Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol gülüm Allaha şükür daha iyi.. Çok korkuttu beni... Sen nasılsın canım?
İyiyim şekercim sen nasılsın?selam canim nasilsin![]()
Çok şükür canım benim. Daha da iyi olacak insaAllah..Kızlar o gzl desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim
Annem şükür ameliyatını oldu,Dr iyice temizlemiş,yarın odasına geçecek yürüteceğiz,korkulacak birşeyi yok demişpatoloji sonucu 7-10 içinde çıkarmış inşallah iyi bir hbr alırız... Rabbim şifa isteyen herkese şifa nasip etsin
birazda olsa rahatladık...Allah razı olsun sizdende
![]()
İnşallah cnm Bnm,nasılsın? Dra gidiyormuşsun tedaviye mi başladın cnm?Çok şükür canım benim. Daha da iyi olacak insaAllah..
Tabiki canım. Inşallah ikinizde sağsalim kurtulacaksınız.. Aklına hep iyi şeyler getir.. Doğumda bizlerede dua et gülüm...Aynen ya canım.
Bi de Genel olarak anksiyeteli ve her şeyi kafaya takan bir yapım olduğu için maalesef
Âmin Leylacım. Normal ya da sezaryen bir şekilde olacak inşallah ikimiz de iyi olalım da sonuçta di mi :)
Sağol haticem. Şimdi daha iyi şükürler olsun.. Bizi çok korkuttu yaramaz.. :))
Sağol gülüm Amin inşallah.. İlk defa bu kadar çok ateşlendi.. Çok korktum.. Yemek yemiyor pek fazla o yüzden bağışıklığı zayif.. Hemen buluttan nem kapıyor... Seninde annede çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım.. Öptüm prensesi ablası.. Sağolasın..LeYLa_21 cnm gecmiş olsun kızına,inşallah yaşamazsınız birdaha öle acil bir durumu... Öp Bnm için Prensesi
![]()
Iyi olmana sevindim canım.. Bende kaç gündür evde kızla ilgileniyorum. İzin aldım çocuk hasta olunca.. Pazartesi yine iş maratonu başlar...İyiyim ablacım çok şükür Rabbime.. daha da iyi olmaya çalışıyorum.. otlarla çaylarla bu ara yuvarlanıp gidiyorum :) sen nasılsın
Geçmiş olsun canım benim inşallah patoloji sonucun güzel çıkar.Kızlar o gzl desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim
Annem şükür ameliyatını oldu,Dr iyice temizlemiş,yarın odasına geçecek yürüteceğiz,korkulacak birşeyi yok demişpatoloji sonucu 7-10 içinde çıkarmış inşallah iyi bir hbr alırız... Rabbim şifa isteyen herkese şifa nasip etsin
birazda olsa rahatladık...Allah razı olsun sizdende
![]()
Amin canım inşallah... Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla inşallah... Bu zaman aralığında çok şey öğrendim.. Hayat yaşadıklarım beni yaşlandırdı sanki... Rabbim beterinden saklasın.. Yüreğimizi ferahlatsın inşallah cümlemizin...herşeyin hayırlısı ve sağlıklısını nasip etsin Rabbim...LeYLa_21 abla iyiyim ben çok şükür.. doktora gidip duruyorum işte.. bakalim herşey yolunda gider insaAllah
İnşallah cm Bnm, Allah razı olsun...Geçmiş olsun canım benim inşallah patoloji sonucun güzel çıkar.
İyiyim kuzum evet başladık bakalım tekrar,gecen aylarda iki yumurtam olmuştu çatlatmıştı Ama olmadi..bu ay bakalım yine hap verdi doktor.. insaAllah hersey yolunda gider kuzum dua et.. sen ne zaman gideceksin bir saha doktoraİnşallah cnm Bnm,nasılsın? Dra gidiyormuşsun tedaviye mi başladın cnm?
Maalesef aynen öyleyiz ama hayırlısıyla sağlıkcakla alacaksın kucağına canım...Aynen ya canım.
Bi de Genel olarak anksiyeteli ve her şeyi kafaya takan bir yapım olduğu için maalesef![]()
İnşallah leylacım.Tabiki canım. Inşallah ikinizde sağsalim kurtulacaksınız.. Aklına hep iyi şeyler getir.. Doğumda bizlerede dua et gülüm
Seninki de büyüyecek inşallah teyzesi, burda doğum yaptığın günleri de görücez inşallahİnşallah cm Bnm, Allah razı olsun...
Maşallah büyüttün meleğini inşallah Rabbim istediğin gibi bir dogum nasip ederheyacanlı olman col normal yazarken ben bile heyacanlandım
![]()
Maalesef aynen öyleyiz ama hayırlısıyla sağlıkcakla alacaksın kucağına canım...
Hayırlı uğurlu olsun cnm,inşallah bu sefer bebişe döner,sana süpriz yapar cnm... Dr biraz uzun tuttu 3 hafta sonra gel Dedi...malum annem hep ön planda şuanda Bnm için,oda kısmet olur inşallah haftaya gelir... Bende anca dediği tarihte gidecem Dr sonra bir süre annemin yanında kalmak istiyorum bu sayede değiştirecem kısmetse drumu.. Hafı gzl hbrlerini alırız inşallah cnm Bnmİyiyim kuzum evet başladık bakalım tekrar,gecen aylarda iki yumurtam olmuştu çatlatmıştı Ama olmadi..bu ay bakalım yine hap verdi doktor.. insaAllah hersey yolunda gider kuzum dua et.. sen ne zaman gideceksin bir saha doktora
Amin kuzum amin.. çok istiyorum bu güzel haberi size vermek.. birgün olacak insAllah yakındır:)Hayırlı uğurlu olsun cnm,inşallah bu sefer bebişe döner,sana süpriz yapar cnm... Dr biraz uzun tuttu 3 hafta sonra gel Dedi...malum annem hep ön planda şuanda Bnm için,oda kısmet olur inşallah haftaya gelir... Bende anca dediği tarihte gidecem Dr sonra bir süre annemin yanında kalmak istiyorum bu sayede değiştirecem kısmetse drumu.. Hafı gzl hbrlerini alırız inşallah cnm Bnm![]()