Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hoşgelmiş yavrun,melegin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm

Gozun aydin canim bahti guzel olsun insallah .. Sag salim kavustun ya yavruna simdilik vaktini ona ayir sonra gelir anlatirsin bize duygularini ♡

Gözün aydın canim benim kavusmussun yavruna Allah anali babali buyumesini nasip etsin ❤❤

Allah analı babalı büyütsün canım, sağlıklı güzel bir ömrü olsun :)

Elcanki sende katılırmısın duaya canım... Geçen söylemiştin burda...

Hayırlı sabahlar yawrum :))
Sabah tartildim ben 87.2 yarim saat yürüdüm nefes acilsin vucut alissin die yawastan basladim.bakalim senin nasil gidiyor canim
süpersin canim ben 70 kiloyum insallah gidecek diger topikte etiketleyelim seni ordan devam edelim
ebrum hosgeldin elifin öp yerimize yeni evinizden huzur mutluluk saglik eksik olamsin insallah...
baslayalim canim bende varim
gözün aydin canim Allah anali babali büüyütsün yavrunu

selam canim iyiyim ben nöbet cikisi dinlendim bugün biraz sen nasilsin evde hayat nasil gidiyor

MasaAllah kuzuma hoş gelmiş dünyaya iyi ki gelmis.. teyzeleri için kocaman op insaAllah..ismi ne oldu ?

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Hoşgelmiş yavrun,melegin Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm

grpaysgl canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün yavrunu

Gozun aydin canim bahti guzel olsun insallah .. Sag salim kavustun ya yavruna simdilik vaktini ona ayir sonra gelir anlatirsin bize duygularini ♡

Gözün aydın canim benim kavusmussun yavruna Allah anali babali buyumesini nasip etsin ❤❤

Allah analı babalı büyütsün canım, sağlıklı güzel bir ömrü olsun :)

grpaysgl canım gozunaydin Allah anali babalı büyütsün inşallah. .

Sağolun hepiniz kızlar

grpaysgl canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah.
Sagolun kızlar allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin hayırlısı ile ismi Ismail Eymen oldu cnm

Alpim beni de ekleyebilirsin. .Anlamı çok güzel duanin regli iken de okunabiliyor mu ?
E-brulim hosgeldin canım. Nasılsınız? grpaysgl tebrik ederim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hayırlı bir evlat olsun inşallah. .

Sanirim okunuyor regl iken ama yinede bilenler soyler..
Enyaliosdan ve ters laleden haber gelmedi onlarda yarina kadar haber verirse pazartesi baslariz yoksa sali gunu baslariz canim..

3 hafta sonra çağırmıştı canım yani 2 hafta sonra Çarşamba günü inş :)
Daha var baya.
hadi bakalim sen 40 haftayi tamamlayabilecek misin :) bizim topigin bebisleri aceleci

Kızlar iyi pazarlar hepinize.
Nasılsınız. İnşallah çok büyük problemler yoktur.
Zayıflama topiginiz hayırlı olsun
Bol bol gitsin o pis yaglarr
Ben de de bol.miktarda mevcut kendileri.
Biraz geçmişi okudum biraz üzüldüm saadeti okudum.haberim yoktu.şuan kendisini etiketlemiuorum eminim hiç unutmuyordur ama tekrar hatirlatmayim Allah gönlüne ferahlık versin arkadaşımızın. Başı sağolsun;((

Ben de ücretsiz izin aldım artık evdeyim bir süre. Çalışmak çok daha kolaymış onu anladım 3 ayda.
Bebek.bakarken bazen ağzımdan istemediğim sözler çıkıyor sonra pişman oluyorum zaten zorla.kavuştun yat kalk şükret diyorum ama işte insanoğlu bazen sabrımız tükeniyor.
Neyse sizi sormaya geldim çenem. Açıldı.
@E-brulim gelmiş. Onu da buralarda görmeyi ozlemisim:)
Hepinizi öpüyorum güzel Haberlerinizı almak dileğiyle kaçıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…