• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gelmemezlik yapma hep gel anlat içinde tutma çünkü anlatmayınca içinde büyüyor daha çok, daha da yalnızlaşıyorsun.. İnşallah acıları, özlemleri unutturacak günler yakındır..
Allah razi olsun kuzum inşallah yakında yine topiğimiz şenlenecek ve mutlu haberler hep beraber vereceğiz

Helal olsun canım , rabbim kimseye evlat acısı vermesin o kadar zor ki..
Burada sizi üzmek istemiyorum, ben de bu konulara çok fazla girmiyorum.
Zamanı gelince olacak Allah'ın izniyle, onun doğumu ölümü hepsi alnımıza yazılmış..
Ayrıca yalnız değilsin ebushum lütfen öyle düşünme, biz buradayız..
Topiğimiz sessiz de olsa vefakar dostlarla devam ediyor.

:KK66:

:KK200::KK200::KK200:
Olsun canım biz anlarız birbirimizi.. Burası da olmada heralde bizler sabır taşı gibi çatlarız..

40af0qwz7z3.gif

"...Allah, her şeye hakkıyla gücü yetendir."

(Maide Suresi/40.Ayet)

en-g%C3%BCzel-hareketli-g%C3%BCl-duvar-ka%C4%9F%C4%B1tlar%C4%B1.gif

“Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır..
ALLAH bilir siz bilemezsiniz...

“Bakara / 216¨

2d2th1a204h.gif

Ulaşamadığına tevekkül, ulaştığına rıza,
kaybettiğine sabır gösteren kişi takvâ ehlidir.

Öyle tabi zeynebim geçen kadın bana diyor ki amma yas tuttun hadi başla çalışmalara bide gülerek. ben kendimi nasıl eve attım bilmiyorum.kim istemez evlatları olsun öpsün koklasın. benle hamile olanlar doğuruyor Rabbim bağışlasın ama ben soğuk bir mezar taşına sarılıyorum ve her gidip o mezarı görmem karnımdaki çatlakları görmek benim için ölümden beter. Haşa isyan değil ama bazen gerçekten ölüyorum gibi hissediyorum. hele oğlumun yüzünü bana ilk bakışını unutamıyorm ama insanlar hala saçmalama derdinde
Onu diyen tam beyinsizmiş.
Tabi ki yas tutacaksın çok normal, evladını kaybettin.
İstersen bir daha hiç düşünmezsin istersen toparlanır toparlanmaz Bebek düşünürsün onlara mı kalmış ya.
Ne aptal insanlar var.

Günaydın hanımlar
_Verda_ _Verda_ M M_atruska Ebush_354 Ebush_354 yaşadıklarınız hiç kolay değil. Benim de içimde hep bir eksiklik var. İçim sizliyor bazen içime gömüyorum. Artık eminim ki benim için hayırlısı bu. Bu isteğimin olmamasının sebebi var elbet. Ya zamanını bekliyorum ya da nasibim değil. Rabbim bir daha bu acıları yasatmasin. Bu boşluğu dolduracak hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen her anneye. Çünkü artık bizler de anneyiz. Tek fark bebeklerimiz kucaklarimizda degil...

Günaydin kizlar :KK3:
Gecenin hüznü basmiş buralara .. Sanirim ara ara bu duygu patlamasi hepimizde oluyor malesef ..
Ama iste bu is akilla parayla pulla olan is degil Rabbim nasip etsin yeterki.. Bizler anlayisli hamileler olacagiz Evlat sahibi olmayanlarin yaninda gobegimize bile dokunmayacagiz .. Kimseye aciyip uzulme seninde olur deyip canini yakmayacagiz ..
Umarim bir gun hepimiz anne oluruz :anne:

_Verda_ _Verda_ Ebruda elifte iyiler sanirim biraz yaramaz elif anneyi cok yoruyor o yuzden topige girip birseyler yazacak hali kalmiyor ebrununda :) Ama şükür bir sorun yok sadece zaman bulamiyor ..

Ben bu gün baya bir duygusala vurdum. Is yerindeyim ama bedenim burda sadece. Ocak ayinda hamile kalanlar topiginde herkes bebegini dogurmus gazi, göbek bağı düştü muhabbetleri yapıyor. Toplamam lazim kendimi bir an önce:KK61:

@deeploneliness Özlemciğim günaydın...
Seni çok iyi anlıyorum, ben de bir dönem
mayıs annelerinden çıkmıyodum..
Geçicek canım hepsi, bir gün "nasip" edicek..

