- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Hoşgelmiş yavrun,meleginEvet cnm sezeryan ile pazartesi yavruma kavuştum. Pazar günü aksam üzeri nisanım geldi gece 12 den sonra suyun geldi hastahaneye gittik açıklık yoktu bebek hala kanala yerleşmemişti o yüzden planıydı ama yavrumda o gün gelmek istedi ... çok gazımiz şansımız var o yüzden giremiyorum pek kizlarr
Gozun aydin canim bahti guzel olsun insallah .. Sag salim kavustun ya yavruna simdilik vaktini ona ayir sonra gelir anlatirsin bize duygularini ♡Evet cnm sezeryan ile pazartesi yavruma kavuştum. Pazar günü aksam üzeri nisanım geldi gece 12 den sonra suyun geldi hastahaneye gittik açıklık yoktu bebek hala kanala yerleşmemişti o yüzden planıydı ama yavrumda o gün gelmek istedi ... çok gazımiz şansımız var o yüzden giremiyorum pek kizlarr
Evet cnm sezeryan ile pazartesi yavruma kavuştum. Pazar günü aksam üzeri nisanım geldi gece 12 den sonra suyun geldi hastahaneye gittik açıklık yoktu bebek hala kanala yerleşmemişti o yüzden planıydı ama yavrumda o gün gelmek istedi ... çok gazımiz şansımız var o yüzden giremiyorum pek kizlarr
Allah analı babalı büyütsün canım, sağlıklı güzel bir ömrü olsun :)Evet cnm sezeryan ile pazartesi yavruma kavuştum. Pazar günü aksam üzeri nisanım geldi gece 12 den sonra suyun geldi hastahaneye gittik açıklık yoktu bebek hala kanala yerleşmemişti o yüzden planıydı ama yavrumda o gün gelmek istedi ... çok gazımiz şansımız var o yüzden giremiyorum pek kizlarr
Pazartesi basliyoruz o zaman ama gunluk bir kisiye 100 adet okuyalim boyle birbirmize dua etmis oluyoruz daha iyi toplu okumaktansa.. Okuyamayan ertesi gun 200 okur mesela ..
Sayiyi da ben oylesine soyledim zor olmasin herkes rahat okusun diye isterseniz arttirabiliriz de .. @Ters Lale seni unutmusum canim duaya katilmak istermisin ?
süpersin canim ben 70 kiloyum insallah gidecek diger topikte etiketleyelim seni ordan devam edelimHayırlı sabahlar yawrum :))
Sabah tartildim ben 87.2 yarim saat yürüdüm nefes acilsin vucut alissin die yawastan basladim.bakalim senin nasil gidiyor canim
ebrum hosgeldin elifin öp yerimize yeni evinizden huzur mutluluk saglik eksik olamsin insallah...Hayırlı cumalar kızlar nasılsınız? Hepinizi çok özledim, misafir eksik olmuyor, ev kalabalık dinlenmeye hiç fırsatım yok o yüzden bir türlü giremedim. Sağlığımız yerinde hamd olsun, bir kaç minik sorun haricinde her şey yolunda. Baya bir sayfa birikmiş ne var ne yok biri özet geçebilir mi?
baslayalim canim bende varim7000 Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat..
Kizlar artik duaya baslasak diyorum .. Bu duada sira katilanlar bir sayi belirleyip bi cizelge olusturup pazartesi baslayalim mi ne dersiniz ?
Saye- @deeploneliness @vesselam_ Ebush_354 umutLatahzen @Enyalios LeYLa_21 @Saadetim33
etiketlemeyi unuttugum diger katilmak isteyen arkadaslarim..
gözün aydin canim Allah anali babali büüyütsün yavrunuEvet cnm sezeryan ile pazartesi yavruma kavuştum. Pazar günü aksam üzeri nisanım geldi gece 12 den sonra suyun geldi hastahaneye gittik açıklık yoktu bebek hala kanala yerleşmemişti o yüzden planıydı ama yavrumda o gün gelmek istedi ... çok gazımiz şansımız var o yüzden giremiyorum pek kizlarr
selam canim iyiyim ben nöbet cikisi dinlendim bugün biraz sen nasilsin evde hayat nasil gidiyorKızlar nasılsınız? Herkese güzel haftasonları. Burda yine yağmur var bugün.
E-brulim nasılsınız canım, hoşgeldin.
Emme reddi mi var bebişte.
Nette tomrisin emzirme notları diye yazı dizisi var bir gözat istersen belki faydalı olur.
MasaAllah kuzuma hoş gelmiş dünyaya iyi ki gelmis.. teyzeleri için kocaman op insaAllah..ismi ne oldu ?
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Hoşgelmiş yavrun,meleginAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm
grpaysgl canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün yavrunu
Gozun aydin canim bahti guzel olsun insallah .. Sag salim kavustun ya yavruna simdilik vaktini ona ayir sonra gelir anlatirsin bize duygularini ♡
Gözün aydın canim benim kavusmussun yavruna Allah anali babali buyumesini nasip etsin ❤❤
Allah analı babalı büyütsün canım, sağlıklı güzel bir ömrü olsun :)
grpaysgl canım gozunaydin Allah anali babalı büyütsün inşallah. .
Sagolun kızlar allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin hayırlısı ile ismi Ismail Eymen oldu cnmSağolun hepiniz kızlar
grpaysgl canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah.
Alpim beni de ekleyebilirsin. .Anlamı çok güzel duanin regli iken de okunabiliyor mu ?7000 Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat..
Kizlar artik duaya baslasak diyorum .. Bu duada sira katilanlar bir sayi belirleyip bi cizelge olusturup pazartesi baslayalim mi ne dersiniz ?
Saye- @deeploneliness @vesselam_ Ebush_354 umutLatahzen @Enyalios LeYLa_21
@Saadetim33
etiketlemeyi unuttugum diger katilmak isteyen arkadaslarim..
Sanirim okunuyor regl iken ama yinede bilenler soyler..
İyi çok şükür haticecim eşim de izne çıktı bugün itibariyle, 2 hafta beraberiz inş :)selam canim iyiyim ben nöbet cikisi dinlendim bugün biraz sen nasilsin evde hayat nasil gidiyor
ohh ne güzel keyfini cikar canim. kontrol ne zaman.İyi çok şükür haticecim eşim de izne çıktı bugün itibariyle, 2 hafta beraberiz inş :)
3 hafta sonra çağırmıştı canım yani 2 hafta sonra Çarşamba günü inş :)ohh ne güzel keyfini cikar canim. kontrol ne zaman.
hadi bakalim sen 40 haftayi tamamlayabilecek misin :) bizim topigin bebisleri aceleci3 hafta sonra çağırmıştı canım yani 2 hafta sonra Çarşamba günü inş :)
Daha var baya.
Hahah aynen ben de merak ediyorum :) 40 haftayı tamamlayan var mı ki?hadi bakalim sen 40 haftayi tamamlayabilecek misin :) bizim topigin bebisleri aceleci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?