• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Siz ne gibi süreçler atlattınız ?Eşim oralı benim bnde oralı sayılırım artık.Aslında Bn bugün yazdım prolaktinim 35 cikti da 3 aydır bebek istiyoruz daha yeni ama vajinismus sorunu da yaşadım oyuzden bebektede sorun çıkarsa diye korkuyordum ki korkuyorum.Dr yumurtlama tembelliği gözüküyor dedi. 1 yıl bekle stres yapma dedi ama elimde değil.

Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama ben 2 yillik evliyim ilk 3 - 4 ay gectikten sonra surekli hormon testi vs yaptirdim bebek istedigim icin sorun varmi yok mu diye.. 1 bucuk yil boyunca hic bi sorun yok dedi kac tane doktora gittiysem.. son 5-6 ay icinde yumurta tembelligi oldugunu ve pkos oldugunu ogrendim şok oldum tabi ama.. en onemli hatta tek 2 sebebi var benim icin kilo ve stres.. suan kilo vermeye ugrasiyorum bu donemde doktora gitmicem bitkisel biseyler iciyorum bide.. bakalim Allahtan hayirlisi.. sen ne kadarlik evlisin.. sunu soyliyim bide; ne kadar cok stres yaparsan o kadar cok sorun cikiyo rahat olmaya bak...

Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama ben 2 yillik evliyim ilk 3 - 4 ay gectikten sonra surekli hormon testi vs yaptirdim bebek istedigim icin sorun varmi yok mu diye.. 1 bucuk yil boyunca hic bi sorun yok dedi kac tane doktora gittiysem.. son 5-6 ay icinde yumurta tembelligi oldugunu ve pkos oldugunu ogrendim şok oldum tabi ama.. en onemli hatta tek 2 sebebi var benim icin kilo ve stres.. suan kilo vermeye ugrasiyorum bu donemde doktora gitmicem bitkisel biseyler iciyorum bide.. bakalim Allahtan hayirlisi.. sen ne kadarlik evlisin.. sunu soyliyim bide; ne kadar cok stres yaparsan o kadar cok sorun cikiyo rahat olmaya bak...
Bende 13 aylık evliyim 23 yaşındayım doğru söylüyorsun stres çok etkiliyor oda bende bolca var geceleri dişimi sıkıyorum farketmeden uyurken böle bi kendimi dinler oldum zaten 3 ay oluyorvajinismustum onu yendim şükür işte oda bni çok yıpratmisti oyuzden bunda da korku geldi .Rabbim inş arattirmadan versin hepimize en kısa zamanda inş.Nasıl oluyorda sonradan pko diyorlar.Ne kullanıyorsunuz bitkisel şeyler mi

Bende evlendikten sonra 9 kilo aldım stresten kendimi yemeğe mutfağa vermiştim çok aşırı mi kilonuz

Bende evlendikten sonra 9 kilo aldım stresten kendimi yemeğe mutfağa vermiştim çok aşırı mi kilonuz

Ben de dislerimi cok sıkıyorum cenem agirinca farkediyorum :/
Boyum 1.75 80 kiloyum suan bakildiginda hic gostermiyorum ama tarti oyle soyluyo :) en az bi 10 kilo vermem lazim suan ona ugrasiyorum 85 e kadar cikmistim yaz basında.. zayifliyorum yavas yavas cok sukur.. senin yasin daha cok kucuk ben 27 ye girdim bu hafta :) hiiic takma kafana once bi stresi at kafandan spor yap gez toz ne kadar rahat olursan inan o kadar kolay olacak her sey..

Bende 13 aylık evliyim 23 yaşındayım doğru söylüyorsun stres çok etkiliyor oda bende bolca var geceleri dişimi sıkıyorum farketmeden uyurken böle bi kendimi dinler oldum zaten 3 ay oluyorvajinismustum onu yendim şükür işte oda bni çok yıpratmisti oyuzden bunda da korku geldi .Rabbim inş arattirmadan versin hepimize en kısa zamanda inş.Nasıl oluyorda sonradan pko diyorlar.Ne kullanıyorsunuz bitkisel şeyler mi

Bu arada evet bitkisel seyler ama kafama gore degil eski ilimi bilen cok bilgili bi aktara gittim ben anlatmadan herseyimi soyledi zaten bikac biseye bakip.. o verdi bitki cayi vs biseyler suan onlari iciyorum..