Rabbim nasip edicek canım
adetim bir haftadır gelmiyo
geçen gün idrar testi yaptım, negatif..
Boğazım da ağrıyor, ilaç da içmek istemiyorum..

_Verda_ _Verda_ Ebruda elifte iyiler sanirim biraz yaramaz elif anneyi cok yoruyor o yuzden topige girip birseyler yazacak hali kalmiyor ebrununda :) Ama şükür bir sorun yok sadece zaman bulamiyor ..

İyi canım merak ettim ebru bırakmazdı burayı çünkü =)
elifimiz biraz büyüsün uğrar o zaman aramıza.. ;)

@deeploneliness Özlemciğim günaydın...
Seni çok iyi anlıyorum, ben de bir dönem
mayıs annelerinden çıkmıyodum..
Geçicek canım hepsi, bir gün "nasip" edicek..

Rabbim nasip edicek canım
adetim bir haftadır gelmiyo
geçen gün idrar testi yaptım, negatif..
Boğazım da ağrıyor, ilaç da içmek istemiyorum..
Sağolasın canım. Arada yokluyorlar beni ;) Sanırım yeni bir bebiş olmadan geçmeyecek.. Hepimize sabır diliyorum.
Ovulasyon tarihinden eminsen ve 14 gün filan geçtiyse ilaç kullanabilirsin. Ya da içecek takviyesi. Boğaz ağrısını sirkeli su ile gargara iyi geliyor.. Geçmiş olsun bu arada..

Sağolasın canım. Arada yokluyorlar beni :KK66: Sanırım yeni bir bebiş olmadan geçmeyecek.. Hepimize sabır diliyorum.
Ovulasyon tarihinden eminsen ve 14 gün filan geçtiyse ilaç kullanabilirsin. Ya da içecek takviyesi. Boğaz ağrısını sirkeli su ile gargara iyi geliyor.. Geçmiş olsun bu arada..

Sağol canım sirkeli suyu deneyeyim,
yok canım bu ay hiç bakmadım yumurtlama zamanıma,
annem ameliyat oldu ya bir yoğunluk vardı
sonra memlekete gittik geldik filan derken
ilgilenemedim bile.

Kan vermek de istemiyorum, yine "negatif" i görücem diye..

Sağol canım sirkeli suyu deneyeyim,
yok canım bu ay hiç bakmadım yumurtlama zamanıma,
annem ameliyat oldu ya bir yoğunluk vardı
sonra memlekete gittik geldik filan derken
ilgilenemedim bile.

Kan vermek de istemiyorum, yine "negatif" i görücem diye..
Canım biraz daha bekleyebilirsin ama hastalık durumunda erken ilaç kullanımı olunca daha rahat atlatılıyor. Annen nasıl oldu?

Canım biraz daha bekleyebilirsin ama hastalık durumunda erken ilaç kullanımı olunca daha rahat atlatılıyor. Annen nasıl oldu?

Annem iyi canım dinlenme sürecinde ikinci ameliyatı için bekliyor.

_Verda_ _Verda_ kuzummm nasilsin annenin iyi olmasina sevindim daha da iyi olacak insallah kuzucum..
Kartanesi_26 Kartanesi_26 kuzum senin annecigine de tekrar cok gecmis olsun Rabbim sifalar versin annelerimize...

LeYLa_21 LeYLa_21 ablacim sen nasilsin kizin da iyimi prenses..

Al_pi Al_pi Alpim kuzum sen nasilsin ozledim sizleri..

@hsevda kuzucum sende iyisin miii neler yapiyosunuz..

TaeYang TaeYang kuzum sen nasilsin izine ayrildin mi neler yapiyosun..

E-brulim E-brulim kuzummm ozledim senii nerelerdesin prensesin nasiil.. iyisinizdir insallah :)

@lisaa-89 kuzum sen de iyisindir insallah pasa oglusun nasil..

@SaTu ST kuzum sen nasilsin bebisler nasillar iyinisiniz..

@deeploneliness kuzum sen nasilsiiin iyisin miii

DESIGNER27 DESIGNER27 kuzum sen nasilsin bebisin nasil gorunmuyosun hic buralardaa ozlettin kendini..

Mor Seven Mor Seven @Ters Lale kızlar siz nasılsınız herkesler iyimi..
Aklima gelmeyen unuttugun varza kusuruma bakmayin herkesler iyidir insallah tek tek :) ❤❤❤

Back
X