Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah bebeğin seninledir canım. Kafanı rahat bırak ki bebeğin etkilenmesin.. Seni çok iyi anlıyorum. Insan düşük yapınca haliyle etkileniyor. Kötüyü aklına getirme lütfen.. Bencillik konusuna gelince ben sizlerin güzel haberleriyle mutlu oluyorum gülümÇarşamba günü 6 hafta olacak insallah. İnsallah hep iyi düşünüyorum ama yine de insan korkmuyor degil.
Bu şekilde yazıyorum diye kendimi iyi hissetmiyorum Canim ya birileri üzülürken Mutlu olmak hiç bana göre degil inan bana. Bencil gibi hissediyorum kendimi
Çünkü bende de iki dusuk oldu başkalarının hamile haberlerini duydugum da üzülüyordum yine bencillik yapıyordum galiba şimdi de aynı duygu var![]()
Ben 38 yaşındayım gülüm... Benim tek hatam ikinci için Çalışmalara geç başlamam oldu.. Daha erken başlamadığım için çok pişmanım..
Amin gülüm sağolasın. Rabbim herkese nasip etsin inşallah içindede bizlere ablacım...Canım benim iyi düşün kötüyü çağırma sakın. Tabiki yerinde ve büyüyo bebişin Allahın izniyle. Kanaman yok bişey yok çok şükür neden sorun olsun.. bencillik konusuna da gelirsek burda birimizin kötü haberine çok üzülüp dertleniyoruz diğerinin güzel haberiyle ümitleniyoruz. Hayatın gerçekleri bunlar keşke hep güzel haberler olsa çok isteriz ama Rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve evlatla sınamasın. İsteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar en kısa zamanda @LeYLa_21 ablanın da acısını dindirsin tekrar en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Leyla ablacim yaşadıklarımız o kadar zor ki birbirimizi anlayabilmemiz bile bize moral veriyor. Allah sabırlar versin sana. Bol bol dua et ablacim kızına sarıl inanıyorum ki yeni bir kardeş gelecek o da sende ailenle Mutlu bir yasam yasayacaksınız. tekrardan sabırlar diliyorum ablacim kendine dikkat et çünkü senden güç alan kızın var sen güçlü ol ki o da etkilenmesin.Inşallah bebeğin seninledir canım. Kafanı rahat bırak ki bebeğin etkilenmesin.. Seni çok iyi anlıyorum. Insan düşük yapınca haliyle etkileniyor. Kötüyü aklına getirme lütfen.. Bencillik konusuna gelince ben sizlerin güzel haberleriyle mutlu oluyorum gülüm
İnce düşüncen için teşekkür ederim Canım... Rabbim inşallah tekrar nasip edecek ben inanıyorum.. Şuan Rabbim bana dediki bak sen hamile kalabiliyorsun en azından onu gördük.. Inşallah tekrar nasip edecek Yüce Mevlam.. Bugün evladımı toprağın altına koydum öyle zorduki benim için.. Eşim mezara yaklaştırmadı beni.. Sen uzaklaş ve yavrumuza dua et dedi
..kendi elleriyle gömdü...şimdi daha sıkı sarılacam dünyadaki kızım için.. Kızım kardeş hasretiyle yanıp tutuşurken elim kolum bağlı oturamam. Inşallah bir kaç ay sonra tekrar güzel haberler vermeyi nasip etsin Rabbim... Isteyen herkese nasip etsin gülüm... Yüreğin o kadar güzel ki senin bana bunları yazmışsın.. Aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi çok iyi anlıyoruz değilmi semracım... Inşallah yarın kontrol den güzel haberlerle gel canım... Beni etiketle canım....dualarım seninle ve bebişinle canım...
Ben 38 yaşındayım gülüm... Benim tek hatam ikinci için Çalışmalara geç başlamam oldu.. Daha erken başlamadığım için çok pişmanım..
