• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yawrum bu ara gormuon beni
Tez zamanda bebisin olsun insallah e mi kimseye vakit ayirama :KK68::KK53:
Gordum gordum seni hatta fotografini eski bi topikte gordum begendim yazdiginida :))
Icimdrn kocaman bi masallahhhhh dedim kuzularinada sanada :)
Hep bildirimlere bakiyorum onlara cvp yazip cikiyorum yoksa seni unutmak mumkunmu :KK200:
Aminnn kuzum aminn ama olmuyo bende kendime vakit ayiriyorum artik o_O
Birde o kuzucuklarin burnunu yerim silemezsinde o kucucuk burunlarini:anne:

Sagol bitanem Allah senin de yawrunla cekilmis fotonu da görmeyi nasip etsin bize inşallah..
Hsg mi cekilcen kuzum tam okumadım ama test yaptir hsg de gebelik görünmüyor varsa yawrun kötü olur cnm. İnsallah faydasi olur cok istiyorum tekrar anne olmanı ama melegin cennette degil kucaginda olsun inşallah. Sen benim hüznümsun en mutlu ol bende mutlu olacagim kuzum..

Amin inşallah cancağızım.. İnşallah Mevlam bize de nasip eder yeniden..
Hsg düşünüyorum canım ama regl gelmedi bir türlü.
Annem ameliyat oldu filan bu ay çok stresliydim sanırım ondan gelmedi,
çünkü idrar testlerim negatif çıkıyor.
Hsg'de regl bitmiş 7 gün geçmiş olmalı diye biliyorum.
Ama çekileceğim yere sorar öğrenirim yeniden..
Dualarına kalpten amin diyorum canım,
sen de benim gördüğüm mutluluk tablolarının en güzelisin.
Dördüzlerinle ve eşinle hep böyle mutlu kal..
Keşke istanbulda yaşasaydınız, gelirdim o minnoşları sevmeye..
Kalpler bir olsun yeter ki. . .

Amin kuzum insaAllah Rabbim kimsenin kucağını boş koymasin hep dua ediyorum.guzel günler yakinimizdadir insaAllah

Amin canim benim amin insallah.. bu dualar elbet bigun kabul olacaktir Allahin izniyle..

boşver kıs takip etme hiç, doktora filan gitmiyorsan sal gitsin.
adetten sonra da günde 2-3 defa içersin inofolic, faydalı olur o. hem de vitamin zaten almamız lazım :)

amin inşallah canım, Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin, seneye bu zamanlar topikte hamile olmayan kalmasın inşallaaah.

Aynen kuzum bosverdim (bosverdigimi saniyorum icimden bi an gitmiyo... )
Inofolic alicam dedigin gibi bi regl olayim da bitince alirim insallah.

umutLatahzen umutLatahzen cok teşekkür ederim canim benim cok şükür halime gecem gündüzüm bir maşallah iyiyz ama azcik cücüklerimin burnu akiyor hava gecisi carpiyor onun disinda iyiler şükür.. insallah karisim ve cay bi sebep olur bebegin sana tutunr canim hakkinda hayirlisi olsun. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin inşallah..
Unutulmadigimi bilmek mutlu etti beni teşekkür ederim.

Kuzuum sen unutulur musun tabiki de unutmadim.. bebislerini yerim senin o burunlarini da yerim aman hasta olmasin miniklerim.. ben de iyyiyim sukurler olsun bu gunume...

Günaydin herkese..
Topik senlenmis konular buranin eski tadini getirecek gibi ..
Ben ne korkmustum hsg den aman Allahim ama hic korktugum kadar degilmis birde c kollu filanda degildi cekildigim yer alti ustu 60tl vermistim abuu kac ay olmus cekileli sonuc :)
@TaeYang emekliligin hayirli olsun hazirliklar tamam mi gelecek yakinda bebis :KK66:
umutLatahzen umutLatahzen canim dun beni etiketlemistin iyiyim bilgidin gibi kisa hazirlik ev temizligi derken zaman su gibi akiyor .. Sen nasilsin canim..

