• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Iyi geceler kızlar dün sabah namazını kılıp yattıktan sonra suyum geldi doğuma aldılar oğlumu saglicakla kucağıma aldım şükürler olsun doğum sancısı çekerken herkese dua ettim Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah şunu anladim ki çok zormus doğum yapmak annemin kıymetini bugün daha iyi anladim
Gözünaydın cnm nasıldı dpgum.bebek kaç kilo dogdu

vesselam_ vesselam_ amin canım benim amin inşallah Allah razı olsun valla çok dua ettim hala da ediyorum o an bile aklıma geldiniz Allah sizlere de nasip etsin sizlerde inşallah doğum yaptiginiz zaman bizlere dua edersiniz kuzum

TaeYang TaeYang aynen canım ya topikte hiç yok 40 haftayi tamamlayan :) Senin de az kaldı canım hayırlısıyla kurtulursun inşallah ben bayramın ikinci gününe kadar doğum aklıma bile gelmiyordu canım bayramın ikinci gününden sonra anladim agrilarla artık yaklaştı dedim ve o hafta oldu

Nasılsınız kızlar :)
İyiyim canım sen nasılsın? Doğum iznine ne zaman ayrılacaksın? Sıra sana geliyor ;) sağlıkla gelsin oğluşun inşallah...

-Lisaaa- -Lisaaa- canım sen de hayırlısıyla kurtuldun, Ayşegül'ün de az kalmış sıra bana geldi bak heyecan yaptım :)
Ne güzel kolay doğum olmuş darısı bana ve burdaki bütün arkadaşlara olsun inşallah.
Yalnız topikte 40 haftayı tamamlayan yok sanırsam :))
DESIGNER27 DESIGNER27 vardı. 40 haftayı doldurdu. Cuma günü dünyaya geldi kızı ;)

TaeYang TaeYang aynen canım ya topikte hiç yok 40 haftayi tamamlayan :) Senin de az kaldı canım hayırlısıyla kurtulursun inşallah ben bayramın ikinci gününe kadar doğum aklıma bile gelmiyordu canım bayramın ikinci gününden sonra anladim agrilarla artık yaklaştı dedim ve o hafta oldu
Âmin lisacım ben de hayırlısıyla sağlıkla alayım kucağıma inşallah.
Sırayla topikte doğurmayan kalmasın :anneadayı::dua:

İyiyim canım sen nasılsın? Doğum iznine ne zaman ayrılacaksın? Sıra sana geliyor :KK66: sağlıkla gelsin oğluşun inşallah...

DESIGNER27 DESIGNER27 vardı. 40 haftayı doldurdu. Cuma günü dünyaya geldi kızı :KK66:
İyiyim özlemcim sağol çalışmaya devam :)
Canım benim haftaya çarşamba 32 doluyor 1 hafta daha çalışıp ayrılayım diyorum ama kısmet bakalım.
Âmin inşallah bu topikteki herkes hamile kalsın ve sağlıkla tamamlasın :dua:

Back
X