• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

image.webp
Günaydın kızlar,salgın varmış aman dikkat edelim olur mu ;)

Kızlar o gzl desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim:KK200:
Annem şükür ameliyatını oldu,Dr iyice temizlemiş,yarın odasına geçecek yürüteceğiz,korkulacak birşeyi yok demiş:nazar: patoloji sonucu 7-10 içinde çıkarmış inşallah iyi bir hbr alırız... Rabbim şifa isteyen herkese şifa nasip etsin :dua: birazda olsa rahatladık...Allah razı olsun sizdende :KK19:
gecmis olsun canim iyi cikar insalah sonuclarda
İyiyim şekercim sen nasılsın?
Zorlu bir nöbet daha bitmiş gitmiş şükür.
Dinlen diyecem ama kayınannen de geliyormuş kolaylıklar sana.
Nerden gelecekler? Kalacaklar mı?
canim kalacaklar yarin aksam gidecekler. ispartadan geliyorlar ;)

Kartanesi_26 Kartanesi_26 annenin ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim canım. İnşallah sonuçlarda temiz çıkacak içini ferah tut..
@LeYLa_21 abla kızına çok geçmiş olsun Allah bida göstermesin inşallah.. bugünlerde dikkat etmek lazım tam hastalık havaları bir sıcak bir soğuk

Kartanesi_26 Kartanesi_26 annenin ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim canım. İnşallah sonuçlarda temiz çıkacak içini ferah tut..
@LeYLa_21 abla kızına çok geçmiş olsun Allah bida göstermesin inşallah.. bugünlerde dikkat etmek lazım tam hastalık havaları bir sıcak bir soğuk
Sağol gülüm Allah razı olsun. Bu hafta anaokuluna gidecek. Valla göndermeye korkuyorum canım ya.. Zorla iyileştirdik... Güzel yemek yese hiç bir sıkıntı olmayacak ama zorla yiyor.. Yemek sorunundan illallah ettim desem yeri var... Inşallah ilkokulda yer...

Geçen gece bir rüya gördüm.. Başını sonunu hatırlamıyorum. Kapımı açtım bir kız bebeği, o kadar güzel ki anlatamam nefesim kesildi onu görünce.. Bembeyaz teni, siyah saçları iri yeşile dönük gözleri var.. Pespembe tombul yanakları hayatımda öyle güzel bir bebek gördüğümü hatırlamıyorum.. İçeri aldım yatağıma yatırdım elini tutuyorum okşuyorum yanaklarını... Ağlamaya başladı içimden ona annem annem diyerek sarılmak geçti ama bir türlü sarılamadım benim değil o dedim, bir an eşim geldi kim bu dedi bilmiyorum dedim bizim olsun mu diye sordum cevabını hatırlamıyorum...
Dün eşimin tarafında mevlüt vardı oraya gittim eşimin amcasının kızı hamile eğer tedavim tutsaydı aynı haftada olacakmışız meğer... Herkes ona bir şeyler sordu ilk aşermesini anlattı.. Cinsiyeti kız gibi duruyormuş... Öyle büyük yutkundum ki anlatamam... İlk kızına evlendikten 1 ay sonra hamile kaldı 2. Yi de çok sonra istiyorum dedikten 3-4 ay sonra...
Biraz önce tv de kara sevda dizisinin tekrarı vardı onu izliyordum.. Nihan Emir'i aradı şimdi Deniz uyanacak ağlayacak dedi... Ve bebek ağlamaya başladı aynı rüyamdaki gibiydi... Çok ağladı... İnsanın burnunun direğinin sızlamasının ne olduğunu bilmezdim.. O ağladıkça benim burnumun direği sızladı.. Sessiz sessiz başladım ben de ağlamaya... Sessiz ağlamaktan nefesim tükendi..

Sağol canım... Ben kaç gündür kızımla uğraşıyorum. Çok hasta oldu..ateş bizi mahvetti.. Şuanda daha iyi şükürler olsun... Bende dün adet oldum... İlk defa adet olduğuma sevindim canım.. Çünkü döngü uzamadi. Sadece 1-2 gün gecikmiş oldu.adet bitiminde yeni doktoruma gidecem. Inşallah o bize uğurlu gelir.. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm. Rabbim sanada temiz kalbin gibi sağlıklı evlatlar nasip etsin zeynepcim.. Annenede tekrar acil şifalar diliyorum gülüm... Çok öpüyorum ablacım...

Amin ablacım sağolasın,
yoğunluktan giremedim, şimdi görüyorum.
Kızına çok geçmiş olsun..
Eşimle benimde bir haftadır boğazlarımız ağırıyo.
Hatta eşim sigara kullandığı için öksürük de yapmaya başladı.
Havalar soğudu ya dikkat etmiyoruz pek ondan böyle oluyo sanırım.
Benim de adetim geçti ablacım, idrar testim negatif,
kan vermeye üşeniyorum...
Annem böyle olunca, ne biliyim bir şey yapmak
gelmiyo içimden açıkçası...

