• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Saye- Saye- TaeYang TaeYang kızlar size bir sorum olacak.. Kan testinde c-peptid değerinin referans aralığında tam orta değerde çıkması ne anlama gelir? Beni bu konu da aydınlatma şansınız var mıdır?
Canım değerin labaratuara göre normal sınırlarda. Sıkıntı yok yani.
İnsülinin normal miktarda salgılandığını gösteriyor.
Zaten pcos bir sendrom, bir hastalıklar zinciri gibi düşünelim maalesef.
Anne karnında başlıyo, sebebi de belli değil.
İnsülin direnci ve diyabete yatkınlık oluyor.
Dikkat etmek lazım, kilo olayı çok önemli o yüzden.

Canım değerin labaratuara göre normal sınırlarda. Sıkıntı yok yani.
İnsülinin normal miktarda salgılandığını gösteriyor.
Zaten pcos bir sendrom, bir hastalıklar zinciri gibi düşünelim maalesef.
Anne karnında başlıyo, sebebi de belli değil.
İnsülin direnci ve diyabete yatkınlık oluyor.
Dikkat etmek lazım, kilo olayı çok önemli o yüzden.
Saolasın canım aynen öyle bir zincir içindeyiz...:KK12:

Ben de diyorum ama çok korkuyorum canım ondan ya daha da kötü olursa sonuçları.. Bende tarlusal kullandım bugün biteli 1 hafta oluyor beklemedeyim en son 17 temmuzda olmuştum o da negatif olunca progestanı kestiğimden yoksa geleceği yok gerçekten... Bakalım diyetisyen için gittim neler çıkıcak
benimkininde gelecegi yok canim bekleyeyim bakalim bi hafta daha olmazsa ilac kullancagim artik düzen alt üst. diyetisyenede bugün mü gideceksin bende gidecektim ama yorgunluktan vazgectim cuma nöbet cikisi gidecegim artik
Saye- Saye- kolay gelsin canımcım, dinlen bol bol bugün.
sagol canim disarda bi isim var dinlenmek aksama kaldi olursa. bi köy okulundaki ögrencilerin bi kisminin bot mont ve kirtasiye ihtiyacini alacagiz istasyon olarak onlari alip kargoya verecegim bi arkadasla beraber. seninde izne ayrilmana az kaldi artik.

çok da takmamak lazım ama, stres her şeyin başı.
kiloya şekere dikkat ettikten sonra sıkıntı olmaz.
ve bebek olmamasının da en büyük nedeni bence stres.
ben çok kişi biliyorum nasılsa olmaz rahatlığıyla sallamayıp gebe kalan :)
takmamak lazim canim bunu hep diyoruzda olmuyor maalesef ilk iki sene aklimin ucundan bile gecirmedim gebeligi saldim cayira olursa amenna olmazsa olmaz dedim ama olmadi iki senedir de tedavilerle falan ugrasiyorum ama genede olmuyor iki türlüsüde ise yaramadi bende :işsiz:

benimkininde gelecegi yok canim bekleyeyim bakalim bi hafta daha olmazsa ilac kullancagim artik düzen alt üst. diyetisyenede bugün mü gideceksin bende gidecektim ama yorgunluktan vazgectim cuma nöbet cikisi gidecegim artik

sagol canim disarda bi isim var dinlenmek aksama kaldi olursa. bi köy okulundaki ögrencilerin bi kisminin bot mont ve kirtasiye ihtiyacini alacagiz istasyon olarak onlari alip kargoya verecegim bi arkadasla beraber. seninde izne ayrilmana az kaldi artik.
oo çok güzel düşünmüşsünüz canım, Allah razı olsun.
kargocularla da konuşun yardım yaptığınızı söylerseniz kargo parasından indirim filan yaparlar belki.

benim de son günlerim, birazdan gidicem hastaneye, bakayım doktorum rapor verirse bu ay tamamlansın diye devam edicem sadece.

