• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ah kızlar ahh icimiz yanıyor dolup taşıyor o günlerden birgün sanırım.. Rabbim o kadar büyük ki herkesin ağzı kapanacak hayirlisiyla insaAllah. Her memleketten donuste,bir daha gitmeyecem diyorum..o kadınlar,suursuzca konuşan insanlar illallah getittiriyorlar ki çok üzülüyorum,üzüyirlar ama ailem için gidiyorum.. İçim sisiyor bazen..ama atlatacaz herşeyi..Rabbim herşeyin en güzelini biliyor inaniyorum.

Ben Allah'tan isterim;
Verirse yüceliğidir,vermezse imtihanimdir..
Şems-i Tebrizi

@Enyalios kuzummm nasilsin annenin iyi olmasina sevindim daha da iyi olacak insallah kuzucum..
Kartanesi_26 Kartanesi_26 kuzum senin annecigine de tekrar cok gecmis olsun Rabbim sifalar versin annelerimize...

LeYLa_21 LeYLa_21 ablacim sen nasilsin kizin da iyimi prenses..

@Al_pi Alpim kuzum sen nasilsin ozledim sizleri..

@hsevda kuzucum sende iyisin miii neler yapiyosunuz..

TaeYang TaeYang kuzum sen nasilsin izine ayrildin mi neler yapiyosun..

E-brulim E-brulim kuzummm ozledim senii nerelerdesin prensesin nasiil.. iyisinizdir insallah :)

-Lisaaa- -Lisaaa- kuzum sen de iyisindir insallah pasa oglusun nasil..

@SaTu ST kuzum sen nasilsin bebisler nasillar iyinisiniz..

@deeploneliness kuzum sen nasilsiiin iyisin miii

@DESIGNER27 kuzum sen nasilsin bebisin nasil gorunmuyosun hic buralardaa ozlettin kendini..

@Mor Seven @Ters Lale kızlar siz nasılsınız herkesler iyimi..
Aklima gelmeyen unuttugun varza kusuruma bakmayin herkesler iyidir insallah tek tek :) ❤❤❤
İyiyim şükür canım bugün gidip çalışamaz raporumu alıcam inşallah :)
Artık katlanamadığımı anladım ya.
Sen nasılsın neler yapıyorsun görmeyeli?

Tünaydııııın herkese:KK200:
Kızlar ben hepinize isminizde dua etmeye başladım,okadar inanıyorum Kı yine teker teker hepimiz hamile olacagız.. @Enyalios cnm biraz bekle bir kan ver inan ben annemin zoruyla verdim pozitifi gördüm İnşallah sende görürsün cnm...

umutLatahzen umutLatahzen cnm annem hastanede her gecen gün daha iyi oluyor inşallah bu hafta evine gelecek hmn gidecem yanına hatta yanında kalacam biraz çok özledim Rabbim annelerimize uzun sağlıklı ömürler versin,başımızdan eksik etmesin (amiiiiiin)

İyiyim şükür canım bugün gidip çalışamaz raporumu alıcam inşallah :)
Artık katlanamadığımı anladım ya.
Sen nasılsın neler yapıyorsun görmeyeli?

Anladim kuzum hadi hayirlisi bakalim.. ailem uzakta onlar burdaydilar bugün artik gitti hepsi giremiyodum fazla.. onun disidna da.bitki caylarina devam :D iyiyim sukurler olsun..

Tünaydııııın herkese:KK200:
Kızlar ben hepinize isminizde dua etmeye başladım,okadar inanıyorum Kı yine teker teker hepimiz hamile olacagız.. @Enyalios cnm biraz bekle bir kan ver inan ben annemin zoruyla verdim pozitifi gördüm İnşallah sende görürsün cnm...

umutLatahzen umutLatahzen cnm annem hastanede her gecen gün daha iyi oluyor inşallah bu hafta evine gelecek hmn gidecem yanına hatta yanında kalacam biraz çok özledim Rabbim annelerimize uzun sağlıklı ömürler versin,başımızdan eksik etmesin (amiiiiiin)

Amin amiiin kuzum imkanin varsa yakınsan bol bol git anneler baska.. Rabbim bizlere de nasip etsin tez zamanda anne olmayi..
Senin nail gidiyor hamilelik bu arada sagligini etkileyen bi durum yok dimi

umutLatahzen umutLatahzen sağolasın canım. Biraz duygusal başlangıç oldu bu sabah. Sen nasılsın? Dr gidiyor musun bu ay ?

