Kendi düstü canim.. Kürtaj icin gün vermisti çok şükür ki kendiliginden düştü..Büşra sen kürtaj mı oldun kendi mi düşmüştü canım?
Kan pıhtılaşması varmı sende?test yaptırdın mı canım?Kendi düstü canim.. Kürtaj icin gün vermisti çok şükür ki kendiliginden düştü..
Yaptirmistim evet var malesef .. Igne kullanacagim gebelik boyunca sayet gebe kalirsam.. aspirin kullaniyorum simdi ondanda sıkıldım bıraktım ..Kan pıhtılaşması varmı sende?test yaptırdın mı canım?
Hımm anladım canım ben sen kullandın diye hatırladım sağolasın yardımların için Allah gönlüne göre versin inşallahBen femera kullanmadim canim.._Verda_ kullanmisti.. Onada fayda etmisti sanirim ..
Günaydın canim iyiyim sen nasilsin..hayirli sabahlar herkese nasilsiniz kizlar
iyiyim canim emrivaki gelen misafiri saymazsak... yorgun arginim zaten yarin nöbetim var hic hoslanmadim bu durumdan hic tanimadigim insanlar birde tanidik falan olsa tamam da... esimin abisinin is arkadasiymis dün sicakta aksama kadar alisveris merkezi gezdimGünaydın canim iyiyim sen nasilsin..
Allah başka dert vermesin canimiyiyim canim emrivaki gelen misafiri saymazsak... yorgun arginim zaten yarin nöbetim var hic hoslanmadim bu durumdan hic tanimadigim insanlar birde tanidik falan olsa tamam da... esimin abisinin is arkadasiymis dün sicakta aksama kadar alisveris merkezi gezdimbugün basima gelecekleri saymiyorum bile
Geçmiş olsun canım.. Bende düşük olunca korktum. Bende mutlaka yaptıracam.. Testi nerde yaptırmıştın canım? Devlette yapıyorlar mı?araştırma hastaneleri yapıyomuş sanırım.. Sen kaça yaptırmıştın?sonuç hemen çıkıyormu? Biraz detay verirmisin?Yaptirmistim evet var malesef .. Igne kullanacagim gebelik boyunca sayet gebe kalirsam.. aspirin kullaniyorum simdi ondanda sıkıldım bıraktım ..
Canım biraz daha iyiyim antibiyotiğe başladım,zeynepcim nasil oldun canim..
Ben femera kullanmadim canim.._Verda_ kullanmisti.. Onada fayda etmisti sanirim ..
Geçmiş olsun canım.. Bende düşük olunca korktum. Bende mutlaka yaptıracam.. Testi nerde yaptırmıştın canım? Devlette yapıyorlar mı?araştırma hastaneleri yapıyomuş sanırım.. Sen kaça yaptırmıştın?sonuç hemen çıkıyormu? Biraz detay verirmisin?
Canım sen onu kullandığın ayda mı hamile kalmıştın? Daha ne karar vermedim kist olmasından korkuyorum klomenle kist olmuştu bende ama karar verirsem o ilacı verecek dr. Belkide kasım a kadar beklerim hsgden sonra 3 ay bekleyin diyolar ya şans vermek açısından bilemiyorum bakalım hayırlısıCanım biraz daha iyiyim antibiyotiğe başladım,
bide bir gece yatmadan bir toz gibi bir şey vermiş,
suya katıp onu içtim, geçmiş değil ağrılarım var.
Bol su içiyorum, karpuz yiyorumm.
Sen nasılsın tatlım?
Evet canım geçen sene bu aylarda içiyodum femerayı =)
etkili bir ilaçu-mutlu lale umarım sana da iyi gelir. .
Sağol canım. Devlette varsa iyi valla... Bende giderim.. Para ödedinizmi zeynepcim? Bilgi için sağol canım...Abla pıhtılaşma bende de çıktı, sadece bir gende var.
Ama doktor riske atmak istemiyo
Gebe kalırsam iğne ve coraspin kullanacağım.
Devlet hastanelerinin genetik bölümünden randevu alıyosun.
İst'da şöyle bir durum var, düşük sayısı 3 den fazla olunca
genetiği araştırıyolar - diğer şehirlerde durum nsl bilmiyorum.
Ben gittiğimde önceden gidenler 3 düşüğüm var de daha garanti olur dedi senin için.
Ben de 1 erken doğum ve 2 düşük dedim, öyle araştırdılar.
Karı koca gidiyosun, kan veriyosun bir buçuk ayı buluyo sonuçların çıkması.
Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize. .
Anladım canım sağolasın büşracım...LeYLa_21 arastirma hastanesinde yaptirdim 3dusugum var dedim yaptirdim.. Gerci 2 desem belki de yaparlardi da 3garanti diye 3 dedim.. Hic ara ödemedim sadece benden kan alindi bakildi esimden kromozom analizi icin alindi ..
bir testi devlet karsiliyor o yuzden kan pihtilasmasini yaptirdim 45 gun sonra kromozom analizini yaptirmistim ben öyle olunca ikisinide para vermeden yaptirdim..Bir ayda cikiyor sonuclar..
Devlet hast. Bilimiyorum özel hastanelerde cok pahali bu testler..
Inşallah aşılaman tutar canım.. Rabbim kimseyi bekletmesin...
ilk defa tanistik canim hic alakamiz yokGünaydın herkese kızlarSaye- bende emrivakinin her türüne sinir olurum senin misafirler de biraz alakasızmış gerçekten sizinle nerden tanşıyolar ki
bende yeni insanlar tanimayi severim ama maalesef cok merakli ve daha ilk tanismadan özel hayatla ilgili arastirmalara giren insanlardan hoslanamiyorum o yüzden de sIKILdim belkideAllah başka dert vermesin canimGececek bugunde ben bazen istemedigim bir yere gidince yada biri gelince cok moralsiz olup cok mutlu ayrilabiliyorum :)
canim ilaclarini güzelce kullan su iciyorsun zatenAllah sifa versin insallah cabucak atlatirsin... iyiym bendeCanım biraz daha iyiyim antibiyotiğe başladım,
bide bir gece yatmadan bir toz gibi bir şey vermiş,
suya katıp onu içtim, geçmiş değil ağrılarım var.
Bol su içiyorum, karpuz yiyorumm.
Sen nasılsın tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?