Aynen kuzum zaman bise yapmasak bile cabucak geciyo gariptir ki.. ben de aktar amcayla beraber bitkisel bi tedaviye basladim insallah cok cok uzun surmez de cevabini alirim guzelce..

ALINTI;

Sevgili Eşim;

Yıllar var ki anne olamamanın verdiği acıyla kavrulmaktayım. Biliyorum ki senin de canın yanıyor, ama neden benden çıkarıyorsun acısını ,neden kolayca kırıyorsun kalbimi ,sesin kolayca yükselebiliyor. Bu bir imtihansa ,ikimize de verildi neden bütün yükünü bana ödetiyorsun. Sana arkadaşların hiç soruyor mu, sıkıştırıyorlar mı , üzüyorlar mı seni?
Erkekler birbirlerine, kadınların olduğu kadar zalim değiller emin ol... Benden uzaklaşma, bana dokunmaya bile lütfeder oldun, bu imtihan bizi birbirimizden uzaklaştırmasın... Daha çok kenetlenelim, sabrımızın mükafatı yakındır,ben inanıyorum!

Sevgili Kayınvalidem;

Benim ciğerimin ne kadar yandığını en iyi sen bilmelisin. Neden yarama tuz basarsın ,neden o eksik ,keşke Songül'ün kızı Fatma'yı alsaydım keşke , 3 tane nur topu gibi oğlu oldu " dersin. Benim duyduğumu bile bile tuz basarsın yarama... Ben mi seçtim kısır olmayı, tıpkı senin kayinvalidem olacağını seçemediğim gibi…!

Sevgili Hemcinsim ;
Ahh beni en çok üzen akrabam,
Arkadasım,
Komşum,
Benden çocuğunu sevmemi esirgeme,nazarım değer diye benden korumaya çalışma .Ben ancak kendime zarar verebilirim , benim sevgi dolu bakışım ,hasta etmez onu merak etme. Büyüyen karnını sevdim diye ellerimi ittirme, ellerim okşamaktan başka bir şey yapmaz ona kaygılanma. En yakın arkadaşım ,gebeliğini herkese duyururken benden saklama, beni daha çok acıtma. Bebeğimi düşürünce ağladığımda , “niye ağlıyorsun ki?” diye kızan komşum , kızma,canımdan can gitmiş ağlamayıp da ne yapayım… Bana sürekli ,"çocuk yok mu hadi bir tane yapın" diyen, sürekli karnımı süzen arkadaşım , belediyeden anons mu ettireyim “yapamıyorum işte, hoşuna mi gidiyor beni köşeye sıkıştırmak.. .”diye.Geçen tartışmamızda " Allah sana çocuk bile vermedi, iyi olsan verirdi zaar " diyen akrabam, kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş ya, pusudayım bekliyorum…İnsan Allahtan gelene dayanırmış da kuldan gelen çok ağır gelirmiş.. Beni, benim gibi olanları anlamaya çalışın,aynı damdan düşmemiz mi gerekir , yaşadığım acıya saygı duyabilmeniz için… Bilin ki siz,sıcacık yatağınızda , ask dolu bir Pazar sevişmenizde hamile kalmışken, ben hala buz gibi laboratuarlarda bebeğime kavuşmayı hayal ediyorum! İmtihanım yeterince zor,lütfen omzumdaki yükümü artırma… Sadece beni anla ! olur mu, ha bir de ben seni kıskanmam çocuğun var diye değil, sadece gıpta ederim, bunu da unutma...

ALINTI..

Bu yazi aglatti beni ozellikle de en son bölümü.. Nazar etmek ne kelime yan masamda oturan bi cocuk gordugumde ona bakip ne dualar ediyorum Rabbim korusun kazadan beladan diye, nazarmış pehh....

rüyan hayra ciksin canim bende bu günlerde hep böyle rüyalar görüyorum..

iyiym canim bende misafirdi nöbetti derken giremedim. gecmis olsun daha iyisindir insalah annene cok selamlar öpüyorum.

iyiym canim kosturmaca devam sen nasilsin:KK66:

masallah masallah güzelliklere bak bol bol öp benim yerime canim kuzulari...

