Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Geçmiş olsun inşallah çok önemli bir durum değildir. Rabbim yardımcınız olsun.Bizim gücümüz hiçbir şeye yetmez Rabbim yardım eder canım.

Sağol gülüm. Allaha şükür daha iyiyim..umarım sende iyisindir canım benim?

Mor Seven canim iyiyim bu ara işler yoğun. Kediciklerim daha iyiler büyüyorlar. Bu gun veterinere götürdük aşı icin bi hafta daha bekleyeceğiz biraz daha toparlanmalari lazimmis. Senin kuzular nasıllar. Hasta olan kuşun nasil oldu? Bu arada esinin durumunu da cok takilma canim belki kendiliginden gelir bebis asilamada sans cok degismiyor diye biliyorum sadece spermler rahme birakiliyor. Diğer testleri de yaptirin da hayirlisiyla

Kartanesi_26 gecmis olsun canim. Annen hayırlısı ile atlatacak. Kendini de bebisi de anneni de uzme canim her ne kadar yaninda olamasan da sen ona cok güzel bir haber verdin. Zamanla her sey yoluna girer inşallah. .

Canım kar tanem anneciğine çook geçmiş olsun inşallah kolayca atlatır hemen iyileşir.. sende kendini üzmemeye çalış bebeğin için bu çok önemli herkese mutluluk kaynağı olcak o emin ol
Canım maalesef eşler bizim kadar umursamıyolar duyarsız oluyolar olursa olur olmazsa boşver diyolar resmen.. inşallah tam bu anında gelir seninde süpriz yımırtan Allah büyük inşallah olur aminnnn

Kartanesi_26 canım anneciğine çok geçmiş olsun.. Dualarım onunla inşallah... Benimde eniştem yarın Ankara kalp ameliyatı olacak.. Benimde moralim çok bozuk... Akşam kızım ateşlendi onunla uğraştım.. Şimdi daha iyi şükürler olsun.. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah gülüm...

Günaydın kızlar
Kartanesi_26 cım anneciğine çok çok geçmiş olsun, kolayca atlatır inşallah.
Ne problemden ameliyat olacak?
Günaydın herkese,desteğiniz için saolun kızlar...şu haftayı bir atlasaydık...
Cnm akciğerinde çok küçük bir kitle bulundu,araştırma hastanesinde 2 gündür tahlil detaydı ultrasonlar fln çekiliyor..Çarşamba heyete sunulacakmış ama Dr perşembe operasyonumuz var demiş...çok korkuyorum kötü birşey çıkacak diye

Umarim iyi huylu bir kitledir .. Rabbim basimizdan eksik etmesin onlari zor bir surec sonucu alana kadar her telefon calista hop oturup hop kalkiyorsunuzdur
Off beni kötü etkiledin yahu zor gunlerimize dondum bir anda .. Umarim insallah sonuclar temiz cikar torununun haberiyle birlikte cifte kutlama yaparsiniz

İnşallah ameliyatı güzel geçer, patoloji sonucu da iyi çıkar Canım.
Belki eskiden enfeksiyon filan geçirmiştir de ona bağlıdır filan.
grpaysgl TaeYang durumlar nasil kizlar sira sizde
Ben şimdilik iyiyim şükür kuzum, izne çıkıcam artık haftaya inşallah.
Geçen hafta kasılma çıktı nstde ertesi gün bişey çıkmadı allahtan.
Zaten devam etmeyecektim de doktorum da istemiyo çalışmamı.
Öyle işte canım :)

Herkese günaydın hanımlar..
Kartanesi_26 kuzum cok geçmiş olsun annecigine Rabbim şifa versin insaAllah iyi huyludur..

-Lisaaa- canım paşamada geçmiş olsun.. bizim oralarda adettendir kırk gün ışık sönmez beyaz ışık olacak ama..

LeYLa_21 ablacim sizlere de geçmiş olsun Rabbim şifa versin minik kizimiza,insaAllah başarılı bir operasyon geçirir enistenin ameliyatı..

vesselam_ sagolasin canim benim. Bizim burda hiç öyle birşey yok canım ne için açık birakiyorlar. Sende ne var ne yok canım gidiyor?

Amin gülüm sağolasın kuzum

Normal dogum yapacaksin dimi yani simdilik hersey yolunda giderse .. kuzucuk kac kilo hersey yolundami .. Artik geri sayim basliyor kavusmaya ..

Kızlar benim kasık Ağrım var,bulantı çok çok az bide iştahım yok,ilaç içmesem hiç yiyesim bile yok,moralim bozuk ondan heralde...sizce normal mı? Dr 3 hafta sonra gel Dedi... Öffff ya herşey üst üste geldi neyi düşüneceğimi şaşırdım resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…