ah canım burda araştırma yok..tek sıkıntı o...işimiz yine özele kalacak gibi..önce doktorla bir görüşcem..hele bir adet gelsinde hayırlısıyla...Günaydın hanımlar
Yine pazartesi, yine sendrom
Güzel bir hafta olsun diyelim. @Enyalios canım geçmiş olsun. Annemde de kum var kaç kez acillik olduk. Bir çözümü de yok bol bol su içmek gerekiyor. Eve gelince ağrı kesici ve sıcak su torbası ile rahatlatmıştık onu. Ara ara yokluyor hala onu da. İnş. yakın sürede ağrıların geçer..
LeYLa_21 canım araştırma hastanesinde hem genetik hem de pıhtılaşma testi yapıyorlar. Ben tıbbi genetik bölümünden randevu almıştım. Birer hafta arayla iki testi de yaptırdım. 45 gün sonra da sonuçları aldım.
İşte çatlatmadan 14 gün sonra adet olman lazım adet gecikmesi de olmuş bence hamilesin sen :)Kuzum ben şimdi doktorun demesine pcosum ya bikaç aydır adetim de net şu gün olacaktı diyemiyorum ama yarın öbürgün olmam lazım heralde yaa iğnenin 18. Günü bugün
İşte çatlatmadan 14 gün sonra adet olman lazım adet gecikmesi de olmuş bence hamilesin sen :)
Hemen kan versen bile olur bence :))
Bariz çıkmış çizgin :)
Bugun aksam git kan ver .. Yahu cizgi var sen pkoyu mikoyu unut 18.gun bugun ki sabah idrari olsa daha net olurdu..Az önce eşim eve uğradı gösterdim var bi gölge ama beni de umutlandırma diyo
Kız anlamadım varmı yokmu suan teste bakınca da bariz çizgi var ama kırmızı degil gölge gibi :/
Yarın kan veremiceö kapalıymış her yer çarşambayı beklıcem artık kuzum
Ee baslarim simdi kistine ha! Nerden gelir aklina böyle seyler kist olursa niye cizgi ciksin hic cikmazdi.. Gogus zaten ilk belirtiler arasinda kuzum bence git aksam kan ver.. Insallah hayirli haberlerle gel..Bu arada normalde sabah yapacaktım ama 2 test almak geçti içimden birini yaptım şimdi.. Sabah yapcam diğerini bakalım Allahtan hayırlısı..göğüslerim agrıyo dokunamıyorum hiç ondan yaptım birazda korkuyorum kist olurmu diye
Bugun aksam git kan ver .. Yahu cizgi var sen pkoyu mikoyu unut 18.gun bugun ki sabah idrari olsa daha net olurdu..
Yinede cok heveslenme aman ya heveslen var iste cikmis cok cok bu sevincte yeter deriz napalim..
Ee baslarim simdi kistine ha! Nerden gelir aklina böyle seyler kist olursa niye cizgi ciksin hic cikmazdi.. Gogus zaten ilk belirtiler arasinda kuzum bence git aksam kan ver.. Insallah hayirli haberlerle gel..
Canım benim yaaa o kadar içten yazıyosun ki yıllardır tanıdıgım yakın arkadaşımsım sanki :)
İyiki varsınız yaa kuzum benim sabah test yapcam bakalım değişcekmi durum çizgi suan net ama kırmızı degil
Bu arada akşam acilde mi kan vereyim kuzum ?
Aminnn canım inşallah aklımdan çıkmıyoki velet napimCanım kendini dinleme. Yoksa zaman geçmek bilmiyor. Çalışma varsa o günlerde gönlünü ferah tut. Başka şeylerle oyalan. Çok da takip etme topikleri. İnşallah yaklaşık 10 gün sonra güzel haberi verirsin burdan..
Sorma bende de oluyo aşwrme mide bulantısı hatta tekmeliyo bile benimki geçtiğimiz aylarda hşssettiğim olduBen de iyiyim çok şükür hayat koşturmaca geçiyo :)
Kendini dinleme kuzum evet dinlediğin zaman yoksa bile varmış gibi belirtiler buluyo insan kendindehatta kendini hamile olduğuna inandırıp aşermeye başlıyosun bide ben evliliğimin ilk yılında özellikle ilk aylarda çok kez yaşadım bunları Allah yardımcımız olsun :)
Doğru söylüyosun canım herşey olcağına varoyo biz çatlayana kadar 2 günde 1 devam ettik çalışmalara ama bakalım hayılısı artıkınnnİyi canım çok şükür
Aynen çalışmaya, sıcaktan bayılmaya devam :)
Felaket buralar ya.
Canım geçen perşembe olduysa daha yeni döllenip tüplerden geçiyordur, düşünme bunları sen, keyfine bak, her şey olacağına varıyor.
Canııım resmen var bunda yaaa yarın sabahta yap bence ve böyle çıkarsa hemen git kan ver ben bariz gördüm çizgiyi ilk idrarla daha koyu olacaktırKızlar sizce bunu pozitif saysam boşa mı ümitlenmiş olurum
Üzüldüm ama çok üzülmedim aslında ne biliyim yaa hayırlısı..
Şöyle bi detay vereyim iğnenin 18. Günü ama reglim daha geçmedi yani bugünlerde olmam lazım..
Normalde de ilk idrarla yapardım şuan öylesine yaptım sadece..
