Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni şeyi bende yapmıştım guzelim ya duyar duymaz herkese haber vermiştik benimde kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. Bu sefer daha temkinliyiz kötü birşey olursa ilk başta kendimiz içimizde üzüntümüzü yaşayıp ailelerle paylasmak istedik. Şimdilik Allah'a şükür bir sıkıntı yok 3. Ayda söylemeyi düşünüyoruz risk faktörü biraz daha aza inermiş 3. AydaAynen canım yapma iş filan =) nazlı hamile ol, ailelere ne zaman söylemeyi düşünüyosunuz,
onlar da sevince ortak olsunlar en azından sana da yardımcı olurlar.
Ben kaybettiğim bebeğimde henüz 5 haftalıkken herkes biliyodu,
kv sağolsun herkese duyurmuştu...
Ayni şeyi bende yapmıştım guzelim ya duyar duymaz herkese haber vermiştik benimde kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı. Bu sefer daha temkinliyiz kötü birşey olursa ilk başta kendimiz içimizde üzüntümüzü yaşayıp ailelerle paylasmak istedik. Şimdilik Allah'a şükür bir sıkıntı yok 3. Ayda söylemeyi düşünüyoruz risk faktörü biraz daha aza inermiş 3. Ayda
Ha birde büyükler her konuda haklı oluyorlar sanırım. İlk gebelikte anneanneme söylemiştim ki o benim icin cok önemli ve değerli o demişti 3 ay olmadan kimseye deme diye ama geç kalmıştık bu yüzden şimdi 3 aylık olana kadar beklicez zaten fazla bisi kalmadı.
Tesekkurler canim benim allahım sana ve tüm isteyenlere de nasip eder insallahAynen canım o konuda büyükler haklı oluyo her zaman..
Ben de Rabbim tekrar nasip ederse ilk 3 ay kimseye demeyi düşünmüyorum..
Sanki öyle daha korunaklı olur gibi bir his var içimde.
senin gibi..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Semra'cım.
Tesekkurler canim benim allahım sana ve tüm isteyenlere de nasip eder insallah
Tesekkurler canim benim sana da iyi gecelerAmin inşallah.. Hayırlı gecelerin olsun canım..
![]()
Sağol canım... Ben kaç gündür kızımla uğraşıyorum. Çok hasta oldu..ateş bizi mahvetti.. Şuanda daha iyi şükürler olsun... Bende dün adet oldum... İlk defa adet olduğuma sevindim canım.. Çünkü döngü uzamadi. Sadece 1-2 gün gecikmiş oldu.adet bitiminde yeni doktoruma gidecem. Inşallah o bize uğurlu gelir.. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm. Rabbim sanada temiz kalbin gibi sağlıklı evlatlar nasip etsin zeynepcim.. Annenede tekrar acil şifalar diliyorum gülüm... Çok öpüyorum ablacım...Sağolasın ablacım, amin inşallah sen nasılsın,
totemi kaldırmışsın adet mi oldun..?
Rabbim hayırlısıyla sana ikinci evladını nasip etsin inşallah. .
Aynen canım yapma iş filan =) nazlı hamile ol, ailelere ne zaman söylemeyi düşünüyosunuz,
onlar da sevince ortak olsunlar en azından sana da yardımcı olurlar.
Ben kaybettiğim bebeğimde henüz 5 haftalıkken herkes biliyodu,
kv sağolsun herkese duyurmuştu...
Aynen öyle canım zaten sende biliyorsun ki dünyaya geliş amacınız imtihan. Allah kolay imtihanlar ve bu imtihanları kolaylıkla kazanmayı nasip etsin.. inşallah kolayca atlatırsınız sizde..Sağolasın canımu-mutlu lale
Rabbim imtihan ediyor, kimi zaman sağlıkla, kimi zaman eşle dostla..
Ama en zoru evlat sonra anne&baba'yla imtihan olmak..
Rabbim annemi sağlığına kavuştursun.
Ben her daim olumlu konuşuyorum ona,
ameliyattan sonra bir sıkıntımız kalmayacak inşallah..
Bu arada sen nasılsın ben bayadır bakamadım buralara,
durumun nsl?
Günaydın canım benim,Günaydın herkese,
Kızlar annem bugün ameliyat olacak,inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatacağız... Bugün yanında olamadığım için gercekten çok üzgünüm... Sizlerin dualarını almaya geldim... Şu cuma günü Rabbim tüm şifa isteyenlere şifa versin içinde annemede versin...
Geçmiş olsun ablacım Allah şifa versin kızına neden bunkadar ateşlenmiş hava değişiminden mi?Sağol canım... Ben kaç gündür kızımla uğraşıyorum. Çok hasta oldu..ateş bizi mahvetti.. Şuanda daha iyi şükürler olsun... Bende dün adet oldum... İlk defa adet olduğuma sevindim canım.. Çünkü döngü uzamadi. Sadece 1-2 gün gecikmiş oldu.adet bitiminde yeni doktoruma gidecem. Inşallah o bize uğurlu gelir.. Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum gülüm. Rabbim sanada temiz kalbin gibi sağlıklı evlatlar nasip etsin zeynepcim.. Annenede tekrar acil şifalar diliyorum gülüm... Çok öpüyorum ablacım...
Annene Allah şifa versin canım inşallah sorunsuz geçer her şey güzel haberler gelir dualarımız onunla..Günaydın herkese,
Kızlar annem bugün ameliyat olacak,inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatacağız... Bugün yanında olamadığım için gercekten çok üzgünüm... Sizlerin dualarını almaya geldim... Şu cuma günü Rabbim tüm şifa isteyenlere şifa versin içinde annemede versin...
Anneciğin sıkıntısız atlatır inşallah ameliyatını canım, güzel haberlerini de bekliyoruz.Günaydın herkese,