- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Geçmiş olsun canım.. Havadanmı oldu bizlerden mi bulaştı bilmiyorum. Parka gitmiştik. Ordada üşüttüm mü bilmiyorum.. Şuanda daha iyi şükürler olsun...Geçmiş olsun ablacım Allah şifa versin kızına neden bunkadar ateşlenmiş hava değişiminden mi?
Şükret regl olduğuna gerçekten çok büyük bir nimet... Söktürücü kullandım dün biteli 8. Günde başladı bir şeyler heh dedim gelecek heralde adetim sonunda... Peçeteye sildiğimde uzayan akıntı gibiydi tek gelen şey bu dün sadece bunla yetindim ve ağrıdan kıvranıyorum mahvetti beni şimdi de sadece 2 damla var... İlaçla bile sökülemiyorum ağrısı sancısı ise cabası
Sağol gülüm Allah razı olsun canım.. Şuanda ilaçlarla daha iyi.. Yemek yemiyor hiç bağışıklığı zayif..Amin inşallah daha da iyi olur canım.. Sen nasılsın canım?LeYLa_21 ablam prensese çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin insaAllah..kuzum benimm hava değişikliğinden hep.dikkat etsende işte biyerlerden kapmistir.bir an önce daha iyi olur İnsaAllah..
Çok şükür abla inşallah tekrarlamaz bir dahaGeçmiş olsun canım.. Havadanmı oldu bizlerden mi bulaştı bilmiyorum. Parka gitmiştik. Ordada üşüttüm mü bilmiyorum.. Şuanda daha iyi şükürler olsun...
Amin canım ya. Valla beni çok korkuttu. Havale geçirecek diye korktum...Çok şükür abla inşallah tekrarlamaz bir daha
Aman Allah korusun getirme öyle kötü şeyler aklına iyiymiş şimdi çok şükürAmin canım ya. Valla beni çok korkuttu. Havale geçirecek diye korktum...
Düzeldi şimdi sen o gece görseydin.eşimde yoktu Ankara ya gitmişti. Gece nasıl geldiğini bilememiş adam. Stresten yanlış yola girmiş.. Kızı hazırlamıştım özele acile gidecektik.. Eşimin gelmesini yarım saat kala ateş normale döndü.. İlaçlar anca etkisini gösterdi galiba. Rabbim bir daha yaşatmasın canım çok zor...Aman Allah korusun getirme öyle kötü şeyler aklına iyiymiş şimdi çok şükür
Düşünmek bile çok zor geliyor bana Allah yardımcınız olsun ablacım... İnşallah bir daha tekrarlamaz.. Hele yalnızken insan daha da panik oluyorDüzeldi şimdi sen o gece görseydin.eşimde yoktu Ankara ya gitmişti. Gece nasıl geldiğini bilememiş adam. Stresten yanlış yola girmiş.. Kızı hazırlamıştım özele acile gidecektik.. Eşimin gelmesini yarım saat kala ateş normale döndü.. İlaçlar anca etkisini gösterdi galiba. Rabbim bir daha yaşatmasın canım çok zor...
Evet canım ya.. Zaten çok panik oldum.. Elim kolum bağlı gibi oldu..geçti çok şükür...Düşünmek bile çok zor geliyor bana Allah yardımcınız olsun ablacım... İnşallah bir daha tekrarlamaz.. Hele yalnızken insan daha da panik oluyor
Sağol canım.. Sen nasılsın? Doğuma az kaldı.. Rabbim sağlıkla kurtarsın inşallah...LeYLa_21 geçmiş olsun kızçene canım.
Evet canım ya.. Zaten çok panik oldum.. Elim kolum bağlı gibi oldu..geçti çok şükür...
Sağol canım.. Sen nasılsın? Doğuma az kaldı.. Rabbim sağlıkla kurtarsın inşallah...
İyiyim Leylacım çok şükür.Evet canım ya.. Zaten çok panik oldum.. Elim kolum bağlı gibi oldu..geçti çok şükür...
Sağol canım.. Sen nasılsın? Doğuma az kaldı.. Rabbim sağlıkla kurtarsın inşallah...
Korku yok rockyy:)) o bebek buraya gelecek biz de onu seveceğiz:))İyiyim Leylacım çok şükür.
Haftaya izne çıkıyorum inşallah.
Vakit yaklaştıkça korkmaya başladım biraz sanki :)
Hahah Bi şekilde çıkacak olduğu yerden di mi :))Korku yok rockyy:)) o bebek buraya gelecek biz de onu seveceğiz:))
Aynen gelecek o bebek buraya:)Hahah Bi şekilde çıkacak olduğu yerden di mi :))
Ya aslında ağrıdan ziyade bebeğe bişi olur mu korkusu doğumda komplikasyon gelişir mi korkusu daha çok bende.
Sağol gülüm Allaha şükür daha iyi.. Çok korkuttu beni... Sen nasılsın canım?Ablacım geçmiş olsun minik prensese şimdi iyidir inşallah..
Korkma canım. Bir anda herşey olup bitiyor zaten.. Sağlıkla doğsun inşallah canım..İyiyim Leylacım çok şükür.
Haftaya izne çıkıyorum inşallah.
Vakit yaklaştıkça korkmaya başladım biraz sanki :)
Aynen ya canım.Aynen gelecek o bebek buraya:)
Ya aslında ne diyorum biliyor musun? Cehaletin gözünü seveyim hiç bir şeyi bilmiyorsun daha mutlusun.. Baksana bize her şeyini ıncık cıncık öğrendik artık nerdeyse bu da ister istemez stres yaratıyor.. Hele sen bir de işin bu... Ama sorun olma olasılığı düşük değil mi sonuçta güvenilir ellerde olduktan sonra.. O yüzden içini rahat tut
Âmin Leylacım. Normal ya da sezaryen bir şekilde olacak inşallah ikimiz de iyi olalım da sonuçta di mi :)Korkma canım. Bir anda herşey olup bitiyor zaten.. Sağlıkla doğsun inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?