Iyiyim ben de canim cok sagol..

Herkese hayirli bigün diliyorum biraz gec oldu cevaplarim ama giremedim.. herkescikler iyidir insallah...

Gordum gordum seni hatta fotografini eski bi topikte gordum begendim yazdiginida :))
Icimdrn kocaman bi masallahhhhh dedim kuzularinada sanada :)
Hep bildirimlere bakiyorum onlara cvp yazip cikiyorum yoksa seni unutmak mumkunmu :KK200:
Aminnn kuzum aminn ama olmuyo bende kendime vakit ayiriyorum artik o_O
Birde o kuzucuklarin burnunu yerim silemezsinde o kucucuk burunlarini:anne:
Ben bilmem özel ilgi isterim:63:
Sagol canim benim Allah razi olsun olacak insallah vaktini bekliyor biliyorum ..yakindan gelip gorsen gorenler aşık oluyor yawrulara yenmez mi yemekle doyulsa keske.. seninde yawrun olsun da ye ye doyama e mi :))
Cok güzel beddua ederim :KK53:

Amin inşallah cancağızım.. İnşallah Mevlam bize de nasip eder yeniden..
Hsg düşünüyorum canım ama regl gelmedi bir türlü.
Annem ameliyat oldu filan bu ay çok stresliydim sanırım ondan gelmedi,
çünkü idrar testlerim negatif çıkıyor.
Hsg'de regl bitmiş 7 gün geçmiş olmalı diye biliyorum.
Ama çekileceğim yere sorar öğrenirim yeniden..
Dualarına kalpten amin diyorum canım,
sen de benim gördüğüm mutluluk tablolarının en güzelisin.
Dördüzlerinle ve eşinle hep böyle mutlu kal..
Keşke istanbulda yaşasaydınız, gelirdim o minnoşları sevmeye..
Kalpler bir olsun yeter ki. . .
Hsg bitiminden hemen sonra yapiyorlar canim benim gebelik olmadığından emin olmak icin. Ay insallah vardir da gerek kalmaz hsg ye.
Cucuklerim az buysun gelecegiz istanbula mutlaka haber veririm sana uygun olursan gorusuruz inşallah belki o zamana yawrun dogmus olur kucaginda alir gelirsin hopbidi hopbidi :)) benim cucukler ablalık abilik yapar senin minnosa :))

Bu arada kizlar spora basliyorum ..evde kendim yapcam koşu bandi ile. Daha oncesinde sahile inerdim evlenince ev uzak kacti biraz sahile. Simdi de evde yapacagim inşallah..
Evlendiğimde 60 gebelikten once ilaclarin sisirmesiyle 70 kilo ile hamile kaldim
Ay bu insanlar beni deli ediyor her gören ay ne kadar kilo almissin ay 5. Icerde mi kaldi yoksa tövbee... ya dogum yapmışım hem de 4 yawru genisledikce genisledim yarildikca yarildim millet logusayken basladi cok kilo almissin demeye
Halbuki 90la doguma girdim ciktigmda 80 kiloydum aylarca serum igne yedim hepsi hormon 3 ünite kan aldim sistim dogal olarak ama kimse bunlari görmüyor tek soyledikleri ay ne kadar kilo almissin ..cevabimi verdim ama birikti artik icimde.. cucukler emmeyi de birakinca 10 kiloyu geri aldim.su an 88 im eşim 2 senen var verirsin takma diyor ama elimde degil
Neysem sonuc olarak kafaya koydum zayiflayacagim insallah niye yazdim bilmiom patladim heralde hem size yazinca tembellik etmem aksatmam siz destek olursunuz die dusundum kizlar

