• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

7000 Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat..
Kizlar artik duaya baslasak diyorum .. Bu duada sira katilanlar bir sayi belirleyip bi cizelge olusturup pazartesi baslayalim mi ne dersiniz ?
@hsevda @deeploneliness vesselam_ vesselam_ Ebush_354 Ebush_354 umutLatahzen umutLatahzen @Enyalios LeYLa_21 LeYLa_21 M M_atruska
etiketlemeyi unuttugum diger katilmak isteyen arkadaslarim..

7000 Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat..
Kizlar artik duaya baslasak diyorum .. Bu duada sira katilanlar bir sayi belirleyip bi cizelge olusturup pazartesi baslayalim mi ne dersiniz ?
@hsevda @deeploneliness vesselam_ vesselam_ Ebush_354 Ebush_354 umutLatahzen umutLatahzen @Enyalios LeYLa_21 LeYLa_21 M M_atruska
Benide ekle cnm, bende katılmak isterim size uyarım ;)

Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız? Hepinizi çok özledim, misafir eksik olmuyor, ev kalabalık dinlenmeye hiç fırsatım yok o yüzden bir türlü giremedim. Sağlığımız yerinde hamd olsun, bir kaç minik sorun haricinde her şey yolunda. Baya bir sayfa birikmiş ne var ne yok biri özet geçebilir mi?

Kuzummn sen sagliklu ol da gelirsin katilirsin cok sevindim bebisin de senin de iyi olmaniza.. kizlar ozet gecmis son durumlari evet.. :) bu arada ben de 2. Kimyasal gebeligi yasadim klomen sebebiynen.. suan da da bi aktar vesilesiyle bitkisel biseyler icmeye basladim simdilik durumum bu.. bide zayiflama yolundayim iste :D
Melegini op benim icin miiisss kokulu... ❤

Kuzum bana uyar baslayalim evet artik Allahin izniyle..

Tamam kuzum banada uyar başlayalım insaAllah

Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız? Hepinizi çok özledim, misafir eksik olmuyor, ev kalabalık dinlenmeye hiç fırsatım yok o yüzden bir türlü giremedim. Sağlığımız yerinde hamd olsun, bir kaç minik sorun haricinde her şey yolunda. Baya bir sayfa birikmiş ne var ne yok biri özet geçebilir mi?
Hoşgeldin canım, özlettin kendini.. Elifçik nasıl peki çok merak ediyorum onu, Allah kolaylık versin zordur tabi... @lisaa-89 da doğum yaptı canım

Saolasın canım çok güzel düşünmüşsün ben varım ve anlamı çok güzelmiş gözlerim doldu okur okumaz

Çok iyi olur alpimm ben varım

ben katılırım canım...

Pazartesi basliyoruz o zaman ama gunluk bir kisiye 100 adet okuyalim boyle birbirmize dua etmis oluyoruz daha iyi toplu okumaktansa.. Okuyamayan ertesi gun 200 okur mesela ..
Sayiyi da ben oylesine soyledim zor olmasin herkes rahat okusun diye isterseniz arttirabiliriz de .. @Ters Lale seni unutmusum canim duaya katilmak istermisin ?

Pazartesi basliyoruz o zaman ama gunluk bir kisiye 100 adet okuyalim boyle birbirmize dua etmis oluyoruz daha iyi toplu okumaktansa.. Okuyamayan ertesi gun 200 okur mesela ..
Sayiyi da ben oylesine soyledim zor olmasin herkes rahat okusun diye isterseniz arttirabiliriz de ..
7000 taneye ulaşmamız biraz zor olabilir o zaman kişi sayımız az olursa, bir de şunu da yapabiliriz her gün belirlenen sayı kadar hepimizin adını geçirerek de okuyabiliriz. Böylece herkese 7000 kere okunmuş olur

E-brulim E-brulim iyiyim tatlım bende nasıl olayım işte doktora gidip duruyorum hap vermişti iki yumosum var gunasiri birlikte ol dedi bakalım Rabbim nasip eder insaAllah..
Hakkında hayırlısı olsun inşallah yumoşlar bebişe dönüşür. İkisi birden tutsun demiyorum Allah gönlüne göre versin :)
E-brulim E-brulim kuzum özlettin kendini... Allah razı olsun inşallah bu sefer sizler gibi kucağıma alırım cnm :anne::nazar: darısı topikteki diğer arkadaşlarıma olsun (amiiiiiiin) şimdiden hayırlı olsun yeni eviniz cnm, içi huzur mutluluk dolu olsun :KK200: o minik Elif hanımı koklayarak öp cnm :KK15:
İnşallah canım inşallah dualarım sizlerle ❤️ Öperim gülüm :)
Kuzummn sen sagliklu ol da gelirsin katilirsin cok sevindim bebisin de senin de iyi olmaniza.. kizlar ozet gecmis son durumlari evet.. :) bu arada ben de 2. Kimyasal gebeligi yasadim klomen sebebiynen.. suan da da bi aktar vesilesiyle bitkisel biseyler icmeye basladim simdilik durumum bu.. bide zayiflama yolundayim iste :KK70:
Melegini op benim icin miiisss kokulu... ❤

