• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İnşallah canım bayramdan sonra belli olcak bakalım eksper raporu.. bizde çok üzüldük ama sağlık olsun cana gelmesin dedik napalım.. reglşm geçen ay 10 unda gelmişti normalde 2 gün önce olmam lazım yani 8 i.. bu hafta belli olcak bakalım kasığımda ağrı oluyo arada özellikle bişey kaldırdığımda filan bi süre ağrıyıp geçiyo inşallah dediğin gibi bebek vardır da 9 ay regl olmam:dua: sizde benim arkamdan gelirsiniz inşallahhh aminnnnn:dua:
evet canim cana gelecegine mala gelsin gerisi olur gider .. insallah canim rabbim nasipo etsin hayirli zamanda hepimize isteyen herkese

ahh bide yemeyi cok seven bi insan olsam icim yanmaz:) esim ben senin kadar yesem ölürüm der hep ama gel gör ki insülin direncim öyle demiyor yenecegim ama cok kararliyim bu sefer yarindan itibarende bayrama kadar detoks yapacagim esimle beraber bakalim ise yarayacak mi.. tavsiyelerin varsa simdiden alirim alpim
Sabah güne limonlu bir bardak suyla basla.. Ve suyu hep limonlu ic iki üc damla bir bardaga yeter ama sabah yarim limonla ilik su olacak .. Bencede yeneceksiniz bakin sporla birlikte diyet yaparsaniz en kisa zamanda kilo da verir mutlu olur bebisede kavusursunuz .. ;)
Ustelik pko olanlarin adetleri duzene giriyormus..

Sabah güne limonlu bir bardak suyla basla.. Ve suyu hep limonlu ic iki üc damla bir bardaga yeter ama sabah yarim limonla ilik su olacak .. Bencede yeneceksiniz bakin sporla birlikte diyet yaparsaniz en kisa zamanda kilo da verir mutlu olur bebisede kavusursunuz .. :KK66:
Ustelik pko olanlarin adetleri duzene giriyormus..
tamam canim bi ara yapiyordum ama biraktim bu limonlu su isini.. birde iki gündür ben yesil cay demliyorum icine limon koyuoyrum soguyuncada bi tane maden suyu katip bi bardak sabah bi bardak aksam iciyorum tadi da güzel ise yariyor bende de yarar insallah. cünkü ben kabizlik yasiyorum sürekli

Sağol canım sağlık olsun dedik bizde napalım sigortamız vardı ondan almaya çalılıyoruz hasarı.. sen nasılsın görüşmeyeli başladımı okulun?
Başladı canım okulum çok şükür. İyi diyelim iyi olalım. İyi sigortanız varmış canım. Ben de görümcemin bebeğine haftaiçi kapı süsü yapacağım canım. Buraya da atarım bakalım beğenecek misiniz?

Canım inşallah hayırlı haberin gelir bir kaç gün sonra. :KK200:

Başladı canım okulum çok şükür. İyi diyelim iyi olalım. İyi sigortanız varmış canım. Ben de görümcemin bebeğine haftaiçi kapı süsü yapacağım canım. Buraya da atarım bakalım beğenecek misiniz?

Canım inşallah hayırlı haberin gelir bir kaç gün sonra. :KK200:
Okulun için gözün ayrın o zaman canım.. sigortamız var evet çok şükür bakalım.. bebek geliyo dmek aileye inşallah en yakın zamanda kendi bebeğin için de yapacaksın canım benim aynı süslerden.. paylaş tabi görmek isterim çok merak ederim öyle şeyleri.. 10 una kdr olmam lazım en geç ama inşalah vardır da olmam tabi

Canım çatlatma iğnesi vurduğunda 14 ve 15. Gün adet olmazsan hamile olursun. Ben karıştırdım ya devreler yandı ben de. Kusura bakma canım.

