- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım. Allah kolaylıklar versin. Ne zaman dr gideceksinGünaydın güzellernasılsınız? Ben bu aralar midem ile uğraşıyorum
sabır diliyorum,iştahım iyice kapanıyor...
![]()
Saol özlemcm haftaya kısmetse gidecem,eşimin uygun olduğu bir güne randevu alacam... Haliyle bir Dr fobisi var onuda atlatamadım dahaGünaydın canım. Allah kolaylıklar versin. Ne zaman dr gideceksin![]()
bende iyiym canim kosturmaca görüsemiyoruz girmiyorsun artikIylik guzellik canim senden naber :-*
bos bogaz insanlar nerde ne söyleyeceklerini bilmiyorlar lüzumsuzlar. banada gören hamile misin yoksa diye karnima ysapisiyor hayir diyorum sasiriyor kilo almissin o zaman diyorlar. aldim tabi o kullandigim ilaclar stres bana yetiyor zaten bende biliyorum aldigimi senin söylemene ne gerek var..Bu arada kizlar spora basliyorum ..evde kendim yapcam koşu bandi ile. Daha oncesinde sahile inerdim evlenince ev uzak kacti biraz sahile. Simdi de evde yapacagim inşallah..
Evlendiğimde 60 gebelikten once ilaclarin sisirmesiyle 70 kilo ile hamile kaldim
Ay bu insanlar beni deli ediyor her gören ay ne kadar kilo almissin ay 5. Icerde mi kaldi yoksa tövbee... ya dogum yapmışım hem de 4 yawru genisledikce genisledim yarildikca yarildim millet logusayken basladi cok kilo almissin demeye
Halbuki 90la doguma girdim ciktigmda 80 kiloydum aylarca serum igne yedim hepsi hormon 3 ünite kan aldim sistim dogal olarak ama kimse bunlari görmüyor tek soyledikleri ay ne kadar kilo almissin ..cevabimi verdim ama birikti artik icimde.. cucukler emmeyi de birakinca 10 kiloyu geri aldim.su an 88 im eşim 2 senen var verirsin takma diyor ama elimde degil
Neysem sonuc olarak kafaya koydum zayiflayacagim insallah niye yazdim bilmiom patladim heralde hem size yazinca tembellik etmem aksatmam siz destek olursunuz die dusundum kizlar
Kalp atımını alırsınız o zamana kadarSaol özlemcm haftaya kısmetse gidecem,eşimin uygun olduğu bir güne randevu alacam... Haliyle bir Dr fobisi var onuda atlatamadım dahahamilelik başlı başına stres mi bana mı öle geliyor bilemedim... Rabbim inşallah en yakın zmnda sizlerede tekrar yaşatır,hadi beni yalnız bırakmayın
![]()
Evdemisin bugün cnm? Maşallah sende bayagı yoğunsun...hayirli sabahlar kizlar nasilsiniz
Hayırlı sabahlar canım nasılsın? Bu ay tüp bebeğe başlayacak mısınız?hayirli sabahlar kizlar nasilsiniz
Ayyyy Nasıl güzel geldi yazdıkların...çok saol cnm... Evet o haftaları işte bir atlatırsam dahada rahat edecem...annemin yanında olmadığım için çok dikkat cektim ve böylelikle öğrenenler oldu... Tebrik için arayan herkese aynı şeyleri söledim inşallah sonuna kadar gidebilirim,taşıyabilirim... Büyük sınav gercekten inşallah hepimizin yüzü güler bu konuda artık,Rabbim büyük...Kalp atımını alırsınız o zamana kadarO fobi bende de olur artık bundan sonra hamile kalırsam. Ama seni korkutacak şüpheye düşürecek hiçbir şeyi araştırma okuma dinleme canım. Allah'a sığın veren de o alan da. Dünyaya gelecekse her türlü gelecekler
Seni yalnız bırakmamayı inan hepimiz çok isteriz de işte.. nasip ..
Amin canım inşallah. Aslında Allah'a teslim olmak kadar rahatlatıcı bir duygu yok. Yarına yaşayacağımızın bile garantisi yokken devamlı korkarak yaşamanın anlamı da yok ama insanoğluyuz işte. Bence bu günümüzü güzel yaşayalım elimizden gelen çabayı gösterelim (dr gidip muayene olmak gibi) zaten gerisi olacağına varıyor. O yüzden Allahın izniyle sonuna kadar gideceksiniz bebişinle ve sağlıkla kucağına alacaksın inşallahAyyyy Nasıl güzel geldi yazdıkların...çok saol cnm... Evet o haftaları işte bir atlatırsam dahada rahat edecem...annemin yanında olmadığım için çok dikkat cektim ve böylelikle öğrenenler oldu... Tebrik için arayan herkese aynı şeyleri söledim inşallah sonuna kadar gidebilirim,taşıyabilirim... Büyük sınav gercekten inşallah hepimizin yüzü güler bu konuda artık,Rabbim büyük...
bugün sürpriz cikmazsa evdeyim canim dün öglen baska sehre hasta cikti aradilar ona gittim gece 2yi gecmisti eve geldigim bugün 11e kadar yatmisim :) ya insanlar kendini manken saniyor bide konusanlari görsen tövbe tövbeEvdemisin bugün cnm? Maşallah sende bayagı yoğunsun...