Kuzum bana uyar baslayalim evet artik Allahin izniyle..
Geçmiş olsun gülüm :( Allah beterinden saklasın. İnşallah Y
Bu kimyasal bebeğinin yakın vakitte geleceğinin habercisidir.

Hoşgeldin canım, özlettin kendini.. Elifçik nasıl peki çok merak ediyorum onu, Allah kolaylık versin zordur tabi... @lisaa-89 da doğum yaptı canım
Bende sizleri özledim adaşım. Elif iyi hamd olsun, biraz emmekte problem yaşıyoruz son günlerde. Allah icin verirse atlatacağız. Allah sizlere de nasip etsin Ebru'm ❤️

Hakkında hayırlısı olsun iyllah yumoşlar bebişe dönüşür. İkisi birden tutsun demiyorum Allah gönlüne göre versin :)

Geçmiş olsun gülüm :KK43: Allah beterinden saklasın. İnşallah Y

Bende sizleri özledim adaşım. Elif iyi hamd olsun, biraz emmekte problem yaşıyoruz son günlerde. Allah icin verirse atlatacağız. Allah sizlere de nasip etsin Ebru'm ❤️

Insallah kuzum benim insallah.. Elifimi öpüyorum mis kokulu cennet kokulu yanaklarindan yerim onu ben... ❤

Hakkında hayırlısı olsun inşallah yumoşlar bebişe dönüşür. İkisi birden tutsun demiyorum Allah gönlüne göre versin :)

Geçmiş olsun gülüm :KK43: Allah beterinden saklasın. İnşallah Y

Olsun canım her türlü zorluğun üstesinden gelirsiniz Allahın izniyle öpüyorum kocaman sizi.. İnşallah canım benim Allahım nasip etsin:KK200:

Ay maşallah çok sevindim Kartanesi_26 Kartanesi_26 gözün aydın gülüm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, darısı inşallah diğer kızlara. Annene de geçmiş olsun kuzum.

@Enyalios seninde annene geçmiş olsun canım, Allah tüm hastalarımıza şifa versin. Hsg çekilecekmişsin, inşallah kolayca atlatırsın kuzum.

Amin halimem Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah. Sen nasılsın kuzum?

Hoşbuldum satum nasılsın? Valla seni takdir ediyorum ben biriyle zor başa çıkıyorum sen dört taneyle ilgileniyorsun. Allah yar ve yardımcın olsun gülüm.
Oy maşallah size ne güzel birbirinize destek oluyorsunuz, şükürler olsun bu ayın sonunda taşınıyoruz o zaman telaşem bitecek Allah'ın izniyle ve ondan sonra bende size katılmak isterim :) birlikten kuvvet doğar demişler incecik oluruz evelallah :)
Sagol bebegim bizde iyiyiz şükür rabbim yardım ediyor canim elimizden geleni yapiyoruz bizde. Tamam canim senin icin daha cok erken biraz zaman gecsin emziriyorsun ye ic guzelce süt olsun bebisine kilolar gider orasi kolay.

Selam kızlar nasılsınız?
grpaysgl grpaysgl de doğum yapmış galiba, en son geçen hafta cumartesi günü yazmış, pazartesi sezaryen olcam diye.
Evet cnm sezeryan ile pazartesi yavruma kavuştum. Pazar günü aksam üzeri nisanım geldi gece 12 den sonra suyun geldi hastahaneye gittik açıklık yoktu bebek hala kanala yerleşmemişti o yüzden planıydı ama yavrumda o gün gelmek istedi ... çok gazımiz şansımız var o yüzden giremiyorum pek kizlarr

Evet cnm sezeryan ile pazartesi yavruma kavuştum. Pazar günü aksam üzeri nisanım geldi gece 12 den sonra suyun geldi hastahaneye gittik açıklık yoktu bebek hala kanala yerleşmemişti o yüzden planıydı ama yavrumda o gün gelmek istedi ... çok gazımiz şansımız var o yüzden giremiyorum pek kizlarr
MasaAllah kuzuma hoş gelmiş dünyaya iyi ki gelmis.. teyzeleri için kocaman op insaAllah..ismi ne oldu ?

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Back
X