Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Normal dogum yapacaksin dimi yani simdilik hersey yolunda giderse .. kuzucuk kac kilo hersey yolundami .. Artik geri sayim basliyor kavusmaya ..
İnşallah öyle düşünüyorum canım bir durum olmazsa.
Bebiş de döndü geçen hafta nst çekilirken
1780 gramdı, biraz kasılmam var diye gitmiştim, nstde de çıktı, doktorum çalışma diyordu, ertesi gün Bi sıkıntı çıkmadı ama çok şükür.
Zaman azaldıkça korkmaya başladım :)

Bence normal canım sonuçta gebesin :)
Ayrıca stresli ve moralsizsin de.
Tabi anormal ağrı ya da leke kanama filan olursa hemen doktora görün.

vesselam_ sagolasin canim benim. Bizim burda hiç öyle birşey yok canım ne için açık birakiyorlar. Sende ne var ne yok canım gidiyor?
Kuzum sarılık olmasın diye ışığı açık bırakırlar.ne bilim altın yüzugun takılır bebeğe..benim ablamlar gelinimiz hep öyle yaptı..çok şükür bir sıkıntı olmadı.tabi Rabbimin izniyle en başta..bi daha göstermesin insaAllah.
Ben iyiyim çok sükür. Memleketteyim geldim yoğun temizlik içerisindeyim.
Doktora gittim hap verdi bakalım insaAllah yüzümüz güler gayrı..

Korkma bir mucizenin annesi olacaksin ve her anina sahit olacaksin normal dogumda Bol bol hurma ye yurüyüş yap merdiven in çık birde sıcak duş al son haftaya kadar gelmezse tabi He birde doguma girmeden aklina o sanciyla gelirse dogum aninda bizlere dua et

Ilk aylarda normal kasık agrısı ee birde strest uzüntü normal canim .. Iyi dusun bol bol yasin oku bebisine annene insallah guzel haberler ver bize ..
birde gecmiste kotu bir tecruben var o yuzden doktor 3 hafta dediyse git haftaya baska bir doktora ilk aylar iki doktorla devam et icin rahat etsin

Her ne kadar batil inanç olsa da sanirim eskilerin bir bildigi oluyor bizdede bebegi banyo yaptirirken ilk zamanda suyuna altin atarlardi sarilik olmasin diye birde yuzüne sarı örtümü örterlerdi yada sarı örtmezlermiydi öyle birsey :)

Bence dediğim gibi var bir bildikleri eskilerin..
Rabbim bizede nasip etsin mucizeler tatlı telaslari yaşayalım insaAllah..

evde pilatese filan başlıcam bakalım alpişim.
hurma da başladıydım yavaştan.
o günleri hayırlısıyla görebilirsek inşallah herkese dua edicem, isteyenlerin hamiş olabilmesi ve hamilelerin de sağlıkla kucağına alabilmesi için inşallah.

İnsallah canim az kalmis görürsün hayirlisiyla bize kucagimda su anda beraber yaziyoruz diye msj atarsin
Pilates iyi fikir evde olacaksin zaten bol bol yuruyuste yaptin mi ohh paşa hemen gelir :)

Iyiyim canim bende bebisin gelmesini bekliyorum ama gelmiyor :))
Sag salim dogsun insallah ismini soylemismiydin hatirlamiyorum ne duaunuyorsunuz ..
Inslahh h hayırlısı ile olur cnm bnm isim.ismail olacak hayırlısı ile ikinci isme hala karar veremedik cnm

Az önce onu düşündüm cnm, başka bir Dr daha gidecem dediğin gibi yaşadıklarını unutamıyorsun hep bir korku oluyor içimde.. Zor bir süreç Rabbim hepimize sabır sıhhat şifa versin..

Kartanesi_26
Merhaba canim ben de suna 8. Haftadayım hatta yarın 9. Haftama giriyorum şu zamana kadar hep kasik agrim oldu bende cok korktum ama Allah'a şükür şimdilik herşey yolunda. İnsallah sende de herşey yolundadır aklına kötü birşey getirme ve moralini yüksek tut bu arada annene allah şifalar versin

Kızlar size danışmak istediğim seyler var.
Doktorumu değiştirmek istiyorum ama ne zaman bıraksam karar veremedim. Benimki tüp bebek olduğu icin tedirginim biraz ama cok pahalı birde uzak. Kışın gidemem çünkü Fulya'ya otobüs yok gibi bisi Mecidiyeköy'den taksiyle gidiyorum. Hadi yolu bıraktık bi şekilde giderim desem olmuyor çünkü muayenesi cok pahalı gücümüz buna yetmez. Şimdi korkuyorum zor bir süreçten geçtik doktoru bırakıp başka doktora güvenmek zor ne yapsam bilemedim

Dr konusu çok sıkıntılı ya,bende şimdi düşünüyorum başka Dr görünmeyi...bende miyom ameliyatımı Prof yapmıştı ona gittim ama gebelik için çok zor yazık o paraya...bir yandan da ya bişe olur kaybedersem yine diyorum... Dr vesile herşey allahtan ama işte aklına 1001 seneryo geliyor... Allah yardımcımız olsun... Sende haklısın o merkezler çok pahalı 9 ay Nasıl gidilir ki?

Cnm hamilesin galiba.çok sevindim. Rabbim sonunu getirsin inşallah.
Anneciğine de çok geçmiş olsun.iyi düşün iyi olsun.moralini bozma .
Saol cnm çok başındayım,korkularım devam ediyor... İnşallah annemden olumlu hbrler alırımda azıcık moralim düzelir... Kuzunu koklayarak öp Bnm için

Aynen gerçekten cok zor bakalım sonumuz hayr olsun

Kızlar hayırlı geceler..
benim annemin patoloji sonucu kötü çıktı.
parçada kanser dokusu varmış.
tekrar ameliyat olup temizlenecek...
Ameliyattan önce bütün testler temizdi.
Lakin parçada çıktı ..

Şu an annemin yanındayım..
kar tanesinin de annesi rahatsız sanırım..

dualarımda annem
ve tüm şifa bekleyen anneler var..

Rabbim güç kuvvet versin... İçimde hissettim acını... Bizde o korku o telaş içindeyiz... Çok gecmiş olsun Zeynep...Rabbim en kısa zmnda senin annene,benim anneme şifa bekleyen herkese şifasını versin... Ellerinden öpüyorum annenin... Dua edelim bu süreci en kolay şekilde atlatalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…