Kanama yok canım. Dün kürtaj dan sonra biraz geldi. Başka da yok...psikolojim düzelmiyor. Demin yine bir ton ağladım.. Aklıma geldikçe gözyaşlarım sel oluyor.. Dayanmak ne zormuş.. Çocuğu bahçeye indirmiştim. Arkadaşının annesinin hamile olduğunu öğrendim. Benimki 15 gün büyükmüş onunkinden.. İyice kötü oldum...Sağol canım benim..
İçiliyo mu o bitki,
ilaçlarımı alayım..
Geçmez ise kullanırım
Aynen ablacım nasipten öte köy yok..
Hayırlısı hakkımızda..
Kanaman var mı??
Sağol kuzum kekiği de deniycem.
Aynen ya yazın ev daha çok pisleniyoo
:/
Himm cok geçmiş olsun canim acil sifalar diliyorum ..bende oyle olmustum gecen sene ağrılı bir surec inşallah çabuk atlatırsın cnnCanım kuzucukların iyi olmasına sevindim..
Ben de dün acildeydim, idrar yaparken pembemsi lekeler geldi.
Ve iki gündür çok zorlanıyodum.
Gittik beta hcg baktılar bir de idrar kültürü.
Beta negatif... Yani bu ayda olmadı kızlar..
İdrarda da kum çıktı, kum döküyomuşum...
Bol bol su iç dedi, ilaç yazdı..
Femera verecek o zaman sana .. Hadi bakalim hayirlisi olsun hakkinizda..Yumurtam çatlamış kızlar bu ay bakalım hayırlısı tutar inşallah hsg de de bir sorun görmedi bu ay adet olursan 3. Gün gel bi ilaç verim yumurtalar için dedi klomen bana kist yaptı dedim kanser hastalarına verilen bi ilaç varmış işe yarıyomuş onu vercem dedi dr mun eşi tüp bebek dr muş o kullanıyomuş. Ya da hsgden sonra 3 ay zaman verin kendinize olmazsa gelin dedi karar bize kalmış artık ama beklemem yani 3 ay daha
Öyle mi o ilaç mı bahsettiği bende sormadım adını.. amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Birde bana rahşm arkasında sıvı birikintisi var dedi o nedemek acaba fikrin varmı?Femera verecek o zaman sana .. Hadi bakalim hayirlisi olsun hakkinizda..
İnşallah bebeğe dönüşür cnm,hayırlı hbrini alırız seninde... Hsgden sonra kendiliğinden gebe kalan çok oluyormus ama şahsen Bnm için geçerli olmadı bu durum...karar sizin inşallah bu ay hayırlı ise bekletmeden gelir mucizenYumurtam çatlamış kızlar bu ay bakalım hayırlısı tutar inşallah hsg de de bir sorun görmedi bu ay adet olursan 3. Gün gel bi ilaç verim yumurtalar için dedi klomen bana kist yaptı dedim kanser hastalarına verilen bi ilaç varmış işe yarıyomuş onu vercem dedi dr mun eşi tüp bebek dr muş o kullanıyomuş. Ya da hsgden sonra 3 ay zaman verin kendinize olmazsa gelin dedi karar bize kalmış artık ama beklemem yani 3 ay daha
Çok duydum sıvı birikintisini ama arastirmadim canim bilgim yok.. Sen baktin mi ne gibi sıkıntıları oluyormus ?Öyle mi o ilaç mı bahsettiği bende sormadım adını.. amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Birde bana rahşm arkasında sıvı birikintisi var dedi o nedemek acaba fikrin varmı?
Elifi hastaneden cikarmislar artik annesinin kucaginda yanindaGünaydın kızlar, Keyifli haftasonlarımız olsun
E-brulim nasılsın cnm Elif'in ile Nasıl geciyor acaba günlerin özledik seniiii... Meleğini içine çeke çeke kokla Bnm için
abla insan nede olsa zor atlatiyor bu süreci.. kolay degilki iste ben bi kalp atisi falan duymadim ama hergün sabah kalkip karnima elimi koyup dualar ettim onunla konustum ama nasip degilmis sonrasida yikim oluyor iste.. benim etrafimda da var benden bi kac gün önce kalp atisini duyanlar onlar icin seviniyorum ama bazende kendime aciyorum iste elimde degil.. Allah insallah kolaylikla atlatmayi nasip etsin bu süreci bizlere...Sağol canım şu ana kadar iyiydim ama kızımın arkadaşının annesinin hamile haberini alınca biraz kötü oldum.benim bebeğim 15 gün büyükmüş onunkinden... Bu psikoloji hiç gitmeyecek üstümden sanırım... Sağlık açısından bir sıkıntı yok çok şükür.. Kürtaj başarılı geçmiş doktor öyle söylemiş eşime...
zeynepcim nasil oldun canim..Sağol kuzum kekiği de deniycem.
