• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kuzular bişey sorcam yaa çok mantıksız ama ben dayanamadım ovülasyon testi vardı evde ondan yaptım hemde su filan tükettim testten önce ama baya koyu çıktı c çizgisinden 1 tık açık yani hamile olabilirmiyim ki yaa of kafayı yicem bu yolda sonunda:deli:

@deeploneliness slm güzelim kusura bakma girememiştir sabahtan bu yana... İyiyim çok şükür özlemcm işte henüz regli olamadım biraz gerginim,ailevi ufak tefek sorunlarımız var onları çok büyüttüm eşimle 2-3 gün kötüydü aramız..sanırım hep bu hormonlardan ;) allahtan eşim benden daha olgun o bişekilde arayı düzeltiyor... Sen nasılsın cnm buarada?

@Enyalios yolunuz acık olsun cnm, bu sene bizde 2 ayrı şehire gideceğiz hem Bnm memlekete hem eşimin biraz yorucu olacak ama böyle olması gerekti son anda... İnşallah hayırlı,güzel sorunsuz bir bayram geçiririz...

Semra24 Semra24 gözün aydın cnm Bnm, hayatımda sadece 1 kere kalp atışını dinlemek nasip oldu,allahım bu Nasıl bir duygu Nasıl gzl bir sesti :KK51: inşallah 9 ay o sesi dinlemek nasip olur cnm Bnm :anneadayı:

Hayırlısı olsun iyi düşünün taşının her anlamda zor bir süreç... Ben 27 yaşındayım 2 yıllık evliyim, Beylikdüzünde oturuyoruz... Hiç korunmadık ama korunmamamız da bir şey ifade etmiyordu çünkü ben adet olmuyorum yani yumurtlayamıyorum pcostan ötürü.. Ben etrafta çok fazla araştırma yapmadım elimin altında bir kaç seçeneğim vardı.. Şöyle bir mantık kurdum... Özel hastaneler tüp bebek dışında da gayet kazanç sağlıyorlar... Tüp bebek onlar için artı bir gelir yani olmasa da olabilir özellikle isim yapmış hastanelerde.. Belki de tahlillerden para kazanmak için çok zorlucaklar dedim.. Onun yerine sadece bu işten getirisi olan yani sürekli başarılı olmak zorunda olan yer tüp bebek merkezidir diye düşündüm... Sonra seçeneklerim zaten nerdeyse 1 e inmişti... Çoğu tüp bebek merkezi hakkında kötü yorumlar okuyunca... Bahçeci hakkında negatif olan bile yine gider orda yaptırırım diyordu.. Şimdi aynısını ben de diyorum.. Yine giderim orda yaptırırım o konuda içim rahat bizi sıkmadılar hiç.. Para odaklı değil başarı odaklı bir yer...fiyatlar da aşağı yukarı diğer yerlerle aynı.. Dolayısıyla ben orda karar kıldım...
bende aynı düşüncedeyim. normal hastanelerde illaki bi şekilde tüp olmasada para kazanıyolar. ama tüp bebek merkezlerinde amaç sadece kadın sağlığı ve tüp bebek. öyle yada böyle illaki yapıcaklar. istanbul tüp bebek düşünüyodum ama orası sıkıntılı kapatıldı. daha sonra konuya daha yakınlaşıp iyice araştırınca bahçeci yani. memnun olmayan cok az. ve nette bakınca gayet guzel yerlerdeler. Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim.

