Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

umutLatahzen kizz cizgi cikmis silik milik olmasa o da cikmazdi ay bende heyecanlndim insallah vardir insalah insallah inşallah

Bitaneciiim inşallah vardır yaa :)
Bugün testi yaptığımdan beri sanki aylaaar geçti de akşam olmak bilmedi zaman durdu yani :) inşallah güzel haberleri verebilirim size dua edin olarmııı

Bitaneciiim inşallah vardır yaa :)
Bugün testi yaptığımdan beri sanki aylaaar geçti de akşam olmak bilmedi zaman durdu yani :) inşallah güzel haberleri verebilirim size dua edin olarmııı
Olmaz mi yawru ederim tabi uff cok guzel heyecanlar bunlar rabbim bosa cikarmasin olsun sonuna kadar da gitsin sağlıklı bi bebisin olsun inşallah aaaaamiiiiinnnn

Olmaz mi yawru ederim tabi uff cok guzel heyecanlar bunlar rabbim bosa cikarmasin olsun sonuna kadar da gitsin sağlıklı bi bebisin olsun inşallah aaaaamiiiiinnnn

Amin amin kuzuuum heycan mı korku mu bilemiyorum şuan kötü bişey olmasın da sağlığımla alakalı.. Hayırlı zaman bu zamandır inşallah Mevla'm dualarımızı kabul etsin.. Bakalım gece belki acile gidebilirim imkanım olursa o zaman haberdar ederim sizi inşallah

Gönlünü ferah tut tatlim hep diyorsun diyoruz hayirlisi die hayirlisi ise olacak zaten cok kaptirma kendini ama icten içe havalara uc e mi o da nasil olcaksa artik bende manyadim :)) kiz kalk git acile deli olduk burda:))

Gönlünü ferah tut tatlim hep diyorsun diyoruz hayirlisi die hayirlisi ise olacak zaten cok kaptirma kendini ama icten içe havalara uc e mi o da nasil olcaksa artik bende manyadim :)) kiz kalk git acile deli olduk burda:))

kuzum aynen de dediğin gibi yapıyorum şuan tam tamına
Gidiyorum gidiciym birazdan..

Evet canım femera kullandığım ilk ay hamile kalmıştım..
Hayırlısı inşallah..
Kendini çok dinleme canım
benden sana tek tavsiye o olur..
Akışına bırak, ve bebek fikrini kafandan at.
Ben nasıl olsa olmuyo dediğimde hamile kaldım..

Sağol canım. Devlette varsa iyi valla... Bende giderim.. Para ödedinizmi zeynepcim? Bilgi için sağol canım...

Yok ablacım para ödemiyosun, devlet hallediyo..
SSK geçiyo ya , bu testler önemli ama aksatma.
Ben haziran'Da yaptırdım, kromozom analizi, ve pıhtılaşma testlerini.
Kromozom da sıkıntı çıkmadı eşimin de benim de.
Yalnız ben de sadece bir gende pıhtılaşma çıktı.
Bu ne demek, bebeğe giden damarlarda tıkanıklık olabilir,
bu 8 haftada olur 38. haftada olur belli olmaz..
O nedenle önemli bir konu ablacım.

canim ilaclarini güzelce kullan su iciyorsun zatenAllah sifa versin insallah cabucak atlatirsin... iyiym bende

İçiyorum canım, antibiyotiğin bazen saati şaşıyo ama olsun.
Sen nasılsın kuzuum? =)

Oy satummm, kullanıyorum ilaçları.
Ağrılarım biraz hafifledi, ama devam ediyo tabi..
Avakado yaprağı aklımda bulunsun canım,
alırız kaynatıp içerim inşallah.
Sağol canım benim, senin kuzular nsl
öp yerimize. =)

Özlemciğim, sağol canım. Suyu çok içiyorum zaten, annem bugün ameliyat oldu.
Kendimden çok onu düşündüm, çok şükür iyi geçti ameliyatı.
Sen nasılsın, kışlık hazırlıklara başladın mı?
Domates fasulye filan??

_Verda_ annen ameliyat oldu mu bugün?

Oldu şekercim, çok uzun sürdü. 5 saat kadar..
Çok merak ettik, ama çok şükür iyi geçti.
2 gün hastanede yatıcak, patolojiye gitti nodüller.
İnşallah kötü bir şey çıkmaz.
Sen nasılsın,

_Verda_ agrilarinin gecmesine cok sevindim canim benim insallah bir an once iyilesirsin.
Kuzular bu ara cok huzursuz atesleri var kanlarinda enfeksiyon var hr hafta biri atesleniyor dr lara tasiniyoruz simdi ikisinin atesi var atesten bri bağırıyor hepsi birden uyaniyor surekli baslarindayim dua edin kuzularimm rahat etsin azcik cnm ya

Anladım canım sağolasın. Devlet hastanesini araştırtacam..

Anladım canım sağolasın. Devlet hastanesini araştırtacam..

Araştırma hastanesinde oluyo ablacım,
sıradan devlet hastanelerinde olmuyo,
eğitim ve araştırma hastaneleri.
İyi gecelerin olsun
sen de benim gibi uyuyamadın mı?

Canım Rabbim kuzucuklarına şifa versin. Tez zamanda iyileşsinler
_Verda_ geçen annenin ameliyatı için yazdım cevap vermedin görmedin sanırsam
Sanada çok geçmiş olsun canım

four dahlia Oy kıyamam canım yaa, Rabbim şifa versin miniklere..
Kış geliyor, çok daha dikkatli olmak lazım.
Rabbim hepsinin güzel günlerini göstersin.

Evet canim malesef.. ama diş hazirligi yapiyor sanirim vücut amin cnm insallah sizlere de bu duyguları yasamayi nasip etsin her asamasi ayri zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…