Saye- Saye- iyiyim canim sen nasilsin.. Istasyon olarak sizi tebrik ediyorum ne guzel bir dusunce rabbim hayrinizi kabul etsin..
bende iyiym canim dört günlük mugla gezimin acisini cikartip ha bire nöbet tutuyorum :sampiyon: haftasonuda kayinvalidem gelecek gibi evimde darmadagin vakit yok bakalim neler yapacam:halay:

oo çok güzel düşünmüşsünüz canım, Allah razı olsun.
kargocularla da konuşun yardım yaptığınızı söylerseniz kargo parasından indirim filan yaparlar belki.

benim de son günlerim, birazdan gidicem hastaneye, bakayım doktorum rapor verirse bu ay tamamlansın diye devam edicem sadece.
bu haftayi bitir madem kendini iyi hissediyorsan bebisi görüp geleceksin ne güzel:KK68:

benim de bu akşam gelecekler.
Allah'tan temizlik vs işlerini halletmiştim :KK70:
yemeği de annem sağolsun halledek :KK70:
ne güzel yaa benim ev toplu aslinda am temizlik istioyr Allah"tan cok esyam yok temizlik hemen bitiyor ama baslamak mesele cuma nöbet cikisi yapartim diye düsünüyorum

bu haftayi bitir madem kendini iyi hissediyorsan bebisi görüp geleceksin ne güzel:KK68:
biraz zorlanıyorum, kasılma oluyor filan ama aktif bişey yapmadığım için idare ederim daha canım :)
bakalım büyümüş mü bizimki 1 haftada :)
ne güzel yaa benim ev toplu aslinda ama temizlik istioyr Allah"tan cok esyam yok temizlik hemen bitiyor ama baslamak mesele cuma nöbet cikisi yapartim diye düsünüyorum

yaa benim de eşya olarak değil ama kıyafet, çanta ve ayakkabı olarak çok var maalesef ve koyacak yerim kalmadı artık resmen.
çoğu yepyeni duruyor bir de.
aksesuar ıvır zıvır yok allahtan

çok da takmamak lazım ama, stres her şeyin başı.
kiloya şekere dikkat ettikten sonra sıkıntı olmaz.
ve bebek olmamasının da en büyük nedeni bence stres.
ben çok kişi biliyorum nasılsa olmaz rahatlığıyla sallamayıp gebe kalan :)
Evet maalesef stres en büyük faktör ama biliyor musun yaklaşık 1.5 aydır fln bebeği düşünmüyorum pek pek iç geçirmiyorum önce kilo vermem lazım duygusuna yoğunlaştım kilodan sonra da hala daha değişen bir şey olmazsa o zaman neye tutunurum bilmiyorum... Bakalım kısmet ne zaman bize nasip olur ya da olmaz

Ben alıştım artık gelmemesine canım... Yapacak bir şeyimiz yok inşallah senin bu sefer ilaca gerek kalmaz.. Dahiliyeci yönlendiriyormuş diyetisyene pztesi gittim o yüzden ama o da test istedi bir sürü o bahsettiğim test daha bu sabah çıkmış bakalım onun sonucuna gidicem doktor o zaman sevkedicek

biraz zorlanıyorum, kasılma oluyor filan ama aktif bişey yapmadığım için idare ederim daha canım :)

yaa benim de eşya olarak değil ama kıyafet, çanta ve ayakkabı olarak çok var maalesef ve koyacak yerim kalmadı artık resmen.
büyümüstür tabii ufaklik;)
kullanmadiklarini ayirip bi müddet görmeyecegin bi yere koy canim hic acip ihtiyacin olmadigini görünce anlayacakin gereksiz oldukalrini ve elinden cikarirsin. bi ihtiyaci olana faydan olur

Az kakdı canım ya daha dün haberini hatırlıyorum.. Bize çabık geçti tabii de sana daha farklı geçmiştir tabii kii... Çok yormamaya çalış kendini

Ben alıştım artık gelmemesine canım... Yapacak bir şeyimiz yok inşallah senin bu sefer ilaca gerek kalmaz.. Dahiliyeci yönlendiriyormuş diyetisyene pztesi gittim o yüzden ama o da test istedi bir sürü o bahsettiğim test daha bu sabah çıkmış bakalım onun sonucuna gidicem doktor o zaman sevkedicek
sonuclarini daha göstermedin o zaman. hadi bakalim birlikte güzelce kilolari verelim

sonuclarini daha göstermedin o zaman. hadi bakalim birlikte güzelce kilolari verelim
Aynen canım bıgün gidicekyim ama kargo bekliyorum eşim yarın gidersin dedi o yüzden maalesef bekleyeceğim yarını

Back
X