Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

ah canım burda araştırma yok..tek sıkıntı o...işimiz yine özele kalacak gibi..önce doktorla bir görüşcem..hele bir adet gelsinde hayırlısıyla...

Kuzum ben şimdi doktorun demesine pcosum ya bikaç aydır adetim de net şu gün olacaktı diyemiyorum ama yarın öbürgün olmam lazım heralde yaa iğnenin 18. Günü bugün
İşte çatlatmadan 14 gün sonra adet olman lazım adet gecikmesi de olmuş bence hamilesin sen :)
Hemen kan versen bile olur bence :))
Bariz çıkmış çizgin :)

İşte çatlatmadan 14 gün sonra adet olman lazım adet gecikmesi de olmuş bence hamilesin sen :)
Hemen kan versen bile olur bence :))
Bariz çıkmış çizgin :)

Kuzum bu çizgi yarın netleşmezse yine aynı çıkarsa da umutlanayımmı :)
Suan kafamda deli sorular..
Bide belirtim yokki ne bileyim :/
Benim de testim böyle çıkmıştı yazmışsın ya sonrasında nasıl öğrendin nasıl netleşmişti kuzum

Bugun aksam git kan ver .. Yahu cizgi var sen pkoyu mikoyu unut 18.gun bugun ki sabah idrari olsa daha net olurdu..
Yinede cok heveslenme aman ya heveslen var iste cikmis cok cok bu sevincte yeter deriz napalim..
Ee baslarim simdi kistine ha! Nerden gelir aklina böyle seyler kist olursa niye cizgi ciksin hic cikmazdi.. Gogus zaten ilk belirtiler arasinda kuzum bence git aksam kan ver.. Insallah hayirli haberlerle gel..

Canım benim yaaa o kadar içten yazıyosun ki yıllardır tanıdıgım yakın arkadaşımsım sanki :)
İyiki varsınız yaa kuzum benim sabah test yapcam bakalım değişcekmi durum çizgi suan net ama kırmızı degil
Bu arada akşam acilde mi kan vereyim kuzum ?

Al_pi güyya seni alıntı yaptım

Aminnn canım inşallah aklımdan çıkmıyoki velet napim
Sorma bende de oluyo aşwrme mide bulantısı hatta tekmeliyo bile benimki geçtiğimiz aylarda hşssettiğim oldu
Doğru söylüyosun canım herşey olcağına varoyo biz çatlayana kadar 2 günde 1 devam ettik çalışmalara ama bakalım hayılısı artıkınnn
Canııım resmen var bunda yaaa yarın sabahta yap bence ve böyle çıkarsa hemen git kan ver ben bariz gördüm çizgiyi ilk idrarla daha koyu olacaktır

Testin son halinde daha da net çizgi ama şuan zaman durdu sanki heycan yaptım ya :)
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hayırlı zaman bu zamandır bizim için.. Bu arada dediğim gibi sen de dinleme kendini reglin geçmişmiydi kuzum

Bak yarin olmaz bu sekilde git acile aksam kan ver .. Insallah hakkinda hayirlisi olur walla ben cok umutladim ..

Bak yarin olmaz bu sekilde git acile aksam kan ver .. Insallah hakkinda hayirlisi olur walla ben cok umutladim ..

İnşallah kuzucum şuan ben de ümitliyim ama Rabbimden hayırlısı.. Akşam acile gitmeye çalışcam fırsatım olursa.. Sabah da yine test yapcam bakalım artık hayırlısı..

Ayy vala Canım vala teste göre pozitif:))
İnşallah bebişin seninledir kan ver hemen kesinleşsin. Buralar şenlensin yine bebek haberleriyle

Ayy vala Canım vala teste göre pozitif:))
İnşallah bebişin seninledir kan ver hemen kesinleşsin. Buralar şenlensin yine bebek haberleriyle

İnşallah kuzum yaa acile gitcem inşallah gidebilirsem :) test beni de ümütlendirdi ama bakalım inşallah güzel haberler vereblirim..

Canim teste gore hamilesin. Kan testi ile kesinlestir merakla bekliyor olacagim sonucu..

Ah canım geçmez o zaman sormaa.. mümkünse git yaptır istersen test ama pozitif yani bence sadece ne kadar değer diye öğrenmiş olursun.. inşallah var bebeğin hayırlısıyla.. benim daha çok var canım adete 8 i ya da 10 una kadar olmam lazım en geç. Benim yumurta geçen perş çatladı şimdi sadece içimde neler oluyo diye merak ediyorum

canım ben nöbetteydim, ben de senin gibi günün ortasında yapmıştım testi, sonra gittim kan verdim 280 gibi bişey çıkmıştı, 2 gün sonra da yükselmişti değer.
ben de adet ağrısı çekiyordum, hatta adet olcam zamanında gelcek diye sevinmiştim :)

İnşallahhh canım. Etiketle beni güzel haberi vereceksin inşallah:)

İniallah kuzum güzel haberi alayım inşallah sizlere de hayırlısıyla haber veririm acile de gidemicrm sanırım fırsat bulamadım..

Canim teste gore hamilesin. Kan testi ile kesinlestir merakla bekliyor olacagim sonucu..

İnşallah kuzum hayırlı güzel bi gebelik olur inşallah benim için ve isteyen herkes hepimiz için kuzum..

Kuzum o kadar merak ediyoruz ki aslında hepimiz aynıyız ben içimizi gösteren bi sistem olsa keşke diyorum bazen elimizin altında görsel izlesek noluyo diye manyadık iyice Allah yardımcımız olsun..

Kuzum kolay gelsin bitti mi nöbet..
Bende adet agrısı yok sanki yaa aşırı bi göğs agrısı var aslında sancı da oluyo ama afedersin gazla gidiyo o sancı karnımın alt kısmında oluyo sanki.. Ne bileyim bi tuhaf duygular içindeyim :)

Doğru söylüyosun canım hepimiz aynıyız yaa.. ben sana daha komik bişey diyim mi kan verip tahlil yaptırdığımda internetten bakıyorum sonucuna o sonuç durdupu yerde sanki artıcak gibi geliyo bana bakşn yükselmişmi diyesim geliyo buna ne dersin

İşte manyadık diye boşuna demiyorum Allah yardımcımız olsun ya senin regliye de var daha çok erken vesveselenmeye başladın bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…