- 14 Ekim 2015
- 3.513
- 6.445
- 158

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin kizini insallah .. Allah razi olsun sizin dualarinizla insallah bizlerde anne olacagiz birgun.. Opuyorum seni ve mis kokulu kizini canim ❤Kızlar nasılsınız. Yazmıyorum ama takip ediyorum sizi. Sizinle üzülüp sevinmeye devam ediyorum.kızımı her kucağıma aldığımda dua ediyorum sizin için. Allahım nasip etsin diye.yalan yok aklımdan ilk geçenAl_pi @Enyalios oluyor.
Bebek bakmak çok zor ama her zorlandığım da bu günlerimi hatırlıyorum. Şükrediyorum.
Hepinizin yüzü kısa zamanda gülsün inşallah.
Allâh mucizelerinizi en kısa zamanda göndersin.
Biz iyiyiz canım sen nasılsın? Bebiş nasıl?Merhaba kızlar bende tatildeydim yeni geldim insallah herkes iyidir :)
Şimdilik gayet iyiyim canim :) bebis Nasıl Çarşamba günü öğreneceğim bakalım hala orda mi degil mi :)Biz iyiyiz canım sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Ay gözlerim doldu doldu okurken rabbim sabır versin yavrucagin ömrü buymuş demek Allah sağlık sabır versin size de :-(Eşim akşam yavrumuzu getirdi. Beni işten aldı. Poşetin içindeki kutuya koymuşlar. Yavrun yan tarafta al konuş onunla dedi. Poşeti hemen kucakladım bağrıma bastım. Biliyorum beni duyuyor ve hissediyorsun anneciğim dedim.. Bize cennette şefaatçi ol yavrum dedim.. Gözyaşlarım sel oldu. Arabadan inemedim.. Sabah erken yola çıkacaz ve götürüp gömecez hemen inşallah... Eşimde diyor yol boyu konuştum hemen bağrıma bastım yavrumuzu dedi.. Seni çok istedik ama Rabbim böyle takdir etti babacım demiş...![]()
LeYLa_21 ablacım rabbim sabır versin sizlere inşallah acılarını unutturacak yavrun hayırlı sağlıklı tez zamanda gelir.
![]()
LeYLa_21 ablacim çok ama çok üzüldüm Rabbim sabır versin Allahim saglicakla kucaginiza alacağınız evlatlar nasip etsin inşallah
![]()
Ay gözlerim doldu doldu okurken rabbim sabır versin yavrucagin ömrü buymuş demek Allah sağlık sabır versin size de :-(
Sağolun kızlar Allah razı olsun.. Güzel dualarınıza yürekten aminnnn diyorum...Rabbim kaldıramayacağımız yükler yüklemesin inşallah.. Benim gibi yüreği yanan tüm annelerin yüreğine ferahlık versin... Doktoruma durumu anlatmış eşim.. Eğer çok istiyorsanız genetik testleri yaparız ama burda yapılmıyor ancak Ankara da yaptırırsınız demiş. Bir veya iki ay sonra gelin sevk yapalım demiş... Kendini bir an evvel toplasın yeni gebelik için bu şart demiş.. Sanki insanın elinde toparlanmak.. Rabbim güç versin dualarımızı kabul etsin Yüce Mevlam... Asla isyan etmiyorum. Biliyorum benim için bu hayırlıymış ama kuluz işte dayanamıyoruz bu acıya.. Rabbim yüzümüzü yeni sağlıklı gebelikler le güldürsün inşallah... Yanımda olduğunuz için Rabbim hepinizden razı olsun canlarım...LeYLa_21 leylacım Allah sabır versin bol bol canım. inşallah kızının ve meleğinin sağlıklı kardeşi gelir en kısa zamanda.
Canım Rabbim sabır versin çok üzücü bir durumEşim akşam yavrumuzu getirdi. Beni işten aldı. Poşetin içindeki kutuya koymuşlar. Yavrun yan tarafta al konuş onunla dedi. Poşeti hemen kucakladım bağrıma bastım. Biliyorum beni duyuyor ve hissediyorsun anneciğim dedim.. Bize cennette şefaatçi ol yavrum dedim.. Gözyaşlarım sel oldu. Arabadan inemedim.. Sabah erken yola çıkacaz ve götürüp gömecez hemen inşallah... Eşimde diyor yol boyu konuştum hemen bağrıma bastım yavrumuzu dedi.. Seni çok istedik ama Rabbim böyle takdir etti babacım demiş...![]()
Eşim akşam yavrumuzu getirdi. Beni işten aldı. Poşetin içindeki kutuya koymuşlar. Yavrun yan tarafta al konuş onunla dedi. Poşeti hemen kucakladım bağrıma bastım. Biliyorum beni duyuyor ve hissediyorsun anneciğim dedim.. Bize cennette şefaatçi ol yavrum dedim.. Gözyaşlarım sel oldu. Arabadan inemedim.. Sabah erken yola çıkacaz ve götürüp gömecez hemen inşallah... Eşimde diyor yol boyu konuştum hemen bağrıma bastım yavrumuzu dedi.. Seni çok istedik ama Rabbim böyle takdir etti babacım demiş...![]()
Canım hoşgeldin merak ettik seni.. bebişinde iyidir inşallah uyusunda büyüsün bakalımMerhaba kızlar bende tatildeydim yeni geldim insallah herkes iyidir :)
Leyla abla ağlattın beni gece gece Allahım acını dindirsin inşallah en yakın zamanda yeniden sağlıklı hayırlı evlat versin inşallahEşim akşam yavrumuzu getirdi. Beni işten aldı. Poşetin içindeki kutuya koymuşlar. Yavrun yan tarafta al konuş onunla dedi. Poşeti hemen kucakladım bağrıma bastım. Biliyorum beni duyuyor ve hissediyorsun anneciğim dedim.. Bize cennette şefaatçi ol yavrum dedim.. Gözyaşlarım sel oldu. Arabadan inemedim.. Sabah erken yola çıkacaz ve götürüp gömecez hemen inşallah... Eşimde diyor yol boyu konuştum hemen bağrıma bastım yavrumuzu dedi.. Seni çok istedik ama Rabbim böyle takdir etti babacım demiş...![]()
Canım hoşgeldin merak ettik seni.. bebişinde iyidir inşallah uyusunda büyüsün bakalım
Leyla abla ağlattın beni gece gece Allahım acını dindirsin inşallah en yakın zamanda yeniden sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
Canım Rabbim sabır versin çok üzücü bir durumdilerim yeniden güzel haberler alır bugünleri tez zamanda unutursun
Sağolun kızlar Allah razı olsun.. Güzel dualarınıza yürekten aminnnn diyorum canlarım.. Rabbim sabırla bugünleri atlatmayı tekrar yüzümüzün gülmesini nasip etsin.. Kimseyi böyle imtihan etmesin...AblaaamRabbim sabırlar versin Rabbim kat kat mükafatını versin üzüntülerimiİn inşallah.. Şefaatciniz olacak meleğiniz inşallah...