Aminnn canım inşallah aklımdan çıkmıyoki velet napim
Sorma bende de oluyo aşwrme mide bulantısı hatta tekmeliyo bile benimki geçtiğimiz aylarda hşssettiğim oldu
Doğru söylüyosun canım herşey olcağına varoyo biz çatlayana kadar 2 günde 1 devam ettik çalışmalara ama bakalım hayılısı artıkınnn
Canııım resmen var bunda yaaa yarın sabahta yap bence ve böyle çıkarsa hemen git kan ver ben bariz gördüm çizgiyi ilk idrarla daha koyu olacaktır
Bak yarin olmaz bu sekilde git acile aksam kan ver .. Insallah hakkinda hayirlisi olur walla ben cok umutladim ..Canım benim yaaa o kadar içten yazıyosun ki yıllardır tanıdıgım yakın arkadaşımsım sanki :)
İyiki varsınız yaa kuzum benim sabah test yapcam bakalım değişcekmi durum çizgi suan net ama kırmızı degil
Bu arada akşam acilde mi kan vereyim kuzum ?
Bak yarin olmaz bu sekilde git acile aksam kan ver .. Insallah hakkinda hayirlisi olur walla ben cok umutladim ..
Ayy vala Canım vala teste göre pozitif:))Kızlar sizce bunu pozitif saysam boşa mı ümitlenmiş olurum
Şöyle bi detay vereyim iğnenin 18. Günü ama reglim daha geçmedi yani bugünlerde olmam lazım..
Ayy vala Canım vala teste göre pozitif:))
İnşallah bebişin seninledir kan ver hemen kesinleşsin. Buralar şenlensin yine bebek haberleriyle
İnşallahhh canım. Etiketle beni güzel haberi vereceksin inşallah:)İnşallah kuzum yaa acile gitcem inşallah gidebilirsem :) test beni de ümütlendirdi ama bakalım inşallah güzel haberler vereblirim..
Canim teste gore hamilesin. Kan testi ile kesinlestirKızlar sizce bunu pozitif saysam boşa mı ümitlenmiş olurum
Ah canım geçmez o zaman sormaa.. mümkünse git yaptır istersen test ama pozitif yani bence sadece ne kadar değer diye öğrenmiş olursun.. inşallah var bebeğin hayırlısıyla.. benim daha çok var canım adete 8 i ya da 10 una kadar olmam lazım en geç. Benim yumurta geçen perş çatladı şimdi sadece içimde neler oluyo diye merak ediyorumTestin son halinde daha da net çizgi ama şuan zaman durdu sanki heycan yaptım ya :)
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hayırlı zaman bu zamandır bizim için.. Bu arada dediğim gibi sen de dinleme kendini reglin geçmişmiydi kuzum
canım ben nöbetteydim, ben de senin gibi günün ortasında yapmıştım testi, sonra gittim kan verdim 280 gibi bişey çıkmıştı, 2 gün sonra da yükselmişti değer.Kuzum bu çizgi yarın netleşmezse yine aynı çıkarsa da umutlanayımmı :)
Suan kafamda deli sorular..
Bide belirtim yokki ne bileyim :/
Benim de testim böyle çıkmıştı yazmışsın ya sonrasında nasıl öğrendin nasıl netleşmişti kuzum
İnşallahhh canım. Etiketle beni güzel haberi vereceksin inşallah:)
Canim teste gore hamilesin. Kan testi ile kesinlestirmerakla bekliyor olacagim sonucu..
Ah canım geçmez o zaman sormaa.. mümkünse git yaptır istersen test ama pozitif yani bence sadece ne kadar değer diye öğrenmiş olursun.. inşallah var bebeğin hayırlısıyla.. benim daha çok var canım adete 8 i ya da 10 una kadar olmam lazım en geç. Benim yumurta geçen perş çatladı şimdi sadece içimde neler oluyo diye merak ediyorum
canım ben nöbetteydim, ben de senin gibi günün ortasında yapmıştım testi, sonra gittim kan verdim 280 gibi bişey çıkmıştı, 2 gün sonra da yükselmişti değer.
ben de adet ağrısı çekiyordum, hatta adet olcam zamanında gelcek diye sevinmiştim :)
Doğru söylüyosun canım hepimiz aynıyız yaa.. ben sana daha komik bişey diyim mi kan verip tahlil yaptırdığımda internetten bakıyorum sonucuna o sonuç durdupu yerde sanki artıcak gibi geliyo bana bakşn yükselmişmi diyesim geliyo buna ne dersinİniallah kuzum güzel haberi alayım inşallah sizlere de hayırlısıyla haber veririm acile de gidemicrm sanırım fırsat bulamadım..
İnşallah kuzum hayırlı güzel bi gebelik olur inşallah benim için ve isteyen herkes hepimiz için kuzum..
Kuzum o kadar merak ediyoruz ki aslında hepimiz aynıyız ben içimizi gösteren bi sistem olsa keşke diyorum bazen elimizin altında görsel izlesek noluyo diyemanyadık iyice Allah yardımcımız olsun..
Kuzum kolay gelsin bitti mi nöbet..
Bende adet agrısı yok sanki yaa aşırı bi göğs agrısı var aslında sancı da oluyo ama afedersin gazla gidiyo o sancı karnımın alt kısmında oluyo sanki.. Ne bileyim bi tuhaf duygular içindeyim :)
Doğru söylüyosun canım hepimiz aynıyız yaa.. ben sana daha komik bişey diyim mi kan verip tahlil yaptırdığımda internetten bakıyorum sonucuna o sonuç durdupu yerde sanki artıcak gibi geliyo bana bakşn yükselmişmi diyesim geliyo buna ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?