Aynen ya yazın ev daha çok pisleniyoo
:/
Amin canım gerçekten öyle hiç kolay değil... Sabahtan beri sancım vardı.. Dün hiç kanama olmamıştı. Sabah baktım birazda kanama oldu.korktum. Eşime söyledim.hemen kahvaltı hazırladı. Bişeyler yiyip ilaçlarımı içtim. Şimdi biraz daha iyi gibiyim... Dün kızı biraz parka indirmiştim. Rüzgar vardı üşüttüm sanırım. Oyüzden sancım acayip oldu..adet ağrısını ikiye katladı valla. Karnımı tutarak lavaboya gidiyordum.. Gebelik konusuna gelince kendime acımaktan ziyade kadın yanıma gelince yaptığı tavırlara sinirlendim.. Gebeliğiyle hava atıyordu sanki... Benim düşük yaptığımı bilmiyordu... Bende dedim benim gebeliğim de dün sonlandırıldı deyince apışıp kaldı. Bu dünyada hiç bir şeyin garantisi yok... Herşey güzel ilerlerken kalbi durdu yavrumun dedim.Allah insanı kibirli insanlar dan korusun... Sende kendini üzme haticem.. Rabbim tez vakitte nasip edecek ablacım.. Benden önce sana versin gülüm... Çok öpüyorum seni kuzum...abla insan nede olsa zor atlatiyor bu süreci.. kolay degilki iste ben bi kalp atisi falan duymadim ama hergün sabah kalkip karnima elimi koyup dualar ettim onunla konustum ama nasip degilmis sonrasida yikim oluyor iste.. benim etrafimda da var benden bi kac gün önce kalp atisini duyanlar onlar icin seviniyorum ama bazende kendime aciyorum iste elimde degil.. Allah insallah kolaylikla atlatmayi nasip etsin bu süreci bizlere...
zeynepcim nasil oldun canim..
birde öyleleri var abla ne yapalim herkesin sinavi baska amin insallah hayirlisiyla nasip olsun diyecek bi seyimiz yok verende alanda Allah bizede nasip eder insallahAmin canım gerçekten öyle hiç kolay değil... Sabahtan beri sancım vardı.. Dün hiç kanama olmamıştı. Sabah baktım birazda kanama oldu.korktum. Eşime söyledim.hemen kahvaltı hazırladı. Bişeyler yiyip ilaçlarımı içtim. Şimdi biraz daha iyi gibiyim... Dün kızı biraz parka indirmiştim. Rüzgar vardı üşüttüm sanırım. Oyüzden sancım acayip oldu..adet ağrısını ikiye katladı valla. Karnımı tutarak lavaboya gidiyordum.. Gebelik konusuna gelince kendime acımaktan ziyade kadın yanıma gelince yaptığı tavırlara sinirlendim.. Gebeliğiyle hava atıyordu sanki... Benim düşük yaptığımı bilmiyordu... Bende dedim benim gebeliğim de dün sonlandırıldı deyince apışıp kaldı. Bu dünyada hiç bir şeyin garantisi yok... Herşey güzel ilerlerken kalbi durdu yavrumun dedim.Allah insanı kibirli insanlar dan korusun... Sende kendini üzme haticem.. Rabbim tez vakitte nasip edecek ablacım.. Benden önce sana versin gülüm... Çok öpüyorum seni kuzum...
Aminnn dualarına hepimizr nasip etsin inşallah Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla.. Geçen ay benimde ilk aydı canım bakalım bu ay ne olacak. Bende duydum ilk 3 ay olasılığın yüksek olduğunu ama eğer olmazsa ilaç tedavisi yaptırabilirim belki..İnşallah bebeğe dönüşür cnm,hayırlı hbrini alırız seninde... Hsgden sonra kendiliğinden gebe kalan çok oluyormus ama şahsen Bnm için geçerli olmadı bu durum...karar sizin inşallah bu ay hayırlı ise bekletmeden gelir mucizen
Demin baktım canım folikülün içinde sıvı birikintisi oluyomuş çatladığı zaman o sıvı yayılıyomuş yani garip bir durum yok anladığım kadarıyla. Yumurtamın çatladığını gösteriyo dmek.. sen femaradan fayda görmüşmüydün bu aradaÇok duydum sıvı birikintisini ama arastirmadim canim bilgim yok.. Sen baktin mi ne gibi sıkıntıları oluyormus ?
Günaydin Herkese ♡♡♡
Inşallah aşılaman tutar canım.. Rabbim kimseyi bekletmesin...kızlar selam.. bnde menogon iğne kullanıyorum bu ay hayrlısı bakalm pazartesı kontrolum var haftaıcı asılamam olr sanırım.. allah buyuk hersey allahtan cok takmamaya calısırum rabbmn vardr bıldıgı nasıp etmedgne göre
Ben femera kullanmadim canim.. @Enyalios kullanmisti.. Onada fayda etmisti sanirim ..Aminnn dualarına hepimizr nasip etsin inşallah Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla.. Geçen ay benimde ilk aydı canım bakalım bu ay ne olacak. Bende duydum ilk 3 ay olasılığın yüksek olduğunu ama eğer olmazsa ilaç tedavisi yaptırabilirim belki..
Demin baktım canım folikülün içinde sıvı birikintisi oluyomuş çatladığı zaman o sıvı yayılıyomuş yani garip bir durum yok anladığım kadarıyla. Yumurtamın çatladığını gösteriyo dmek.. sen femaradan fayda görmüşmüydün bu arada
Büşra sen kürtaj mı oldun kendi mi düşmüştü canım?Ben femera kullanmadim canim.. @Enyalios kullanmisti.. Onada fayda etmisti sanirim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?