bende aynı düşüncedeyim. normal hastanelerde illaki bi şekilde tüp olmasada para kazanıyolar. ama tüp bebek merkezlerinde amaç sadece kadın sağlığı ve tüp bebek. öyle yada böyle illaki yapıcaklar. istanbul tüp bebek düşünüyodum ama orası sıkıntılı kapatıldı. daha sonra konuya daha yakınlaşıp iyice araştırınca bahçeci yani. memnun olmayan cok az. ve nette bakınca gayet guzel yerlerdeler. Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyelim.
Aynen öyle ben bu mantıkla karar verdim. Hayırlısı olsun sizin tedavi de... Neresi olursa olsun hepsi birer vesile ama böyle bir meselede bile maalesef bazı yerler umut tacirliği yapıyorlar ama sadece parayı alana kadar sonra yüzüne bile bakmıyorlar... Benim negatif oldu ama yine de kaç kere arayıp sordular kontakt halinde kalmak için durumumla alakalı telefonda gerek psikolojik destek vermeye çalıştılar.. Merkeze davet ettiler yani nasıl olsa negatif oldu diye bir kenara atmadılar doktorumun da benimle bir üzüldüğünü hissettim resmen... Gerek beni transfer ve opu aşamalarında yardımcı olan bayanlar dualarla yolladılar resmen anne şevkatiyle sakinleştirmeye çalıştılar... Bunlar güzel şeyler çünkü böyle zamanlarda en ihtiyacın olan şey seni anlayan birileri..

Kızlar testin resmini koymadan kimsee bişey yazmıycak sanırım bi fikir verseniz yaa ne demek bu çizgi?

Eklentiler

• 20160907_210756-1.webp
    20160907_210756-1.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar testin resmini koymadan kimsee bişey yazmıycak sanırım bi fikir verseniz yaa ne demek bu çizgi?
Tatlim cok bilmediğim icin birşey söylemedim ama herşey olabilir :) biraz araştırdım bu testlerle hamile olduklarını öğrenenler de var. Normal şartlarda yanı yumurtlama Zaman'ında yapmış olsaydin şuan negatif görünüyor ama adetine yakın yaptın degil mi belki de şuan sende hamilesindir (insallah) kac gün var adetine

Tatlim cok bilmediğim icin birşey söylemedim ama herşey olabilir :) biraz araştırdım bu testlerle hamile olduklarını öğrenenler de var. Normal şartlarda yanı yumurtlama Zaman'ında yapmış olsaydin şuan negatif görünüyor ama adetine yakın yaptın degil mi belki de şuan sende hamilesindir (insallah) kac gün var adetine
Normal düzenime göre 8 i yani yarın olmam lazım canım ama en geç 10 una kadar zamanı var. Baya koyu çizgi yine de negatif mi oluyo ya şaşırdım. Normalde birkaç saat sıvı tğketmemek lazımmış ama ben içtim bilmiyorum ondan mı yoksa hamile değilim ondan mı silik.. sağol canım benim için araştırmışsın çok çok teşekkürler. Bekleyip görcez bakalım

Normal düzenime göre 8 i yani yarın olmam lazım canım ama en geç 10 una kadar zamanı var. Baya koyu çizgi yine de negatif mi oluyo ya şaşırdım. Normalde birkaç saat sıvı tğketmemek lazımmış ama ben içtim bilmiyorum ondan mı yoksa hamile değilim ondan mı silik.. sağol canım benim için araştırmışsın çok çok teşekkürler. Bekleyip görcez bakalım
Ben bu testlerden daha önce cok yaptım canim ama ovulasyon olarak kullandım gebelik olarak hiç kullanmadım. Ovulasyon döneminde bu sekil çıkarsa negatif yanı yumurtlamıyorsun ama gebelikte değişebilir tam bilmiyorum o yüzden umudunu yitirme bir gebelik testi alıp dene istersen daha net olur. Allahtan umut kesilmez :)
Ben internetten almıştım gebelik testini 5 tanesini 3.5 liraya sadece içindeki kağıt var hatta dedim kendi kendime bunebicim şey diye ama doğru çıktı :)

Bu test cok kafa karistirici .. Bende ilk gebeligimi lh testiyle ögrenmistim ama cook koyuydu ikiside ..
Bu testin rengi acik gebelik oldugunu gostermez yani.. Gunun gelince gebelik testi yap bunla hic kafani bulandirma ..

