Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar rahim filminden çıktım cok cok rahatı hicbir sey hissetmedim diyebilirim. Sonuçlar da temiz çıktı çok şükür
Cnm Bnm gecmiş olsun bak bitti şükürler olsun... Sonucunda temizmiş bundan sonra hep olumlu sonuçlar yüzünü güldürecek sonuçlar alırsın inşallah

Kızlar buarada annemin patoloji sonucları temiz çıktı şükürler olsun,Rabbim şifa bekleyen herkese şifalar versin... Kontrolleri oluyor inşallah yarın kavuşurum anneme

Gozunaydinn canim benim tekrardan geçmiş olsun :)

Canımm çok sevindim annen için. Çok geçmiş olsun artık rahatça hamileliğinin tadına varacaksın inşallah:) Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin

Selam kizlarr bu topigi yeni gördüm.Bende 13aylik evliyim 3 aydır korunmuyorum adet düzensizliği için doktora gittim hormon testi yaptırdım prolaktin 35 cikti sizce çok mu yüksek yumurtlama tembelliği yapabilirmis yani benm gibi bi durum yaşayıp hamile kalan var mı?

Selam kizlarr bu topigi yeni gördüm.Bende 13aylik evliyim 3 aydır korunmuyorum adet düzensizliği için doktora gittim hormon testi yaptırdım prolaktin 35 cikti sizce çok mu yüksek yumurtlama tembelliği yapabilirmis yani benm gibi bi durum yaşayıp hamile kalan var mı?

Sağolasın canım benim ♥Senin de gözün aydın annene çok geçmiş olsun bundan sonra hep sağlıklı gunleri olsun. Hayırlısı ile kavuşursun annecigine

Geçmiş olsun canım,benimki gibi gelecek ayada hamileyim diye müjdelersin inşallah:)
Sagolasin Inşallah tatlım ya hayırlısi olsun inşallah

tünaydın kızlaar :)

ay iyice tembele bağladım he :)
kocam da yıllık izinde evde oturuyoruz hep :)
oturmaktan doğuramayacam bu gidişle :)

iyiyim canım çok şükür. bugün biraz halsizim fenalık hissi var, tansiyonum düşüyor sanırsam.
kahvaltı da geç yaptık baya, geceleri uyuyamıyorum sabah da kalkamıyorum.
ondan kötü oldum herhal.

yaparsın kıs kilo dediğin nedir ki, hep birlikte grup olunca verilir hemen.
doğumdan sonra ben de katılırım kilo topiğine inşallah :)
daha buralardayım, benim yaramaz bi 3 hafta daha en az dursun inşallah ama 40'ı da geçirmeyiz inşallah

hayirli sabahlar kizlar nasilsiniz

birazdan cikacagiz canim evden insallah iyidir sonuc .. iyiyim bende gece gec yattim eski mektuplarimi falan karistirdim sabahda uyanamadim iste..
tünaydın haticem :) sonuçlar almışsındır güzel çıkmıştır inşallah.

Kızlar rahim filminden çıktım cok cok rahatı hicbir sey hissetmedim diyebilirim. Sonuçlar da temiz çıktı çok şükür
ohh çok sevindim rahat atlatmana :) darısı @Enyalios un başına inşallah :)

çoook sevindim canım benim :) Allah bir daha hastalık yaşatmasın

Çok sevindim canım benim.. insaAllah vesile olur ardından hemen gebe kalirsin...
Cok şükür tatlim... Cok çok sevindim..Rabbim sağlık sıhhat versin onları başımızdan eksik etmesin insaAllah..

Canım şükür gözün aydın çok sevindim

Canım ilaçla düşülüyor diye biliyorum. Ondan sonra gebe kalan cok. Dr görünmende fayda var. Diger degerler nasil lh fsh e2?

Sağolasın canim. Rahatladim bitince darisi Enyaya ins. Bol bol dinlen canım. Zaten çalıştın bu zamana kadar. Arada yürüyüş de yaparsan tamamdır. Normal doğuma faydasi olur
Çok sevindim canım benim.. insaAllah vesile olur ardından hemen gebe kalirsin...

Cok şükür tatlim... Cok çok sevindim..Rabbim sağlık sıhhat versin onları başımızdan eksik etmesin insaAllah..
Sağolasın tatlım. Senin de inşallah bi kac güne güzel haberlerini alırız
Çok şükür kuzum gözün aydın hadi inşallah artık bebiş gelir
Sağolasın Saadettim ♥Hep birlikte ins. Nasılsın canım Nasıl geciyor günlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…