Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hafta daha yokum sonra aranizdayim :)herkese selam kizlar nerelerdesiniz daha bayram tatili bitmedi yahu.
Allah analı babalı büyütsün inşallah:)Iyi geceler kızlar dün sabah namazını kılıp yattıktan sonra suyum geldi doğuma aldılar oğlumu saglicakla kucağıma aldım şükürler olsun doğum sancısı çekerken herkese dua ettim Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah şunu anladim ki çok zormus doğum yapmak annemin kıymetini bugün daha iyi anladim
alpim daha tatil bitmedi iyi gezmeler sana benim yerimede gezBir hafta daha yokum sonra aranizdayim :)
Tatil yarin biter is basi yapar herkes doner buraya![]()
canim Allah anali babali büyütsün cok sevindim ikinizde sagliklisiniz cok sükür Alah isteyen herkese nasip etsin insallahIyi geceler kızlar dün sabah namazını kılıp yattıktan sonra suyum geldi doğuma aldılar oğlumu saglicakla kucağıma aldım şükürler olsun doğum sancısı çekerken herkese dua ettim Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah şunu anladim ki çok zormus doğum yapmak annemin kıymetini bugün daha iyi anladim
Canım çok sevindim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)Iyi geceler kızlar dün sabah namazını kılıp yattıktan sonra suyum geldi doğuma aldılar oğlumu saglicakla kucağıma aldım şükürler olsun doğum sancısı çekerken herkese dua ettim Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah şunu anladim ki çok zormus doğum yapmak annemin kıymetini bugün daha iyi anladim
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı güzel bir ömrü olsun inşallah oğlunun. Gözün aydınIyi geceler kızlar dün sabah namazını kılıp yattıktan sonra suyum geldi doğuma aldılar oğlumu saglicakla kucağıma aldım şükürler olsun doğum sancısı çekerken herkese dua ettim Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah şunu anladim ki çok zormus doğum yapmak annemin kıymetini bugün daha iyi anladim
ooo kimler gelmisGünaydın kızlar :)
Herkese iyi haftalar :)
ebush hadi artik kuralim topigide baslayalimAllah analı babalı büyütsün canım hayırlı güzel bir ömrü olsun inşallah oğlunun. Gözün aydın
nasılsın şekercim :)ooo kimler gelmis
ebush hadi artik kuralim topigide baslayalim![]()
i¥iyim canim nöbetlere devam dün ciktim nöbetten. ev topladim 4 satte ütü yaptim daha kendime gelemedim. bayramda git gel yapinca heryer camasir ütü oldu maalesef. sen nasilsin bebis nasil.nasılsın şekercim :)
ben de sabah mesaiye geldim canım ama bugün çok zorlanıyorum ya.i¥iyim canim nöbetlere devam dün ciktim nöbetten. ev topladim 4 satte ütü yaptim daha kendime gelemedim. bayramda git gel yapinca heryer camasir ütü oldu maalesef. sen nasilsin bebis nasil.
Canım gözün aydın. Sağlıkla sıhhatle büyütün oğlunuzu İnşallah. Bizi de unutmamışsın Allah razı olsun. Senin de müsait olduğunda doğum hikayeni dinlemek isterizIyi geceler kızlar dün sabah namazını kılıp yattıktan sonra suyum geldi doğuma aldılar oğlumu saglicakla kucağıma aldım şükürler olsun doğum sancısı çekerken herkese dua ettim Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah şunu anladim ki çok zormus doğum yapmak annemin kıymetini bugün daha iyi anladim
bebis büyüdü tabii sIKIStiriyor annesini kavusmayada az kaldi insallah annesini cok zorlamazben de sabah mesaiye geldim canım ama bugün çok zorlanıyorum ya.
oturamıyorum rahat rahat nefes alamıyorum resmen ya.