Gözün aydın canım... Inşallah sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin Rabbim.. Bizlerede nasip etsin tez vakitte...Gunaydin kızlar
LeYLa_21
Simdi çıktım doktordan herşey yolunda Allah'a şükür. Mercimek kadar da olsa görmeyi nasip etti yaradan
Allahım herkesin gönlüne göre verir insallah yakın Zaman'da sizlerin de haberlerini alırız insallah
Amin ablacim insallah yakın Zaman da sizlerden de duyarızGözün aydın canım... Inşallah sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin Rabbim.. Bizlerede nasip etsin tez vakitte...
Semram çok şükür bugününüze bak gördün mü herşey yolunda Allahın izniyle kocaman olduğunu da görceksin kucağına aldığını da canım benim. Şimdi vakit hamileliğin tadını çıkartma vaktidir senin için kendine dikkat et güzel beslen ohh missGunaydin kızlar
LeYLa_21
Simdi çıktım doktordan herşey yolunda Allah'a şükür. Mercimek kadar da olsa görmeyi nasip etti yaradan
Allahım herkesin gönlüne göre verir insallah yakın Zaman'da sizlerin de haberlerini alırız insallah
Amin Canim benim insallah herşeyin hayırlısı darısı basına. İnsallah ayagimi surumusumdur sıra sizlerde büyük bir ümitle bekliyorum *)Semram çok şükür bugününüze bak gördün mü herşey yolunda Allahın izniyle kocaman olduğunu da görceksin kucağına aldığını da canım benim. Şimdi vakit hamileliğin tadını çıkartma vaktidir senin için kendine dikkat et güzel beslen ohh miss![]()
Aminn canımm inşallah tüm isteyenlere de bizlere de nasip olur. Sen hamilesin dua et bizlere deAmin Canim benim insallah herşeyin hayırlısı darısı basına. İnsallah ayagimi surumusumdur sıra sizlerde büyük bir ümitle bekliyorum *)
Merak etme Can'ım benim bütün dualarıma sizi de katıyorum.Aminn canımm inşallah tüm isteyenlere de bizlere de nasip olur. Sen hamilesin dua et bizlere de![]()
Allah razı olsun canım biliyorum ettiğini Allah kabul etsin inşallah.. benim 2 kimyasal olduğu için gerek yok dedi dr öyle denk gelmiş dedi. İstersen yaptır dedi bende ünv hastanesine gitmeye çok üşeniyorum ve izin almam gerektiği için erteliyorum sürekli yoksa 3 düşüğüm var filan diye uydurcam da bi gidebilsem. Yinede önlem amaçlı kan sulandırıcı kullanyorum dr verdiMerak etme Can'ım benim bütün dualarıma sizi de katıyorum.
İnsallah duyacağım sizi de sonuçta hamile kalabiliyorsun sende dusuklerin nedeni araştırıldı mı
Anladım canim evet doktorlar kimyasalı cok önemsemiyor ama o sırada bir ton Zaman geçiyor. Doktora gidersen eğer heleki tıbbi genetiğe 2 kimyasal dusuk birde normal dusuk dersin yoksa bakmıyorlar iyice incelerler o Zaman bende öyle demiştim çünkü. Kadın dogum doktoruna adetimin 2. Günü gittim pko olduğumu soyledi daha önce kimse dememişti. Sonrasında bana coraspin ve Glukofen verdi adetimi baya düzene soktu ama bu sefer de gebelik oluşmadı. Cok beklememek icin de tüp bebek yaptırdık. Allah'ıma bin şükür tuttu. İnsallah sende hiç bu evrelere girmeden hamile kalırsın canim. Hem maddi hemde manevi bir çöküklük oluyor.Allah razı olsun canım biliyorum ettiğini Allah kabul etsin inşallah.. benim 2 kimyasal olduğu için gerek yok dedi dr öyle denk gelmiş dedi. İstersen yaptır dedi bende ünv hastanesine gitmeye çok üşeniyorum ve izin almam gerektiği için erteliyorum sürekli yoksa 3 düşüğüm var filan diye uydurcam da bi gidebilsem. Yinede önlem amaçlı kan sulandırıcı kullanyorum dr verdi