Ben bu testlerden daha önce cok yaptım canim ama ovulasyon olarak kullandım gebelik olarak hiç kullanmadım. Ovulasyon döneminde bu sekil çıkarsa negatif yanı yumurtlamıyorsun ama gebelikte değişebilir tam bilmiyorum o yüzden umudunu yitirme bir gebelik testi alıp dene istersen daha net olur. Allahtan umut kesilmez :)
Ben internetten almıştım gebelik testini 5 tanesini 3.5 liraya sadece içindeki kağıt var hatta dedim kendi kendime bunebicim şey diye ama doğru çıktı :)

Bu test cok kafa karistirici .. Bende ilk gebeligimi lh testiyle ögrenmistim ama cook koyuydu ikiside ..
Bu testin rengi acik gebelik oldugunu gostermez yani.. Gunun gelince gebelik testi yap bunla hic kafani bulandirma ..

Günaydın kızlar az önce mesajınızı cevaplamadan gönderdim uyku sersemi kusura bakmayın.. Haklısınız zaten lh testleri bu konuda güvenilir değil biliyorum da elimde o vardı bi yapayım dedim hamilelik olduğunu düşünmüyorum ama kırmızıları görene kadar insan umut ediyo. Çok sağolun yorumlarınız için..

@deeploneliness slm güzelim kusura bakma girememiştir sabahtan bu yana... İyiyim çok şükür özlemcm işte henüz regli olamadım biraz gerginim,ailevi ufak tefek sorunlarımız var onları çok büyüttüm eşimle 2-3 gün kötüydü aramız..sanırım hep bu hormonlardan :KK66: allahtan eşim benden daha olgun o bişekilde arayı düzeltiyor... Sen nasılsın cnm buarada?
Iyiyim canim. Bu gun yola cikiyoruz insallah. Canım aranızin simdi iyi olmasına sevindim. Ben de bazen hormonlarin etkisi ile büyütüyorum bazi seyleri. Napalim yapimizi böyle ;) Canim test yaptin mi belki de reglinin gelmemesi iyidir ;)

u-mutlu lale u-mutlu lale canim seni yanlış yönlendirmek istemem ama benim ovulasyon testleri hicbir zamam ayni koyulukta olmamasina ragmen yumurtluyorum vucuttaki lh kişiden kisiye degisiyor. Bence gebelik testi yapmalısın ;)

İyi geceler canlarım..
biz bayram tatiline memlekete gidiyoruz..

şu an otobüsten yazıyorum
gece yolculuğu yapıyoruz eşimle..
en sevdiğim..

biraz kafa dağıtalım dedik..
canim yolculuk coktan bitmistir ama mesajini yeni gördüm insallah iyisindir memleket havasi iyi gelir insana tadini cikar
canim bence lh testleri güvenilir degil kafan karismasin yarin olmazsan ki insallah olmazsin test yap daha iyi olur

u-mutlu lale u-mutlu lale canim seni yanlış yönlendirmek istemem ama benim ovulasyon testleri hicbir zamam ayni koyulukta olmamasina ragmen yumurtluyorum vucuttaki lh kişiden kisiye degisiyor. Bence gebelik testi yapmalısın :KK66:
Canım bende 1 ay lh testi denemiştim benm de tam olarak aynı koyulukta olmamıştı 1 ay boyunca ama yumurtlama oluyodu dediğin gibi. Bilmiyorum ya bugün belki bi test alırım ama asıl olarak 10 unda yapsam daha garanti olur.. off beklemek çok zorrrr

Saye- Saye- doğru sölüyosun canım bunlar kafa karıştırıyo ama elimde o vardı onu yaptım ve kendimi bir kaosa sürükledim:işsiz: eşimde testi gördü heycanlamış aldı eline geldi yok dedim bildiğin gibi değil öyle olsa ben böle sakin olurmuydum:-)

Back
X