• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bizde doğum günü için gittik inanamadım resmen bi sektör olmuş doğum günleri inşallah kendi çocuğuna - çocuklarımıza da yapmak nasip olur canım aminn

Amin canım..

adetliyken okunabiliyo mu canım ben bilmiyorum da okunuyosa okurum bende.. buarada liste için emeğine sağlık canım Allah hepimize en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin duada vesile olsun inşallah.. ben bu duanın anlamını ne zaman okusam gözlerim dolar boğazımda bişey düğümlenir..
Canim inan ki bilgim yok ama E-brulim E-brulim bu dualari hazirlarken adetli okunuyor diyordu belki ugrarsa cvp yazar bize..
Birde cok degil gunluk yuz defa okuyacagiz ya olmadi temizlen öylr oku yetistirirsin zaten ;)
Duanin anlami cooook guzel cidden hissederek okuyacagimiz bi dua .. :(

Al_pi Al_pi ellerine sağlık canım yarın bildirim yaparım okur okumaz bu arada sınraki paylaşımına da baktım 11 ekim de tam bana denk gelmiş.. Dualarımız dileklerimize ahiretimize vesile olsun inşallah
Evet canim yaa bende ona baktim ilk sana gelmis .. ;) Rabbim kabul eylesin dualarimizi .. Duayi biraktik topikte hamile kalmadi herkeste dogurdu artik dualara baslamak lazimdi gelsin minnaklarimiz ;)

Canım hamilelikte kasık ağrılarının olduğunu duymuştum rahim genişlediği için oluyo diyolardı akıntı da normal bildiğim kadarıyla.. sen kendini yorma gerisini Allah a bırak ona emanet.. hem çok şükür kanama filan yok kendini strese sokma bebişide stres altında bırakma dr a gidince de için daha çok rahatlar inşallah.. ah ah hamile kalmakla bitmiyo dimi canım yaa iyimi kalbi atıyomu herşey yolunda mı.. kucağa alana kadar insan öyle tedirgin olur ama hepsi geçecek inşallah
İnan bitmiyor sürekli bir korku. Kalp atışını duymak icin insanlar heyecan yapar ağlar duyduğunda, ben korkuyla gittim acaba ordami diye. kalp atışını duydum ama ne heyecan ne bisi doktora sorduğum ilk soru iyi mi... dediğim gibi sanırım dogurana kadar böyle olacak yine de diyorum allahım sana şükürler olsun herşey yoluna girecek herşey iyi olacak diye kendime moral veriyorum.
Allahım insallah sana ve tüm isteyenlere bu guzel duygulari yakın zamanda yaşatır nasıl olduğunu bildiğim icin içten dua ediyorum. İnsallah yakın zamanda guzel haberlerinizi duyarız :)

Canim inan ki bilgim yok ama E-brulim E-brulim bu dualari hazirlarken adetli okunuyor diyordu belki ugrarsa cvp yazar bize..
Birde cok degil gunluk yuz defa okuyacagiz ya olmadi temizlen öylr oku yetistirirsin zaten :KK66:
Duanin anlami cooook guzel cidden hissederek okuyacagimiz bi dua .. :KK43:
alpim eline saglik insallah bu dua vesilemiz olur

Hayırlı sabahlar kızlar.. Nasılsınız? Ben çok üzgünüm..
Dedemi kaybettik cenazemiz vardı, giremedim pek..
Dün mevlidi şerifi okundu.
Rabbim mekanını cennet eylesin..
Bir hayal bir rüya gibi dedem artık yok...

Cnm,başınız sagolsun... Rabbim mekanını cennet eylesin...büyüklerin kaybı farklı bir acı... Rabbim geride kalanlara sabır versin...

Günaydın kızlar nasılsınız?

Enyacığım dedeciğinin mekanını Allah cennet eylesin, size de sabırlar versin.
Giremeyince ben de annenlesindir diye düşünmüştüm. Annen Nasıl oldu?

Kartanesi_26 Kartanesi_26 canım annen Nasıl oldu? Patoloji raporu çıktı mı?
Kalp atışları için ne Zaman gideceksiniz :)

Kızlar nasılsınız? Herkese güzel haftasonları. Burda yine yağmur var bugün.

E-brulim E-brulim nasılsınız canım, hoşgeldin.
Emme reddi mi var bebişte.
Nette tomrisin emzirme notları diye yazı dizisi var bir gözat istersen belki faydalı olur.
Hoşbuldum canım nasılsın? Son haftaların nasıl geçiyor?
Emme reddi değil sütüm azaldı stresten. Emzirmek karşıdan göründüğü kadar kolay değilmiş ve yine dikkat edilmesi gereken bir sürü şey varmış. İnsan yaşamadan bilemiyor ki bu sözlerim şikayet edermişim gibi algılanmasın. Sütümün yetmemesi beni üzdü, sanki çocuğuma hazır mama verince kötülük edecekmişim gibi hissettim. Duygusallık, hormonlar hepsi bir araya gelince saçmalayabiliyorsun :)
Sagolun kızlar allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin hayırlısı ile ismi Ismail Eymen oldu cnm
Bahtı da adı gibi güzel olsun paşanın :) eymen ismini çok seviyorum
Alpim beni de ekleyebilirsin. .Anlamı çok güzel duanin regli iken de okunabiliyor mu ?
E-brulim E-brulim hosgeldin canım. Nasılsınız? :KK66: @grpaysgl tebrik ederim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı bir evlat olsun inşallah. .
Şükür Özlem'im iyi diyelim iyi olalım. Griptim biraz, kıza da bulaştı haliyle... Biraz onun huysuzluğu var. Sen nasılsın gülüm?
Kızlar iyi pazarlar hepinize.
Nasılsınız. İnşallah çok büyük problemler yoktur.
Zayıflama topiginiz hayırlı olsun
Bol bol gitsin o pis yaglarr:KK66:
Ben de de bol.miktarda mevcut kendileri.
Biraz geçmişi okudum biraz üzüldüm saadeti okudum.haberim yoktu.şuan kendisini etiketlemiuorum eminim hiç unutmuyordur ama tekrar hatirlatmayim Allah gönlüne ferahlık versin arkadaşımızın. Başı sağolsun;((

