Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın canım. Allah kolaylıklar versin. Ne zaman dr gideceksin
Saol özlemcm haftaya kısmetse gidecem,eşimin uygun olduğu bir güne randevu alacam... Haliyle bir Dr fobisi var onuda atlatamadım daha hamilelik başlı başına stres mi bana mı öle geliyor bilemedim... Rabbim inşallah en yakın zmnda sizlerede tekrar yaşatır,hadi beni yalnız bırakmayın

Iylik guzellik canim senden naber :-*
bende iyiym canim kosturmaca görüsemiyoruz girmiyorsun artik
bos bogaz insanlar nerde ne söyleyeceklerini bilmiyorlar lüzumsuzlar. banada gören hamile misin yoksa diye karnima ysapisiyor hayir diyorum sasiriyor kilo almissin o zaman diyorlar. aldim tabi o kullandigim ilaclar stres bana yetiyor zaten bende biliyorum aldigimi senin söylemene ne gerek var..

Kalp atımını alırsınız o zamana kadar O fobi bende de olur artık bundan sonra hamile kalırsam. Ama seni korkutacak şüpheye düşürecek hiçbir şeyi araştırma okuma dinleme canım. Allah'a sığın veren de o alan da. Dünyaya gelecekse her türlü gelecekler Seni yalnız bırakmamayı inan hepimiz çok isteriz de işte.. nasip ..

Ayyyy Nasıl güzel geldi yazdıkların...çok saol cnm... Evet o haftaları işte bir atlatırsam dahada rahat edecem...annemin yanında olmadığım için çok dikkat cektim ve böylelikle öğrenenler oldu... Tebrik için arayan herkese aynı şeyleri söledim inşallah sonuna kadar gidebilirim,taşıyabilirim... Büyük sınav gercekten inşallah hepimizin yüzü güler bu konuda artık,Rabbim büyük...

Amin canım inşallah. Aslında Allah'a teslim olmak kadar rahatlatıcı bir duygu yok. Yarına yaşayacağımızın bile garantisi yokken devamlı korkarak yaşamanın anlamı da yok ama insanoğluyuz işte. Bence bu günümüzü güzel yaşayalım elimizden gelen çabayı gösterelim (dr gidip muayene olmak gibi) zaten gerisi olacağına varıyor. O yüzden Allahın izniyle sonuna kadar gideceksiniz bebişinle ve sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

Evdemisin bugün cnm? Maşallah sende bayagı yoğunsun...
O boş konuşanlardan birine kocam çok iyi bakıyor napayım bende kilo aldım demiştim kadın susup kalmıştı... Bazen istiyorlar laf gercekten...
bugün sürpriz cikmazsa evdeyim canim dün öglen baska sehre hasta cikti aradilar ona gittim gece 2yi gecmisti eve geldigim bugün 11e kadar yatmisim :) ya insanlar kendini manken saniyor bide konusanlari görsen tövbe tövbe
Hayırlı sabahlar canım nasılsın? Bu ay tüp bebeğe başlayacak mısınız?
canim regl bugün yarin bitecek genetik testlerin cikmasini bekliyorum ondan sonra doktorumla görüsecegim o testler cikmadan adim atmak istemedim. eylül 23 gibi adet olmam gerekiyordu ekimin ikisinde oldum biraz gec ama bunada sükür. birdaha ki adette doktorumla görüsecegim kasimi bulacak galiba. birde ekonomik olarakda kendimi biraz daha hazirlamaliyim naip insallah gerek klmaz canim. sen neler yapiyorsun

canim korkularini bi kenara birak Allah büyük bebegini ona emanet et insalalh saglikla hayirla kucagina alirsin

Aynen canım kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman olması çok daha iyi. Ama inşallah gerek de kalmaz ebrulim gibi hazırlandığınız ay hamile haberini alırız burdan. Sen de adet gecikti sanırken meğersem kartanesi gibi hamile olduğunu öğrenirsin

insallah canim benim icinde bu büyük bir mucize olur kendimi cok hazirladim illa tüp bebk olacak nasilsa olmuyor düsüncesi var belki rabim bizede nasip eder cok zorlanmadan

Aynen oyle canim bu insanlarin sorusu laflari bitmiyor maalesef onalra neyse hem dogum yapan ya da hamile olmak isteyenenin kilosu ile nie ugrasirlar bilmem bizim sikintilarimiz bize yetiyor zaten..

iyiyim canımcım, erken kalktım yemek yaptım kırk yılda bir :)
birazdan kargo gelmiş onu almaya gidicem inşallah.
yazdığını okudum da sizde icap mı var ya?
ben bugün cok gec kaltim yaa neyse yarin nöbette telafi ederim artik
yok canim icap degil icap degil gönüllü olarak gitmek istersen diye aradi arkadaslar birlikte gidelim gittik esimde arkadaslariyla görüsecekti gec gelecekti gideyim dedim bende ...
Aynen oyle canim bu insanlarin sorusu laflari bitmiyor maalesef onalra neyse hem dogum yapan ya da hamile olmak isteyenenin kilosu ile nie ugrasirlar bilmem bizim sikintilarimiz bize yetiyor zaten..
ben coguna cevap bile vermiyorum canim duymamazliktan geliyorum

Hayirli olsun canim insallah saglikla dogurursun yawrunu..
Evet cok stresli şöyle icinde bi bebek var her harekinde acaba hala icerde mi die dusunuosun bende oyleydi ya ne bileyim 5. 6. Ayi iple cekmistim artik harketlerini hissedeyim de orda oldugunu bileyim die.. benimki 4 tane oldugu icin her hafta kontrole cagirirdi doktorum o halde bile obur haftayi iple cekerdim acaba hepsi yasio mu bi sıkıntı var mi die.. hareketleri basladiktan sonra da durup dinliyordum evet sagdaki hareket etti sira soldakinde ya alttaki hateket etmiyor nie ki :)) bazen bacaklarimi kendime cekerdim sıkışsinda tepki versin die:)) butun gunum böyle geçerdi hepsi hareket edince anca rahatlardim ):)) tek olunca ayda bi muayeneye çağırıyorlar ya hayatta sabredemezdim ben Allah kolaylik versin kuzum. Bu istahsizlik mide bulantisi kusma iyidir bebegin seninle tatlim bunu dusun her kustugunda bi oh cek derim ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…