Enyam günaydın.Kızlar hayırlı geceler..
benim annemin patoloji sonucu kötü çıktı.
parçada kanser dokusu varmış.
tekrar ameliyat olup temizlenecek...
Ameliyattan önce bütün testler temizdi.
Lakin parçada çıktı ..
Şu an annemin yanındayım..
kar tanesinin de annesi rahatsız sanırım..
dualarımda annem
ve tüm şifa bekleyen anneler var..
Canım geçmiş olsun. Patolojide çıkması erken farketmenizi sağlamış. En kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum. Önemli olan erken tanı. Siz de yayılmadan farkettiniz.Kızlar hayırlı geceler..
Lakin parçada çıktı ..
dualarımda annem
Geçmiş olsun canım... Allah şifa versin anneciğine inşallah en kısa sürede... Ameliyatla temizlenip bir sorun kalmaz inşallah canımKızlar hayırlı geceler..
Lakin parçada çıktı ..
dualarımda annem
Tatlim çok geçmiş olsun Rabbim Şafi adıyla şifasini tecelli ettirsin insaAllah.. erken tanı hayat kurtarır.. herşey yoluna girecekKızlar hayırlı geceler..
Lakin parçada çıktı ..
dualarımda annem
evet canim nöbetciydim sükür bu bitti darisi yarin ki nöbete..Günaydın canım benden iyilik sağlık valla
Seni sormalı nöbette misin :)
alpimm nasilsin..Iyiyim canim bende bebisin gelmesini bekliyorum ama gelmiyor :))
Sag salim dogsun insallah ismini soylemismiydin hatirlamiyorum ne duaunuyorsunuz ..
canim Allah annene ve sifa bekleyen tüm hastalara sifa versin. taeyangin da dedigi gibi troid kanseri tedavisi en kolay olanlardan heleki erken teshsde insallah hayirli haberler vereceksin bizlere. annecigine selamlar..Kızlar hayırlı geceler..
Lakin parçada çıktı ..
dualarımda annem
Kızlar hayırlı geceler..
Lakin parçada çıktı ..
dualarımda annem
bu deger pankreasin calismasiyla ilgili diye kalmis aklimda fizyoloji dersinden düsük yada yüksek olmasi seker hastaligiyla ilgili bilgi veriyor ama ortada cikmissa bi problem yoktur
0.9-7.1 referans aralığı benimkisi ise 3.32canim sonucun kac cikti acaba onuda yazsana
gayet iyi görünüyor canim sonucun diger bakilan testlerle birlikte doktorun degerlendirmesi aha iyi olur tabii..0.9-7.1 referans aralığı benimkisi ise 3.32
bu deger pankreasin calismasiyla ilgili diye kalmis aklimda fizyoloji dersinden düsük yada yüksek olmasi seker hastaligiyla ilgili bilgi veriyor ama ortada cikmissa bi problem yokturTaeYang daha iyi bilgi verebilir onlar daha detayli aliyor
Canım bana da ilk defa yapıldı.. O yüzden bilemedim ben de benim kan şekerimde sorun çıkmıyor insülin hormonum yüksek çıkıyor ve çok fazla şeker düşüklüğü yaşıyorum... 40 a 30 a kadar düştüğü oluyor normal bir insanın bu değerle komaya girmesi lazım.. Ben de baygınlık kısa süreli bilinç gidiyor.. Acaba makine mi yanlış ölçüyor dediğimizde başka makinelerden teyit ettiğimizde yine aynı sonuç çıktı ya da 130 gibi bir değeri de sanki 300 e çıkmış gibi yaşıyorum bunu söyledim doktora o yüzden yaptı sanırımbu arada insülin direncim olmasina ragmen bana bu test hic yapilmadi
Evet canım tam ortalama değer çıkmış netten baktığımda yüksek olması tip 2 diyabet olduğuna işaret tarzı bir şeyler yazmışlar düşüklüğü için daha farklı şeyler, ama ortalama değer ne anlama gelir bilemedim, kafam basmadı o yüzden size sormak istedim canımgayet iyi görünüyor canim sonucun diger bakilan testlerle birlikte doktorun degerlendirmesi aha iyi olur tabii..
canim ben hipoglisemi yasamiyorum yada hiperglisemi hatta gecen hafta yaptirdigim testlerde de insülin direncimi yendigimi söyledi drum gayet güzel degerlerim. ama glifor icmeye genede devam edecegim pco icinCanım bana da ilk defa yapıldı.. O yüzden bilemedim ben de benim kan şekerimde sorun çıkmıyor insülin hormonum yüksek çıkıyor ve çok fazla şeker düşüklüğü yaşıyorum... 40 a 30 a kadar düştüğü oluyor normal bir insanın bu değerle komaya girmesi lazım.. Ben de baygınlık kısa süreli bilinç gidiyor.. Acaba makine mi yanlış ölçüyor dediğimizde başka makinelerden teyit ettiğimizde yine aynı sonuç çıktı ya da 130 gibi bir değeri de sanki 300 e çıkmış gibi yaşıyorum bunu söyledim doktora o yüzden yaptı sanırım
Benim çok oluyor canım ya mesela eylülün 1 inde yaptırdığım testte 20.9 olan insülin değerim pazartesi günkğ testte 31.8 çıkmış.. Pcos konusunda da zaten doktor direk bir kısır döngüdesin neyin neye sebep olduğu kesin değil hepsi iç içe dedi.. Bence de kullan canım pcos büyük belaacanim ben hipoglisemi yasamiyorum yada hiperglisemi hatta gecen hafta yaptirdigim testlerde de insülin direncimi yendigimi söyledi drum gayet güzel degerlerim. ama glifor icmeye genede devam edecegim pco icin
zaten herseyin basi o ya kafam atiyor bazen laparaskopi mi yaptirsam diyorum sonra vazgeciyorum. aynen kisir döngü sonu yok. hala regl olmayi bekliyorum yok agustosun 23ünde olmustu en son. artik beslenme ve kilo vermeyle cözecegiz bu isi baska yolu yok.Benim çok oluyor canım ya mesela eylülün 1 inde yaptırdığım testte 20.9 olan insülin değerim pazartesi günkğ testte 31.8 çıkmış.. Pcos konusunda da zaten doktor direk bir kısır döngüdesin neyin neye sebep olduğu kesin değil hepsi iç içe dedi.. Bence de kullan canım pcos büyük belaa
Ben de diyorum ama çok korkuyorum canım ondan ya daha da kötü olursa sonuçları.. Bende tarlusal kullandım bugün biteli 1 hafta oluyor beklemedeyim en son 17 temmuzda olmuştum o da negatif olunca progestanı kestiğimden yoksa geleceği yok gerçekten... Bakalım diyetisyen için gittim neler çıkıcakzaten herseyin basi o ya kafam atiyor bazen laparaskopi mi yaptirsam diyorum sonra vazgeciyorum. aynen kisir döngü sonu yok. hala regl olmayi bekliyorum yok agustosun 23ünde olmustu en son. artik beslenme ve kilo vermeyle cözecegiz bu isi baska yolu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?