Ben de ücretsiz izin aldım artık evdeyim bir süre. Çalışmak çok daha kolaymış onu anladım 3 ayda.
Bebek.bakarken bazen ağzımdan istemediğim sözler çıkıyor sonra pişman oluyorum zaten zorla.kavuştun yat kalk şükret diyorum ama işte insanoğlu bazen sabrımız tükeniyor.
Neyse sizi sormaya geldim çenem. Açıldı.
@E-brulim gelmiş. Onu da buralarda görmeyi ozlemisim:)
Hepinizi öpüyorum güzel Haberlerinizı almak dileğiyle kaçıyorum.
Hoşbuldum gülüm sende hoşgeldin :) bende bazen aynı senin gibi kendimi kızarken buluyorum sonra diyorum ki bu masumun suçu ne :( insan kendini her zaman kontrol edemiyor. Allah güç kuvvet versin, hamd olsun bu duyguyu geç de olsa tattık, bizi pişman olacağımız sözlerden hareketlerden korusun ve en önemlisi isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.
Ayy bu çok tanıdık geldi bende aynı şeyi söylüyorum:63:

Canım özledik seni buralarda ama Elif ve sen iyi olunda inşallah rahatlayıo aramıza dönersin kızınla birlikte:anne:

Alpi kaç gündür topiğe bakamadım kusura bakma kesinlikle katılmak isterim ben bu duayı okumak istiyordum zaten ama ben reglim salı günğ filan biter herhalde eğer okunabiliyosa öyle de okurum yoksa da sakıncası yoksa bitince okuyamadığım arkadaşlara okurum. Nasıl derseniz?
Nasıl alıştıysak birbirimize insan düşünmeden/özlemeden edemiyor ❤️
10 ekim @deeploneliness
11 ekim @Ebush_354
12 ekim @Saadetim33
13 ekim Al_pi Al_pi
14 ekim @Ters Lale
15 ekim Kartanesi_26 Kartanesi_26
16ekim @vesselam_
17ekim @umutLatahzen
18 ekim LeYLa_21 LeYLa_21
19ekim Saye- Saye-
Kızlar listemiz böyle yarin basliyoruz gunluk 100 adet okuyacagiz .. Eger isterseniz listeyi bitirdikten sonra tekrar bir tur doneriz sayi önemli degil niyet önemli o yuzden 100 yeterli .. Katilmak isteyenler olursa baska alta eklerim .. ilk sayfada duamiz var ben oraya listeyi ekleyemiyorum E-brulim E-brulim atar belki oraya .. :KK66:
Hayırlı uğurlu olsun, bol bol bebişler getirsin Allah'ın izniyle. Benim okumalarım olmasa bende katılırdım size. Eklerim tabi canım :)

10 ekim @deeploneliness
11 ekim @Ebush_354
12 ekim @Saadetim33
13 ekim Al_pi Al_pi
14 ekim @Ters Lale
15 ekim Kartanesi_26 Kartanesi_26
16ekim @vesselam_
17ekim @umutLatahzen
18 ekim LeYLa_21 LeYLa_21
19ekim Saye- Saye-
20 ekim Semra24 Semra24
21 ekim Elcanki Elcanki

Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat..
Hergun 100 adet okuyacagiz ..
Ellerine emeğine sağlık gülüm bu haliyle ekliyorum ilk sayfaya. Rabbim inşallah tez vakitte sınavınızı sonlandırıp sizi evlatlarınıza kavuştursun.
adetliyken okunabiliyo mu canım ben bilmiyorum da okunuyosa okurum bende.. buarada liste için emeğine sağlık canım Allah hepimize en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin duada vesile olsun inşallah.. ben bu duanın anlamını ne zaman okusam gözlerim dolar boğazımda bişey düğümlenir..

Birde cok degil gunluk yuz defa okuyacagiz ya olmadi temizlen öylr oku yetistirirsin zaten :KK66:
Duanin anlami cooook guzel cidden hissederek okuyacagimiz bi dua .. :KK43:
Kızlar benim bildiğim kadarıyla tesbihatlar abdestsiz ve adetliykende okunuyor. Dua listesini hazırlarken buna göre aramıştım duaları, inşallah okuduğum bilgiler doğrudur.

Başınız sağolsun canım. Dedenin mekanı cennet olsun inşallah.

Ellerine emeğine sağlık gülüm bu haliyle ekliyorum ilk sayfaya. Rabbim inşallah tez vakitte sınavınızı sonlandırıp sizi evlatlarınıza kavuştursun.

Kızlar benim bildiğim kadarıyla tesbihatlar abdestsiz ve adetliykende okunuyor. Dua listesini hazırlarken buna göre aramıştım duaları, inşallah okuduğum bilgiler doğrudur.

Başınız sağolsun canım. Dedenin mekanı cennet olsun inşallah.
Tesekkürler ebrum ♡♡♡

Back
X