Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar çok saolun ya, o gzl dualarınıza yürekten Amin diyorum. @deeploneliness Saye- sizlerle dertleşmek çok iyi geliyor

four dahlia İnan sen hepimize moral oluyorsun,mucizenin gerçeğisin... Allahım içinde 4 kalp nedemek ya Rabbim ne büyüksün gercekten bu topikte hani bize hatırlatıyorsun bunu... O kuzuları ne olur öp Bnm için... Fotoğrafın bile yüzümüzü güldürüyor 41 kere maşallah size

Bi ise yariyorsam ne mutlu bana canim..Allah razı olsun canim operim tabii zevkle

sizinle sohbet etmekte cok güzel canim topigimiz sessizde olsa arada senleniyoruz

Rabbim sana sağlık sıhhat versin canim.en büyüğünden sabır versin.masaAllah diyorum sana.cok güçlü bir kadınsin.. sen insanların lafina bakma 4 tane meleginle esinle hep mutlu ol insaAllah..insanlar bir tane kalp atışını dinlerken sen dort tane.. masaAllah diyecem bir kere daha.. çok şükür Rabbime...

Kartanesi_26
Merhaba canim ayni düşünceler bende de var ve sanırım allah izin verirse dogurana kadar bu korku hep olacak :) acaba hala benimle mi iyi mi ne durumda diye korku hep olacak galiba :)
Aynen cnm,Allah yardımcımız olsun inşallah kucağımıza almakta nasip olur... Nasıl oldu miden bu arada?

Amin canim amin. İyi Allah'a şükür 1 hafta sürdü şimdi iyiyim Allah'a şükür sen ne durumdasın senin ki ağır geçiyor degil mi
Ben bu hafta zorlandım evet yemek kokusu duymak bile istemiyorum... Gün boyu peynir ekmek,kraker,yogurt öle geçiştiriyorum...Allah'tan gündüz kesin uyuyorum vakit geciyor...dua ediyorum sabır diliyorum...acım ama yiyemiyorum cok tuhaf bir durumdayım...geçecek inşallah...

İnan ben kendimden cok korkuyordum çünkü midem normalde de hassastır ama Allah'a şükür şimdilik sıkıntım cok büyük degil.
İnsallah yakın zamanda geçer canim benim. İyi olsunlarda. Çekeriz artık yapacak birşey yok herşey onlar icin yeterki sağsalim alalım onları kucağımıza allah herkesin yardımcısı olsun

İnşallah canım başarırız Saye- da var o da bu süreçte

Amiiiin cok sagol canim benim Allah razıolsun..rabbim öyle uygun görmüş cok şükür darısı isteyen herkese olsun inşallah amin.

Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız? Hepinizi çok özledim, misafir eksik olmuyor, ev kalabalık dinlenmeye hiç fırsatım yok o yüzden bir türlü giremedim. Sağlığımız yerinde hamd olsun, bir kaç minik sorun haricinde her şey yolunda. Baya bir sayfa birikmiş ne var ne yok biri özet geçebilir mi?

Canım benim bizde seni özledik elifimi öp kocaman.teyzeleri onu çok seviyor..
Kartanesi_26 Allahın izniyle hamiş.. onun mutluluğunu yaşıyoruz.. Rabbim sağlıklı gebelik versin insaAllah hayirlisiyla kucağına alır.. haftaya doktor kontrolü var..
@Enyalios ve Kartanesi_26 anneleri küçük bir ameliyat geçirdi.simdi iyiler çok şükür...Rabbim sağlık sıhhat versin insaAllah. Rabbim başımızdan eksik etmesin annelerimizi,babalarimizi ..

Hoş geldin bebegim. Allah yardimcin olsun bebisin bmve senin iyi olmana sevindim. Kartanesi_26 hamis @Enyalios hsg cekilecek TaeYang rapor aldi evde dogumi bekliyor :)) ben ve Saye- Ebush_354 ve umutLatahzen spor ve diyete basladik bizde bildigim kadar durumlar böyle:)))

Hehheh eksikleri ben tamamlamisim canim :)

Ay maşallah çok sevindim Kartanesi_26 gözün aydın gülüm Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, darısı inşallah diğer kızlara. Annene de geçmiş olsun kuzum.

@Enyalios seninde annene geçmiş olsun canım, Allah tüm hastalarımıza şifa versin. Hsg çekilecekmişsin, inşallah kolayca atlatırsın kuzum.

Amin halimem Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah. Sen nasılsın kuzum?

Hoşbuldum satum nasılsın? Valla seni takdir ediyorum ben biriyle zor başa çıkıyorum sen dört taneyle ilgileniyorsun. Allah yar ve yardımcın olsun gülüm.
Oy maşallah size ne güzel birbirinize destek oluyorsunuz, şükürler olsun bu ayın sonunda taşınıyoruz o zaman telaşem bitecek Allah'ın izniyle ve ondan sonra bende size katılmak isterim :) birlikten kuvvet doğar demişler incecik oluruz evelallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…