Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın kızlar hayırlı huzurlu güzel bi hafta olur inşallah hepimiz için..
Bu aralar kimseler de uğramıyo pek sanki nerelerdesiniz kızlaar :)

Kızlar ya birde bişey sorcam size yumurtam perş günü çatladı anladığımız kadarıyla. Dünden beri de kasıkta batmam var size yerleştiği için filan olabilir mi? Bu ay nasıl geçer bilmiyorum yakından takip edince insan daha da bi dinliyo kendini

Canım kendini dinleme. Yoksa zaman geçmek bilmiyor. Çalışma varsa o günlerde gönlünü ferah tut. Başka şeylerle oyalan. Çok da takip etme topikleri. İnşallah yaklaşık 10 gün sonra güzel haberi verirsin burdan..

Hayırlı haftalar kızlaaar herkes iyidir inşallah
umutLatahzen evet canım hsonu genelde daha sakin oluyo topik malum genelde kocişler evde oluyo sen neler yapıyosun

Ben de iyiyim çok şükür hayat koşturmaca geçiyo :)
Kendini dinleme kuzum evet dinlediğin zaman yoksa bile varmış gibi belirtiler buluyo insan kendinde hatta kendini hamile olduğuna inandırıp aşermeye başlıyosun bide ben evliliğimin ilk yılında özellikle ilk aylarda çok kez yaşadım bunları Allah yardımcımız olsun :)

İyidir kuzuşum senden naber nası gidiyo hamileliik :) tam gaz çalışmaya devam dimi
İyi canım çok şükür
Aynen çalışmaya, sıcaktan bayılmaya devam :)
Felaket buralar ya.
Canım geçen perşembe olduysa daha yeni döllenip tüplerden geçiyordur, düşünme bunları sen, keyfine bak, her şey olacağına varıyor.

Kızlar sizce bunu pozitif saysam boşa mı ümitlenmiş olurum
Üzüldüm ama çok üzülmedim aslında ne biliyim yaa hayırlısı..
Şöyle bi detay vereyim iğnenin 18. Günü ama reglim daha geçmedi yani bugünlerde olmam lazım..
Normalde de ilk idrarla yapardım şuan öylesine yaptım sadece..

Eklentiler

• image.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 30

Allah kolaylık versin kuzucum az kaldı geliyo soğuklar serinler :)

Ee burda var bisiler .. Bence saymalisiniz pozitiften yarin sabah ilk idrarinla tekrarla testi yine böyle cikarsa hemen kan ver canim.. Walla heycanlandim

Ee burda var bisiler .. Bence saymalisiniz pozitiften yarin sabah ilk idrarinla tekrarla testi yine böyle cikarsa hemen kan ver canim.. Walla heycanlandim

Az önce eşim eve uğradı gösterdim var bi gölge ama beni de umutlandırma diyo
Kız anlamadım varmı yokmu suan teste bakınca da bariz çizgi var ama kırmızı degil gölge gibi :/
Yarın kan veremiceö kapalıymış her yer çarşambayı beklıcem artık kuzum

Bu arada normalde sabah yapacaktım ama 2 test almak geçti içimden birini yaptım şimdi.. Sabah yapcam diğerini bakalım Allahtan hayırlısı..göğüslerim agrıyo dokunamıyorum hiç ondan yaptım birazda korkuyorum kist olurmu diye

Kız pozitif bu işteee :))
Zaten yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olman lazım adetin geçmiş işte :)
Hemen kan ver hehehe :))
Ben de gün içinde yapmıştım böyleydi test.

Kız pozitif bu işteee :))
Zaten yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olman lazım adetin geçmiş işte :)
Hemen kan ver hehehe :))
Ben de gün içinde yapmıştım böyleydi test.

Kuzum ben şimdi doktorun demesine pcosum ya bikaç aydır adetim de net şu gün olacaktı diyemiyorum ama yarın öbürgün olmam lazım heralde yaa iğnenin 18. Günü bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…