Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın canim iyiyim sen nasilsin..
iyiyim canim emrivaki gelen misafiri saymazsak... yorgun arginim zaten yarin nöbetim var hic hoslanmadim bu durumdan hic tanimadigim insanlar birde tanidik falan olsa tamam da... esimin abisinin is arkadasiymis dün sicakta aksama kadar alisveris merkezi gezdim bugün basima gelecekleri saymiyorum bile

Allah başka dert vermesin canim Gececek bugunde ben bazen istemedigim bir yere gidince yada biri gelince cok moralsiz olup cok mutlu ayrilabiliyorum :)

Yaptirmistim evet var malesef .. Igne kullanacagim gebelik boyunca sayet gebe kalirsam.. aspirin kullaniyorum simdi ondanda sıkıldım bıraktım ..
Geçmiş olsun canım.. Bende düşük olunca korktum. Bende mutlaka yaptıracam.. Testi nerde yaptırmıştın canım? Devlette yapıyorlar mı?araştırma hastaneleri yapıyomuş sanırım.. Sen kaça yaptırmıştın?sonuç hemen çıkıyormu? Biraz detay verirmisin?

zeynepcim nasil oldun canim..
Canım biraz daha iyiyim antibiyotiğe başladım,
bide bir gece yatmadan bir toz gibi bir şey vermiş,
suya katıp onu içtim, geçmiş değil ağrılarım var.
Bol su içiyorum, karpuz yiyorumm.
Sen nasılsın tatlım?

Ben femera kullanmadim canim.. _Verda_ kullanmisti.. Onada fayda etmisti sanirim ..

Evet canım geçen sene bu aylarda içiyodum femerayı =)
etkili bir ilaç u-mutlu lale umarım sana da iyi gelir. .

Abla pıhtılaşma bende de çıktı, sadece bir gende var.
Ama doktor riske atmak istemiyo
Gebe kalırsam iğne ve coraspin kullanacağım.
Devlet hastanelerinin genetik bölümünden randevu alıyosun.
İst'da şöyle bir durum var, düşük sayısı 3 den fazla olunca
genetiği araştırıyolar - diğer şehirlerde durum nsl bilmiyorum.
Ben gittiğimde önceden gidenler 3 düşüğüm var de daha garanti olur dedi senin için.
Ben de 1 erken doğum ve 2 düşük dedim, öyle araştırdılar.
Karı koca gidiyosun, kan veriyosun bir buçuk ayı buluyo sonuçların çıkması.
Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize. .

Canım sen onu kullandığın ayda mı hamile kalmıştın? Daha ne karar vermedim kist olmasından korkuyorum klomenle kist olmuştu bende ama karar verirsem o ilacı verecek dr. Belkide kasım a kadar beklerim hsgden sonra 3 ay bekleyin diyolar ya şans vermek açısından bilemiyorum bakalım hayırlısı

Sağol canım. Devlette varsa iyi valla... Bende giderim.. Para ödedinizmi zeynepcim? Bilgi için sağol canım...

LeYLa_21 arastirma hastanesinde yaptirdim 3dusugum var dedim yaptirdim.. Gerci 2 desem belki de yaparlardi da 3garanti diye 3 dedim.. Hic ara ödemedim sadece benden kan alindi bakildi esimden kromozom analizi icin alindi ..
bir testi devlet karsiliyor o yuzden kan pihtilasmasini yaptirdim 45 gun sonra kromozom analizini yaptirmistim ben öyle olunca ikisinide para vermeden yaptirdim..Bir ayda cikiyor sonuclar..

Devlet hast. Bilimiyorum özel hastanelerde cok pahali bu testler..

Anladım canım sağolasın büşracım...

Günaydın herkese kızlar Saye- bende emrivakinin her türüne sinir olurum senin misafirler de biraz alakasızmış gerçekten sizinle nerden tanşıyolar ki
ilk defa tanistik canim hic alakamiz yok
Allah başka dert vermesin canim Gececek bugunde ben bazen istemedigim bir yere gidince yada biri gelince cok moralsiz olup cok mutlu ayrilabiliyorum :)
bende yeni insanlar tanimayi severim ama maalesef cok merakli ve daha ilk tanismadan özel hayatla ilgili arastirmalara giren insanlardan hoslanamiyorum o yüzden de sIKILdim belkide
canim ilaclarini güzelce kullan su iciyorsun zatenAllah sifa versin insallah cabucak atlatirsin... iyiym bende

_Verda_ canim agrilarin gecmez ise tekrardan dr a git bende de olmustu demistim ya 2 ay antibiyotik kullandim hala gecmemia bobrekler neredeyse iltihablanacakti..ve sonunda antibiyotikler alerji yapti baska dr a gittim bir tane hap verdi öyle atlattim bir de avakado yapragini kaynatip suyunu ictim kum dokuyor die tavsiye ederim .. sanci icin buscapon die bi ilac vermis olmasi gerekiyor sanci olunca ic demislerdi bana ..insallah br an once atlatirsin cnm

Günaydın hanımlar
Yine pazartesi, yine sendrom

Güzel bir hafta olsun diyelim. _Verda_ canım geçmiş olsun. Annemde de kum var kaç kez acillik olduk. Bir çözümü de yok bol bol su içmek gerekiyor. Eve gelince ağrı kesici ve sıcak su torbası ile rahatlatmıştık onu. Ara ara yokluyor hala onu da. İnş. yakın sürede ağrıların geçer..

LeYLa_21 canım araştırma hastanesinde hem genetik hem de pıhtılaşma testi yapıyorlar. Ben tıbbi genetik bölümünden randevu almıştım. Birer hafta arayla iki testi de yaptırdım. 45 gün sonra da sonuçları aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…