• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Iyiyim canim. Bu gun yola cikiyoruz insallah. Canım aranızin simdi iyi olmasına sevindim. Ben de bazen hormonlarin etkisi ile büyütüyorum bazi seyleri. Napalim yapimizi böyle :KK66: Canim test yaptin mi belki de reglinin gelmemesi iyidir :KK66:
Yolunuz acık olsun cnm,güle güle gidin güle güle dönün inşallah ;) eger bayramda da olmaz isem test yapacam sonrada Dr gitmeyi düşünüyorum cnm... Yaz bitti nerde kalmıştık kısmına geçiş yapacaz ;)
Günaydııııııın güzeller bu arada:KK200:

Yolunuz acık olsun cnm,güle güle gidin güle güle dönün inşallah :KK66: eger bayramda da olmaz isem test yapacam sonrada Dr gitmeyi düşünüyorum cnm... Yaz bitti nerde kalmıştık kısmına geçiş yapacaz :KK66:
Sana da günaydın canım test konusunda sorma yanıltıcı gerçekten insan lh de olsa pozitif görünce egosu tatmin oluyo sanırsam:KK53: sen neden test yapmıyon canım ne zamandı regl günün

hayirli sabahlar herkese nasilsiniz kizlar
Hayırlı sabahlar, iyiyiz canım sen nasılsın? ;) Evde misin?

Yolunuz acık olsun cnm,güle güle gidin güle güle dönün inşallah :KK66: eger bayramda da olmaz isem test yapacam sonrada Dr gitmeyi düşünüyorum cnm... Yaz bitti nerde kalmıştık kısmına geçiş yapacaz :KK66:
Sağolasın canım:KK39:Amin.. Aynen şu bayramda bir geçsin nerde kalmıştık kısmına ben de geçeceğim.. Rahim filmi başlangıç olacak benim için. Bu arada İstanbul'daki arkadaşlar ismek kursları açılmış.. Güzel bölümler var.. :21:

Saye- Saye- doğru sölüyosun canım bunlar kafa karıştırıyo ama elimde o vardı onu yaptım ve kendimi bir kaosa sürükledim:işsiz: eşimde testi gördü heycanlamış aldı eline geldi yok dedim bildiğin gibi değil öyle olsa ben böle sakin olurmuydum:-)
hayirlisi olsun canim insallah pozitif olur sonucun da esinle deliler gibi sevinirsiniz ...
Sanada hayırlı sabahlar cnm...sende yogun çalışıyorsun,gidecekmisin bayramda biyerlere?
evet canim nöbetciyim ikinci gnü ama nöbet aramda gidecegiz esimle.. arife birinci günü onlarin memlete ücüncü dördüncü günü de bize yorulacagim baya ama ne yapalim bayram olunca ..
Hayırlı sabahlar, iyiyiz canım sen nasılsın? :KK66: Evde misin?
evet canim bugün evdeyim yarin nöbetciyim ...

Saye- Saye- aminn canım inşallah ama deliler gibi sevinemem maslesef canım 2 kimyasaldan sonra insan tereddütte oluyo Allah herkesin hakkında hayırlı olanı versin inşallah

Ben iyiyim canım sen nasılsın maşallah 30 haftalık olmuşsunuz yaa kocaman oldu oğluşun çok şükür.. kızlar da kimi temizlikle uğraşıyo herhalde kimi tatilde ses seda yok fazla
sağol canım ben de iyiyim çok şükür :)
büyüyor çok şükür o da :)
okuyorum girip de bayram da yaklaştı ya herkesi bi bayram telaşı aldı artık heheh :)

Saye- Saye- aminn canım inşallah ama deliler gibi sevinemem maslesef canım 2 kimyasaldan sonra insan tereddütte oluyo Allah herkesin hakkında hayırlı olanı versin inşallah
evet canim esime dedim bir daha olursa emin olup ultrasonda görene kadar sana bile demeyecegim diye insanin icinde süphe hep oluyor

kimsecikler kalmamış burda.
huhuuu hanımlar nasılsınız :)
taeyang canim nasilsin sende pek girmiyorsun bu aralar

sağol canım ben de iyiyim çok şükür :)
büyüyor çok şükür o da :)
okuyorum girip de bayram da yaklaştı ya herkesi bi bayram telaşı aldı artık heheh :)
Sorma canım bi arkadaş bugün yazı okumuş Türk kadınlarının bayram temizliği haftası kutlu olsun diye çok güldüm:KK70:bende hsonu yapcam elimden geldiğince artık napalım çalışma hayatı.. buralarda takılıyorum fıraat buldukça hsonu çıkcak acısı:KK59::temizlik:
evet canim esime dedim bir daha olursa emin olup ultrasonda görene kadar sana bile demeyecegim diye insanin icinde süphe hep oluyor

taeyang canim nasilsin sende pek girmiyorsun bu aralar
Eşime söylemeden duramam da kimseye yaymamayı düşünüyorum tabi başarabilirsem:KK64::-)

Back
X