şeyler olacak inşallah. .

Kızlar rahim filminden çıktım cok cok rahatı hicbir sey hissetmedim diyebilirim. Sonuçlar da temiz çıktı çok şükür :KK66:

Canım şimdi bakabildim, ohh geçmiş olsun,
sonucun temiz çıkmasına sevindim..
Ben de echomarda çekileceğim sanırım.

;)

LeYLa_21 LeYLa_21 ablam gönlünden geçen butun duaları kabul etsin Mevlam insAllah..
Duani okudum Rabbim kabul etsin insaAllah.

LeYLa_21 LeYLa_21 canım duani ettim Rabbim gonlundekini hakkinda hayırlı eylesin Insallah :KK66:

Allah razı olsun kızlar hepimizden, saolun :KK15:
LeYLa_21 LeYLa_21 cnm duanı okudum, inşallah en yakın Zmna kızına kardeş gelir aileniz dahada büyür :KK66:
Sağolun kızlar Allah razı olsun canlarım..Ağzınıza yüreğinize sağlık..Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah...kartanem sonuç temizmiş annenin..çok sevindim gözünüz aydın olsun...
özlemcim seninde sonucun temizmiş çok sevindim..Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah tez vakitte...

Ths 4.26
Lh 12.49
Prolaktin 34.74
FSH 7.08
Canım prolaktin bir sekilde ilacla dusuyor da senin yumurta tembelliginin asil sebebi polikistik over. Onunla ilgili bir tedavi uygulayabilir dr un. Tsh normal bi kisi icin normal sınırda ama gebelik için 2.5 alti olmali o da yumurtlamayi etkileyen hormondur. Fsh degerin normal E2 kac çıktı peki?

Canım prolaktin bir sekilde ilacla dusuyor da senin yumurta tembelliginin asil sebebi polikistik over. Onunla ilgili bir tedavi uygulayabilir dr un. Tsh normal bi kisi icin normal sınırda ama gebelik için 2.5 alti olmali o da yumurtlamayi etkileyen hormondur. Fsh degerin normal E2 kac çıktı peki?
E2ye bakmadılar ama polistikoversin de demediler bu ay tekrar hormon testi yaptıricam yani bilmiyorum polistik oversemde napmam lazim

Sağolasın canim. Rahatladim bitince darisi Enyaya ins. Bol bol dinlen canım. Zaten çalıştın bu zamana kadar. Arada yürüyüş de yaparsan tamamdır. Normal doğuma faydasi olur :KK66:

Sağolasın tatlım. Senin de inşallah bi kac güne güzel haberlerini alırız :KK66:
Sağolasın Saadettim ♥Hep birlikte ins. Nasılsın canım Nasıl geciyor günlerin :KK66:
Iyiyim kuzum şükür şuan zayıflamaya çalışıyorum sen nasilsin

Al_pi Al_pi LeYLa_21 LeYLa_21 saolun kızlar evet Allah nasip ederse yarın geliyor annem... Okadar dua ettim ki bugün yaradanım tüm hastalara şifa ver diye...inşallah bu topikteki tüm anne adaylarınada bol bol bebiş nasip eder... Allah büyük inanıyorum hissediyorum peşpeşe güzel hbrler alacağız yine :KK66:
Amin canım inşallah..
LeYLa_21 LeYLa_21 ablacim duanı okudum Rabbim sağlıkla kızına kardeş yollasın inşallah
Amin gülüm Allah razı olsun yüreğine sağlık ablacım.. Cümlemize nasip etsin Rabbim inşallah gülüm..

E2ye bakmadılar ama polistikoversin de demediler bu ay tekrar hormon testi yaptıricam yani bilmiyorum polistik oversemde napmam lazim
Lh \Fsh oranı 1 den büyükse genelde pko teşhisi koyuluyor ama kesin bilgiyi dr un usg muayenesi sonunda soyleyebilir. Çok problem edilecek bir durum değil çoğu kadında var bu durum. Dedigim gibi dr unla gorusmende fayda var..

Iyiyim kuzum şükür şuan zayıflamaya çalışıyorum sen nasilsin
Çalışmalarının karşılığını guzel sonuclarla alirsin inşallah canim benim. Ben de bildigin gibi ise gelip gidiyorum bir de hafta sonu resim kursuna yazildim ona gidiyorum :KK66:

Çalışmalarının karşılığını guzel sonuclarla alirsin inşallah canim benim. Ben de bildigin gibi ise gelip gidiyorum bir de hafta sonu resim kursuna yazildim ona gidiyorum :KK66:
Ay bende resim çizmeye bayılırım kendi çapımda çizerim bişiler. valla kurs olsa bende giderdim tabi sormak lazım

Lh \Fsh oranı 1 den büyükse genelde pko teşhisi koyuluyor ama kesin bilgiyi dr un usg muayenesi sonunda soyleyebilir. Çok problem edilecek bir durum değil çoğu kadında var bu durum. Dedigim gibi dr unla gorusmende fayda var..
Usg muanesi nedir acaba bu ay tekrar hormon testi yaptıracağım cvp verdiğiniz için de ayrıca teşekkürler bana Dr ilaç vermedi progestan verdi adet duzenliyociymiş onuda ben almadım.Bu ay baska Dr cikicam bakım o ne dicek.

Usg muanesi nedir acaba bu ay tekrar hormon testi yaptıracağım cvp verdiğiniz için de ayrıca teşekkürler bana Dr ilaç vermedi progestan verdi adet duzenliyociymiş onuda ben almadım.Bu ay baska Dr cikicam bakım o ne dicek.

Usg dedigi ultrasyon canim benim bi gecmis olsun diyim dedim.. gecmis yazilarini okumadim ne bilgi vermissin ama ilk zamanlarima götürdün beni bi an.. hormin tahlili yaptirir dururdum bide saka gibi ama hic bi sorun yok derdi doktorlar..
Insallah da polikistik over yoktur.. bu arada 61 olusuna da ayri sevindim hemseriyiz ;)

Usg dedigi ultrasyon canim benim bi gecmis olsun diyim dedim.. gecmis yazilarini okumadim ne bilgi vermissin ama ilk zamanlarima götürdün beni bi an.. hormin tahlili yaptirir dururdum bide saka gibi ama hic bi sorun yok derdi doktorlar..
Insallah da polikistik over yoktur.. bu arada 61 olusuna da ayri sevindim hemseriyiz :KK66:
Siz ne gibi süreçler atlattınız ?Eşim oralı benim bnde oralı sayılırım artık.Aslında Bn bugün yazdım prolaktinim 35 cikti da 3 aydır bebek istiyoruz daha yeni ama vajinismus sorunu da yaşadım oyuzden bebektede sorun çıkarsa diye korkuyordum ki korkuyorum.Dr yumurtlama tembelliği gözüküyor dedi. 1 yıl bekle stres yapma dedi ama elimde değil.

Back