• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aşure günü
11 Ekim Salı 2016
Yapılacak Ameller
⚡ oruc tutmak ⚡
1~ Her kim Aşure gününde:
Eli ile bir yetimin başını okşarsa;
Allah-u Teala bu yaptığı iş vesilesiyle o yetimin başındaki herbir saç tanesine karşılık o kişiye cennette bir derece verir
2 ~ Aşure günü 70 kere;
"Hasbiyellahu ve niğmel vekil, niğmel mevla ve niğmennasiyr."
Duasını okuyanı Allahu Teala mağfiret eder ❤
3 ~ RAHMAN suresi okuyana; Cennet vacip olur
4 ~ VÂKİA suresi okuyan; fakirlik görmez
5 ~ YÂSÎN suresi okuyanın; kalbi her türlü kötülükten temizlenir ❤
6 ~ ALAK suresi okuyanın; şanı şerefi artar...
7 ~ TEVBE suresinin son iki ayetini 7 defa okuyan; o sene ölmez
8 ~ 786 Besmele çekenin; ne muradı varsa olur
9 ~ 1000 İHLÂS suresi okuyana; Allahu Teala Rahmet nazarı ile bakar... ❤
10 ~ Bol bol istiğfar çekilir استغفر الله ، استغفر الله
11 ~ 303 YA RAZZAK çekilir ... يا رزاق ❤
12 ~ 10 Müslümana selâm veren ; Dünya müslümanlarına selam vermiş olur
13 ~ Sadaka veren ; Uhud büyüklüğünde mükafat kazanır
14 ~ Bir saat ilim meclisinde bulunana; Cennet vacip olur
15 ~ Akraba ziyareti yapanlar ; Yahya as'a ve İsa as'a komşu olur...
16 ~ Bir hastayı ziyaret eden bütün hastaları ziyaret etmiş gibi sevaba nail olur
17 ~ Eve erzak alınırsa; bütün sene bereket olur
17 ~ Gusul abdesti alınırsa ; Bedene şifa olur...
İki kere gusul alırsa ömrü bilah göz hastalığı
18 ~ 313 kere "LÂİLAHE İLLÂ ENTE SUBHÂNEKE İNNİ KUNTU MİNEZZÂLİMİN "
duası okunur ...

Rabbim cümlemize amel etmeyi nasip etsin

10 ekim @deeploneliness
11 ekim Ebush_354 Ebush_354
12 ekim @Saadetim33
13 ekim Al_pi Al_pi
14 ekim u-mutlu lale u-mutlu lale
15 ekim Kartanesi_26 Kartanesi_26
16ekim vesselam_ vesselam_
17ekim umutLatahzen umutLatahzen
18 ekim LeYLa_21 LeYLa_21
19ekim @hsevda
Kızlar listemiz böyle yarin basliyoruz gunluk 100 adet okuyacagiz .. Eger isterseniz listeyi bitirdikten sonra tekrar bir tur doneriz sayi önemli degil niyet önemli o yuzden 100 yeterli .. Katilmak isteyenler olursa baska alta eklerim .. ilk sayfada duamiz var ben oraya listeyi ekleyemiyorum E-brulim E-brulim atar belki oraya .. :KK66:
Tamam eline ve yüreğine sağlık alpim...

Leylacim partnerinle anne baba cocuk hakkinda konusma zamanindaymissin takvimin öyle diyor :-)
:-) Evet canım ya hiç farketmedim valla.. Konuşma zamanı bitti sıra icraatta.. Rabbim inşallah bu ay nasip eder gülüm ya..bismillah deyip Çalışmalara başlayacaz.. Sen neler yapıyorsun? Doktora falan gittinmi tekrar?