Hayirdir kuzum niye duygusal.. yazdiysan da gormedim kusuruma bakma.. doktora gitmicem kuzum aktara gittim yasli bi amca eski ilimi bilen bi adam ve herseyimi bildi soyledi daha ben soylemeden anlatmadan.. bana bikac ot cay felan verdi doktora da gitme beni birakma dedi.. sifa Allahtan bakalim biraz da boyle devam ediyim insallah Rabbim hayirli zamanda hayirlisiyla nasip eder..

Ah kızlar ahh icimiz yanıyor dolup taşıyor o günlerden birgün sanırım.. Rabbim o kadar büyük ki herkesin ağzı kapanacak hayirlisiyla insaAllah. Her memleketten donuste,bir daha gitmeyecem diyorum..o kadınlar,suursuzca konuşan insanlar illallah getittiriyorlar ki çok üzülüyorum,üzüyirlar ama ailem için gidiyorum.. İçim sisiyor bazen..ama atlatacaz herşeyi..Rabbim herşeyin en güzelini biliyor inaniyorum.

Ben Allah'tan isterim;
Verirse yüceliğidir,vermezse imtihanimdir..
Şems-i Tebrizi

Canim uzulme takma kafana kendini dusun..
Bunlarin tek bi kelimesini kuran zerre kadar dusuncesi olmayan insanlar biktirdilar artik yeter yaa biz niye kimseye demiyoruz cocuk yapsana kac sene oldu yok daha beklicen mi.. ya bu insanlara akil fikir.. Rabbim bize de sabir versin insallah..

Onu diyen tam beyinsizmiş.
Tabi ki yas tutacaksın çok normal, evladını kaybettin.
İstersen bir daha hiç düşünmezsin istersen toparlanır toparlanmaz Bebek düşünürsün onlara mı kalmış ya.
Ne aptal insanlar var.
Aynen canım insanları anlamak çok zor bazen. sen nasilsin paşamız nasıl

Günaydın hanımlar
@Enyalios M M_atruska @Ebush_354 yaşadıklarınız hiç kolay değil. Benim de içimde hep bir eksiklik var. İçim sizliyor bazen içime gömüyorum. Artık eminim ki benim için hayırlısı bu. Bu isteğimin olmamasının sebebi var elbet. Ya zamanını bekliyorum ya da nasibim değil. Rabbim bir daha bu acıları yasatmasin. Bu boşluğu dolduracak hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen her anneye. Çünkü artık bizler de anneyiz. Tek fark bebeklerimiz kucaklarimizda degil...
Özlemcim eminim bir gün bizimde yüzümüz güler yeter ki inancımızı kaybetmeyelim.rabbim için zor değil o ol dedikten sonra. bence de bizler anneyiz ve bu topikte ki herkes bence harika birer anne :KK200:

Günaydin kizlar :KK3:
Gecenin hüznü basmiş buralara .. Sanirim ara ara bu duygu patlamasi hepimizde oluyor malesef ..
Ama iste bu is akilla parayla pulla olan is degil Rabbim nasip etsin yeterki.. Bizler anlayisli hamileler olacagiz Evlat sahibi olmayanlarin yaninda gobegimize bile dokunmayacagiz .. Kimseye aciyip uzulme seninde olur deyip canini yakmayacagiz ..
Umarim bir gun hepimiz anne oluruz :anne:
Günaydın alpimm nasılsın evet dün gece baya duygu yüklüydü buralar. inşallah hepimiz bir gün anne oluruz :KK37:

@Enyalios kuzummm nasilsin annenin iyi olmasina sevindim daha da iyi olacak insallah kuzucum..
Kartanesi_26 Kartanesi_26 kuzum senin annecigine de tekrar cok gecmis olsun Rabbim sifalar versin annelerimize...

LeYLa_21 LeYLa_21 ablacim sen nasilsin kizin da iyimi prenses..

@Al_pi Alpim kuzum sen nasilsin ozledim sizleri..

@hsevda kuzucum sende iyisin miii neler yapiyosunuz..

TaeYang TaeYang kuzum sen nasilsin izine ayrildin mi neler yapiyosun..

E-brulim E-brulim kuzummm ozledim senii nerelerdesin prensesin nasiil.. iyisinizdir insallah :)

-Lisaaa- -Lisaaa- kuzum sen de iyisindir insallah pasa oglusun nasil..

@SaTu ST kuzum sen nasilsin bebisler nasillar iyinisiniz..

@deeploneliness kuzum sen nasilsiiin iyisin miii

@DESIGNER27 kuzum sen nasilsin bebisin nasil gorunmuyosun hic buralardaa ozlettin kendini..

