• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hahah aynen ben de merak ediyorum :) 40 haftayı tamamlayan var mı ki?
38den sonra istediği Zaman gelsin :)
evet evet bende haberlerini merakla bekliyorum :)) gecen bi doguma gittik 41. haftadaydi ;) seninkide 39da olur gibi geliyor bana

Evdemisin bugün cnm? Maşallah sende bayagı yoğunsun...
O boş konuşanlardan birine kocam çok iyi bakıyor napayım bende kilo aldım demiştim kadın susup kalmıştı... Bazen istiyorlar laf gercekten... :KK11:
Ayy bu çok tanıdık geldi bende aynı şeyi söylüyorum:63:
Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız? Hepinizi çok özledim, misafir eksik olmuyor, ev kalabalık dinlenmeye hiç fırsatım yok o yüzden bir türlü giremedim. Sağlığımız yerinde hamd olsun, bir kaç minik sorun haricinde her şey yolunda. Baya bir sayfa birikmiş ne var ne yok biri özet geçebilir mi?
Canım özledik seni buralarda ama Elif ve sen iyi olunda inşallah rahatlayıo aramıza dönersin kızınla birlikte:anne:
7000 Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat..
Kizlar artik duaya baslasak diyorum .. Bu duada sira katilanlar bir sayi belirleyip bi cizelge olusturup pazartesi baslayalim mi ne dersiniz ?
Saye- Saye- @deeploneliness vesselam_ vesselam_ Ebush_354 Ebush_354 umutLatahzen umutLatahzen @Enyalios LeYLa_21 LeYLa_21 M M_atruska
etiketlemeyi unuttugum diger katilmak isteyen arkadaslarim..
Alpi kaç gündür topiğe bakamadım kusura bakma kesinlikle katılmak isterim ben bu duayı okumak istiyordum zaten ama ben reglim salı günğ filan biter herhalde eğer okunabiliyosa öyle de okurum yoksa da sakıncası yoksa bitince okuyamadığım arkadaşlara okurum. Nasıl derseniz?

Buarada kızlar herkese güzel pazarlar..
Ben buaralar çok yoğunum sayfalara bile bakamadım girip bugün göz attım herkes iyi sanırım çok şükür grpaysgl grpaysgl bebeğini kucağına almışsın gözün aydın Allah sağlıklı uzun ömür versin hayırlı evlat olsun

u-mutlu lale u-mutlu lale
Tesekkurler canim benim allah sana da nasip etsin :) ayin 12 sinde gidicem kontrole o zaman sorarım en son çare ilac alırım nazar değmesin 2 gündür iyiyim :)
Aminn inşallah canım.. daha da iyi olun bebeğin ve sen inşallah.. nerde oturuyosun bilmiyorum ama canım ctesi bir arkadaşımla eminönüne gittik doğum sonrası dağıtılan süsler kapı süsleri mevlid süsleri filan neler neler gördüm varya inanılmaz daha da çok istedim hayırısıyla hamile olmayı olayımda hepsinden alcam dedim nasip olursa.. ilerleyen aylarda ist daysan sana da tavsiye ederim insanın aklı gidiyo:confused::KK36:

Aminn inşallah canım.. daha da iyi olun bebeğin ve sen inşallah.. nerde oturuyosun bilmiyorum ama canım ctesi bir arkadaşımla eminönüne gittik doğum sonrası dağıtılan süsler kapı süsleri mevlid süsleri filan neler neler gördüm varya inanılmaz daha da çok istedim hayırısıyla hamile olmayı olayımda hepsinden alcam dedim nasip olursa.. ilerleyen aylarda ist daysan sana da tavsiye ederim insanın aklı gidiyo:confused::KK36:
Allah'a şükür iyiyiz canim ya :) sen de iyisindir insallah:) bende istanbuldayim kardeşimin de bebeği olacak onun icin yakın zamanda Eminönü'ne bende giderim canim :) eskiden pasta malzemeleri ve Doğum günü konseptleri icin giderdim allah izin verirse insallah kendi bebegim içinde gitmek isterim
:))

Buarada kızlar herkese güzel pazarlar..
Ben buaralar çok yoğunum sayfalara bile bakamadım girip bugün göz attım herkes iyi sanırım çok şükür grpaysgl grpaysgl bebeğini kucağına almışsın gözün aydın Allah sağlıklı uzun ömür versin hayırlı evlat olsun
Sağol cnm allah razı olsun. Rabbim olmayanlarda nasip etsin inslahhh hayirlisiyka

