• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Tesekkurler canim,benim 2.den sonra her turlu test yapildi en son histeroskobi bile oldum sorun yok.sadece ciddi pihtilasmam var ama 3.de kan sulandirici kullandim ona ragmen kaybettim.doktorlar deneyeceksin diyorlar bakalim bir kere daha denecegim. normal yolla, yine düşerse genetik tanili tup bebek yaptircam.senin cok yeniymis.gecmis olsun. ilk haftalar zor oluyor ama sonra toparlanirsin .sen arastirma yaptirdin mi ?ilk dusukte doktorlar onemsemiyor ama onlari dinleme gereken testleri yaptir .
Sağol canım.. Bende yaptıracam canım... Patolojiden sonucunu bekliyorum.. Ilk adetten sonra yaptıracam inşallah... Doktora sordum biz üç düşükten sonra o testleri yapıyoruz dedi. Böyle bir saçmalık olamaz üç düşük yapmayımı bekleyeceksin dedim. Başka doktora gidecem zaten. Bununla işim bitti. Bakalım hayırlısı hakkımızda...

Mor Seven Mor Seven iyiyim canım kaç gündür uğrayamadım o kadar yoğunum ki hem işte hem evde evimi su bastı perşembe akşamı çekçekle tahliye ettik banyoya çekerek parkelerim koltuklarımjn ayakları filan hep mahvoldu sorma dün akşam da eve iş getirdim evde bile çalıştım bende böyle durum sen nasılsın? Geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir

Elcanki Elcanki Mor Seven Mor Seven kizlar ilk sayfayi merak etmissiniz .. Kis boyunca birbirimize sirayla dua okuduk yaz gelince herkes evinde olmadigi icin birde arkadaslarin dogumlari oldugu icin birlik olamadik insallah bayramdan sonra tekrar okumaya baslayacagiz .. Burda olursaniz zaten duyururuz katilmak isterseniz katilirsiniz ;)

tamam canim düsünelim tpigimizin ismi ne olsun.. ben basladim canim simdiden düzene koymaya hatta bi detoks yapmayi planliyorum bakalim bi hafta kadar.. ekim adetime kadar vakit verdim kendime canim insallah hedefime ulasirim en az on kilo diyorum 13 olsa süper olur ama .

canim bekle bekle nereye kadar biz elimizden geleni yapacagiz ki gerisini Allah bilir tevekkül edecegiz. canim esimle rahatca konusuyorum hic problem yok ama erkek iste bazen anliyor bazende bu fizyolojik olaylara cok kafasi almiyor hakli olarak.
Şimdi annemlerin yanında olduğumdan benim yeme içme pek düzenli olamıyor maalesef hamurişidir vs özeniyorlar hemen yapıveriyoruz şimdi başlarım dersem yalan olur benim diyet canım... O yüzden ben o zaman başlarım diyorum... Benim hedef 25 ve sonrasında da onu koruyabilirsem daha da bu dünyada gözüm açık gitmez... Topiğin adı için fikrim var :) bebişlere giden yolda kilolara elveda :)

Saye- Saye- kuzum nice huzurlu yıllarınız olsun..
Kızlar ben hala regl felan olmadım 22 gün oldu çatlatma iğnesi olalı.. Arada korkuyorum sizce normal mi gecikmesi yaa :/

Kendi düştü, baktığında tertemiz demişti. Ama yine de kontrole gel 5 gun sonra dedi.. Suan regl gibi kanamam var. Sonrasindaki ilk kanamayi ilk adet olarak varsayacağız herhalde.. Agri da herhalde kanama biterken biter?
Agrimasi 10 kadar normal kanamada adet gibi yogun olmuyor ama tamamen temizlenmesi 10gunu buluyor ..ilk adet bu kanamalar bittikten sonra olur yani düşüğunden 30gun sonra fln

Agrimasi 10 kadar normal kanamada adet gibi yogun olmuyor ama tamamen temizlenmesi 10gunu buluyor ..ilk adet bu kanamalar bittikten sonra olur yani düşüğunden 30gun sonra fln
Benim adetim düzensiz ama.. 35-45 gun arasi gelir.. Bu durumda herhalde 50'gunu bulur. Kanama kesilince sogan kurunu de yapayim, erkene ceker bat tarihini en azindan ve temizlenie iyice insaallah

Kızlar ben hala regl felan olmadım 22 gün oldu çatlatma iğnesi olalı.. Arada korkuyorum sizce normal mi gecikmesi yaa :/
Canım çatlatma iğnesi vurduğunda 14 ve 15. Gün adet olmazsan hamile olursun. Ben karıştırdım ya devreler yandı ben de. Kusura bakma canım.