Aynen öyle canım zaten sende biliyorsun ki dünyaya geliş amacınız imtihan. Allah kolay imtihanlar ve bu imtihanları kolaylıkla kazanmayı nasip etsin.. inşallah kolayca atlatırsınız sizde..
Benim durumum bildiğin gibi eylülde adet oldum yine. Bu ay yumurtlama gerçekleşmiştir herhalde değerlendirdik ama olmazsa kasım gibi femara tedavisine başlamak üzere dr a gidicem sanırım..

Amin canım benim amin inşallah..
Femera bana iyi gelmişti canım sana da uğurlu gelir inşallah..
Doktor görüşmelerin de yazarsın haberleşiriz,
inşallah olumlu bir sonuç olur.
Bu arada @E-brulim bu kadar uzatmazdı
haber alan var mı

_Verda_ _Verda_ enyam kuzum senin de annen amelyat olmuştu nasıl iyidir inşallah yazışmalara biraz bakındım ama yine mi amelyat olacak.. Anneciğine Rabb'im acil şifalar versin inşallah kuzum ❤️

Evet canım annem ameliyat oldu, bir daha olucak, kanserli bir parça var minik.
Onu alıcaklar komple temizliycekler.. Dua et.. Başarılı olsun..
Çok sağol canım benim.. ;)

_Verda_ _Verda_ zeynepcim nasilsin annen nasil

Canım üşütmüşüm galiba, boğazım ağrıyor, özellikle geceleri ve sabah kalkınca.
Onun dışında iyiyim, annem de iyi dinleniyo..
Sen nasılsın güzelim ne var ne yok?

Ebush_354 Ebush_354 Canım bugün görümcem bendeydi, kaybettiğim oğlumla aynı dönemde hamileydi.
Aramızda 1 ay vardı.. Oğluna biberonla mama yedirdim bugün, gözleri masmavi, bakarken gülümsedim.
İçimden dedim, benim oğlum da yaşasaydı..... Bu cümleyi kurmak hiç istemezdim...
Ama ben evlat konusunda imtihan edildim, ve hala da ediliyorum.
Bir sorun olmamasına rağmen 9 aydır hamile kalamadım.
Nasip, belki de böylesi bizim için en hayırlısı...
Bilemeyiz. Rabbim böyle buyurmuş...
Benimle evlenenler de 2. çocuk kararı veriyolar,
benim hala kucağım boş...
Seni çok iyi anlıyorum...

Geçen gece bir rüya gördüm.. Başını sonunu hatırlamıyorum. Kapımı açtım bir kız bebeği, o kadar güzel ki anlatamam nefesim kesildi onu görünce.. Bembeyaz teni, siyah saçları iri yeşile dönük gözleri var.. Pespembe tombul yanakları hayatımda öyle güzel bir bebek gördüğümü hatırlamıyorum.. İçeri aldım yatağıma yatırdım elini tutuyorum okşuyorum yanaklarını... Ağlamaya başladı içimden ona annem annem diyerek sarılmak geçti ama bir türlü sarılamadım benim değil o dedim, bir an eşim geldi kim bu dedi bilmiyorum dedim bizim olsun mu diye sordum cevabını hatırlamıyorum...
Dün eşimin tarafında mevlüt vardı oraya gittim eşimin amcasının kızı hamile eğer tedavim tutsaydı aynı haftada olacakmışız meğer... Herkes ona bir şeyler sordu ilk aşermesini anlattı.. Cinsiyeti kız gibi duruyormuş... Öyle büyük yutkundum ki anlatamam... İlk kızına evlendikten 1 ay sonra hamile kaldı 2. Yi de çok sonra istiyorum dedikten 3-4 ay sonra...
Biraz önce tv de kara sevda dizisinin tekrarı vardı onu izliyordum.. Nihan Emir'i aradı şimdi Deniz uyanacak ağlayacak dedi... Ve bebek ağlamaya başladı aynı rüyamdaki gibiydi... Çok ağladı... İnsanın burnunun direğinin sızlamasının ne olduğunu bilmezdim.. O ağladıkça benim burnumun direği sızladı.. Sessiz sessiz başladım ben de ağlamaya... Sessiz ağlamaktan nefesim tükendi..
Gülüm evlat ile imtihan edilmek çok acı sürekli bir umutla beklemek acaba hamile miyim diye dikkatli davranmak vs,seni çok iyi anlıyorum. Rabbim daha ağır imtihanlar vermesin üzülme inşallah bir gün bizimde bebeklerimiz olacak

Gülüm evlat ile imtihan edilmek çok acı sürekli bir umutla beklemek acaba hamile miyim diye dikkatli davranmak vs,seni çok iyi anlıyorum. Rabbim daha ağır imtihanlar vermesin üzülme inşallah bir gün bizimde bebeklerimiz olacak

İnşallah canım, o kadar zor ki,
hele ki doğurup kaybetmek...
Allah düşmanımın başına bile vermesin.
Eşimin yengesi iki gün önce doğum yaptı.
Hastanesine evine filan gittik,
oğlu oldu maşallah çok da tatlı..
Herkes bana soruyor,
akrabalar vs.

