• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Allah kavuştursun canım benim.
Çaylar şifa olsun, hayıt da içiyor musun?
İnofolic de al günde 2-3 tane, zararı olmaz.

Hiç takma dengesizleri, konuşup konuşup dursunlar boşver kuzum.
İyiyim ben de çok şükür, izne çıkıcam artık, gidip raporumu alayım diyorum bugün.
Oh maşallah size böyle sağlıkla doğacağı günler de nasip olsun gülüm. son aylar dinlen bol bol nasılsa bebiş gelince dinlenmek yok ;)

umutLatahzen umutLatahzen cnm ben bol bol uyuyorum,iştahsızlık başladı midem ayakta cnm hiçbirşey istemiyor...inşallah iyidir kuzuda ;) @deeploneliness tabiki ayağımı sürüdüm hadiiiiii gzl hbrler gelsin topigimizden :anneadayı:
vesselam_ vesselam_ o yumoşlar inşallah bebişe döner cnm çalışmaları ihmal etme Rabbim nasip edecek inşallah hepimize :nazar:

vesselam_ vesselam_ canım Rabbim ol desin inşallah stres yapma duani et inşallah tek tek güzel haberler vermenizi nasıp etsin Mevlam.
Canım benim taze annem :) bu ay stres yapmicam insaAllah.. her zamanki gibi duamı etmeye devam edecem..sende etmeye devam et olur mu ;-) miracimi kocaman op teyzeleri onu cok seviyor

umutLatahzen umutLatahzen cnm ben bol bol uyuyorum,iştahsızlık başladı midem ayakta cnm hiçbirşey istemiyor...inşallah iyidir kuzuda :KK66: @deeploneliness tabiki ayağımı sürüdüm hadiiiiii gzl hbrler gelsin topigimizden :anneadayı:
vesselam_ vesselam_ o yumoşlar inşallah bebişe döner cnm çalışmaları ihmal etme Rabbim nasip edecek inşallah hepimize :nazar:
Tatlim benim insaAllah o haberleri hepimiz veririrz . stres yok bu ay,,dua etmeye devam insaAllah..

umutLatahzen umutLatahzen aynen canım aynen Rabbim sizlerden de inşallah böyle güzel haber almayı nasip etsin en kısa zamanda insallahhhh

umutLatahzen umutLatahzen cnm ben bol bol uyuyorum,iştahsızlık başladı midem ayakta cnm hiçbirşey istemiyor...inşallah iyidir kuzuda :KK66: @deeploneliness tabiki ayağımı sürüdüm hadiiiiii gzl hbrler gelsin topigimizden :anneadayı:

Amiiin kizlar amin insallah hepimize nasip olacak hayirlisiyla..

vesselam_ vesselam_ canim benim hadi hayirlisi en kısa zamanda hayirli haberini verirsin insallah..

Amiiin kizlar amin insallah hepimize nasip olacak hayirlisiyla..

vesselam_ vesselam_ canim benim hadi hayirlisi en kısa zamanda hayirli haberini verirsin insallah..
Amin kuzum insaAllah Rabbim kimsenin kucağını boş koymasin hep dua ediyorum.guzel günler yakinimizdadir insaAllah

Sagol canim benim amin amiin..
Icinde hayit var mi bilmiyorum karisik bisey var balla macun olmus.. bide cay var hepri karisik caylar.. suan reglim yaklasmak uzere inofolic regliden sonra alirima artik kuzum sifirdan baslarim suan yumurtalar ne alemde haberim bile yok hic..
boşver kıs takip etme hiç, doktora filan gitmiyorsan sal gitsin.
adetten sonra da günde 2-3 defa içersin inofolic, faydalı olur o. hem de vitamin zaten almamız lazım :)

Oh maşallah size böyle sağlıkla doğacağı günler de nasip olsun gülüm. son aylar dinlen bol bol nasılsa bebiş gelince dinlenmek yok :KK66:
amin inşallah canım, Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin, seneye bu zamanlar topikte hamile olmayan kalmasın inşallaaah.

Simdi hastaneden çıktım kızlar. Gelişmiş İki yumosum varmış gunasiri ilişki dedi.. sanırım baltarcincorekotu karisimi ve kuru incirin faydasi oldu.bide sin günler inofolic iciyordum.normalde birazdaha gec gelişiyordu...
Rabbim güzel günler gormeyi nasip etsin insaAllah.
hadi bakalım, 2-3 haftaya güzel haberleri alırız inşallah burdan.

umutLatahzen umutLatahzen cok teşekkür ederim canim benim cok şükür halime gecem gündüzüm bir maşallah iyiyz ama azcik cücüklerimin burnu akiyor hava gecisi carpiyor onun disinda iyiler şükür.. insallah karisim ve cay bi sebep olur bebegin sana tutunr canim hakkinda hayirlisi olsun. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin inşallah..
Unutulmadigimi bilmek mutlu etti beni teşekkür ederim.

Simdi hastaneden çıktım kızlar. Gelişmiş İki yumosum varmış gunasiri ilişki dedi.. sanırım baltarcincorekotu karisimi ve kuru incirin faydasi oldu.bide sin günler inofolic iciyordum.normalde birazdaha gec gelişiyordu...
Rabbim güzel günler gormeyi nasip etsin insaAllah.
Hadi gözün aydın canım...inşallah bebişe dönüşsünler ...bende inofolic başladım bugün...bakalım o bana uğur getirmişti...kullandığım ay hamile kalmıştım..Rabbim inşallah tekrardan nasip etsin...cümlemize inşallah...

umutLatahzen umutLatahzen cok teşekkür ederim canim benim cok şükür halime gecem gündüzüm bir maşallah iyiyz ama azcik cücüklerimin burnu akiyor hava gecisi carpiyor onun disinda iyiler şükür.. insallah karisim ve cay bi sebep olur bebegin sana tutunr canim hakkinda hayirlisi olsun. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin inşallah..
Unutulmadigimi bilmek mutlu etti beni teşekkür ederim.
oy oy oy yerim ben resimdeki kuzucukları....41 kere maşallah canım ya...çok tatlılar...Rabbim sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin hepsine...:KK68::KK68:benim için kokla onları annesi.....

aminnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh canım....:dua::dua::dua:

İyi akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Umarım herkes iyidir :)
Sizlere danışmak istediğim birşey var şimdi diyeceksiniz bu kadar dert keder var senin sorduğuna bak diye ama tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum. Su son 2 haftadır inanılmaz mide yanmam var heleki su içmem lazım suyu içince daha rahatsız oluyorum ne yapacağımı bilemedim icsem bi dert içmesem başka dert

Hadi gözün aydın canım...inşallah bebişe dönüşsünler ...bende inofolic başladım bugün...bakalım o bana uğur getirmişti...kullandığım ay hamile kalmıştım..Rabbim inşallah tekrardan nasip etsin...cümlemize inşallah...
Amin abla amin insaAllah.. herkesin emeğini boş çevirmesin Rabbim...

İyi akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Umarım herkes iyidir :)
Sizlere danışmak istediğim birşey var şimdi diyeceksiniz bu kadar dert keder var senin sorduğuna bak diye ama tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum. Su son 2 haftadır inanılmaz mide yanmam var heleki su içmem lazım suyu içince daha rahatsız oluyorum ne yapacağımı bilemedim icsem bi dert içmesem başka dert
Geçmiş olsun canım... Gaviscon diye şurup var. Onu iç.doktorlar gebelik te bu sıkıntısı olanlara veriyorlar.. Benim ilk kızımda doktor bana vermişti..

Back
X