• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

LeYLa_21 LeYLa_21
Canim allah sabırlar versin. Zor biliyorum ama insanlah yakın Zaman'da toparlanırsın gerçekten cok üzüldüm allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnsallah yakın Zaman'da sağlıklı bebislerin olur. Bir nebzede olsa acını hafifletir.

LeYLa_21 LeYLa_21
Canim allah sabırlar versin. Zor biliyorum ama insanlah yakın Zaman'da toparlanırsın gerçekten cok üzüldüm allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnsallah yakın Zaman'da sağlıklı bebislerin olur. Bir nebzede olsa acını hafifletir.
Sağol gülüm Allah razı olsun... Amin inşallah canım...Babam derdiki anne baba olunca anlarsınız evlat nasıl bişeymiş diye...şimdi daha iyi anlıyorum anne baba olmak çok zormuş... Rabbim düşmanımı dahi evladıyla imtihan etmesin...

u-mutlu lale u-mutlu lale
İnsallah canim insallah. Bakalım Çarşamba günü randevum var bakalım bebisim yerinde mi degil mi çünkü hiçbirşey hissetmiyorum bu da beni korkutuyor. Allahım herkesin duasını kabul etsin :)
Inşallah bebeğin seninledir canım... Kaç haftalık hamilesin? İyi düşün iyi olsun inşallah..

Inşallah bebeğin seninledir canım... Kaç haftalık hamilesin? İyi düşün iyi olsun inşallah..
Çarşamba günü 6 hafta olacak insallah. İnsallah hep iyi düşünüyorum ama yine de insan korkmuyor degil.
Bu şekilde yazıyorum diye kendimi iyi hissetmiyorum Canim ya birileri üzülürken Mutlu olmak hiç bana göre degil inan bana. Bencil gibi hissediyorum kendimi :(
Çünkü bende de iki dusuk oldu başkalarının hamile haberlerini duydugum da üzülüyordum yine bencillik yapıyordum galiba şimdi de aynı duygu var :(

u-mutlu lale u-mutlu lale
İnsallah canim insallah. Bakalım Çarşamba günü randevum var bakalım bebisim yerinde mi degil mi çünkü hiçbirşey hissetmiyorum bu da beni korkutuyor. Allahım herkesin duasını kabul etsin :)
Canım benim iyi düşün kötüyü çağırma sakın. Tabiki yerinde ve büyüyo bebişin Allahın izniyle. Kanaman yok bişey yok çok şükür neden sorun olsun.. bencillik konusuna da gelirsek burda birimizin kötü haberine çok üzülüp dertleniyoruz diğerinin güzel haberiyle ümitleniyoruz. Hayatın gerçekleri bunlar keşke hep güzel haberler olsa çok isteriz ama Rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve evlatla sınamasın. İsteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar en kısa zamanda @LeYLa_21 ablanın da acısını dindirsin tekrar en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Canım benim iyi düşün kötüyü çağırma sakın. Tabiki yerinde ve büyüyo bebişin Allahın izniyle. Kanaman yok bişey yok çok şükür neden sorun olsun.. bencillik konusuna da gelirsek burda birimizin kötü haberine çok üzülüp dertleniyoruz diğerinin güzel haberiyle ümitleniyoruz. Hayatın gerçekleri bunlar keşke hep güzel haberler olsa çok isteriz ama Rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve evlatla sınamasın. İsteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar en kısa zamanda @LeYLa_21 ablanın da acısını dindirsin tekrar en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Doğru diyorsun canim benim içimi rahatlattın :) aslında bu sefer cok fazla pozitifim ama ister istemez korku oluyor. Kendi kendime herşey iyi olacak diyip kendimi teselli de ediyorum. Bakalım allahtan hayirlisi :)
Gece rüyalarıma giriyor her hece doktora gidiyorum ultrasona giriyorum :) psikolojim bozuldu galiba hayırlısıyla yarını da atlatırsam rahat ederim sanırım :)
Allah herkesin gönlüne göre versin. İsteyen herkesin insallah yakın Zamanda, eliayagi düzgün saglikli bebisler nasip etsin. Gerçekten hepinizden bu guzel haberleri duyarız insallah

Doğru diyorsun canim benim içimi rahatlattın :) aslında bu sefer cok fazla pozitifim ama ister istemez korku oluyor. Kendi kendime herşey iyi olacak diyip kendimi teselli de ediyorum. Bakalım allahtan hayirlisi :)
Gece rüyalarıma giriyor her hece doktora gidiyorum ultrasona giriyorum :) psikolojim bozuldu galiba hayırlısıyla yarını da atlatırsam rahat ederim sanırım :)
Allah herkesin gönlüne göre versin. İsteyen herkesin insallah yakın Zamanda, eliayagi düzgün saglikli bebisler nasip etsin. Gerçekten hepinizden bu guzel haberleri duyarız insallah
Seni çok iyi anlıyorum canım 2 kimyasal yaşamış biri olarak ama kendini telkin et kötü bişey olmıycak inşallah merak etme Allahın izniyle.. kafan bu aralar hep beblle meşgul ya ondan dolayı görürsün o rüyaları. Yarın gittiğinde güzel haberler alıp mutlu mesut gelirsin inşallah aramıza canımcım
hayirli günler izlar nöbetten eve geldim esim izinli kahvaltiliklari hazirlayip kira bayira gidiyoruz insallah:KK68:
Ohh sefanız bol olsun Hatice'cim ne güzel kocacınla ketif yapın bizim yerimize de