Amin canım inşallah olur.. kimyasal da olsa bir problem var ki öyle olmuş diye düşünüyorum bende ama henüz gidemedim. Aklımda olan 2 şey vardı 1 hsg ki onu yaptırdım temiz çıktı 2 genetik ve pıhtılaşma testleri bunlarıda yaptırırsam ve sorun çıkmazsa o zaman 30 yaşıma kadar bekleyip tüp bebek yaptırırım sanırım. Benim adetlerim oldukça düzenlidir pco gibi bir teşhisde hiç konulmadı ama ya psikolojik ya da var bi neden.. herkes kafaya takma olur diyo ama mümkün mü kaç gündür yüreğim ağzımda olcammı acaba hasta diye anlamıyo başına gelmeyenAnladım canim evet doktorlar kimyasalı cok önemsemiyor ama o sırada bir ton Zaman geçiyor. Doktora gidersen eğer heleki tıbbi genetiğe 2 kimyasal dusuk birde normal dusuk dersin yoksa bakmıyorlar iyice incelerler o Zaman bende öyle demiştim çünkü. Kadın dogum doktoruna adetimin 2. Günü gittim pko olduğumu soyledi daha önce kimse dememişti. Sonrasında bana coraspin ve Glukofen verdi adetimi baya düzene soktu ama bu sefer de gebelik oluşmadı. Cok beklememek icin de tüp bebek yaptırdık. Allah'ıma bin şükür tuttu. İnsallah sende hiç bu evrelere girmeden hamile kalırsın canim. Hem maddi hemde manevi bir çöküklük oluyor.
Aynen Can'ım basına gelmeyen anlamaz. Ama bir yonden haklılar takmamak lazım herşeyi oluruna bırakmak lazım ama olmuyor bir becerebilsek her ay yumurtlama hesapla su gün bu gün diye acaba yumurtlama oldumu olmadı mi bin turlu soru kafa allak bullak...Amin canım inşallah olur.. kimyasal da olsa bir problem var ki öyle olmuş diye düşünüyorum bende ama henüz gidemedim. Aklımda olan 2 şey vardı 1 hsg ki onu yaptırdım temiz çıktı 2 genetik ve pıhtılaşma testleri bunlarıda yaptırırsam ve sorun çıkmazsa o zaman 30 yaşıma kadar bekleyip tüp bebek yaptırırım sanırım. Benim adetlerim oldukça düzenlidir pco gibi bir teşhisde hiç konulmadı ama ya psikolojik ya da var bi neden.. herkes kafaya takma olur diyo ama mümkün mü kaç gündür yüreğim ağzımda olcammı acaba hasta diye anlamıyo başına gelmeyen
İyi geceler canlarım..
biz bayram tatiline memlekete gidiyoruz..
şu an otobüsten yazıyorum
gece yolculuğu yapıyoruz eşimle..
en sevdiğim..
biraz kafa dağıtalım dedik..
Canım sana da iyi yolculuklar güle güle gidin inşallah.. gece yolculuğunu bende çol severim kafa dinliyo insanİyi geceler canlarım..
biz bayram tatiline memlekete gidiyoruz..
şu an otobüsten yazıyorum
gece yolculuğu yapıyoruz eşimle..
en sevdiğim..
biraz kafa dağıtalım dedik..
Aynen öyle canım sın aklımdakileri de yaptırim bakalım hayat ne göstercek.. tedavisiz olur inşallah dediğin gibi ama umudum yok sivilcelerim çıktıAynen Can'ım basına gelmeyen anlamaz. Ama bir yonden haklılar takmamak lazım herşeyi oluruna bırakmak lazım ama olmuyor bir becerebilsek her ay yumurtlama hesapla su gün bu gün diye acaba yumurtlama oldumu olmadı mi bin turlu soru kafa allak bullak...
Aklında ne varsa yaptır yas geçtikçe isler zorlaşıyor en azından tedavin daha kolay olur belki hiç tedavi olmadan hamile kalırsın insallahta öyle olur :)
Canım bayram temizliği yapıyon herhalde kolay gelsin sana da bende hsonu yapcam bakalım kısmetseKuzucum hayirli yolculuklar iyi bayramlar simdiden..
Ben de sabahtan beri is yapiyodum henuz simdik oturdum daha :)