Bu arada kizlar spora basliyorum ..evde kendim yapcam koşu bandi ile. Daha oncesinde sahile inerdim evlenince ev uzak kacti biraz sahile. Simdi de evde yapacagim inşallah..
Evlendiğimde 60 gebelikten once ilaclarin sisirmesiyle 70 kilo ile hamile kaldim
Ay bu insanlar beni deli ediyor her gören ay ne kadar kilo almissin ay 5. Icerde mi kaldi yoksa tövbee... ya dogum yapmışım hem de 4 yawru genisledikce genisledim yarildikca yarildim millet logusayken basladi cok kilo almissin demeye
Halbuki 90la doguma girdim ciktigmda 80 kiloydum aylarca serum igne yedim hepsi hormon 3 ünite kan aldim sistim dogal olarak ama kimse bunlari görmüyor tek soyledikleri ay ne kadar kilo almissin ..cevabimi verdim ama birikti artik icimde.. cucukler emmeyi de birakinca 10 kiloyu geri aldim.su an 88 im eşim 2 senen var verirsin takma diyor ama elimde degil
Neysem sonuc olarak kafaya koydum zayiflayacagim insallah niye yazdim bilmiom patladim heralde hem size yazinca tembellik etmem aksatmam siz destek olursunuz die dusundum kizlar
Arkandayiz kuzu.. Sen bosver milleti kendi sagligin icin ver kilolari yuruyus bandiyla basla ise 4 cocuk var haliyle kosusturuyorsun yorgun uykusuz ve cok yeni daha kiloda verirsin fistik gibi de fit anne olursun..
Ayyy bu milletinde agzina tukureyim herkese bi laf sokma derdindeler yahu 4 cocuk dogurmussun sen utanmadan seni incitip kiriyolar ya Allah buyuk ettiklerini cekerler kiskanclar ..
Ben arkandayim :21::KK8:

Ben bilmem özel ilgi isterim:63:
Sagol canim benim Allah razi olsun olacak insallah vaktini bekliyor biliyorum ..yakindan gelip gorsen gorenler aşık oluyor yawrulara yenmez mi yemekle doyulsa keske.. seninde yawrun olsun da ye ye doyama e mi :))
Cok güzel beddua ederim :KK53:
Aminnnnn ♡♡♡
Yerim ben senin yavrulari cirkin olsalar ne olur ki sonucta senin canin kanin sevilmez mi .. En cok annenin nazari degermis ona gore bol bol oku felak nasi :)

Kuzummm ben de yapmak istiyorum evde kosu bandim var ama üsengeclik geliyo bu ara :( halbuki bebis icin de cok onemli kilo vermem ben de 78 79 kilo felanim suan gel beraber baslayalik her gun kilolarimizi yazma sarti koyalim yapmayana ceza verelim felan ne dersin :D
Hem moral olur bana da :) ♡
Bu arada o booş boş konusanlara da he 5. Icerde kaldi canim ne zaman isterse cikarcam de :D la havle yaaa..
Cocugun olsa dert millete cocugun olmasa dert yine millete hamile kaldan dert milkete kalamasan dert millete biktim yaa ne cok kendini bilmez adam dolu etrafimiz..
Kuzum bu arada cevap ver bakalim var misin yok musun :D

four dahlia four dahlia umutLatahzen umutLatahzen kızlar bende dün itibariyle resmen diyete başladım ve baya baya dikkat ediyorum diyet kısmına da bir topik açtımm orda da paylaşacağım yediklerimi tabi amaç bebiş :)

Diyet yapabilirmiyim bilmem suan ama spora kesin baslamam lazim 1 hafta 10 gundur baya seyleri kestim gerci ben de hamur ve tatli hic bisey yemiyorum artik..
Linkini atsana kuzum topigin

Diyet yapabilirmiyim bilmem suan ama spora kesin baslamam lazim 1 hafta 10 gundur baya seyleri kestim gerci ben de hamur ve tatli hic bisey yemiyorum artik..
Linkini atsana kuzum topigin
Bence sporu kesinlikle diyetle de desteklemelisin canım çünkü hem daha kalıcı hem de daha çabuk sonuç alabilirsin..