günaydın haticem :)
piknik modu diyorsun yani ne güzell :)
tesekkürler canim güzel gecti aksamda arkadaslarla birlikte piknik yapacagiz tam piknik günü oldu bu gün ;) sen nasilsin
Ohh sefanız bol olsun Hatice'cim ne güzel kocacınla ketif yapın bizim yerimize de
sagol canim güzelce eglendik gedik saksaganlari kedileri besledik. arilara yumurta biraktik izledik kucaklayip kucaklayip götürdüler nasil güzel yaratilmislar... cok güzel bi gündü..

Okulun için gözün ayrın o zaman canım.. sigortamız var evet çok şükür bakalım.. bebek geliyo dmek aileye inşallah en yakın zamanda kendi bebeğin için de yapacaksın canım benim aynı süslerden.. paylaş tabi görmek isterim çok merak ederim öyle şeyleri.. 10 una kdr olmam lazım en geç ama inşalah vardır da olmam tabi
Canımmm inş hayırlı haberlerle gelirsin. Ben pek giremiyorum okul var bide başka sorunlar bakamadım. İnş bebişin seninledir bitanem.

Kızlar bu sabah kanamam başladı çok şükür bekletmedi çok..

Mor Seven Mor Seven canım kimyasal gebelik geçirdim zaten o yüzden 15. Gün felan hemen regl olmadım beta hcg artamadan düştü ve kimyasal sonuçlandı bugün de kanamam başladı çok şükür.. Bayramdan sonra kontrole gidicem Allahın izniyle..
Canım gelmiş çok şükür. Biliyorum canım o an ismine bakmadan okuyup cevapladım sonra farkettim düzelttim. Kafam çok dağınıktı canım. Kusura bakma tekrardan.

Merhaba kızlar
Benim aşılama işi kaldı eşimle anlaşamadım bir türlü. Rahim delinebilirmiş yok bilmem ne. Çok moralim bozuldu. Doktoru değiştirmek istedi. Tamam dedim ben de.
Yoruldum artık onun içinde bekleyeceğim bir müddet. Sadece yoruldum. Erkekler kadınları anlayamıyor malesef. Ben de başka bir doktora gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun.

tesekkürler canim güzel gecti aksamda arkadaslarla birlikte piknik yapacagiz tam piknik günü oldu bu gün :KK66: sen nasilsin

sagol canim güzelce eglendik gedik saksaganlari kedileri besledik. arilara yumurta biraktik izledik kucaklayip kucaklayip götürdüler nasil güzel yaratilmislar... cok güzel bi gündü..
Oh ne güzel canım sizin adınıza çok sevindim en kötü gününüz böyle olsun o zamanAllah herşeyi özene bezene yaratmış herşeyde büyük bir ahnek var.. insanların olumsuz müdahalesi olmasa birde..
Canımmm inş hayırlı haberlerle gelirsin. Ben pek giremiyorum okul var bide başka sorunlar bakamadım. İnş bebişin seninledir bitanem.
Yoğunsundur canım haliyle olsun fırsat buldukça gir sen ne yapalımm.. inşallah olumuz birşey yoktur canım buarada sorunlar demişsin.. bebek içinde aminn demekten başka yapcak bişey yok canım ama sivilcelerim çıktı ki bu da adet belirtisi bende maalesef..
Merhaba kızlar
Benim aşılama işi kaldı eşimle anlaşamadım bir türlü. Rahim delinebilirmiş yok bilmem ne. Çok moralim bozuldu. Doktoru değiştirmek istedi. Tamam dedim ben de.
Yoruldum artık onun içinde bekleyeceğim bir müddet. Sadece yoruldum. Erkekler kadınları anlayamıyor malesef. Ben de başka bir doktora gideceğim hakkımızda hayırlısı olsun.
Canım eşin bilinçli ya bu konularda öyle kişiler risklerini de bildiği için daha çok inceliyorlar dr. U değiştirmekle iyi yapmışsın belki güvenmiyodu ona. İnşallah hakkınızda hayırlısını versin Rabbim aratmasın kimseye sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Canım gelmiş çok şükür. Biliyorum canım o an ismine bakmadan okuyup cevapladım sonra farkettim düzelttim. Kafam çok dağınıktı canım. Kusura bakma tekrardan.

Kuzum ne kusuru olur mu öyle sey..
Sen de iyisindir inşallah doktorumu değiştiricem yazmışsın hayırlı bi doktor çıkar karşına inşallah.. Hayırlısı olsun hakkımızda...

Back
X