Ben de dislerimi cok sıkıyorum cenem agirinca farkediyorum :/
Boyum 1.75 80 kiloyum suan bakildiginda hic gostermiyorum ama tarti oyle soyluyo :) en az bi 10 kilo vermem lazim suan ona ugrasiyorum 85 e kadar cikmistim yaz basında.. zayifliyorum yavas yavas cok sukur.. senin yasin daha cok kucuk ben 27 ye girdim bu hafta :) hiiic takma kafana once bi stresi at kafandan spor yap gez toz ne kadar rahat olursan inan o kadar kolay olacak her sey..
Vermissiniz masallah bende veririm İnşallah.biliyorum meleğini bekleyen çok kişi var eskiden bukadar hastalıklar yoktu kendim için dua ederken herkes için ediyorum inşallah herkes bi gün duasını yaşarken bulur kendini.Ben kk baya sardim çünkü konuşabilmek çok önemli destek almak TSK ederim

Bu arada evet bitkisel seyler ama kafama gore degil eski ilimi bilen cok bilgili bi aktara gittim ben anlatmadan herseyimi soyledi zaten bikac biseye bakip.. o verdi bitki cayi vs biseyler suan onlari iciyorum..
Banada tavsiyeniz olurmu şuan sadece aslan pençesi çayı aldım yani bitkilere bende çok inanırım ilaçtan daha iyi diye dusunuyorum

Banada tavsiyeniz olurmu şuan sadece aslan pençesi çayı aldım yani bitkilere bende çok inanırım ilaçtan daha iyi diye dusunuyorum

Evet burasi olmasa hepimiz daha daha cok stres olucaz iyiki burdaki arkadaslarim var ki ben de rahatliyorum biraz olsun.. nerede yasiyosun bilmiyorum ama gidip danisabilecegin iyi bi aktar vardir mutlaka bi git istersen.. ama kilo dedigim gibi cok onemli yumurta tembelliginde.. ve doktora da gitmen gerekebilir ben seni yonlendirmek istemem tüm kontrollerini de yaptir bu arada.. benim ictiklerim karisik suan icinde ne oldugunu bilmiyorum ama aslan pencesi civan percemi ve hayit tohumu icmistim bi dönem..

Ay bende resim çizmeye bayılırım kendi çapımda çizerim bişiler. valla kurs olsa bende giderdim tabi sormak lazım
Benim de içimde hep kalmıştır resim çizmek. Başladım hep yarım kalmıştı kurslar. Bu sefer tamamlayacagim inşallah. Canim ne guzel sen de yeteneklisin. Bence gelistirebilirsin kendini hem güzel bir hobi olur. Istanbulda büyük sehir belediyesinin her sene açtığı kurs var ismek diye geciyor. Belki sizin oralarda da vardir. Halk egitim merkezleri de olabilir ;)

Benim de içimde hep kalmıştır resim çizmek. Başladım hep yarım kalmıştı kurslar. Bu sefer tamamlayacagim inşallah. Canim ne guzel sen de yeteneklisin. Bence gelistirebilirsin kendini hem güzel bir hobi olur. Istanbulda büyük sehir belediyesinin her sene açtığı kurs var ismek diye geciyor. Belki sizin oralarda da vardir. Halk egitim merkezleri de olabilir :KK66:
Vardır mutlaka kuzum ama maalesef gelen gidenim eksik olmuyor. o yüzden pek kendime vakit ayıramıyorum haliyle

Gunaydin kizlar ..
@hsevda gelince dovecem seni hep ayni seyi yapiyorsun bize haber vermiyorsun merakta birakiyorsun :mad:
Duani okudum Rabbim kabul etsin sana hayirli evlatlar nasip etsin canim ..
Valla bende merak ettim umarım iyidir

tünaydın kızlaar :)

ay iyice tembele bağladım he :)
kocam da yıllık izinde evde oturuyoruz hep :)
oturmaktan doğuramayacam bu gidişle :)

iyiyim canım çok şükür. bugün biraz halsizim fenalık hissi var, tansiyonum düşüyor sanırsam.
kahvaltı da geç yaptık baya, geceleri uyuyamıyorum sabah da kalkamıyorum.
ondan kötü oldum herhal.

yaparsın kıs kilo dediğin nedir ki, hep birlikte grup olunca verilir hemen.
doğumdan sonra ben de katılırım kilo topiğine inşallah :)
daha buralardayım, benim yaramaz bi 3 hafta daha en az dursun inşallah ama 40'ı da geçirmeyiz inşallah :KK70:

tünaydın haticem :) sonuçlar almışsındır güzel çıkmıştır inşallah.

ohh çok sevindim rahat atlatmana :) darısı @Enyalios un başına inşallah :)

çoook sevindim canım benim :) Allah bir daha hastalık yaşatmasın:dua:
Dün cevap yazamadım canım kusuruma bakmayasın inşallah verebilirim ya motivasyonun düştü bu hafta veremedim diye:((
Hayırlısıyla doğar inşallah canım miniğin vakti zamanı da bellidir

Back