Mor Seven Mor Seven iyiyim canım kaç gündür uğrayamadım o kadar yoğunum ki hem işte hem evde evimi su bastı perşembe akşamı çekçekle tahliye ettik banyoya çekerek parkelerim koltuklarımjn ayakları filan hep mahvoldu sorma dün akşam da eve iş getirdim evde bile çalıştım bende böyle durum sen nasılsın? Geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir
Geçmiş olsun canım ya. Hepsi üst üste gelmiş. Allah yardımcın olsun canım. Su aydınlıktır. İnşallah güzel haberler gelecek

Şimdi annemlerin yanında olduğumdan benim yeme içme pek düzenli olamıyor maalesef hamurişidir vs özeniyorlar hemen yapıveriyoruz şimdi başlarım dersem yalan olur benim diyet canım... O yüzden ben o zaman başlarım diyorum... Benim hedef 25 ve sonrasında da onu koruyabilirsem daha da bu dünyada gözüm açık gitmez... Topiğin adı için fikrim var :) bebişlere giden yolda kilolara elveda :)
Gelin benim yanimda iki hafta kalin sizide 45 kilo yapayim :))
Topiginize gelip guzel yemekleri söylüycem :confused:

tamam canim isim harika biz topigimizi kuralim bayramdan sonra sende baslarsin artik.. bende köye gittim mi hersey sasiyor annem cok güzel yemekler yapiyor bide yöresel olunca baska yerde yeme sansim yok yiyoruz bizde;)
canim ben 26 yada 27inci günde oldum
Gelin benim yanimda iki hafta kalin sizide 45 kilo yapayim :))
Topiginize gelip guzel yemekleri söylüycem :confused:
hemen geliriz bak yanina da bu is ters de tepebilir bak ona göre sen kilo alma da bizim yanimizda :KK45: topigimize bekleriz tabikii:KK15:

tamam canim isim harika biz topigimizi kuralim bayramdan sonra sende baslarsin artik.. bende köye gittim mi hersey sasiyor annem cok güzel yemekler yapiyor bide yöresel olunca baska yerde yeme sansim yok yiyoruz bizde:KK66:

canim ben 26 yada 27inci günde oldum

hemen geliriz bak yanina da bu is ters de tepebilir bak ona göre sen kilo alma da bizim yanimizda :KK45: topigimize bekleriz tabikii:KK15:
Bi 10 kilo alsam hic fena olmaz walla :)) Siz gelin en iyisi sizin yemek istediklerinizi bana verirsiniz .. Bende yediklerimi size tavsiye ederim :)

Bi 10 kilo alsam hic fena olmaz walla :)) Siz gelin en iyisi sizin yemek istediklerinizi bana verirsiniz .. Bende yediklerimi size tavsiye ederim :)
ahh bide yemeyi cok seven bi insan olsam icim yanmaz:) esim ben senin kadar yesem ölürüm der hep ama gel gör ki insülin direncim öyle demiyor yenecegim ama cok kararliyim bu sefer yarindan itibarende bayrama kadar detoks yapacagim esimle beraber bakalim ise yarayacak mi.. tavsiyelerin varsa simdiden alirim alpim

u-mutlu lale u-mutlu lale canim gecmis olsun evine üzüldüm hasarinizi karsilar insalalh sigorta. nasilsin regl oldun mu insallah gelmez 9 ay
İnşallah canım bayramdan sonra belli olcak bakalım eksper raporu.. bizde çok üzüldük ama sağlık olsun cana gelmesin dedik napalım.. reglşm geçen ay 10 unda gelmişti normalde 2 gün önce olmam lazım yani 8 i.. bu hafta belli olcak bakalım kasığımda ağrı oluyo arada özellikle bişey kaldırdığımda filan bi süre ağrıyıp geçiyo inşallah dediğin gibi bebek vardır da 9 ay regl olmam:dua: sizde benim arkamdan gelirsiniz inşallahhh aminnnnn:dua:

Back
X