Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kanama yok canım. Dün kürtaj dan sonra biraz geldi. Başka da yok...psikolojim düzelmiyor. Demin yine bir ton ağladım.. Aklıma geldikçe gözyaşlarım sel oluyor.. Dayanmak ne zormuş.. Çocuğu bahçeye indirmiştim. Arkadaşının annesinin hamile olduğunu öğrendim. Benimki 15 gün büyükmüş onunkinden.. İyice kötü oldum...

Himm cok geçmiş olsun canim acil sifalar diliyorum ..bende oyle olmustum gecen sene ağrılı bir surec inşallah çabuk atlatırsın cnn

Yumurtam çatlamış kızlar bu ay bakalım hayırlısı tutar inşallah hsg de de bir sorun görmedi bu ay adet olursan 3. Gün gel bi ilaç verim yumurtalar için dedi klomen bana kist yaptı dedim kanser hastalarına verilen bi ilaç varmış işe yarıyomuş onu vercem dedi dr mun eşi tüp bebek dr muş o kullanıyomuş. Ya da hsgden sonra 3 ay zaman verin kendinize olmazsa gelin dedi karar bize kalmış artık ama beklemem yani 3 ay daha

Femera verecek o zaman sana .. Hadi bakalim hayirlisi olsun hakkinizda..

Femera verecek o zaman sana .. Hadi bakalim hayirlisi olsun hakkinizda..
Öyle mi o ilaç mı bahsettiği bende sormadım adını.. amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Birde bana rahşm arkasında sıvı birikintisi var dedi o nedemek acaba fikrin varmı?

İnşallah bebeğe dönüşür cnm,hayırlı hbrini alırız seninde... Hsgden sonra kendiliğinden gebe kalan çok oluyormus ama şahsen Bnm için geçerli olmadı bu durum...karar sizin inşallah bu ay hayırlı ise bekletmeden gelir mucizen

Öyle mi o ilaç mı bahsettiği bende sormadım adını.. amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Birde bana rahşm arkasında sıvı birikintisi var dedi o nedemek acaba fikrin varmı?
Çok duydum sıvı birikintisini ama arastirmadim canim bilgim yok.. Sen baktin mi ne gibi sıkıntıları oluyormus ?

Günaydin Herkese ♡♡♡

Günaydın kızlar, Keyifli haftasonlarımız olsun
E-brulim nasılsın cnm Elif'in ile Nasıl geciyor acaba günlerin özledik seniiii... Meleğini içine çeke çeke kokla Bnm için
Elifi hastaneden cikarmislar artik annesinin kucaginda yaninda Ayy nasil bisi ya hayal gibi Sımdi rahatlamistir ebrumda..

abla insan nede olsa zor atlatiyor bu süreci.. kolay degilki iste ben bi kalp atisi falan duymadim ama hergün sabah kalkip karnima elimi koyup dualar ettim onunla konustum ama nasip degilmis sonrasida yikim oluyor iste.. benim etrafimda da var benden bi kac gün önce kalp atisini duyanlar onlar icin seviniyorum ama bazende kendime aciyorum iste elimde degil.. Allah insallah kolaylikla atlatmayi nasip etsin bu süreci bizlere...
Sağol kuzum kekiği de deniycem.
Aynen ya yazın ev daha çok pisleniyoo

:/
zeynepcim nasil oldun canim..

Amin canım gerçekten öyle hiç kolay değil... Sabahtan beri sancım vardı.. Dün hiç kanama olmamıştı. Sabah baktım birazda kanama oldu.korktum. Eşime söyledim.hemen kahvaltı hazırladı. Bişeyler yiyip ilaçlarımı içtim. Şimdi biraz daha iyi gibiyim... Dün kızı biraz parka indirmiştim. Rüzgar vardı üşüttüm sanırım. Oyüzden sancım acayip oldu..adet ağrısını ikiye katladı valla. Karnımı tutarak lavaboya gidiyordum.. Gebelik konusuna gelince kendime acımaktan ziyade kadın yanıma gelince yaptığı tavırlara sinirlendim.. Gebeliğiyle hava atıyordu sanki... Benim düşük yaptığımı bilmiyordu... Bende dedim benim gebeliğim de dün sonlandırıldı deyince apışıp kaldı. Bu dünyada hiç bir şeyin garantisi yok... Herşey güzel ilerlerken kalbi durdu yavrumun dedim.Allah insanı kibirli insanlar dan korusun... Sende kendini üzme haticem.. Rabbim tez vakitte nasip edecek ablacım.. Benden önce sana versin gülüm... Çok öpüyorum seni kuzum...

birde öyleleri var abla ne yapalim herkesin sinavi baska amin insallah hayirlisiyla nasip olsun diyecek bi seyimiz yok verende alanda Allah bizede nasip eder insallah

kızlar selam.. bnde menogon iğne kullanıyorum bu ay hayrlısı bakalm pazartesı kontrolum var haftaıcı asılamam olr sanırım.. allah buyuk hersey allahtan cok takmamaya calısırum rabbmn vardr bıldıgı nasıp etmedgne göre

Aminnn dualarına hepimizr nasip etsin inşallah Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla.. Geçen ay benimde ilk aydı canım bakalım bu ay ne olacak. Bende duydum ilk 3 ay olasılığın yüksek olduğunu ama eğer olmazsa ilaç tedavisi yaptırabilirim belki..

Çok duydum sıvı birikintisini ama arastirmadim canim bilgim yok.. Sen baktin mi ne gibi sıkıntıları oluyormus ?

Günaydin Herkese ♡♡♡
Demin baktım canım folikülün içinde sıvı birikintisi oluyomuş çatladığı zaman o sıvı yayılıyomuş yani garip bir durum yok anladığım kadarıyla. Yumurtamın çatladığını gösteriyo dmek.. sen femaradan fayda görmüşmüydün bu arada

Inşallah aşılaman tutar canım.. Rabbim kimseyi bekletmesin...

Ben femera kullanmadim canim.. @Enyalios kullanmisti.. Onada fayda etmisti sanirim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…