:-) Evet canım ya hiç farketmedim valla.. Konuşma zamanı bitti sıra icraatta.. Rabbim inşallah bu ay nasip eder gülüm ya..bismillah deyip Çalışmalara başlayacaz.. Sen neler yapıyorsun? Doktora falan gittinmi tekrar?
Ben bos bos takiliyorum walla bi asilama yaptirdim sonrasi doktora ugrayamadim doktora ugrayamadigim gibi her ay guzel gunlerde de evde degildik :-)
O yuzden rahat rahat bi 6 ay gecirdim ..
amin canim aminnn Rabbim gonlune gore versin ;)

Ben bos bos takiliyorum walla bi asilama yaptirdim sonrasi doktora ugrayamadim doktora ugrayamadigim gibi her ay guzel gunlerde de evde degildik :-)
O yuzden rahat rahat bi 6 ay gecirdim ..
amin canim aminnn Rabbim gonlune gore versin :KK66:
Hayırlısı olsun canım ya. Bu işte rahat olmak önemli. Inşallah bu rahatlıktan sonra gelir bebişin... Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün alpim inşallah...

Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat

Elcanki Elcanki canım bu duâyı hergün 100 defa okuyacaz...

10 ekim @deeploneliness
11 ekim Ebush_354 Ebush_354
12 ekim @Saadetim33
13 ekim Al_pi Al_pi
14 ekim u-mutlu lale u-mutlu lale
15 ekim Kartanesi_26 Kartanesi_26
16ekim vesselam_ vesselam_
17ekim umutLatahzen umutLatahzen
18 ekim LeYLa_21 LeYLa_21
19ekim @hsevda
20 ekim Semra24 Semra24
21 ekim Elcanki Elcanki

Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat..
Hergun 100 adet okuyacagiz ..
Teşekkür ederim kızlar.. yarın mı başlıyoruz şimdi?

Sagol ablacim :KK36: LeYLa_21 LeYLa_21

Kızlar iyi akşamlar 10. Haftadayım Allah'a şükür bir sıkıntım Yok ama ara ara kasik agrim var bide akıntım var sarı renkte Çarşamba doktora soracağım ama bi bilgisi olan var mi

Allah'a şükür iyiyiz canim ya :) sen de iyisindir insallah:) bende istanbuldayim kardeşimin de bebeği olacak onun icin yakın zamanda Eminönü'ne bende giderim canim :) eskiden pasta malzemeleri ve Doğum günü konseptleri icin giderdim allah izin verirse insallah kendi bebegim içinde gitmek isterim
:))
Bizde doğum günü için gittik inanamadım resmen bi sektör olmuş doğum günleri inşallah kendi çocuğuna - çocuklarımıza da yapmak nasip olur canım aminn
Sağol cnm allah razı olsun. Rabbim olmayanlarda nasip etsin inslahhh hayirlisiyka
Amin canım..

Nasil icin rahat ederse oyle okursun canim .. Bizim icin farketmez :)
adetliyken okunabiliyo mu canım ben bilmiyorum da okunuyosa okurum bende.. buarada liste için emeğine sağlık canım Allah hepimize en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin duada vesile olsun inşallah.. ben bu duanın anlamını ne zaman okusam gözlerim dolar boğazımda bişey düğümlenir..

Kızlar iyi akşamlar 10. Haftadayım Allah'a şükür bir sıkıntım Yok ama ara ara kasik agrim var bide akıntım var sarı renkte Çarşamba doktora soracağım ama bi bilgisi olan var mi
Canım hamilelikte kasık ağrılarının olduğunu duymuştum rahim genişlediği için oluyo diyolardı akıntı da normal bildiğim kadarıyla.. sen kendini yorma gerisini Allah a bırak ona emanet.. hem çok şükür kanama filan yok kendini strese sokma bebişide stres altında bırakma dr a gidince de için daha çok rahatlar inşallah.. ah ah hamile kalmakla bitmiyo dimi canım yaa iyimi kalbi atıyomu herşey yolunda mı.. kucağa alana kadar insan öyle tedirgin olur ama hepsi geçecek inşallah

Back
X