Doktora göründün mü yada tekrar kan vrdin mi ? Gelmiyorsa söktürücü verebilir canim..

tamam canim isim harika biz topigimizi kuralim bayramdan sonra sende baslarsin artik.. bende köye gittim mi hersey sasiyor annem cok güzel yemekler yapiyor bide yöresel olunca baska yerde yeme sansim yok yiyoruz bizde:KK66:

canim ben 26 yada 27inci günde oldum

hemen geliriz bak yanina da bu is ters de tepebilir bak ona göre sen kilo alma da bizim yanimizda :KK45: topigimize bekleriz tabikii:KK15:

Kızlar bu sabah kanamam başladı çok şükür bekletmedi çok..

Mor Seven Mor Seven canım kimyasal gebelik geçirdim zaten o yüzden 15. Gün felan hemen regl olmadım beta hcg artamadan düştü ve kimyasal sonuçlandı bugün de kanamam başladı çok şükür.. Bayramdan sonra kontrole gidicem Allahın izniyle..

Al_pi Al_pi daha vakti var sanırım cuma gittim doktora canım bayramdan sonra gel dedi misafirlerim vardı annemde kışlık için hazırlık yaptı onlarla uğraştık ama keyfim yok hiç canım midem çok bulanmaya başladı bazı insanları kafaya takar oldum benim böyle geçiyor iste canım sen ne yaptın nasılsın iyi misin

Al_pi Al_pi daha vakti var sanırım cuma gittim doktora canım bayramdan sonra gel dedi misafirlerim vardı annemde kışlık için hazırlık yaptı onlarla uğraştık ama keyfim yok hiç canım midem çok bulanmaya başladı bazı insanları kafaya takar oldum benim böyle geçiyor iste canım sen ne yaptın nasılsın iyi misin
Günaydin canim.. Takma kafaya bos insanlari bak az kaldi gelecek oglun sonrada onunla ugrasacaksin dolu dolu gececk gunlerin insallah..
Bebekler erken gelir oldu sesin cikmayinca geldi mi dedim :)
Bende iyiyim sukur bildigin gibi sizlerin haberlerini bekliyoruz saglikla alin kucaginiza insallah..

Günaydın güzeller ;) iyi bir hafta bizlerin olsun :KK15:
Nasılsınız? Bnm misafir yoğunluğu devam... Bayram'dan sonra heralde artık evli evine köylü köyüne moduna geçiş yaparız...buarada bende hala regli olamadım,testi 30. Gün yapmıştım tabiki negatifti :KK53: eskiden olsa çoktan Dr a gitmiştim demekki neymiş zmnla herşeye alışırmış insan :KK76: takipteyim kızlaaaar sizi hbriniz olsun :KK54:

Kızlar nasılsınız. Yazmıyorum ama takip ediyorum sizi. Sizinle üzülüp sevinmeye devam ediyorum.kızımı her kucağıma aldığımda dua ediyorum sizin için. Allahım nasip etsin diye.yalan yok aklımdan ilk geçen Al_pi Al_pi _Verda_ _Verda_ oluyor.
Bebek bakmak çok zor ama her zorlandığım da bu günlerimi hatırlıyorum. Şükrediyorum.
Hepinizin yüzü kısa zamanda gülsün inşallah.
Allâh mucizelerinizi en kısa zamanda göndersin.

C cornella canım iyi olmanıza sevindim,
Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin..

E-brulim E-brulim de geçtiğimiz günler de doğum yaptı,
oda yavrusuna kavuştu,
darısı bizlerin başına inşallah..

Dualarımız karşılıklı canım.

:KK200:

Kızlar nasılsınız. Yazmıyorum ama takip ediyorum sizi. Sizinle üzülüp sevinmeye devam ediyorum.kızımı her kucağıma aldığımda dua ediyorum sizin için. Allahım nasip etsin diye.yalan yok aklımdan ilk geçen Al_pi Al_pi _Verda_ _Verda_ oluyor.
Bebek bakmak çok zor ama her zorlandığım da bu günlerimi hatırlıyorum. Şükrediyorum.
Hepinizin yüzü kısa zamanda gülsün inşallah.
Allâh mucizelerinizi en kısa zamanda göndersin.
Amin canım sağolasın. Hamilelikten sonra bizi yalnız bırakmayanlardansın ;) Sen nasılsın kızın nasıl oldu?

Back
X