-zeynep sen ne zaman düşünüyorsun?
-hadi bir sene olacak neredeyse...

sanki ben tuşa basıyorum da
hemen oluyor....

Rabbim "ol" diyecek...

Ebush_354 Ebush_354 Canım bugün görümcem bendeydi, kaybettiğim oğlumla aynı dönemde hamileydi.
Aramızda 1 ay vardı.. Oğluna biberonla mama yedirdim bugün, gözleri masmavi, bakarken gülümsedim.
İçimden dedim, benim oğlum da yaşasaydı..... Bu cümleyi kurmak hiç istemezdim...
Ama ben evlat konusunda
İnşallah canım, o kadar zor ki,
hele ki doğurup kaybetmek...
Allah düşmanımın başına bile vermesin.
Eşimin yengesi iki gün önce doğum yaptı.
Hastanesine evine filan gittik,
oğlu oldu maşallah çok da tatlı..
Herkes bana soruyor,
akrabalar vs.

-zeynep sen ne zaman düşünüyorsun?
-hadi bir sene olacak neredeyse...

sanki ben tuşa basıyorum da
hemen oluyor....

Rabbim "ol" diyecek...
Öyle tabi zeynebim geçen kadın bana diyor ki amma yas tuttun hadi başla çalışmalara bide gülerek. ben kendimi nasıl eve attım bilmiyorum.kim istemez evlatları olsun öpsün koklasın. benle hamile olanlar doğuruyor Rabbim bağışlasın ama ben soğuk bir mezar taşına sarılıyorum ve her gidip o mezarı görmem karnımdaki çatlakları görmek benim için ölümden beter. Haşa isyan değil ama bazen gerçekten ölüyorum gibi hissediyorum. hele oğlumun yüzünü bana ilk bakışını unutamıyorm ama insanlar hala saçmalama derdinde

Ama ben evlat konusunda imtihan edildim, ve hala da ediliyorum.
Bir sorun olmamasına rağmen 9 aydır hamile kalamadım.
Nasip, belki de böylesi bizim için en hayırlısı...
Bilemeyiz. Rabbim böyle buyurmuş...
Benimle evlenenler de 2. çocuk kararı veriyolar,
benim hala kucağım boş...
Seni çok iyi anlıyorum...
Allah kötü günler daha ağır imtihanlar vermesin inşallah... Sizinki çok zor, Allah sabır, dayanma gücü versin.. Dayanması, herkesin baş etmesi çok zor...
İçime atıyorum hep inanın çevremden sizden başka beni anlayabilecek hiç kimsem yok, çok yalnızım.. Birilerini anlayabilmek acısına ortak olmak bu kadar zor olmamalı... Sizi de üzdüysem kızlar özür dilerim hakkınızı helal edin

Öyle tabi zeynebim geçen kadın bana diyor ki amma yas tuttun hadi başla çalışmalara bide gülerek. ben kendimi nasıl eve attım bilmiyorum.kim istemez evlatları olsun öpsün koklasın. benle hamile olanlar doğuruyor Rabbim bağışlasın ama ben soğuk bir mezar taşına sarılıyorum ve her gidip o mezarı görmem karnımdaki çatlakları görmek benim için ölümden beter. Haşa isyan değil ama bazen gerçekten ölüyorum gibi hissediyorum. hele oğlumun yüzünü bana ilk bakışını unutamıyorm ama insanlar hala saçmalama derdinde
Ben rüyamdaki bebeğin o bakışlarını aklımdan çıkaramazken, senin kanın canın evladın... Kolay mı öyle... İnsanlar maalesef çok acımasız!

Aynen canım anlamıyolar, normal birşeymiş gibi bahsediyolar,
içlerinden biri de eltim. 5 yaşında oğlu var anaokuluna başladı.
Benim olduğum her ortamda bebek mevzusu açıyor..
Gebelik düşünüyor (muş)
Nasıl hamile kalınır dan tut,
ilişkiden sonra beline yastık koycan 'a kadar
gidiyo mevzu..
Ben bu kadar kolay hazmedemiyorum, kendimi
yeni gebelik olayına bile o kadar zor alıştırdım ki...
Sana özelden bir video atacağım,
muhakkak izlemeni istiyorum...

