Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

bende iyiym canim dört günlük mugla gezimin acisini cikartip ha bire nöbet tutuyorum haftasonuda kayinvalidem gelecek gibi evimde darmadagin vakit yok bakalim neler yapacam
Olsundu nobet tutulurdu ama her zaman muglaya gidilmezdi :)
Iyi yapmissin degisiklik iyidir .. Temizlikte iki saatini ayirdinmi hersey mis gibi olur zaten

Olsundu nobet tutulurdu ama her zaman muglaya gidilmezdi :)
Iyi yapmissin degisiklik iyidir .. Temizlikte iki saatini ayirdinmi hersey mis gibi olur zaten
kesinlikle alpim nöbete alistik zaten olmasa eksiklik bizim dügün haberlere falan cikti 3 kiz ikisi ikiz ayni anda evlenince degisik geldi millete

Kartanesi_26 canim merhaba sana bir sey sormak istiyorum kurtajdan sonra rahim filmi cekilmis miydin? Bir de miyom aldirmistin regl ağrılı mi geçiyordu daha önceden? Ikinci sorumu bir arkadaş için sordum ilki benim icinyardımcı olursan sevinirim

Kürtajdan 1 ay sonra miyom ameliyatı oldum cnm, rahim filmi çekilmedim hatta hep duyuyordum yok tüpler zarar görebilirmiş fln die,aklımda hep ? İşareti vardı ama çok şükür acıkmış Kı gebe kalabildim... Ben pcoluyum ya hiç agrım olmazdı ameliyattan önce,Drum operasyon sırasında o minik kistleride yakmış yumurtalıklarımın çevresindekileri,ve bu yaşımda regli agrısı ile tanıştım,o içinin Nasıl acıdığını gördüm.. Dr bu normal bir bayanın adet agrısı çok normal demişti... Rabbim hepimize şifa versin... Başka sorularınız olursa seve seve yardımcı olurum özlemcm

Sagolasin canim benimÖnümüzdeki ay rahim filmi cekilecegim kismetse. Arkadasima da bu bilgileri soyleyeyim

_Verda_
Merhaba canim cok geçmiş olsun yanlış anlamadıysam eğer troitle ilgili ayni sıkıntı benim annemde de olmustu ama suan cok iyi Allah'a şükür. Ameliyatla hepsini topladılar tek sıkıntı sürekli ilaç almasi. Korkulacak birşey yok merak etme annene de moral ver olur mu. Moral en iyi ilac.

canim Allah annene ve sifa bekleyen tüm hastalara sifa versin. taeyangin da dedigi gibi troid kanseri tedavisi en kolay olanlardan heleki erken teshsde insallah hayirli haberler vereceksin bizlere. annecigine selamlar..

A.selam canım benim..
Sağolasın , Rabbim nerede şifa bekleyen hasta varsa,
hepsine şifa versin inşallah..

Cnm çok geçmiş olsun.
Allahım güç kuvvet versin hem annene hem sizlere. Ne olduğunu anlamadan bitsin gitsin inşallah.

Gülüm, sağolasun.. Amin inşallah hepimize..
ameliyatla temizlenicek inş.

_Verda_ canım Allah annene sifa versin insallah Rabbim sifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun inşallah

sağolasın lisam, nete pek giremiyorum ondan geciktim,
amin kimseyi annesiz bırakmasın Yüce Rabbim....

_Verda_ canim rabbim sifa versin annene .. Konu anne olunca akan sular duruyor Umarim en kisa zamanda sagligina kavusur ..

Aynen alpim, konu anne olunca insanın en acımayan yeri acıyor.
Rabbim sağlık versin gerisi problem değil,
inan bebek filan düşünemiyorum,
belki RABBİM bana böyle uygun gördü..
Annem iyi olsun da gerisi önemli değil..

Merhaba Semracım, hamilelik nsl gidiyor?
Evet canım aynı sıkıntı olmuş..
Rabbim sağlık versin annelerimize...

_Verda_
Merhaba canim
Hamilelik şimdilik iyi gidiyor ufak tefek korkularım oluyor ama Allah'a cok şükür
Tekrardan cok geçmiş olsun allah şifalar versin anneciğine ellerinden öperim annenin moral ver canim sana ihtiyacı var unutma olur mu. Be dediğim gibi korkmayın İnan ki hiç bir sorun olmayacak allahım yardımcınız olsun

Amin canım.. Sağolasın.. Aynı dönemde benzer sınavlardan geçiyoruz.
İnsanın annesi gözünün ışığı. Beni ondan, onu benden mahrum bırakmasın Rabbim..
Ben de öpüyorum anneciğinin ellerinden..
dualar bize zaten güç veren canım..
Allahın izniyle şifaları gecikmeyecek..

Enyam günaydın.

canım hemşirem..
sağolasın yanımda olduğun için..
evet kitle çok ufak bir kaç cm filan..
Rabbim sağlık versin,
en önemli şey o çünkü. .

Canım geçmiş olsun. Patolojide çıkması erken farketmenizi sağlamış. En kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum. Önemli olan erken tanı. Siz de yayılmadan farkettiniz.

Aynen Özlemciğim,erken tanı oldu. Ameliyat olmasaydı belki çıkmayacaktı ortaya..
sağolasın canım dua edin annem için. .

Geçmiş olsun canım... Allah şifa versin anneciğine inşallah en kısa sürede... Ameliyatla temizlenip bir sorun kalmaz inşallah canım

İnşallah güzelim, Rabbim ŞAFİ ismiyle şifa versin bizlere..
sağolasın.

Tatlim çok geçmiş olsun Rabbim Şafi adıyla şifasini tecelli ettirsin insaAllah.. erken tanı hayat kurtarır.. herşey yoluna girecek
Rabbim tüm hastalara şifa versin insaAllah

Amin arkadaşım, amin inşallah..
Şu ameliyatı da sağlıkla bir atlatalım..
önümüze bakalım inşallah. .

Sağolasın arkadaşım, içim ferah benim, ameliyat güzel geçicek inşallah..
O zamana kadar dinlenecek.. Daha yeni ameliyat olduğu için bekleme süreci var.
Sen de korkma sakın kaç haftalık oldunuz..
Yorma kendini, ev işlerine yardımcı al..
Ve en önemlisi içini ferah tut canım . .

İnan hiç is yapmıyorum korkudan ev işlerini haftasonu eşimle beraber yapıyoruz :) sağolsun cok yardımcı oluyor bana su zorlu süreç gecene kadar annemlere ve kayinvalidemlere birşey söylemedik yoksa onlarda yardımcı olurlardi. Suan Allah'ın izniyle 9. Haftadayız insallah devamı gelir sanıyorum ki doğurana kadar bu korku devam edecek. :)

_Verda_ çok geçmiş olsun canım
.inşallah bir an evvel annen sağlığına kavuşur....

Sağolasın ablacım, amin inşallah sen nasılsın,
totemi kaldırmışsın adet mi oldun..?
Rabbim hayırlısıyla sana ikinci evladını nasip etsin inşallah. .

Aynen canım yapma iş filan =) nazlı hamile ol, ailelere ne zaman söylemeyi düşünüyosunuz,
onlar da sevince ortak olsunlar en azından sana da yardımcı olurlar.
Ben kaybettiğim bebeğimde henüz 5 haftalıkken herkes biliyodu,
kv sağolsun herkese duyurmuştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…