@Mor Seven @Ters Lale kızlar siz nasılsınız herkesler iyimi..
Aklima gelmeyen unuttugun varza kusuruma bakmayin herkesler iyidir insallah tek tek :) ❤❤❤
sağol gülüm iyiyiz çok şükür...kız bugün sabah okula bıraktım..daha iyi çok şükür ablası...umarım sende iyisindir canımcım...

umutLatahzen umutLatahzen iyiym şükür canım benim sen nasılsın nasıl gidiyor. Iyi şükür paşa da onunla uğraşıyoruz öyle kuzum yeyip yatıyor boyuna geceleri uyumuyor hiç biraz zor oluyor canım

Olsun kuzum saglikli olsun yeter ki.. oblar guzel uykusuzluklar kurban olurum verene..

sağol gülüm iyiyiz çok şükür...kız bugün sabah okula bıraktım..daha iyi çok şükür ablası...umarım sende iyisindir canımcım...

Iyiyim ablacim cok sukur daha daha iyi olnaya calisiyorum kuzunun iyi olmasina da sevindim Allah daha iyi etsin ablacim

Anladim kuzum hadi hayirlisi bakalim.. ailem uzakta onlar burdaydilar bugün artik gitti hepsi giremiyodum fazla.. onun disidna da.bitki caylarina devam :KK70: iyiyim sukurler olsun..

Allah kavuştursun canım benim.
Çaylar şifa olsun, hayıt da içiyor musun?
İnofolic de al günde 2-3 tane, zararı olmaz.

Aynen canım insanları anlamak çok zor bazen. sen nasilsin paşamız nasıl

Hiç takma dengesizleri, konuşup konuşup dursunlar boşver kuzum.
İyiyim ben de çok şükür, izne çıkıcam artık, gidip raporumu alayım diyorum bugün.

Allah kavuştursun canım benim.
Çaylar şifa olsun, hayıt da içiyor musun?
İnofolic de al günde 2-3 tane, zararı olmaz.

Hiç takma dengesizleri, konuşup konuşup dursunlar boşver kuzum.
İyiyim ben de çok şükür, izne çıkıcam artık, gidip raporumu alayım diyorum bugün.

Sagol canim benim amin amiin..
Icinde hayit var mi bilmiyorum karisik bisey var balla macun olmus.. bide cay var hepri karisik caylar.. suan reglim yaklasmak uzere inofolic regliden sonra alirima artik kuzum sifirdan baslarim suan yumurtalar ne alemde haberim bile yok hic..

Hayirdir kuzum niye duygusal.. yazdiysan da gormedim kusuruma bakma.. doktora gitmicem kuzum aktara gittim yasli bi amca eski ilimi bilen bi adam ve herseyimi bildi soyledi daha ben soylemeden anlatmadan.. bana bikac ot cay felan verdi doktora da gitme beni birakma dedi.. sifa Allahtan bakalim biraz da boyle devam ediyim insallah Rabbim hayirli zamanda hayirlisiyla nasip eder..
Öyle canım genel şeyler işte :KK66: Şifa olsun inşallah sende işe yararsa biz de sipariş veririz o zaman...

Özlemcim eminim bir gün bizimde yüzümüz güler yeter ki inancımızı kaybetmeyelim.rabbim için zor değil o ol dedikten sonra. bence de bizler anneyiz ve bu topikte ki herkes bence harika birer anne :KK200:
Aynen canım. O'na hiçbir şey ağır gelmez. Vardır bu yaşadıklarımızın da sebebi. İnşallah yakın zamanda güzel haberler gelir topiğimiz şenlenir tekrardan. Kartanesi_26 Kartanesi_26 ayağını iyi sürt emi :KK66:

Öyle canım genel şeyler işte :KK66: Şifa olsun inşallah sende işe yararsa biz de sipariş veririz o zaman...

Aynen canım. O'na hiçbir şey ağır gelmez. Vardır bu yaşadıklarımızın da sebebi. İnşallah yakın zamanda güzel haberler gelir topiğimiz şenlenir tekrardan. Kartanesi_26 Kartanesi_26 ayağını iyi sürt emi :KK66:

Amin kuzum amiiiin hepimize acil sifalar hayirli evlatlar nasip etsin Mevlam en hayirli zamanda ♡

Simdi hastaneden çıktım kızlar. Gelişmiş İki yumosum varmış gunasiri ilişki dedi.. sanırım baltarcincorekotu karisimi ve kuru incirin faydasi oldu.bide sin günler inofolic iciyordum.normalde birazdaha gec gelişiyordu...
Rabbim güzel günler gormeyi nasip etsin insaAllah.

Back
X