Allah kötü günler daha ağır imtihanlar vermesin inşallah... Sizinki çok zor, Allah sabır, dayanma gücü versin.. Dayanması, herkesin baş etmesi çok zor...
İçime atıyorum hep inanın çevremden sizden başka beni anlayabilecek hiç kimsem yok, çok yalnızım.. Birilerini anlayabilmek acısına ortak olmak bu kadar zor olmamalı... Sizi de üzdüysem kızlar özür dilerim hakkınızı helal edin
Olur mu kuzum asil sen kusura bakma aslında bu yüzden topiğe gelmiyorum sizleri üzmemek yaranızı deşmemek için.rabbim inşallah nasip edecek ebrum yeter ki dualarımız umutlarımız bitmesin

Helal olsun canım , rabbim kimseye evlat acısı vermesin o kadar zor ki..
Burada sizi üzmek istemiyorum, ben de bu konulara çok fazla girmiyorum.
Zamanı gelince olacak Allah'ın izniyle, onun doğumu ölümü hepsi alnımıza yazılmış..
Ayrıca yalnız değilsin ebushum lütfen öyle düşünme, biz buradayız..
Topiğimiz sessiz de olsa vefakar dostlarla devam ediyor.

;)

:KK200::KK200::KK200:

Olur mu kuzum asil sen kusura bakma aslında bu yüzden topiğe gelmiyorum sizleri üzmemek yaranızı deşmemek için.rabbim inşallah nasip edecek ebrum yeter ki dualarımız umutlarımız bitmesin
Gelmemezlik yapma hep gel anlat içinde tutma çünkü anlatmayınca içinde büyüyor daha çok, daha da yalnızlaşıyorsun.. İnşallah acıları, özlemleri unutturacak günler yakındır..

Ben rüyamdaki bebeğin o bakışlarını aklımdan çıkaramazken, senin kanın canın evladın... Kolay mı öyle... İnsanlar maalesef çok acımasız!
Öyle canım imtihan dünyası Rabbim onlara nasıl bir imtihan verir bilinmez

Amin ablacım sağolasın,
yoğunluktan giremedim, şimdi görüyorum.
Kızına çok geçmiş olsun..
Eşimle benimde bir haftadır boğazlarımız ağırıyo.
Hatta eşim sigara kullandığı için öksürük de yapmaya başladı.
Havalar soğudu ya dikkat etmiyoruz pek ondan böyle oluyo sanırım.
Benim de adetim geçti ablacım, idrar testim negatif,
kan vermeye üşeniyorum...
Annem böyle olunca, ne biliyim bir şey yapmak
gelmiyo içimden açıkçası...

Amin canım benim amin inşallah..
Femera bana iyi gelmişti canım sana da uğurlu gelir inşallah..
Doktor görüşmelerin de yazarsın haberleşiriz,
inşallah olumlu bir sonuç olur.
Bu arada E-brulim E-brulim bu kadar uzatmazdı
haber alan var mı

Evet canım annem ameliyat oldu, bir daha olucak, kanserli bir parça var minik.
Onu alıcaklar komple temizliycekler.. Dua et.. Başarılı olsun..
Çok sağol canım benim.. :KK66:

Canım üşütmüşüm galiba, boğazım ağrıyor, özellikle geceleri ve sabah kalkınca.
Onun dışında iyiyim, annem de iyi dinleniyo..
Sen nasılsın güzelim ne var ne yok?
Sağol canım. Sizede geçmiş olsun canım. Havalar şu ara çok tehlike arzediyor. Negatifi göre göre inşaallah pozitifi yakalayacaz canım..

Aynen canım anlamıyolar, normal birşeymiş gibi bahsediyolar,
içlerinden biri de eltim. 5 yaşında oğlu var anaokuluna başladı.
Benim olduğum her ortamda bebek mevzusu açıyor..
Gebelik düşünüyor (muş)
Nasıl hamile kalınır dan tut,
ilişkiden sonra beline yastık koycan 'a kadar
gidiyo mevzu..
Ben bu kadar kolay hazmedemiyorum, kendimi
yeni gebelik olayına bile o kadar zor alıştırdım ki...
Sana özelden bir video atacağım,
muhakkak izlemeni istiyorum...
Aynen benim kaynanam öz değil tabi gerçeği vefat etmiş şimdi 5. düşünüyor eşime demiş vah vah bide bebeğiniz zor oldu bakalım bu defa kaçıncı yılda olacak gibisinden. her türlü karşımıza çıkıyor gönder kuzum izleyeyim teşekkür ettim şimdiden

Back
X