Telefondan giriyorum canım şimdi bilgisayara girdiğimde atarım linkini ya da profilimde de görebilirsin denk gelirsen canım

_Verda_ _Verda_ kuzummm nasilsin annenin iyi olmasina sevindim daha da iyi olacak insallah kuzucum..
Kartanesi_26 Kartanesi_26 kuzum senin annecigine de tekrar cok gecmis olsun Rabbim sifalar versin annelerimize...

LeYLa_21 LeYLa_21 ablacim sen nasilsin kizin da iyimi prenses..

Al_pi Al_pi Alpim kuzum sen nasilsin ozledim sizleri..

@hsevda kuzucum sende iyisin miii neler yapiyosunuz..

@TaeYang kuzum sen nasilsin izine ayrildin mi neler yapiyosun..

E-brulim E-brulim kuzummm ozledim senii nerelerdesin prensesin nasiil.. iyisinizdir insallah :)

@lisaa-89 kuzum sen de iyisindir insallah pasa oglusun nasil..

four dahlia four dahlia kuzum sen nasilsin bebisler nasillar iyinisiniz..

@deeploneliness kuzum sen nasilsiiin iyisin miii

@DESIGNER27 kuzum sen nasilsin bebisin nasil gorunmuyosun hic buralardaa ozlettin kendini..

@Mor Seven u-mutlu lale u-mutlu lale kızlar siz nasılsınız herkesler iyimi..
Aklima gelmeyen unuttugun varza kusuruma bakmayin herkesler iyidir insallah tek tek :) ❤❤❤
Canım çok naziksin hepimizi etiketlemişsin çok sağol.. bende adet gününü bekliyorum işte ne olsun bi yandan aman yoktur bişey diyorum bir yandan ya varsa diyorum öyle günler geçip gidiyo.. sende misafirlerini göndermişsin galiba artıl daha sık görürüz seni buralarda:KK19:
İyi akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Umarım herkes iyidir :)
Sizlere danışmak istediğim birşey var şimdi diyeceksiniz bu kadar dert keder var senin sorduğuna bak diye ama tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum. Su son 2 haftadır inanılmaz mide yanmam var heleki su içmem lazım suyu içince daha rahatsız oluyorum ne yapacağımı bilemedim icsem bi dert içmesem başka dert
Canım takvimini yesinler maşallah ne güzel olmuş inşallah 40 haftayı doldurduğunuzu da görürüz o takvimde:dua: tek derdin bu olsun canım yaa dr a danış bence durumu bi kolaylık vardır ama leyla ablanın dediği ilacın içildiğini bende duymuştum
@LeYLa_21 ablacım cevap biraz geç oldu ama kusura bakma yazmaya fırsat bulamadım ne zamandır.. çocuklar yemek yemediğinde çok büyük problem oluyo çevremde gördüğümde ama bazı çocuk iştahsız işte yapcak bişey yok canı sağolsun öyle büyüycek artık birde ilk okul yılında yeni mikroplarla tanıştıklarından hiç hastalıktan kurtulmuyolar alışcak o da inşallah

u-mutlu lale u-mutlu lale
Tesekkurler canim benim allah sana da nasip etsin :) ayin 12 sinde gidicem kontrole o zaman sorarım en son çare ilac alırım nazar değmesin 2 gündür iyiyim :)

Aminnnnn ♡♡♡
Yerim ben senin yavrulari cirkin olsalar ne olur ki sonucta senin canin kanin sevilmez mi .. En cok annenin nazari degermis ona gore bol bol oku felak nasi :)
Haklısın canim benim okuyorum aklima geldikçe hatim yaparak büyüttüm karnimda yavrularimi 2 hatim yapmistim simdi de bir yaş hatmine basladim inşallah bitirebirilim rabbime emanet hepsi de ..

