• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet cnm sezeryan ile pazartesi yavruma kavuştum. Pazar günü aksam üzeri nisanım geldi gece 12 den sonra suyun geldi hastahaneye gittik açıklık yoktu bebek hala kanala yerleşmemişti o yüzden planıydı ama yavrumda o gün gelmek istedi ... çok gazımiz şansımız var o yüzden giremiyorum pek kizlarr
Hoşgelmiş yavrun,melegin :nazar: Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm :KK200:

Evet cnm sezeryan ile pazartesi yavruma kavuştum. Pazar günü aksam üzeri nisanım geldi gece 12 den sonra suyun geldi hastahaneye gittik açıklık yoktu bebek hala kanala yerleşmemişti o yüzden planıydı ama yavrumda o gün gelmek istedi ... çok gazımiz şansımız var o yüzden giremiyorum pek kizlarr
Gozun aydin canim bahti guzel olsun insallah .. Sag salim kavustun ya yavruna simdilik vaktini ona ayir sonra gelir anlatirsin bize duygularini ♡

Gözün aydın canim benim kavusmussun yavruna Allah anali babali buyumesini nasip etsin ❤❤

Allah analı babalı büyütsün canım, sağlıklı güzel bir ömrü olsun :)

Pazartesi basliyoruz o zaman ama gunluk bir kisiye 100 adet okuyalim boyle birbirmize dua etmis oluyoruz daha iyi toplu okumaktansa.. Okuyamayan ertesi gun 200 okur mesela ..
Sayiyi da ben oylesine soyledim zor olmasin herkes rahat okusun diye isterseniz arttirabiliriz de .. @Ters Lale seni unutmusum canim duaya katilmak istermisin ?
Elcanki Elcanki sende katılırmısın duaya canım... Geçen söylemiştin burda...

Hayırlı sabahlar yawrum :))
Sabah tartildim ben 87.2 yarim saat yürüdüm nefes acilsin vucut alissin die yawastan basladim.bakalim senin nasil gidiyor canim
süpersin canim ben 70 kiloyum insallah gidecek diger topikte etiketleyelim seni ordan devam edelim
Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız? Hepinizi çok özledim, misafir eksik olmuyor, ev kalabalık dinlenmeye hiç fırsatım yok o yüzden bir türlü giremedim. Sağlığımız yerinde hamd olsun, bir kaç minik sorun haricinde her şey yolunda. Baya bir sayfa birikmiş ne var ne yok biri özet geçebilir mi?
ebrum hosgeldin elifin öp yerimize yeni evinizden huzur mutluluk saglik eksik olamsin insallah...
7000 Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat..
Kizlar artik duaya baslasak diyorum .. Bu duada sira katilanlar bir sayi belirleyip bi cizelge olusturup pazartesi baslayalim mi ne dersiniz ?
Saye- Saye- @deeploneliness @vesselam_ Ebush_354 Ebush_354 umutLatahzen umutLatahzen @Enyalios LeYLa_21 LeYLa_21 @Saadetim33
etiketlemeyi unuttugum diger katilmak isteyen arkadaslarim..
baslayalim canim bende varim
gözün aydin canim Allah anali babali büüyütsün yavrunu

Kızlar nasılsınız? Herkese güzel haftasonları. Burda yine yağmur var bugün.

E-brulim E-brulim nasılsınız canım, hoşgeldin.
Emme reddi mi var bebişte.
Nette tomrisin emzirme notları diye yazı dizisi var bir gözat istersen belki faydalı olur.
selam canim iyiyim ben nöbet cikisi dinlendim bugün biraz sen nasilsin evde hayat nasil gidiyor

MasaAllah kuzuma hoş gelmiş dünyaya iyi ki gelmis.. teyzeleri için kocaman op insaAllah..ismi ne oldu ?

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Hoşgelmiş yavrun,melegin :nazar: Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm :KK200:

grpaysgl grpaysgl canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün yavrunu

Gozun aydin canim bahti guzel olsun insallah .. Sag salim kavustun ya yavruna simdilik vaktini ona ayir sonra gelir anlatirsin bize duygularini ♡

Gözün aydın canim benim kavusmussun yavruna Allah anali babali buyumesini nasip etsin ❤❤

Allah analı babalı büyütsün canım, sağlıklı güzel bir ömrü olsun :)

grpaysgl grpaysgl canım gozunaydin Allah anali babalı büyütsün inşallah. .

Sağolun hepiniz kızlar ❤️

grpaysgl grpaysgl canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah.
Sagolun kızlar allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin hayırlısı ile ismi Ismail Eymen oldu cnm

7000 Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat..
Kizlar artik duaya baslasak diyorum .. Bu duada sira katilanlar bir sayi belirleyip bi cizelge olusturup pazartesi baslayalim mi ne dersiniz ?
Saye- Saye- @deeploneliness @vesselam_ Ebush_354 Ebush_354 umutLatahzen umutLatahzen @Enyalios LeYLa_21 LeYLa_21
@Saadetim33
etiketlemeyi unuttugum diger katilmak isteyen arkadaslarim..
Alpim beni de ekleyebilirsin. .Anlamı çok güzel duanin regli iken de okunabiliyor mu ?
E-brulim E-brulim hosgeldin canım. Nasılsınız? :KK66: grpaysgl grpaysgl tebrik ederim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı bir evlat olsun inşallah. .

Alpim beni de ekleyebilirsin. .Anlamı çok güzel duanin regli iken de okunabiliyor mu ?
E-brulim E-brulim hosgeldin canım. Nasılsınız? :KK66: grpaysgl grpaysgl tebrik ederim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı bir evlat olsun inşallah. .
Sanirim okunuyor regl iken ama yinede bilenler soyler..
Enyaliosdan ve ters laleden haber gelmedi onlarda yarina kadar haber verirse pazartesi baslariz yoksa sali gunu baslariz canim..

Kızlar iyi pazarlar hepinize.
Nasılsınız. İnşallah çok büyük problemler yoktur.
Zayıflama topiginiz hayırlı olsun
Bol bol gitsin o pis yaglarr;)
Ben de de bol.miktarda mevcut kendileri.
Biraz geçmişi okudum biraz üzüldüm saadeti okudum.haberim yoktu.şuan kendisini etiketlemiuorum eminim hiç unutmuyordur ama tekrar hatirlatmayim Allah gönlüne ferahlık versin arkadaşımızın. Başı sağolsun;((

Ben de ücretsiz izin aldım artık evdeyim bir süre. Çalışmak çok daha kolaymış onu anladım 3 ayda.
Bebek.bakarken bazen ağzımdan istemediğim sözler çıkıyor sonra pişman oluyorum zaten zorla.kavuştun yat kalk şükret diyorum ama işte insanoğlu bazen sabrımız tükeniyor.
Neyse sizi sormaya geldim çenem. Açıldı.
@E-brulim gelmiş. Onu da buralarda görmeyi ozlemisim:)
Hepinizi öpüyorum güzel Haberlerinizı almak dileğiyle kaçıyorum.

Back
X