O boş konuşanlardan birine kocam çok iyi bakıyor napayım bende kilo aldım demiştim kadın susup kalmıştı... Bazen istiyorlar laf gercekten...![]()
canim regl bugün yarin bitecek genetik testlerin cikmasini bekliyorum ondan sonra doktorumla görüsecegim o testler cikmadan adim atmak istemedim. eylül 23 gibi adet olmam gerekiyordu ekimin ikisinde oldum biraz gec ama bunada sükür. birdaha ki adette doktorumla görüsecegim kasimi bulacak galiba. birde ekonomik olarakda kendimi biraz daha hazirlamaliyim naip insallah gerek klmaz canim. sen neler yapiyorsunHayırlı sabahlar canım nasılsın? Bu ay tüp bebeğe başlayacak mısınız?
canim korkularini bi kenara birak Allah büyük bebegini ona emanet et insalalh saglikla hayirla kucagina alirsinAyyyy Nasıl güzel geldi yazdıkların...çok saol cnm... Evet o haftaları işte bir atlatırsam dahada rahat edecem...annemin yanında olmadığım için çok dikkat cektim ve böylelikle öğrenenler oldu... Tebrik için arayan herkese aynı şeyleri söledim inşallah sonuna kadar gidebilirim,taşıyabilirim... Büyük sınav gercekten inşallah hepimizin yüzü güler bu konuda artık,Rabbim büyük...
Aynen canım kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman olması çok daha iyi. Ama inşallah gerek de kalmaz ebrulim gibi hazırlandığınız ay hamile haberini alırız burdan. Sen de adet gecikti sanırken meğersem kartanesi gibi hamile olduğunu öğrenirsinbugün sürpriz cikmazsa evdeyim canim dün öglen baska sehre hasta cikti aradilar ona gittim gece 2yi gecmisti eve geldigim bugün 11e kadar yatmisim :) ya insanlar kendini manken saniyor bide konusanlari görsen tövbe tövbe
canim regl bugün yarin bitecek genetik testlerin cikmasini bekliyorum ondan sonra doktorumla görüsecegim o testler cikmadan adim atmak istemedim. eylül 23 gibi adet olmam gerekiyordu ekimin ikisinde oldum biraz gec ama bunada sükür. birdaha ki adette doktorumla görüsecegim kasimi bulacak galiba. birde ekonomik olarakda kendimi biraz daha hazirlamaliyim naip insallah gerek klmaz canim. sen neler yapiyorsun
insallah canim benim icinde bu büyük bir mucize olur kendimi cok hazirladim illa tüp bebk olacak nasilsa olmuyor düsüncesi var belki rabim bizede nasip eder cok zorlanmadanAynen canım kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman olması çok daha iyi. Ama inşallah gerek de kalmaz ebrulim gibi hazırlandığınız ay hamile haberini alırız burdan. Sen de adet gecikti sanırken meğersem kartanesi gibi hamile olduğunu öğrenirsin![]()
günaydin canim biz iyiyz sen nasilsingünaydın kızlar nasılsınız?
iyiyim canımcım, erken kalktım yemek yaptım kırk yılda bir :)günaydin canim biz iyiyz sen nasilsin
Aynen oyle canim bu insanlarin sorusu laflari bitmiyor maalesef onalra neyse hem dogum yapan ya da hamile olmak isteyenenin kilosu ile nie ugrasirlar bilmem bizim sikintilarimiz bize yetiyor zaten..bos bogaz insanlar nerde ne söyleyeceklerini bilmiyorlar lüzumsuzlar. banada gören hamile misin yoksa diye karnima ysapisiyor hayir diyorum sasiriyor kilo almissin o zaman diyorlar. aldim tabi o kullandigim ilaclar stres bana yetiyor zaten bende biliyorum aldigimi senin söylemene ne gerek var..
ben bugün cok gec kaltim yaa neyse yarin nöbette telafi ederim artikiyiyim canımcım, erken kalktım yemek yaptım kırk yılda bir :)
birazdan kargo gelmiş onu almaya gidicem inşallah.
yazdığını okudum da sizde icap mı var ya?
ben coguna cevap bile vermiyorum canim duymamazliktan geliyorumAynen oyle canim bu insanlarin sorusu laflari bitmiyor maalesef onalra neyse hem dogum yapan ya da hamile olmak isteyenenin kilosu ile nie ugrasirlar bilmem bizim sikintilarimiz bize yetiyor zaten..
Hayirli olsun canim insallah saglikla dogurursun yawrunu..Saol özlemcm haftaya kısmetse gidecem,eşimin uygun olduğu bir güne randevu alacam... Haliyle bir Dr fobisi var onuda atlatamadım dahahamilelik başlı başına stres mi bana mı öle geliyor bilemedim... Rabbim inşallah en yakın zmnda sizlerede tekrar yaşatır,hadi beni yalnız bırakmayın
![]()