Kuzummm ben de yapmak istiyorum evde kosu bandim var ama üsengeclik geliyo bu ara :KK43: halbuki bebis icin de cok onemli kilo vermem ben de 78 79 kilo felanim suan gel beraber baslayalik her gun kilolarimizi yazma sarti koyalim yapmayana ceza verelim felan ne dersin :KK70:
Hem moral olur bana da :) ♡
Bu arada o booş boş konusanlara da he 5. Icerde kaldi canim ne zaman isterse cikarcam de :KK70: la havle yaaa..
Cocugun olsa dert millete cocugun olmasa dert yine millete hamile kaldan dert milkete kalamasan dert millete biktim yaa ne cok kendini bilmez adam dolu etrafimiz..
Kuzum bu arada cevap ver bakalim var misin yok musun :KK70:
Sorma canim ya takmiyorum ben artik onlari ilk zamanlar cok kotu etkilenmistim ama simdi sadece kendim icin yapacagim iyi hissetmek adina yapacagim
Tabiki cok güzel olur bu destek savsaklamayiz en azindan ben varim canim benim kilolar gider senin bebis gelir inşallah

four dahlia four dahlia umutLatahzen umutLatahzen kızlar bende dün itibariyle resmen diyete başladım ve baya baya dikkat ediyorum diyet kısmına da bir topik açtımm orda da paylaşacağım yediklerimi tabi amaç bebiş :)
Insallah basarirsin canim tabi diyet de önemli beraberinde bol su elimden geleni yapaacagim birlikte basaralim 3umuz

Canım çok naziksin hepimizi etiketlemişsin çok sağol.. bende adet gününü bekliyorum işte ne olsun bi yandan aman yoktur bişey diyorum bir yandan ya varsa diyorum öyle günler geçip gidiyo.. sende misafirlerini göndermişsin galiba artıl daha sık görürüz seni buralarda:KK19:

Canım takvimini yesinler maşallah ne güzel olmuş inşallah 40 haftayı doldurduğunuzu da görürüz o takvimde:dua: tek derdin bu olsun canım yaa dr a danış bence durumu bi kolaylık vardır ama leyla ablanın dediği ilacın içildiğini bende duymuştum
LeYLa_21 LeYLa_21 ablacım cevap biraz geç oldu ama kusura bakma yazmaya fırsat bulamadım ne zamandır.. çocuklar yemek yemediğinde çok büyük problem oluyo çevremde gördüğümde ama bazı çocuk iştahsız işte yapcak bişey yok canı sağolsun öyle büyüycek artık birde ilk okul yılında yeni mikroplarla tanıştıklarından hiç hastalıktan kurtulmuyolar alışcak o da inşallah

Ne demek kuzum herkesten haber alayim istiyorum iste :) insallah ümitlerimizin dualarimizin karsiligi gelecek bigün..

Haklısın canim benim okuyorum aklima geldikçe hatim yaparak büyüttüm karnimda yavrularimi 2 hatim yapmistim simdi de bir yaş hatmine basladim inşallah bitirebirilim rabbime emanet hepsi de ..

Sorma canim ya takmiyorum ben artik onlari ilk zamanlar cok kotu etkilenmistim ama simdi sadece kendim icin yapacagim iyi hissetmek adina yapacagim
Tabiki cok güzel olur bu destek savsaklamayiz en azindan ben varim canim benim kilolar gider senin bebis gelir inşallah

Insallah basarirsin canim tabi diyet de önemli beraberinde bol su elimden geleni yapaacagim birlikte basaralim 3umuz

Evet kuzum birbirimize hep destek tam destek insallah basliyoruz yarin sabah :)
Herseyden once sagligimiz icin.. ❤❤❤

Yawrum benim kosu bandi arka balkonda idi bu gun actim uzerini on balkona alacagiz odalarda yer yok o yuzden esimin ön balkona almasini bekliyorum arka balkonda diger balkonlara yakiniz ön taraf acik bir iki gun icinde baslayabilirim ben esim alacak insallah agir bilion umutLatahzen umutLatahzen

Back
X