Ayy bu çok tanıdık geldi bende aynı şeyi söylüyorum:63:

Canım özledik seni buralarda ama Elif ve sen iyi olunda inşallah rahatlayıo aramıza dönersin kızınla birlikte:anne:

Alpi kaç gündür topiğe bakamadım kusura bakma kesinlikle katılmak isterim ben bu duayı okumak istiyordum zaten ama ben reglim salı günğ filan biter herhalde eğer okunabiliyosa öyle de okurum yoksa da sakıncası yoksa bitince okuyamadığım arkadaşlara okurum. Nasıl derseniz?
Nasil icin rahat ederse oyle okursun canim .. Bizim icin farketmez :)

10 ekim @deeploneliness
11 ekim Ebush_354 Ebush_354
12 ekim M M_atruska
13 ekim Al_pi Al_pi
14 ekim u-mutlu lale u-mutlu lale
15 ekim Kartanesi_26 Kartanesi_26
16ekim vesselam_ vesselam_
17ekim umutLatahzen umutLatahzen
18 ekim LeYLa_21 LeYLa_21
19ekim Saye- Saye-
Kızlar listemiz böyle yarin basliyoruz gunluk 100 adet okuyacagiz .. Eger isterseniz listeyi bitirdikten sonra tekrar bir tur doneriz sayi önemli degil niyet önemli o yuzden 100 yeterli .. Katilmak isteyenler olursa baska alta eklerim .. ilk sayfada duamiz var ben oraya listeyi ekleyemiyorum E-brulim E-brulim atar belki oraya .. ;)

10 ekim @deeploneliness
12 ekim M M_atruska
13 ekim Al_pi Al_pi
19ekim Saye- Saye-
Kızlar listemiz böyle yarin basliyoruz gunluk 100 adet okuyacagiz .. Eger isterseniz listeyi bitirdikten sonra tekrar bir tur doneriz sayi önemli degil niyet önemli o yuzden 100 yeterli .. Katilmak isteyenler olursa baska alta eklerim .. ilk sayfada duamiz var ben oraya listeyi ekleyemiyorum E-brulim E-brulim atar belki oraya .. :KK66:
taam canim yarin basliyoruz o zaman :KK19:

10 ekim @deeploneliness
12 ekim M M_atruska
13 ekim Al_pi Al_pi
19ekim Saye- Saye-
Kızlar listemiz böyle yarin basliyoruz gunluk 100 adet okuyacagiz .. Eger isterseniz listeyi bitirdikten sonra tekrar bir tur doneriz sayi önemli degil niyet önemli o yuzden 100 yeterli .. Katilmak isteyenler olursa baska alta eklerim .. ilk sayfada duamiz var ben oraya listeyi ekleyemiyorum E-brulim E-brulim atar belki oraya .. :KK66:
Ellerine yüreğine sağlık canım. Ne zamandır istiyordum duaya yeniden başlamaya sen vesile ettin hepimizi ;)

10 ekim @deeploneliness
12 ekim M M_atruska
13 ekim Al_pi Al_pi
19ekim Saye- Saye-
Emeğine saglık cnm, yarın başlar bildirimimi yaparım ;) Rabbim duysun sesimizi,dualarımızı....

10 ekim @deeploneliness
12 ekim M M_atruska
13 ekim Al_pi Al_pi
19ekim Saye- Saye-
Bence bir tur dönelim çok güzel bir dua çünkü yarın başlarım inşallah şimdiden Rabbim kabul etsin

10 ekim @deeploneliness
12 ekim M M_atruska
13 ekim Al_pi Al_pi
19ekim Saye- Saye-

Sagol kuzum eline saglık ugrasmissin.. ♡
Hadi bismillah diyelim o zaman.. Rabb'im kabul eylesin dualarimizi..

10 ekim @deeploneliness
12 ekim M M_atruska
13 ekim Al_pi Al_pi
19ekim Saye- Saye-
Beni de ekleyebilirsiniz kızlar ama daha önce hiç katılmamıştım nasıl yapılıyor

Beni de ekleyebilirsiniz kızlar ama daha önce hiç katılmamıştım nasıl yapılıyor
Listenin sonuna ekleyebilirim canim .. Yarin basliyoruz listenin basindaki arkadasa 100 tane okuyup ona hayirli saglikli evlat nasip etmesini diliyoruz o kadar .. Zaten gun tarih yaziyor ordan takip edersin gununu..

Back
X