iyiyim ben de alpicim çok sağolasın.
ben de merak ediyordum herhalde kafasını toplamaya ihtiyacı oldu.
güzelliklerle döner inşallah.
Saye- nöbet masıl geçti bacım :)
@Enyalios temizlik bitmedi mi kız :)
umutLatahzen nasılsın şekerim nasıl gidiyor :)
LeYLa_21 nasılsın leylacım fıstık kızın nasıl?
@Saadetim33 nasılsın şekerim nasıl gidiyor diyet işler filan :)
vesselam_ naber canım görüşemiyoruz bayadır?
@Kartanesi_26 nasılsın canım annen nasıl oldu? patolojisi çıktı mı? hem artık bi takvim yap sen de bakiim :)
@deeploneliness özlemcim naber? nasıl gidiyo iş güç?
@derandiren bayadır sesin çıkmıyor nasılsınız bakem?
Ebush_354 nasılsın canım? nasıl gidiyo yoğunsun herhalde bu aralar?
@Mor Seven naber sen de yoksun ortalarda çoktur?
@Ters Lale nasılsın canım keyifler yerinde mi?
Saolasın canım benim :) iyiyim çok şükğr daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum halsizlik var üstümde çok nadastayım biraz rahatlamaya çalışıyorum.. Kilo meselesini halledebilirsem çookk mesut olacağım.. Sen nasılsın kuzum az kaldı her girişimde senden doğum haberi gelmiştir belki de diye bir bakınıyorum.. Allah bir sancıda kurtarsın inşallahiyiyim ben de alpicim çok sağolasın.
ben de merak ediyordum herhalde kafasını toplamaya ihtiyacı oldu.
güzelliklerle döner inşallah.
Saye- nöbet masıl geçti bacım :)
@Enyalios temizlik bitmedi mi kız :)
umutLatahzen nasılsın şekerim nasıl gidiyor :)
LeYLa_21 nasılsın leylacım fıstık kızın nasıl?
@Saadetim33 nasılsın şekerim nasıl gidiyor diyet işler filan :)
vesselam_ naber canım görüşemiyoruz bayadır?
@Kartanesi_26 nasılsın canım annen nasıl oldu? patolojisi çıktı mı? hem artık bi takvim yap sen de bakiim :)
@deeploneliness özlemcim naber? nasıl gidiyo iş güç?
@derandiren bayadır sesin çıkmıyor nasılsınız bakem?
Ebush_354 nasılsın canım? nasıl gidiyo yoğunsun herhalde bu aralar?
@Mor Seven naber sen de yoksun ortalarda çoktur?
@Ters Lale nasılsın canım keyifler yerinde mi?
amin canim insallah dualarinizla gelecek bizim bebislerde..Saye- Rabbim yüzünü güldürsün canım, Seninde bu yolda bekleyen emek veren evlat hasreti çeken tüm annelerinde:)
günaydin leyla abla insallah gönlüne göre olur hersey.. kizina hayirlisiyla kardes gelir bu ayhepinize günaydın güzeller...
bugün benim duam günüm...şimdiden hepinizin ağzına yüreğine sağlık canlarım...bugünün benim için bir önemi daha var..bugün yada yarın yumoş çatlayacak...inşallah dualarınızla döllenip bebişe dönüşsün diliyorum Rabbimden...Akşam eşimede söyledim..yarın çatlarsa ve dua sırası bende..inşallah dualalar hamiş kalırım diye...Rabbim hiç kimseyi bekletmesin inşallah...
İyiyim canım çok şükür bir haftadır halsizlik bar biraz bir de durgunum nedense..Ebush_354 canim buralardasin galiba nasil gidiyor
birazdan cikacagiz canim evden insallah iyidir sonuc .. iyiyim bende gece gec yattim eski mektuplarimi falan karistirdim sabahda uyanamadim iste..İyiyim canım çok şükür bir haftadır halsizlik bar biraz bir de durgunum nedense..
Sen nasılsın canım ne zaman gidiyorsunuz sonucu öğrenmeye
İnşallah canım güzel gelir sonuçlarınız... Ay ne güzel maziyi yad etmişsindir.. Bende bu ara sıkıntıdan eve sardım bir sürü şeyi düzenliyorum eski yazışmalarımızı, hediyelerimizi bulunca dalıyorum arasına :) mazi güzeldir.. Evlilikte 2 yılımız bitti ama eşimle 10 yıldır beraberiz beraber büyüdük anımız çokkbirazdan cikacagiz canim evden insallah iyidir sonuc .. iyiyim bende gece gec yattim eski mektuplarimi falan karistirdim sabahda uyanamadim iste..
evet canim cok güzel oldu gözlerim doldu okurken mektuplari neler yasamisiz ne güzel günler...İnşallah canım güzel gelir sonuçlarınız... Ay ne güzel maziyi yad etmişsindir.. Bende bu ara sıkıntıdan eve sardım bir sürü şeyi düzenliyorum eski yazışmalarımızı, hediyelerimizi bulunca dalıyorum arasına :) mazi güzeldir.. Evlilikte 2 yılımız bitti ama eşimle 10 yıldır beraberiz beraber büyüdük anımız çokk
İnşallah ilerde çocuklarımız da okuyabilir onları.. Ben çok isterim ki bir evladım olsun o da annemle babam aşık olmuş, mutlularmış desinevet canim cok güzel oldu gözlerim doldu okurken mektuplari neler yasamisiz ne güzel günler...
Amin gülüm..Allah razı olsun büşram...ağzına yüreğini sağlık..Rabbim cümlemizi sevindirsin kuzum...Günaydin kızlarLeYLa_21 canim duani okudum Rabbim hayirlisiyla kizina kardes nasip etsin.. Amin
amin bitanem...amin canim insallah dualarinizla gelecek bizim bebislerde..
günaydin leyla abla insallah gönlüne göre olur hersey.. kizina hayirlisiyla kardes gelir bu ay
Hadi gözün aydın canim benim geçmiş olsun :)Kızlar rahim filminden çıktım cok cok rahatı hicbir sey hissetmedim diyebilirim. Sonuçlar da temiz çıktı çok şükür
Sağolasın canımcim ♥Hadi gözün aydın canim benim geçmiş olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?